Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
663 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 663 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 26 από 40]

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kaλημέρα! I love you I love you I love you
Ευαγγελιτσα δν παιζεσαι!!Εκατσες μέσα στα ξημερώματα κι έκανες τόσες δουλειές και μετά για επιβράβευση έκανες και γλυκό από πάνω?? Laughing Laughing να ξέρεις θα μας λείψεις κοριτσάκι Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 26 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 26 417472

Δήμητρα χαίρομαι πολύ που μας παρακολουθουν ήδη μανούλες που ίσως κάποτε ένιωθαν τις ιδιες αγωνίες και μπαίνουν και μας μιλουν και μας καθυσηχάζουν!!Σ'ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου που έγραψες εδω! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 26 669659

φελιτσια υπαρχει σίγουρα και αγάπη και κατανόηση εδώ μέσα και η παρέα που έχουμε φτιάξει είναι καταπληκτική!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 26 90233

Μαρία μου γλυκιά κι εγώ έχω γενικά την απορία, γιατί όταν τους πουμε ότι θέλουμε να κάνουμε μωράκι, αν τους ζητήσουμε να τις κανουμε απο την αρχή όλες τις εξετάσεις δν μας αφήνουν και λένε να περάσει ένας χρόνος!? άντε πες να μη το προτείνουν αυτοί να μην πουμε ότι το κανουν για να βγάλουν λεφτα μιας και δν χρειάζονται όλοι γιατί δν έχουν όλοι καποιο πρόβλημα προφανώς!

Ελευθερία μου κι εσένα έχω λίγες μέρες να δώ...ελπίζω να είσαι καλά γλυκια μου Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 26 379767 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 26 379767

φιλάκια και στα υπόλοιπα κορίτσια σας περιμένω να πιούμε Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 26 438696

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κορίτσια θα τρελαθώ,κοντεύω να λιποθυμήσω!

Θυμάστε που έκανα το τεστ μέσα στη βδομάδα κ βγήκε αρνητικό?Το δεύτερο γιατί το πρώτο ήταν μια αποτυχία κ μισή! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 26 4872

Επειδή δεν ήρθε η περίοδος κ γύρισα σήμερα σπιτάκι μου στην πόλη για τις γιορτές έκανα σήμερα κι άλλο τεστ , άλλης μάρκας κ έδειξε θετικό!!!

Νιώθω μουδιασμένη κ δεν μπορώ να το πιστέψω. Η γυναικολόγος μου δεν απαντάει κ στο κινητό.

Ο άνδρας μου ήταν μες τα γέλια (πήρε άδεια σήμερα που να ξερε) ενώ εγώ είμαι σα να φαγα κεραυνό στο κεφάλι.Το είχα πάρει τόσο απόφαση οτι δεν ήμουν που δεν μπορώ να το πιστέψω!!!!!!!!!!!!!!!

Evaggelitsa 26

Evaggelitsa 26
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Ada έγραψε:κορίτσια θα τρελαθώ,κοντεύω να λιποθυμήσω!

Θυμάστε που έκανα το τεστ μέσα στη βδομάδα κ βγήκε αρνητικό?Το δεύτερο γιατί το πρώτο ήταν μια αποτυχία κ μισή! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 26 4872

Επειδή δεν ήρθε η περίοδος κ γύρισα σήμερα σπιτάκι μου στην πόλη για τις γιορτές έκανα σήμερα κι άλλο τεστ , άλλης μάρκας κ έδειξε θετικό!!!

Νιώθω μουδιασμένη κ δεν μπορώ να το πιστέψω. Η γυναικολόγος μου δεν απαντάει κ στο κινητό.

Ο άνδρας μου ήταν μες τα γέλια (πήρε άδεια σήμερα που να ξερε) ενώ εγώ είμαι σα να φαγα κεραυνό στο κεφάλι.Το είχα πάρει τόσο απόφαση οτι δεν ήμουν που δεν μπορώ να το πιστέψω!!!!!!!!!!!!!!!

Συγχαρητήρια κοπέλα μου!!!!! Ειδες που δεν έπρεπε να αγχώνεσαι και να βιάζεσαι!!!! Κόλλησε το σποράκι!!!
Σου εύχομαι να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη και ένα γερό μπεμπάκι σε 9 μηνες στην αγκαλιά σου!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 26 417472

Evaggelitsa 26

Evaggelitsa 26
boubou έγραψε:Kaλημέρα! I love you I love you I love you
Ευαγγελιτσα δν παιζεσαι!!Εκατσες μέσα στα ξημερώματα κι έκανες τόσες δουλειές και μετά για επιβράβευση έκανες και γλυκό από πάνω?? Laughing Laughing να ξέρεις θα μας λείψεις κοριτσάκι Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 26 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 26 417472

Αχχχ!! Κι εμενα Μπουμπού μου πάρα πολύ!!! Αφου το μόνο που με στεναγχωρεί είναι αυτό!!! Ότι δεν θα μπαίνω αυτες τις μέρες να τα λέμε!!! Αλλα θα σας σκέφτομαι όλες πολύ πολύ!!! Κα εύχομαι μέχρι την Τρίτη να έχουμε πολλά πολλά πολλά νέα σποράκια!!!!!

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αχ ευχαριστώ πολύ μακάρι σύντομα κ σ'εσάς!!!!

Δε το πιστεύω δε το πιστεύω, η γιατρός μου στο τηλέφωνο από τα κλαψουρίσματά μου νόμιζε ότι δεν το θέλω

απλά έχω πανικοβληθεί.

Μου είπε οτι στο πρώτο τεστ ήταν νωρίς κ δεν έδειξε

Evaggelitsa 26

Evaggelitsa 26
Ada έγραψε:Αχ ευχαριστώ πολύ μακάρι σύντομα κ σ'εσάς!!!!

Δε το πιστεύω δε το πιστεύω, η γιατρός μου στο τηλέφωνο από τα κλαψουρίσματά μου νόμιζε ότι δεν το θέλω

απλά έχω πανικοβληθεί.

Μου είπε οτι στο πρώτο τεστ ήταν νωρίς κ δεν έδειξε

Ε, αυτά τα τεστ δεν είναι να τα εμπιστευεσαι αν δεν έχεις καθυστερηση!!!

Μην αγχώνεσαι τώρα και κοίτα να το συνειδητοποιήσεις και να χαρείς την όλη διαδικασία!!!! Πάντως είναι το καλύτερο "δώρο" για να αποχαιρετήσεις το 2011!!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 26 215994

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πωπω Ada μου έφτιαξες τη μέρα!!! με τετοια νέα να ξεκινάει κάθε μέρα μου θα ήταν το καλύτερο μου!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 26 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 26 50580 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 26 50580 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 26 50580 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 26 50580 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 26 50580 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 26 50580

Συγχαρητήρια κοπέλα μου!!! κοιτά όπως λέει η Ευαγγελία να τα χαρείς όλα ένα ένα τώρα και μην σκεφτεσαι τα γιατί και τα πως!!!ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 26 875502 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 26 875502 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 26 875502 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 26 875502 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 26 875502 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 26 875502 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 26 875502

Το καλύτερο δωρο σου έκανε ο αντρούλης σου!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 26 536304 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 26 536304

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Να σαι καλά boubou μου κι εσύ σύντομα με ένα σποράκι!!!

Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 26 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 26 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 26 417472

Κι έχω τραπέζι τα πεθερικά την Κυριακή , από τη μύτη θα τους βγει το φαί Razz Razz Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 26 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 26 328109

Μπαίνω για μπάνιο να χαλαρώσω τα λέμε μετά!!!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αχ σ ευχαριστώ πολύ Αda μου!! Μακάρι πολύ συντομα να νιώσουμε την χαρά σου κι άλλα κορίτσια εδώ μέσα!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 26 417472

Γιατί στα πεθερικά σου να βγει βρε από την μύτη,?δν θέλουν να τους κάνετε εγγονάκι? scratch

Evaggelitsa 26

Evaggelitsa 26
Παντού υπάρχουν τα ...πεθερικά που θα στο χαλάσουν... Γι αυτό και σε αυτή την περίπτωση... τους γράφουμε εκει που ξέρετε και προσπερνάμε!!!!

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΤΗ ΚΑΝΕΤΕ ΕΓΩ ΠΙΝΩ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΧΩΡΙΣ ΤΣΙΓΑΡΟ (ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΑΩ ΑΚΟΜΑ) ΤΗ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΠΑΡΕΑΚΙ ??? ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΟΥ ΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΝΕΟ ??? ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΧΑΡΩ

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αγαπη έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΤΗ ΚΑΝΕΤΕ ΕΓΩ ΠΙΝΩ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΧΩΡΙΣ ΤΣΙΓΑΡΟ (ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΑΩ ΑΚΟΜΑ) ΤΗ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΠΑΡΕΑΚΙ ??? ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΟΥ ΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΝΕΟ ??? ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΧΑΡΩ

αμα κοιτάξεις πιο πάνω θα δεις ότι η Ada μόλις μας ανακοινωσε τα νέα της Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 26 654316

εγώ αργώ ακόμη έχω μέχρι και την Τρίτη Wink

Evaggelitsa 26

Evaggelitsa 26
αγαπη έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΤΗ ΚΑΝΕΤΕ ΕΓΩ ΠΙΝΩ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΧΩΡΙΣ ΤΣΙΓΑΡΟ (ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΑΩ ΑΚΟΜΑ) ΤΗ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΠΑΡΕΑΚΙ ??? ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΟΥ ΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΝΕΟ ??? ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΧΑΡΩ

Καλως την κοριτσάρα!!! Μπράβο βρε Αγάπη μου που αντέχεις!!!
Εχουμε ευχάριστο!!!!!

Την Αντα!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 26 215994

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Evaggelitsa 26 έγραψε:

Καλως την κοριτσάρα!!! Μπράβο βρε Αγάπη μου που αντέχεις!!!
Εχουμε ευχάριστο!!!!!

Την Αντα!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 26 215994

ΑΛΗΘΕΙΑΑΑ ΑΑΑΧΧΧ ΤΗ ΩΡΑΙΑΑΑΑΑΑ ΑΝΤΑ Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 26 50580 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 26 50580 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 26 50580 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 26 50580 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 26 50580 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 26 50580 ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΟΜΗΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΝΑ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΣΟΥ

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αγαπη έγραψε:Γ ΕΓΩ ΠΙΝΩ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΧΩΡΙΣ ΤΣΙΓΑΡΟ (ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΑΩ ΑΚΟΜΑ)

Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 26 50580 και σε σενα .... ετσι σιγα σιγα θα φτάσεις τον στοχο να μην το θες καν!!!μπραβο σου κοπελιτσα μου!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 26 50580

Evaggelitsa 26

Evaggelitsa 26
Κοριτσάκια μου γλυκά εγώ σας αφήνω!!!

Θα τα πούμε με το καλό την Τρίτη!!!

Να περάσετε υπέροχα τα Χριστούγεννα, να ξεκουραστείτε, να χαλαρώσετε!!!

Φιλάκια πολλά σε όλες!!!

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!!!!!

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:

Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 26 50580 και σε σενα .... ετσι σιγα σιγα θα φτάσεις τον στοχο να μην το θες καν!!!μπραβο σου κοπελιτσα μου!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 26 50580

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΑΝ ΣΕ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΟΥΝ Κ ΟΛΑΣ ΝΙΩΘΕΙΣ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠ'ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΣ Κ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΝΙΩΘΩ ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΕΧΩ Κ ΕΣΑΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΩ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΑΓΑΠΑΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΓΑΠΑΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΑΧ ΘΑ ΜΕ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΖΟΥΜΙΑ Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 26 534787 ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΜΕΛΟ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΝΙΩΘΩ

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Evaggelitsa 26 έγραψε:Κοριτσάκια μου γλυκά εγώ σας αφήνω!!!

Φιλάκια πολλά σε όλες!!!

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!!!!!

καλα χριστουγεννα και σε σενα Ευαγγελιτσα μου...να περασετε σουπερ και που ξέρεις...μπορει να ειναι εκει το τυχερο του σποριου σου!!!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 26 654316

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αγαπη έγραψε:
boubou έγραψε:

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΑΝ ΣΕ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΟΥΝ Κ ΟΛΑΣ ΝΙΩΘΕΙΣ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠ'ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΣ Κ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΝΙΩΘΩ ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΕΧΩ Κ ΕΣΑΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΩ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΑΓΑΠΑΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΓΑΠΑΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΑΧ ΘΑ ΜΕ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΖΟΥΜΙΑ Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 26 534787 ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΜΕΛΟ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΝΙΩΘΩ

Καταλαβαίνω ΑΚΡΙΒΩΣ πως νιώθεις! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 26 669659

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Φιλάκια πολλά σε όλες!!!

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!!!!!

ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙΣ ΚΑΛΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ santa ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΝΑ ΣΠΟΡΑΚΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΤΩΡΑ ΦΕΥΓΕΤΕ 2 ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΤΕ 3 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 26 334590

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πάλι δουλίτσα σε λίγο οπότε θα σας αφήσω για την ώρα τουλάχιστον!! Ελπίζω να έχετε μια υπέροχη παραμονή παραμονής Χριστουγέννων!!! θα τα ξαναπουμε αργά πάλι αν υπάρχει και καμία μέσα την ώρα που θα μπω... (ίσως ξεκλεψω και καμια στιγμή στη δουλειά αλλά δύσκολα σήμερα!) τα φιλιά μου σε όλες!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 26 315810 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 26 315810 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 26 315810 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 26 315810 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 26 315810 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 26 315810 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 26 315810 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 26 315810

Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 26 648530 ΒΑΒΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!

Αυγολεμονη

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!

ada συγχαρητηριαααααααααααααααααα μπραβο σου παρελαβες το χριστουγεννιατικο σου δωρο να εχεις μια καλη τελειομηνη εγκυμοσυνη καθε καλο καθε ευτυχια

mariabel

mariabel

Ada, τέλειο!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 26 50580 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 26 50580 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 26 50580 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 26 50580 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 26 50580
Εύχομαι να πάνε όλα καλά και σε εννιά μήνες να κρατάς το αγγελούδι σου στην αγκαλιά σου!!! Very Happy Very Happy Very Happy
Πόπο, και άλλη εγγυούλα! Νομίζω ότι τελικά όντως πολύ γουρλίδικο αυτό το θεματάκι!! Smile

Φιλάκια πολλά σε όλες!!!

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!!!!!

Καλά Χριστούγεννα, Ευαγγελία!!! Θα μας λείψεις! Εύχομαι, όπως είπαν και τα άλλα κορίτσια, να πάτε 2 και να γυρίσετε 3!! Ο τρίτος της παρέας θα βρίσκεται στην κοιλίτσα σου!! Very Happy

Αγαπη, συγχαρητήρια για άλλη μια φορά!! (για το κάπνισμα)
Τάση για εμετό και αναγούλα με τη μυρωδιά έχεις ακόμα ή ήταν τελικά όντως ίωση;

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αγαπη, συγχαρητήρια για άλλη μια φορά!! (για το κάπνισμα)
Τάση για εμετό και αναγούλα με τη μυρωδιά έχεις ακόμα ή ήταν τελικά όντως ίωση;[/quote]

οχι δεν εχω πια τιποτα ιωση ηταν απλα με ενοχλει τωρα που καπνιζουν οι αλλοι η καπνα δεν αντεχετε Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 26 40746

Deb

Deb
Γεια σας κορίτσια!!!Τί κάνετε;Εγώ σήμερα έκανα μία βολτίτσα στο χιονισμένο Πήλιο και έπιασα αρκετό χιονάκι!!!!!Χριστούγεννααααα!!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 26 215994 Διάβασα λιγάκι από την τελευταία σελίδα!!
Ada και Άρτεμη συγχαρητήρια!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 26 50580 Να έχετε μία τελειομανή εγκυμοσύνη σας εύχομαι!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 26 990599

Καμία άλλη εγκυούλα είχαμε;
Εγώ 27 με 28 ΔΕΝ περιμένω!!!Άν και δεν ξέρω,μία έχω κάτι τσιμπήματάκια γύρω από τον αφαλό,το στήθος μου πονάει πολύ...Μπορεί να είναι και σημάδια της ακατανόμαστης!!!Πάντως αν έχει πιαστεί το σποράκι θα πρέπει να ήταν πολύ γερό με τόσες δουλειές που έχω κάνει!!!Η κουζίνα και το μπάνιο είναι έτοιμα!!Μένει χωλ,σαλόνι,κρεβατοκάμρα(ντουλάπες,ρούχα)ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!! Crying or Very sad
Είμαστε και για ΙΚΕΑ την Τρίτη να πάρουμε κάτι ψιλοπράγματα!!!Ουφ!Ευελπιστώ μέχρι τις 8-10/1 να έχουμε μπει στο σπιτάκι μας!!!Καλές γιορτές και Καλά Χριστούγεννα!!!Τα φιλιά μου σε όλες!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 26 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 26 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 26 417472

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 26 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις