Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
569 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 569 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 25 από 40]

mariabel

mariabel
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Να ρωτήσω κάτι; Επειδή σας ακούω να μετράτε και θερμοκρασία. Όταν μείνουμε με το καλό έγκυος, πώς θα το καταλάβουμε από τη θερμοκρασία;΄Ή η θερμοκρασία είναι ανεβασμένη όταν περιμένουμε περίοδο;

Το Λεμονάκι, ξέρει καμιά αν είναι καλά; Κάποιες από εσάς είχατε στενότερη σχέση δεδομένου ότι γνωρίζεστε περισσότερο καιρό. Ξέρετε κάτι; Γιατί έχει χαθεί; Εύχομαι να είναι καλά.

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρίνα, ξέχασα να σε ρωτήσω, πώς είσαι σήμερα;[/quote]

ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΡΙΑ ΜΟΥ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΜΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΖΩ ΕΣΕΙΣ ΤΗ ΚΑΝΕΤΕ ? ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ Κ ΕΣΥ ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ????

mariabel

mariabel
Άρρωστοι είμαστε ακόμα... Sad

Μαρινάκι, σας αφήνω. Πάω να κάνω ένα μπανάκι πριν ξυπνήσει ο μπέμπης! Φιλιά πολλά!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 25 417472

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mariabel έγραψε:Άρρωστοι είμαστε ακόμα... Sad

Μαρινάκι, σας αφήνω. Πάω να κάνω ένα μπανάκι πριν ξυπνήσει ο μπέμπης! Φιλιά πολλά!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 25 417472

ΦΙΛΑΚΙΑΑΑ Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 25 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 25 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 25 417472

pipi

pipi
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Γεια σας κοριτσια και απο μενα...καταρχην μ αρεσει που εχουμε βαλει οι περισσοτερες φωτο απο το γαμο μας..η μια καλυτερη απο την αλλη.μπραβο...λοιπον εγω χτες μιλησα με ενδοκρινολογο και με γυναικολογο...το αποτελεσμα?σημερα πηγα και πηρα το χαπι dostinex 0.5 για την προλακτινη για ενα μηνα καθε δευτερα και πεμπτη το βραδυ πριν τον υπνο.και μετα θα ξανακανω την εξεταση να δουμε που θα εχει φτασει...το dostinex δεν ηταν και φτηνο,τα 8 χαπια 33 ευρω παρακαλω...Τωρ εγω δεν πρπει να αγχωνομαι κανονικα,θα το προσπαθησω βεβαια.η περιοδος τελειωσε και θα ξεκινησουμε προσπαθεις παλι σιγα σιγα αλλα με τετοια προλακτινη δεν υπαρχει περιπτωση για κανα 2 μηνες το λιγοτερο.και να σας πω την αμαρτια μου κοριτσια δεν εχω και πολυ ορεξη για αγκαλιτσες,ειμαι πεσμενη ψυχολογικα..anyway ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ...

606Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 25 Empty ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΑΝΟΥΛΑ Πεμ Δεκ 22, 2011 6:49 am

FELICIA

FELICIA
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...
ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ
ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ..... ΤΙΠΟΤΑ.
ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΒΑΛΛΟΥΜΕ
ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ???
ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ Η ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ
ΕΧΩ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΑΚΟΜΗ...

ΚΑΝΑΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ...
ΚΑΝΟΥΜΕ 6 ΜΗΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ
ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ... ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΛΕΩ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ
ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ...ΤΣΟΥΠ ΝΑ ΤΟ
ΠΑΛΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ...

rendeer

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
FELICIA έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...
ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ
ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ..... ΤΙΠΟΤΑ.
ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΒΑΛΛΟΥΜΕ
ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ???
ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ Η ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ
ΕΧΩ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΑΚΟΜΗ...

ΚΑΝΑΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ...
ΚΑΝΟΥΜΕ 6 ΜΗΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ
ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ... ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΛΕΩ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ
ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ...ΤΣΟΥΠ ΝΑ ΤΟ
ΠΑΛΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ...

rendeer

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ FELICIA ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΑΛΛΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΑΝΑΡΩΤΙΩΜΑΣΤΕ ΜΗΠΩΣ ??? ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΕΣ ΙΔΙΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ?? ΑΝ ΕΙΝΑΙ 6 ΜΗΝΕΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΩΡΙΣ ΔΩΣΕ Κ ΑΛΛΟ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟ ΣΠΟΡΑΚΙ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΕ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΝ ΕΚΕΙΝΑ

FELICIA

FELICIA
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ FELICIA ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΑΛΛΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΑΝΑΡΩΤΙΩΜΑΣΤΕ ΜΗΠΩΣ ??? ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΕΣ ΙΔΙΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ?? ΑΝ ΕΙΝΑΙ 6 ΜΗΝΕΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΩΡΙΣ ΔΩΣΕ Κ ΑΛΛΟ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟ ΣΠΟΡΑΚΙ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΕ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΝ ΕΚΕΙΝΑ[/quote]

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ...ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ Smile

ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΛΕΣ "ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙΣ"
ΤΟΣΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ... ΥΠΟΜΟΝΗ ΘΕΛΕΙ ΤΕΛΙΚΑ
ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΟΥ....
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ...ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπέρα κοριτσάκια μου!!σήμερα δεν πρόλαβα καθόλου να μπώ!ψώνια της τελευταίας στιγμής....εδώ μια βρέχει μια χιονίζει...αλλά μιλάμε για πολύ κρύοοοοο....
Φελίτσια καλώς ήρθες!
οι υπόλοιπες τι κάνετε?γεμίσατε ένα σωρό σελίδες από χθες το βράδυ!δεν σας προλαβαίνω!!!

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
evi27 έγραψε:καλησπέρα κοριτσάκια μου!!σήμερα δεν πρόλαβα καθόλου να μπώ!ψώνια της τελευταίας στιγμής....εδώ μια βρέχει μια χιονίζει...αλλά μιλάμε για πολύ κρύοοοοο....
Φελίτσια καλώς ήρθες!
οι υπόλοιπες τι κάνετε?γεμίσατε ένα σωρό σελίδες από χθες το βράδυ!δεν σας προλαβαίνω!!!

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΥΗ ΜΟΥ ΑΧ ΕΣΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΧΙΟΝΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΒΡΟΧΗ ΚΑΙ ΚΡΥΟ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ ΦΕΤΟΣ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΤΟ ΧΙΟΝΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
θα κοιμηθώ καμιά ωρίτσα..τα λέμε μετά κορίτσια Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 25 215994

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΖΕΤΕΕΕΕΕΕΕ????? Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 25 215994 Η ΣΑΣ ΠΛΑΚΩΣΕ ΤΟ ΠΑΠΛΩΜΑ ????? Rolling Eyes

ifigeniaboz

ifigeniaboz
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!
ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΕΣΑ?
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΦΕΛΙΣΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΗΤΕΡΗ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ!!!
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΑΓΑΠΕΣ ΜΟΥ?
ΕΓΩ ΜΟΛΙΣ ΜΠΗΚΑ ΣΠΙΤΙ Κ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΓΕΙΑ.
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ Κ ΜΕΤΑ ΘΑ ΜΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΑΣ ΒΕΒΑΙΑ....
ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ:ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΚΑΝΕ ΜΠΑΝΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΜΩΡΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΕΧΩ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΙ...... Razz Razz Razz Razz
ΟΥΤΕ ΑΝΑΣΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΩ ΓΙΑ ΛΙΓΟ Κ ΤΑ ΞΑΝΑ ΛΕΜΕ ΜΕΤΑ ΧΑΧΑ Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 25 215994

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ifigeniaboz έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!
ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΕΣΑ?
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΦΕΛΙΣΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΗΤΕΡΗ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ!!!
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΑΓΑΠΕΣ ΜΟΥ?
ΕΓΩ ΜΟΛΙΣ ΜΠΗΚΑ ΣΠΙΤΙ Κ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΓΕΙΑ.
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ Κ ΜΕΤΑ ΘΑ ΜΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΑΣ ΒΕΒΑΙΑ....
ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ:ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΚΑΝΕ ΜΠΑΝΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΜΩΡΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΕΧΩ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΙ...... Razz Razz Razz Razz
ΟΥΤΕ ΑΝΑΣΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΩ ΓΙΑ ΛΙΓΟ Κ ΤΑ ΞΑΝΑ ΛΕΜΕ ΜΕΤΑ ΧΑΧΑ Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 25 215994

χαχαχαχα καλες ζουζουνιες ιφιγενεια αντε με το καλο κ ο γιος η οτι θελει ο Θεος υγεια πανω απ'ολαΑς μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 25 215994

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μπαινω λιγο λιγο απο τη δουλεια αλλα εχω λιγο τρεξιμο και δν προλαβαινω να σας γραψω!!
Ιφιγενεια μακαρι ο αντρας μου να το ειχε παρει τοσο θερμα οσο ο δικος σου!!Καλα ζουζουνισματα!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 25 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 25 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 25 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 25 215994
Αν και απο τη μια ειναι καλο γιατι καθε φορα που αδιαθετω ξενερωνω μονο εγω και με παρηγορει αυτος Razz Razz Razz Razz

Φελιτσια καλως ηρθες στην παρεα μας!!Το θεματακι αυτο ειναι γουρλιδικο και που ξερεις τωρα που ηρθες μπορει να δεις σπορακι τον αλλο μηνα!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 25 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 25 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 25 654316

αγαπη Ευη και σε ολες τις υπολοιπες Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 25 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 25 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 25 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 25 417472

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:μπαινω λιγο λιγο απο τη δουλεια αλλα εχω λιγο τρεξιμο και δν προλαβαινω να σας γραψω!!
Ιφιγενεια μακαρι ο αντρας μου να το ειχε παρει τοσο θερμα οσο ο δικος σου!!Καλα ζουζουνισματα!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 25 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 25 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 25 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 25 215994
Αν και απο τη μια ειναι καλο γιατι καθε φορα που αδιαθετω ξενερωνω μονο εγω και με παρηγορει αυτος Razz Razz Razz Razz

Φελιτσια καλως ηρθες στην παρεα μας!!Το θεματακι αυτο ειναι γουρλιδικο και που ξερεις τωρα που ηρθες μπορει να δεις σπορακι τον αλλο μηνα!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 25 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 25 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 25 654316

αγαπη Ευη και σε ολες τις υπολοιπες Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 25 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 25 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 25 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 25 417472

τη κανεις μπουμπου μου ? εγω εδω σπιτι ελπιζω οταν σχολασεις να μπεις και να τα πουμε σημερα σχεδον ολη μερα μονη μου ειμαι η ευαγγελια που χαθηκε ??? μπουμπου μου καλη δουλειτσα Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 25 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 25 417472

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Στις 12 σχολαω σημερα!! Shocked
σημερα ολη μερα ειναι ηρεμο πολυ το θεματακι μας!!!
αντε να πεσει καμια ανακοινωση να ανεβαινουμε λιγο!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 25 875502 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 25 875502 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 25 875502 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 25 875502

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ουτε ενα κοριτσακι δν ειναι μεσα!!!μπραβο!!Ελπιζω να περνατε πολυ ωραια με τα αντρακια σας και οσες εχετε και τα παιδακια σας και γι αυτο σας χασαμε!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 25 654316

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κοριτσια καλησπέρα και απο μένα!! Πρωτα κα καλύτερα να πω ενα τεράστιο ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στιην Αρτ!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 25 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 25 215994 Κουκλα μπράβο σας και με το καλό να ερθει το μπεμπάκι σας!! Γερο και δυνατό ευχομαι μέσα απ'την καρδιά μου!!

Βασικά δεν εχω μπει καθόλου 2 μέρες γιατί σήμερα λίγο συνήλθα και μάζεψα τα κομμάτια μου!!
Λοιπόν τα νέα για μένα δεν είναι και τοσο καλα...
Πάλευαμε για ένα μπεμπε με τον αντρούλη μου απο τον Ιανουάριο του 2011 συστηματικά μέχρι και σήμερα..
Δεν θέλω να μετρήσω και τους 4 μήνες που προσπαθούσαμε απο περσυ -ξεκινήσαμε Μαϊο 2010 και σταματήσαμε Αυγουστο 2010 γιατι αποφασίσαμε να παντρευτούμε τον Φεβρουάριο του 2011 στο εξωτερικό καπου μακριάαα και δεν ήθελα να μείνω εγκυος και να κάνω ετοιμασίες γαμου κα ταξίδι... για τους ευνόητους λόγους.. -νομιζα οτι θα μου συμβεί πολύυυυ ευκολα...-
Αν τους μετρισω και αυτους... θα ξαναβαλω τα κλαματα..!
Η εξεταση που μολις έκανα δίχνει ότι πρέπει να αφερέσω και τις δύο σάλπιγγες μου.. είναι υδροσάλπιγγες και μάλιστα σε πολύ πορχορημένο στάδιο.. και εχω επίσεις και πολύποδες...
Και ρωτάω.... με κάθε 6 μηνο στους γυναικολόγους με τα τακτικά μου παπ-τεστ, με υπέρυχους και με κολποσκοπίσεις ολα καλα, με το να έχω αλλάξει και 3 γιατρούς γιατί ελεγα δεν μπορεί... κάτι γίνεται με εξετάσεις με με με με με με με... ΓΙΑΤΙ??????? Γ Ι Α Τ Ι ? ? Κανένας γιατρός δεν είδε ποτε τίποτα??? τι έπρεπε να είχα κάνει παραπάνω και δεν το εκανα???????? ΓΙΑΤΙ??? να χάσω όοοοολο αυτο τον καιρό και να μήν είχα λύσει το πρόβλημα ή κα να το είχα προλάβει ποιό πριν??? ΤΟΣΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ!!! ΟΛΟΙ: "μην ανυσηχείς... μην αγχωνεσαι... θα έρθει"
Γιατί να βάλω τωρα στην άκρη αυτό που είχα προτεραιότητα στη ζωή μου και να γίνει προτεραιότητα για το πως θα σώσω το γυναικολογικό μου σύστημα???? Απελπισία...
Τον άλλο μήνα πρέπει να μπώ χειρουργείο και μετά αν όλα πάνε καλά εξωσωματική...
Ζητάω συγνώμη για την μαυρίλα μου και την απελπισία μου άλλα πραγματικά τόσο καιρό ζούσα τελείως στην κοσμάααρα μου.. χαμπάρι λεμε.. δεν μπορούσα να φανταστώ οτι μπορεί να συμβαίνει κάτι τόσο σοβαρό.. και σε προχωρημένο στάδιο???? Μπορεί μου λένε να το έκανε μία σαλπιγγίτιδα, που δεν την καταλάβαμε, μπορεί κάποιο μικρόβιο, που δεν το είδαμε στο παπ-τεστ... χιλια δύο μπορεί.. μπορεί.. μπορεί...
Απλά εχω φάει μεγάλο χαστούκι. Ευτυχώς που ο αντρας μου είναι δίπλα μου καλύτερα και απο την μανα μου και πραγματικά είναι το πρώτο φωτάκι που διακρίνω στην άκρη του τούνελ.. γιατί μόλις έβαλα πλώρη για ένα άλλο ταξίδι.. το οποίο μπορεί και να με γονατίσει αλλα μπορεί και να με κάνει και ποιό δυνατή, και πραγματικά ελπίζω σε αυτό.. γιατί οντως έχουμε πολύ δύναμη μέσα μας αρκεί να ψάξουμε να τη βρούμε και να εστιάσουμε εκεί..
Σίγουρα υπάρχει αρκετή αισιοδοξία αρκει να θέλουμε να δούμε το ποτήρι μισογεμάτο και όχι μισοάδειο, και θα προσπαθήσω γιαυτό. Το υπόσχομαι στον εαυτό μου πρώτα απ'όλα και μετά το χρωστάω στον άντρα μου και στην οικογένεια μου.
Αυτά απο μένα και γι'αυτή τη χρονιά θα ζητήσω απο τον Αι Βασήλη να φέρει καινούργες ψυχούλες για να γεμίσει περισσότερο φως, παιδικό γέλιο και αισιοδοξία αυτός ο κόσμος! Very Happy

markella01

markella01
rinamar έγραψε:Κοριτσια καλησπέρα και απο μένα!! Πρωτα κα καλύτερα να πω ενα τεράστιο ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στιην Αρτ!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 25 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 25 215994 Κουκλα μπράβο σας και με το καλό να ερθει το μπεμπάκι σας!! Γερο και δυνατό ευχομαι μέσα απ'την καρδιά μου!!

Βασικά δεν εχω μπει καθόλου 2 μέρες γιατί σήμερα λίγο συνήλθα και μάζεψα τα κομμάτια μου!!
Λοιπόν τα νέα για μένα δεν είναι και τοσο καλα...
Πάλευαμε για ένα μπεμπε με τον αντρούλη μου απο τον Ιανουάριο του 2011 συστηματικά μέχρι και σήμερα..
Δεν θέλω να μετρήσω και τους 4 μήνες που προσπαθούσαμε απο περσυ -ξεκινήσαμε Μαϊο 2010 και σταματήσαμε Αυγουστο 2010 γιατι αποφασίσαμε να παντρευτούμε τον Φεβρουάριο του 2011 στο εξωτερικό καπου μακριάαα και δεν ήθελα να μείνω εγκυος και να κάνω ετοιμασίες γαμου κα ταξίδι... για τους ευνόητους λόγους.. -νομιζα οτι θα μου συμβεί πολύυυυ ευκολα...-
Αν τους μετρισω και αυτους... θα ξαναβαλω τα κλαματα..!
Η εξεταση που μολις έκανα δίχνει ότι πρέπει να αφερέσω και τις δύο σάλπιγγες μου.. είναι υδροσάλπιγγες και μάλιστα σε πολύ πορχορημένο στάδιο.. και εχω επίσεις και πολύποδες...
Και ρωτάω.... με κάθε 6 μηνο στους γυναικολόγους με τα τακτικά μου παπ-τεστ, με υπέρυχους και με κολποσκοπίσεις ολα καλα, με το να έχω αλλάξει και 3 γιατρούς γιατί ελεγα δεν μπορεί... κάτι γίνεται με εξετάσεις με με με με με με με... ΓΙΑΤΙ??????? Γ Ι Α Τ Ι ? ? Κανένας γιατρός δεν είδε ποτε τίποτα??? τι έπρεπε να είχα κάνει παραπάνω και δεν το εκανα???????? ΓΙΑΤΙ??? να χάσω όοοοολο αυτο τον καιρό και να μήν είχα λύσει το πρόβλημα ή κα να το είχα προλάβει ποιό πριν??? ΤΟΣΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ!!! ΟΛΟΙ: "μην ανυσηχείς... μην αγχωνεσαι... θα έρθει"
Γιατί να βάλω τωρα στην άκρη αυτό που είχα προτεραιότητα στη ζωή μου και να γίνει προτεραιότητα για το πως θα σώσω το γυναικολογικό μου σύστημα???? Απελπισία...
Τον άλλο μήνα πρέπει να μπώ χειρουργείο και μετά αν όλα πάνε καλά εξωσωματική...
Ζητάω συγνώμη για την μαυρίλα μου και την απελπισία μου άλλα πραγματικά τόσο καιρό ζούσα τελείως στην κοσμάααρα μου.. χαμπάρι λεμε.. δεν μπορούσα να φανταστώ οτι μπορεί να συμβαίνει κάτι τόσο σοβαρό.. και σε προχωρημένο στάδιο???? Μπορεί μου λένε να το έκανε μία σαλπιγγίτιδα, που δεν την καταλάβαμε, μπορεί κάποιο μικρόβιο, που δεν το είδαμε στο παπ-τεστ... χιλια δύο μπορεί.. μπορεί.. μπορεί...
Απλά εχω φάει μεγάλο χαστούκι. Ευτυχώς που ο αντρας μου είναι δίπλα μου καλύτερα και απο την μανα μου και πραγματικά είναι το πρώτο φωτάκι που διακρίνω στην άκρη του τούνελ.. γιατί μόλις έβαλα πλώρη για ένα άλλο ταξίδι.. το οποίο μπορεί και να με γονατίσει αλλα μπορεί και να με κάνει και ποιό δυνατή, και πραγματικά ελπίζω σε αυτό.. γιατί οντως έχουμε πολύ δύναμη μέσα μας αρκεί να ψάξουμε να τη βρούμε και να εστιάσουμε εκεί..
Σίγουρα υπάρχει αρκετή αισιοδοξία αρκει να θέλουμε να δούμε το ποτήρι μισογεμάτο και όχι μισοάδειο, και θα προσπαθήσω γιαυτό. Το υπόσχομαι στον εαυτό μου πρώτα απ'όλα και μετά το χρωστάω στον άντρα μου και στην οικογένεια μου.
Αυτά απο μένα και γι'αυτή τη χρονιά θα ζητήσω απο τον Αι Βασήλη να φέρει καινούργες ψυχούλες για να γεμίσει περισσότερο φως, παιδικό γέλιο και αισιοδοξία αυτός ο κόσμος! Very Happy

Καλό κουράγιο και καλή υπομονή στην περιπέτεια της υγείας σου και πρώτα ο Θεός με ένα ή περισσότερα μπεμπακια όταν αναρρώσεις...

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρίνα μου θα κρατήσω το τελευταίο σκέλος της δημοσίευσης σου και θα σου πω μπράβο σου κοπέλα μου!!είσαι πολύ δυνατός άνθρωπος!και είμαι σίγουρη ότι θα ανταμειφθείς στο τέλος με ένα ή και περισσότερα μωράκια!! Respect
να σου ευχηθώ μόνο καλή δύναμη σε όλο το ταξίδι σου!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 25 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 25 417472

ώρες ώρες νομίζω ότι τιμωρούμαι ή οτι θα τιμωρηθώ γιατί σκέφτομαι ότι αν δν μπορέσω να κάνω φυσιολογικά παιδί δν θα μπω ΠΟΤΕ στην διαδικασία της εξωσωματικής... και όταν βλέπω όλες τις άλλες γυναίκες όταν φτάσουν σε αυτή την επιλογή ότι δν σκέφτονται όπως εγώ νομίζω ότι είμαι τόσο λάθος που ο Θεος θα θεωρήσει ότι δν αξίζει να κάνω μπεμπε!! Crying or Very sad νιώθω τόσο λίγη μπροστά σου Μαρίνα μου!Αληθεια!!σε σενα και σε όλες τις γυναίκες που βρήκαν τα δύσκολα και δν τα παράτησαν!

dimitra37

dimitra37
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα δεν ανοικω στην ομαδα σας γιατι πλεον εχω μωρακι αλλα εχω περασει καποια απο αυτα που περνατε και εσεις. Θελω να απαντησω πρωτα στη rinamar οτι δυστυχως οποιοδηποτε προβλημα υπαρχει στις σαλπιγγες φαινεται μονο με τη σαλπιγγογραφια με καμια αλλη εξεταση και συνηθως οι γιατροι την προτεινουν μετα απο ενα χρονο προσπαθειων.τη μια σαλπιγγα την εχω αφαιρεση και εγω γιατι ηταν υδροσαλπιγγα τιποτα δεν ειναι μην ανησυχεις καθολου. οσο για την εξωσωματικη,εχω κανει μια, και εμεινα εγκυος και εχω τωρα μια μπουμπου 4μιση μηνων δεν ειναι τιποτα!!!!!!! ολα ειναι θεμα μυαλου αν το δειτε το θεμα χαλαρα και καταλαβετε οτι η εξωσωματικη ειναι απλως ο τροπος για να μεινετε εγκυος και τιποτα περισσοτερο μια χαρα θα τα καταφερετε. ευχομαι με την καινουργια χρονια να ειστε ολες εγκυες!!!!!!!!!!

http://www.worldjamboree.gr

623Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 25 Empty KALHMERA Παρ Δεκ 23, 2011 12:44 am

FELICIA

FELICIA
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΑ...

Φελιτσια καλως ηρθες στην παρεα μας!!Το θεματακι αυτο ειναι γουρλιδικο και που ξερεις τωρα που ηρθες μπορει να δεις σπορακι τον αλλο μηνα!!

ΑΓΑΠΗ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΔΩ ΣΠΟΡΑΚΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ
ΓΟΥΡΛΙΔΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ, ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΣΑΣ.

ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ
ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΜΑΣ
ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ... Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 25 215994

mariabel

mariabel
Μαρίνα, στενοχωρήθηκα πάρα πολύ με την περιπέτεια σου. Και εγώ την ίδια απορία είχα. Καλά τόσοι γιατροί και κανένας δεν είχε δει κάτι;;; Την απορία μου την έλυσε η dimitra37. Όμως η ερώτηση που είχαμε κάνει με την Ευαγγελίτσα παραμένει... Γιατί δε μας στέλνουν για σαλπιγγογραφία νωρίτερα από το χρόνο;
Μαρίνα μου, εύχομαι να πάνε όλα καλά. Ξέρω ότι περνάς πολύ δύσκολη φάση. Ευτυχώς έχεις τον άντρα σου να σου δίνει δύναμη και μαζί θα το ξεπεράσετε. Όπως είπε και η dimitra37 και αυτή τα ίδια πέρασε. Εύχομαι με την εξωσωματική να αποχτήσεις το μωράκι που τόσο πολύ επιθυμείς!

FELICIA, καλώς όρισες και από εμένα! Εύχομαι και σε εσένα, αλλά και σε όλες μας το 2012 να μας φέρει ένα μωράκι!

Στα υπόλοιπα κορίτσια, αγαπη, Έλλη, Ευαγγελία, Εύη, Ελευθερία, Αναστασία, pipi, lia-ka, Ada κτλ μια μεγάλη αγκαλιά και πολλά φιλιά!!

Evaggelitsa 26

Evaggelitsa 26
Κοριτσάκια μου!!!!!
Τι κάνετε;;;

Εγώ σήμερα ξύπνησα απο τις 4.30 το πρωι!!!!! Βασικά διψούσα και μετά δεν με έπερνε ο ύπνος.. Οποτε σιδέρωσα, καθάρισα, ετοιμασα βαλίτσες γιατί απο σήμερα θα πάμε στους γονείς μου, έκανα τον κορμό που έδειξε τις προάλες ο Πετρετζίκης και τώρα κάθισα!!!

Αχ Μαρινάκι μου ποσο δίκαιο έχεις... Πραγματικά δεν καταλαβαίνω, δεν θέλω να αμφισβητήσω τους γιατρούς... Αλλα είναι απίστευτο!!! Πραγματικά δηλαδή τι άλλο έπρεπε να κάνεις;;;;

Αλήθεια οι γιατροι που πήγαινες ήταν ιδιώτες ή νοσοκομείο ικα κλπ....;;;

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 25 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις