326 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 Τρι Δεκ 20, 2011 9:27 am
art86
Πρωταγωνιστής!!
μονο στο πρωτο εικονιδιο εβγαλε μια πολυυυυυυυυυυυυυυυυυ αχνηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη παυλα αλλα στο παραθυρο ελεγχου τπτ
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
art86 έγραψε:κοριτσακια μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ ειμαι εγκυοςςςςςςςςςςς.δεν μπορω να το πιστεψω......κλαιω απο την χαρα μου...μακαρι παναγια μου να πανε ολα καλα
art86 έγραψε:κοριτσακια μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ ειμαι εγκυοςςςςςςςςςςς.δεν μπορω να το πιστεψω......κλαιω απο την χαρα μου...μακαρι παναγια μου να πανε ολα καλα
art86 έγραψε:κοριτσια τωρα αν σασ πω οτι αγχωθηκα μακαρι να πανε ολα καλα παναγιτσα μου.......αυριο μου ειπε ο γιατρος μου να κανω χοριακη κ να του πω την τιμη....συμφωνα με την τελευταια μου περιοδο πρεπει ν ειμαι 4 4.5 εβδομαδων....θα παω λεει αρχες του χρονου να ακουσουμε καρδουλα .....ο γιατρος μου ειναι σε αλλη πολη κ μιλησαμε στο τηλ.....
αγαπη έγραψε:mariabel έγραψε:Λοιπόν θα τολμήσω να πω τι σκέφτομαι και ας με πείτε χαζή.
Ή είσαι όντως άρρωστη και οι πόνοι χαμηλά είναι το έντερό σου.
Ή είσαι έγκυος. Πολύ τρελό αυτό που λέω βέβαια, γιατί μόλις αδιαθέτησες, αλλά αν θυμάμαι καλά σου ήρθε νωρίτερα και είχες λίγο αίμα, έτσι δεν είναι;
Τώρα βέβαια μου λες ότι βήχεις κιόλας, οπότε...
αγαπη, εσύ δεν μου είπες για τα τεστάκια των 4,5 Ευρώ απο το εξωτερικό; Αν ναι, κάνε ένα. Δεν κοστίζει τίποτα. (Νιώθω ότι λέω βλακείες, αλλά κάτι με τρώει.)
μαρια μου καποια αλλη θα σου ειπε για τα τεστακια των 4,5 εγω σκεφτομαι να τα παρω δεν τα εχω παρει ακομα. περιοδο περιμενα στις 14 δεκεμβριου και ειχα καθηστερηση 2 μερες μου ηρθαν τελικα δυο μερες μετα την νυχτα στον υπνο μου αυτη την φορα δεν ειχα πολυ αυξημενη ροη οπως συνηθιζα και μου τελειωσε νωριτερα απ οτι υπολογιζα παντως μονο σε εγκυμοσυνη δεν παει το μυαλο μου μαλλον περναω γριπη θα ξαναβαλω τωρα θερμομετρο να δω και θα σου πω
art86 έγραψε:ευχαριστω κοριτσια μου ευχαριστω πολυ αν ολα πανε καλα μαλλον θα γινω μανουλα αυγουστου 2012
Είμαι μαμά! » ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ » Θέλω να μείνω έγκυος! » Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης