Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
667 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 667 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 40]

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Και εγώ το ίδιο σκέφτηκα... Μάλλον δεν είναι κάτι πολύ φυσιολογικό. Δεν ξέρω τι ακριβώς είναι, αλλά για να μην το κάνουμε από την αρχή, σημαίνει ότι είναι μια από τις τελευταίες λύσεις.[/quote]

λοιπον: Στην σαλπιγγογραφια γινεται το εξης: Βασικα γινειται σε νοσοκομειο γιατι χρειαζεται ακτινολογος να στην κανει και απο'οτι καταλαβα σε γυναικολογική κλινικη (δηλ. δεν θα πας καπου τυπου ΚΑΤ!!!) Ιασω,μητερα,γαια,ρεα κλπ κλπ..
καθεσαι οπως οταν πας στον γυναικολογο και σου βασζουν κανονικά τον κολποδιαστολεα και σου ριχνουν ενα σκιαγραφικό υγρο μεσα. Αυτο παει και γεμίζει ολες τις κυλοτητες (μητρα-σαλπιγγες) και σου βγαζουν ακτινογραφία. Ετσι βλεπουν (στην ακτινογραφία) που εχει παει το υγρο και σε τι κατασταση βρισκονται η μητρα και οι σαλπιγγες αν ειναι διαβατες και δεν είναι φραγμενες. τα αποτελεσματα τα περνεις την ιδια στιγμη.
Τωρα αυτο που ξερω είναι οτι κατα καιρους μπορει να διμηουργηθουν μικροσυμφισεις στις σαλπιγγες και να δισκολευεται να περασει το σπερμα να συναντησει το ωοαριο. Με αυτο το υγρο ομως που σου ριχνουν εκτως του οτι βοηθαεί να βγει η ακτινογραφία, βοηθαει στο να ξεμπλοκαρει και τις μικροσυμφισεις...Αυτα ξερω μεχρι στιγμης. Α!! και οτι το υγρο είναι εντελος ακινδυνο, το ριχνουν και σε αρτηριες και φλεβες γιατι βοηθαει να δουν ασθενης με καρδιακα προβληματα αν εχουν θρομβους κ.λ.π. ..αυριο που θα την κανω το πρωι θα ξερω π ερισσοτερα..

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Evaggelitsa 26 έγραψε:
mariabel έγραψε:

Και εγώ το ίδιο σκέφτηκα... Μάλλον δεν είναι κάτι πολύ φυσιολογικό. Δεν ξέρω τι ακριβώς είναι, αλλά για να μην το κάνουμε από την αρχή, σημαίνει ότι είναι μια από τις τελευταίες λύσεις.

Ναι αλλα διάβασα ότι δεν έχει επιπτώσεις... Οπότε γιατί να είναι τελευταία λύση και όχι πρώτη;;; Δεν ξερω.. Rolling Eyes

Παντως εγω οταν πηρα τον γιατρο μου τηλ και του ειπα οτι ΠΑΛΙ αδιαθετησα και δεν μπορω αλλο και τι συμβαινει μου το προτεινε... νομιζω οτι αν δεν τον πιεζα λιγο θα με αφηνε παλι στο περιμενε... Εσυ ποσο καιρο προσπαθεις?

Evaggelitsa 26

Evaggelitsa 26
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
rinamar έγραψε:Και εγώ το ίδιο σκέφτηκα... Μάλλον δεν είναι κάτι πολύ φυσιολογικό. Δεν ξέρω τι ακριβώς είναι, αλλά για να μην το κάνουμε από την αρχή, σημαίνει ότι είναι μια από τις τελευταίες λύσεις.

λοιπον: Στην σαλπιγγογραφια γινεται το εξης: Βασικα γινειται σε νοσοκομειο γιατι χρειαζεται ακτινολογος να στην κανει και απο'οτι καταλαβα σε γυναικολογική κλινικη (δηλ. δεν θα πας καπου τυπου ΚΑΤ!!!) Ιασω,μητερα,γαια,ρεα κλπ κλπ..
καθεσαι οπως οταν πας στον γυναικολογο και σου βασζουν κανονικά τον κολποδιαστολεα και σου ριχνουν ενα σκιαγραφικό υγρο μεσα. Αυτο παει και γεμίζει ολες τις κυλοτητες (μητρα-σαλπιγγες) και σου βγαζουν ακτινογραφία. Ετσι βλεπουν (στην ακτινογραφία) που εχει παει το υγρο και σε τι κατασταση βρισκονται η μητρα και οι σαλπιγγες αν ειναι διαβατες και δεν είναι φραγμενες. τα αποτελεσματα τα περνεις την ιδια στιγμη.
Τωρα αυτο που ξερω είναι οτι κατα καιρους μπορει να διμηουργηθουν μικροσυμφισεις στις σαλπιγγες και να δισκολευεται να περασει το σπερμα να συναντησει το ωοαριο. Με αυτο το υγρο ομως που σου ριχνουν εκτως του οτι βοηθαεί να βγει η ακτινογραφία, βοηθαει στο να ξεμπλοκαρει και τις μικροσυμφισεις...Αυτα ξερω μεχρι στιγμης. Α!! και οτι το υγρο είναι εντελος ακινδυνο, το ριχνουν και σε αρτηριες και φλεβες γιατι βοηθαει να δουν ασθενης με καρδιακα προβληματα αν εχουν θρομβους κ.λ.π. ..αυριο που θα την κανω το πρωι θα ξερω π ερισσοτερα..[/quote]

Ριναμαρ αυτά τα διάβασα και εγώ... Απλα αυτό που έχουμε απορία (φανταζομαι και η Μαρία) είναι γιατί να είναι η τελευταία εξέταση και όχι η πρώτη, αφού παρα πολλά ζευγάρια μετά απο αυτή την εξέταση το τσακώνουν το σποράκι τους!!!

Αφου πρόκειται να κάνεις σύντομα αυτή την εξέταση αν θες ρώτησε το αυτό για να μας φωτισεις και εμάς τις ασχετες!!χιχι!

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mariabel δεν αδιαθετησα ακομα αλλα δν μου εχω κανει ακομα τεστ .λεω να περιμενω λιγο ακομα .εχω 5 μερεσ καθυστερηση

mariabel

mariabel
rinamar, ποιο είναι το όνομά σου;
Πόσο κοστίζει αυτή η εξέταση; Δε φαίνεται βλαβερή ούτε κάτι μη φυσιολογικό. Οπότε γιατί δεν την κάνουμε στο τρίμηνο για παράδειγμα;

art86, έχεις ακόμα εξάψεις; Ζαλίζεσαι καθόλου; Νυστάζεις;

Έχει επεξεργασθεί από τον/την mariabel στις Δευ Δεκ 19, 2011 4:24 am, 1 φορά

Evaggelitsa 26

Evaggelitsa 26
rinamar έγραψε:
Evaggelitsa 26 έγραψε:
mariabel έγραψε:

Και εγώ το ίδιο σκέφτηκα... Μάλλον δεν είναι κάτι πολύ φυσιολογικό. Δεν ξέρω τι ακριβώς είναι, αλλά για να μην το κάνουμε από την αρχή, σημαίνει ότι είναι μια από τις τελευταίες λύσεις.

Ναι αλλα διάβασα ότι δεν έχει επιπτώσεις... Οπότε γιατί να είναι τελευταία λύση και όχι πρώτη;;; Δεν ξερω.. Rolling Eyes

Παντως εγω οταν πηρα τον γιατρο μου τηλ και του ειπα οτι ΠΑΛΙ αδιαθετησα και δεν μπορω αλλο και τι συμβαινει μου το προτεινε... νομιζω οτι αν δεν τον πιεζα λιγο θα με αφηνε παλι στο περιμενε... Εσυ ποσο καιρο προσπαθεις?

Εγώ προσπαθώ 4-5 μήνες εντατικα...Απλα δεν καταλαβαίνω γιατί δεν στην κάνουν απο την αρχή... Και έτσι όπως τα λες και αφου μέχρι στιγμής, αν και έψαξα και σε σαιτ γυναικολόγων σαφή απάντηση δεν υπήρχε... Εγώ βγάζω το συμπέρασμα ότι το κάνουν γιατί πριν από αυτή την εξέταση προηγούνται πολλες άλλες... Και αυτές έχουν κάποιο κόστος... Μακάρι να κάνω λάθος...

mariabel

mariabel
Evaggelitsa 26 έγραψε:
rinamar έγραψε:
Evaggelitsa 26 έγραψε:
mariabel έγραψε:

Εγώ προσπαθώ 4-5 μήνες εντατικα...Απλα δεν καταλαβαίνω γιατί δεν στην κάνουν απο την αρχή... Και έτσι όπως τα λες και αφου μέχρι στιγμής, αν και έψαξα και σε σαιτ γυναικολόγων σαφή απάντηση δεν υπήρχε... Εγώ βγάζω το συμπέρασμα ότι το κάνουν γιατί πριν από αυτή την εξέταση προηγούνται πολλες άλλες... Και αυτές έχουν κάποιο κόστος... Μακάρι να κάνω λάθος...

Μακάρι να κάνεις λάθος, γιατί θα τους πάρει και θα τους σηκώσει!!!!!

siren

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Σημερα ειδα αιμα, πηρα τον γιατρο μου και με εστειλε για β-χοριακη την Παρασκευη ειχα 192 και επεσε στο 33. Απεβαλα στις 5 εβδομαδες.Απο την αρχη φαινοτανε οτι κατι δεν παει καλα. Ευχομαι καμια να μην το περασει αυτο. Και με το καλο να μεινετε ολες εγκουλες με τελειομηνη εγκυμοσυνη και υγιη μπεμπακια.

Evaggelitsa 26

Evaggelitsa 26
siren έγραψε:Σημερα ειδα αιμα, πηρα τον γιατρο μου και με εστειλε για β-χοριακη την Παρασκευη ειχα 192 και επεσε στο 33. Απεβαλα στις 5 εβδομαδες.Απο την αρχη φαινοτανε οτι κατι δεν παει καλα. Ευχομαι καμια να μην το περασει αυτο. Και με το καλο να μεινετε ολες εγκουλες με τελειομηνη εγκυμοσυνη και υγιη μπεμπακια.

Αχχχ Ελευθερίτσα μου... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Τι κρίμα ... Ελπίζω να το ξεπεράσεις εύκολα και να μπεις σύντομα και πάλι στο παιχνίδι της προσπάθειας με τον ανδρούλη σου!!!!
Εχεις το Βιολετάκι και θα δεις σύντομα θα της κάνεις αδερφάκι!!!

Σου στέλνω μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ αγκαλίτσα!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 8 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 8 417472

mariabel

mariabel
Sad Sad Sad

Κουκλίτσα μου, να μου αγκαλιάσεις τη Βιολέτα σου! Μαζί με τον άντρα σου και την κουκλίτσα σου θα το ξεπεράσετε και σύντομα ο Θεός θα σας χαρίσει ένα δεύτερο ζουζουνάκι.
Στενοχωρήθηκα πολύ...

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mariabel έγραψε:rinamar, ποιο είναι το όνομά σου;
Πόσο κοστίζει αυτή η εξέταση; Δε φαίνεται βλαβερή ούτε κάτι μη φυσιολογικό. Οπότε γιατί δεν την κάνουμε στο τρίμηνο για παράδειγμα;
Μαρινα με λενε!
Κοριτσια θα τον ρωτησω τον γιατρο μου εννοείται και θα σας πω. Λοιπον στο ΙΑΣΩ που ρωτησα εκανε γυρω στο 175 και στο ΡΕΑ που θα την κανω τελικα (γιατι ειναι και ο γιατρος μου εκει) 150! Αυτο που ξερω είναι οτι περνεις μια μικρη δοση ακτινοβολίας βασικα.. τωρα μερικοι γιατροι "της παλαιας σχολης" σου λενε να αφησεις αυτο το μήνα (οχι επαφες) λογω αυτου και μερικοι αλλοι σου λενε βουρ και δεν πειραζει. Η ακτινοβολία είναι πολυ μικρη. Εμενα ο γιατρος μου ανηκει στην κατηγορία βουβουβουβουυουουουουουουρρρρρ!!! χαχαχαχα οποτε αυτο θα κανουμε με τις ευχες του. ΑΑΑΑ ξεχασα να σας πω οτι μου ειπανε μια μερα πριν να ξεκινήσω μια χαλαρη αντιβιωη... και περνω τωρα vibramicin των 100mg για 4 μερες... Βασικα ολοι οι γιατροι το πρωτο που ψαχνουν είναι σπερμα και ορμονες..μετα σε βαζουν στα βαθεια και αν εχει περασει και κανενας χρονος..

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
siren έγραψε:Σημερα ειδα αιμα, πηρα τον γιατρο μου και με εστειλε για β-χοριακη την Παρασκευη ειχα 192 και επεσε στο 33. Απεβαλα στις 5 εβδομαδες.Απο την αρχη φαινοτανε οτι κατι δεν παει καλα. Ευχομαι καμια να μην το περασει αυτο. Και με το καλο να μεινετε ολες εγκουλες με τελειομηνη εγκυμοσυνη και υγιη μπεμπακια.

Αχ βρε κοριτσι μου... Σιγουρα είναι δυσκολο Sad Sad αλλα κοιτα μια υπεροχη κουκλα που εχεις και ποσο τυχερη είσαι.. Ευχομαι να ειναι γρηγορα περαστικα και να ξαναρχισεις τις προσπαθειες οσο ποιο γρηγορα Very Happy Very Happy Σου στελνω δυναμη και θετική σκεψη.. γρηγορα περαστικα sunny

Evaggelitsa 26

Evaggelitsa 26
Νομίζω ψιλοαρχισαν οι πόνοι της ακατανόμαστης... Δεν βλέπω να μου φέρνει "δωράκι" φετος ο Αγιος Βασίλης... Ε, εδώ που τα λέμε δεν ήμουν και πολύ καλό παιδάκι φέτος...

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Ελευθερία μου λυπάμαι!προσπάθησε να μην στεναχωριέσαι!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 8 334590 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 8 379767

markella01

markella01
Σιρέν μια αγκαλίτσα κι απο μένα. Κουράγιο κορίτσι μου.

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Evaggelitsa 26 έγραψε:Νομίζω ψιλοαρχισαν οι πόνοι της ακατανόμαστης... Δεν βλέπω να μου φέρνει "δωράκι" φετος ο Αγιος Βασίλης... Ε, εδώ που τα λέμε δεν ήμουν και πολύ καλό παιδάκι φέτος...

Ευαγγελίτσα μου δεν πειράζει!μάζι τον άλλο μήνα!! Smile

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κοριτσια μην μας περνει απο κατω!! Το καλο πραγμα αργει να γινει πως να το κανουμε τωρα!!!! Καινουργια χρονια με καινουργια μπεμπακια Very Happy

Evaggelitsa 26

Evaggelitsa 26
evi27 έγραψε:
Evaggelitsa 26 έγραψε:Νομίζω ψιλοαρχισαν οι πόνοι της ακατανόμαστης... Δεν βλέπω να μου φέρνει "δωράκι" φετος ο Αγιος Βασίλης... Ε, εδώ που τα λέμε δεν ήμουν και πολύ καλό παιδάκι φέτος...

Ευαγγελίτσα μου δεν πειράζει!μάζι τον άλλο μήνα!! Smile

Αχ, ναι Εύη μου... Ετσι δείχνουν μέχρι στιγμής τα πράγματα!!! Δεν πειράζει μωρέ!!!

mariabel

mariabel
rinamar έγραψε:Κοριτσια μην μας περνει απο κατω!! Το καλο πραγμα αργει να γινει πως να το κανουμε τωρα!!!! Καινουργια χρονια με καινουργια μπεμπακια Very Happy

Μαρίνα, τα λόγια σου να ταξιδέψουν από τη γη στον ουρανό πάνω στο μονοπάτι της εικόνας σου!!!!!!! Το 2012 να έχουμε όλες ένα μωρό και να τα πάμε βόλτα όλες μαζί!!
Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 8 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 8 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 8 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 8 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 8 417472

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ηρθα κ εγωωωωωωωωωωωωω ειστε ολες εδω ???? ανοιξε το λεμονακι #4 η γραφουμε ακομα εδω ????

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mariabel έγραψε:
rinamar έγραψε:Κοριτσια μην μας περνει απο κατω!! Το καλο πραγμα αργει να γινει πως να το κανουμε τωρα!!!! Καινουργια χρονια με καινουργια μπεμπακια Very Happy

Μαρίνα, τα λόγια σου να ταξιδέψουν από τη γη στον ουρανό πάνω στο μονοπάτι της εικόνας σου!!!!!!! Το 2012 να έχουμε όλες ένα μωρό και να τα πάμε βόλτα όλες μαζί!!
Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 8 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 8 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 8 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 8 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 8 417472

Αχ μια που το διαβασα και μια που μου εσκασε ενα τερααααστιο χαμογελο Very Happy Very Happy Γενικα θελει αισιοδοξια αυτη η ζωη κοριτσια! ας παρουμε δυναμη λοιπον γιατι οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει ποιο δυνατο.. και οι τρικλοποδιες μες το προγραμμα είναι ο σκοπος είναι πως τις αντιμετοπίζεις Very Happy Very Happy

Deb

Deb

Ελευθερία μου μία τεράστια αγκαλίτσα κι από εμένα!!!Κουράγιο και μην το βάζεις κάτω,το Βιολεττάκι θα έχει σύντομα αδερφάκι!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 8 417472

lia-ka

lia-ka
siren μου μην στεναχωριεσαι!κοιτα το αγγελουδι που εχεις διπλα σου και ολα θα περασουν!ξερω οτι τα λογια μου δεν θα κανουν τιποτα στην λυπη σου γι αυτο σου στελνω τις αγκαλιτσες και τα φιλακια απο τα ζουζουνια μου! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 8 35468 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 8 35468 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 8 35468 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 8 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 8 417472 !

natali-maria

natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα κορίτσια!Προσπαθούμε για το 2ο μωράκι μας μιας και έχουμε στο ιστορικό μας μια έκτρωση.Εχουμε κάνει σπερμοδιάγραμμα το οποίο ήταν άριστο,κολπικό υπέρηχο ο οποίος έδειξε πολυκυστικές ωοθήκες για αυτό και η ακανόνιστη περίοδος,θεραπεία με clomiphaine & pregnyl για 3 μήνες χωρίς επιτυχία!Και τέλος έκανα και μια σαλπιγγογραφία η οποία ήταν πετακάθαρη!Και τώρα είμαστε στην αναμονή!!

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δε σας προλαβαίνω ρε κορίτσια τι να πω πια!!

Χρόνια πολλά στη mariabel να σαι γερή κι ό,τι ποθείς! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 8 50580

Μια τεράστια αγκαλιά στη siren κ όσο μπορείς προσπάθησε να το δεις πιο θετικά.Θέλω κι εγώ να πιστεύω σ' αυτό που έλεγε η γιαγιά μου το "κάθε εμπόδιο για καλό". Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 8 417472

υ.Γ άμα σας πω τι πέρασε η καημένη η γιαγιάκα μου για να κάνει μωράκι δε λέγεται,θα μπορούσε να γίνει βιβλίο ολόκληρο!

Όσο για μένα περιμένω ακόμα πήρα κ τέστ σήμερα αλλά δεν έχω καταφέρει να ανοίξω το κουτάκι.Χωρίς πλάκα τρέμουν τα χέρια μου σαν τρελά με το που το πιάνω. pale
Νιώθω βέβαια οτι από στιγμή σε στιγμή θα ρθει κ μάλλον είναι μονο το άγχος μου.
Φοράω 2 ζευγάρια κάλτσες κ τα πόδια μου είναι ακόμα παγωμένα κ ταυτόχρονα έχω αλλάξει 2 φανελάκια από τον ιδρώτα Rolling Eyes

Sorry για το μεγάλο μήνυμα έχω να πω κι άλλα, αλλά θα συγκρατηθώ!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις