Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
675 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 675 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 40]

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Evaggelitsa 26 έγραψε:
evi27 έγραψε:
Evaggelitsa 26 έγραψε:Βασικα όλα τα θέματα απο την αρχή το Λεμονάκι τα άνοιξε και καμία άλλη... Και επειδή έχω δει να γίνονται παρεξηγήσεις για ψύλλου πήδημα εδω μέσα... Ας το ανοιξει και αυτο το Λεμονάκι... Αυτη είναι η δική μου γνώμη...Καταλαβαινετε φανταζομαι... Very Happy

απόλυτα!δεν έγινε και τίποτα!αν το ήξερα δεν θα το πρότεινα καν!προς Θεού Very Happy

Ναι βρε ..σιγά! Δεν πιστευω βέβαια το Λεμονάκι να έχει προβλημα, αν το ανοιξει καποια άλλη αλλα είναι η επιτιμή μας και η γουρλού του φόρουμ!!!χιχι!!!

έτσι έτσι!!και μακάρι το #4 να είναι ακόμη πιο τυχερό!χεχεχε

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ασχετο κοριτσακια να σας ρωτησω οταν ερχετε η περιοδος μετα απο 2-3 μερες το θερμομετρο τη θερμοκρασια πρεπει να λεει ????

Evaggelitsa 26

Evaggelitsa 26
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
αγαπη έγραψε:ασχετο κοριτσακια να σας ρωτησω οταν ερχετε η περιοδος μετα απο 2-3 μερες το θερμομετρο τη θερμοκρασια πρεπει να λεει ????

Χμμμ... Ελα ντε.. Φανταζομαι η φυσιολογική... Κάπου διαβασα ότι αυτή είναι απο 36,5-37...

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Evaggelitsa 26 έγραψε:
αγαπη έγραψε:ασχετο κοριτσακια να σας ρωτησω οταν ερχετε η περιοδος μετα απο 2-3 μερες το θερμομετρο τη θερμοκρασια πρεπει να λεει ????

Χμμμ... Ελα ντε.. Φανταζομαι η φυσιολογική... Κάπου διαβασα ότι αυτή είναι απο 36,5-37...

κι εγώ το ίδιο νομίζω Αγάπη...

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
evi27 έγραψε:
Evaggelitsa 26 έγραψε:

οκ σας ευχαριστω κοριτσακια μου γιατι τωρα εχω 37.2 και πηγε το μυαλο μου κατευθειαν σε οωρρηξια και λεω αφου πρεπει να ειναι πρωι πριν σηκωθω απ το κρεββατι και πλακα ειναι οτι ετοιμαστηκα κ ολας Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 5 604962 γιατι γυριζει οαντρουλης μου απο την δουλεια και λεω δεν θα προλαβει να μπει μεσα γιατι θα τον εχω ηδη γδυσει χαχαχαχαχα βεβαια αν θελει εκεινος εγω δεν θα πω οχι χαχαχαχαχαχα

Evaggelitsa 26

Evaggelitsa 26
ααα!!! 37,2 φιλη μου μπορεί να είναι και ωορρηξία!!!!

Μην ξεχνάς ότι και εγώ αυτό το μήνα είχα ωορρηξία 2 μέρες μετά την περίοδο!!!!!

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αγαπη έγραψε:
evi27 έγραψε:
Evaggelitsa 26 έγραψε:

οκ σας ευχαριστω κοριτσακια μου γιατι τωρα εχω 37.2 και πηγε το μυαλο μου κατευθειαν σε οωρρηξια και λεω αφου πρεπει να ειναι πρωι πριν σηκωθω απ το κρεββατι και πλακα ειναι οτι ετοιμαστηκα κ ολας Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 5 604962 γιατι γυριζει οαντρουλης μου απο την δουλεια και λεω δεν θα προλαβει να μπει μεσα γιατι θα τον εχω ηδη γδυσει χαχαχαχαχα βεβαια αν θελει εκεινος εγω δεν θα πω οχι χαχαχαχαχαχα

χαχαχα όρμα Αγάπηηηηηηηηηηη...

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Evaggelitsa 26 έγραψε:ααα!!! 37,2 φιλη μου μπορεί να είναι και ωορρηξία!!!!

Μην ξεχνάς ότι και εγώ αυτό το μήνα είχα ωορρηξία 2 μέρες μετά την περίοδο!!!!!

ευαγγελια μου λες ??? δεν ξερω νομιζα πως ειναι απο 28 του μηνα οχι τοσο νωρις και οχι τιποτα αλλο αλλα ειμαι στα τελειωματα της περιοδου και απ'οτι ξερω πρεπει να μετρηθω πρωι πριν σηκωθω απο το κρεββατι ετσι δεν ειναι ????

Evaggelitsa 26

Evaggelitsa 26
Αγάπη μου λέω!!!! Αφου έχουμε ζωντανο παράδειγμα!!! Δοκιμασα για πλάκα τα τεστακια ωορρηξιας 2 μέρες μετά την περίοδο.. Μην σου πω και μια..δεν θυμάμαι καλά και είχε βγει θετικό!!! Μόλις έρθει ο ανδρούλης σου όρμα!!!!
χαχαχα!!!

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Evaggelitsa 26 έγραψε:Αγάπη μου λέω!!!! Αφου έχουμε ζωντανο παράδειγμα!!! Δοκιμασα για πλάκα τα τεστακια ωορρηξιας 2 μέρες μετά την περίοδο.. Μην σου πω και μια..δεν θυμάμαι καλά και είχε βγει θετικό!!! Μόλις έρθει ο ανδρούλης σου όρμα!!!!
χαχαχα!!!

χαχα οκ ηρθε ηρθε καληνυχτα σας Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 5 417472

Evaggelitsa 26

Evaggelitsa 26
Καλή διασκέδαση!!!

Κοριτσάκια μου καληνύχτα κι απο μένα!!!

Θα πιούμε καφεδάκι αυριο!! Ναι;; Φιλιααα!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 5 215994

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καληνύχτα!φεύγω κι εγώ!τα λέμε αύριο Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 5 315810

pipi

pipi
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Κοριτσια εμενα εδω κ κανα 2 ωρες με εχει πιασει η κοιλια μου..ηπια κ μισο αναβραζον για σιγουρα.εχει συνεχεια υγρα και κατι ζαλαδες στα καλα καθουμε,δεν ειμαι κ πολυ καλα.αδυναμη νιωθω..μαλλον πιστευω οταν σηκωθω το πρωι θα εχει ερθει..εκτος και αν αυτα ειναι τα σημαδια για το σπορακι...ΜΑΚΑΡΙ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ...σημερα ειναι η 29 μερα του κυκλου με τελευταια περιοδο 20/11..

Deb

Deb
Καλημέρα κορίτσια!!!!!!!Αν και μάλλον μόνο εγώ ξύπνησα τόσο νωρίς!Χθες το βράδυ γάνιασα για να κοιμηθώ,ξυπνούσα κάθε λίγο και λιγάκι,μία διψούσα,μία δεν βολευόμουν...πφφφ!Πολύ χάλια ύπνο έκανα!!! Crying or Very sad

Έλλη μου μακάρι να καταλήξω κι εγώ σαν την Κρίστη Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 5 990599 και ας πονάω πιο πολύ,δεν με νοιάζει,απλά είναι εκνευριστικό τώρα γιατί δεν ξέρω τι συμβαίνει!!Σε λίγες μέρες θα ξέρω!Θα δούμε...είμαι πολύ χαλαρή και ψύχραιμη,δεν το σκέφτομαι και πολύ,είναι στο πίσω μέρος του μυαλού μου!Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει(όπως λέω πάντα)!

Επίσης παρατήρησα και κάτι άλλο,από εκεί που είχα χρόνια να πιώ καφέ μιας και που τον έχω κόψει κι αυτόν μαζί με τσιγάρο,ξαφνικά τις τελευταίες μέρες τον ζητούσα κάθε πρωί!!Σήμερα όμως έφτιαξα ένα τσαγάκι αν και ο οργανισμός μου επιμένει στο να ζητάει καφείνη!!!Άντε ξυπνήστε να μου κάνετε παρέα!!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 5 125586 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 5 125586 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 5 125586

Υ.Γ Λεμονάκι άνοιξε το #4 να γεμίσει εγκυούλες!!!!!!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 5 654316

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα Δεσποινουλα!! Βρε λες?? Very Happy Very Happy

Εγω προσωπικα ποτε δν συνδιασα το τσιγαρο με οτιδηποτε πινετε..και ισα ισα οταν το εκοψα, ηθελα ολο κατι να πινω.. για να μην τρωω Laughing Laughing Laughing
αλλα εξαρτηση με τον καφε δν μπορω να πω οτι εχω.. πινω μονο για να κανω κατι οσο καθομαι και δν κανω τιποτα! Rolling Eyes
Χθες ενω ξυπνησα 12 το μεσημερι απο τις 7,30 και μετα το απογευμα νυσταζα πολυ! Sleep κοιμηθηκα στις 12 το βραδυ τελικα και με το ζορι σηκωθηκα 7 το πρωι!! Θελω κι αλλο!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 5 585182

Deb

Deb
Kαλημέρα Έλλη!!!!!!!!!!Πολύ νύστα έχει πέσει!!!Μωρέ λες κι εσύ; Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 5 215994

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Aν και αυτο το χθεσινο ηταν οντως απελπισια με τετοια νυστα..δν ελπιζω.. αφου σκεψου ειχα ωορρηξια Τεταρτη ξημερωματα και τελευταια φορα ειχαμε ζουζουνισει Κυριακη μεσημερι..και μετα ξανα ζουζουνισαμε Τεταρτη αργαααα το βραδυ!! pale αν καταφεραμε κατι..πολυ ωριακα θα ηταν, οποτε δν ελπιζω και θαυματα!

Deb

Deb
boubou έγραψε:Aν και αυτο το χθεσινο ηταν οντως απελπισια με τετοια νυστα..δν ελπιζω.. αφου σκεψου ειχα ωορρηξια Τεταρτη ξημερωματα και τελευταια φορα ειχαμε ζουζουνισει Κυριακη μεσημερι..και μετα ξανα ζουζουνισαμε Τεταρτη αργαααα το βραδυ!! pale αν καταφεραμε κατι..πολυ ωριακα θα ηταν, οποτε δν ελπιζω και θαυματα!

Εσύ περιμένεις μία μέρα πριν από εμένα σωστά;

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Συμφωνα με τον κυκλο μου ειναι να αδιαθετησω στις 27 Rolling Eyes εσυ τοτε δν εισαι?

Deb

Deb
boubou έγραψε:Συμφωνα με τον κυκλο μου ειναι να αδιαθετησω στις 27 Rolling Eyes εσυ τοτε δν εισαι?

Στις 28 υπολογίζω εγώ! Λίγες μέρες μείνανε!!!Θα περάσουν!!Θα κάνουμε υπομονή δεν θα το σκεφτόμαστε και όλα θα πάνε καλά!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 5 215994

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλα εγω δν το σκεφτομαι καθολου,οπως σου ειπα δν θεωρω οτι καναμε κατι αυτο το μηνα οποτε και δν περιμενω κατι Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 5 4872
Ελπιζω και περιμενω ομως να ακουσω πολλα ευχάριστα απο εσας!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 5 379767

Deb

Deb
boubou έγραψε:Καλα εγω δν το σκεφτομαι καθολου,οπως σου ειπα δν θεωρω οτι καναμε κατι αυτο το μηνα οποτε και δν περιμενω κατι Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 5 4872
Ελπιζω και περιμενω ομως να ακουσω πολλα ευχάριστα απο εσας!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 5 379767

Εκεί που δεν το περιμένεις έρχεται όμως καμιά φορά!!!
Όλες ευχάριστα θέλουμε να ακούμε!!!
Πρέπει όμως και να ανοίξει το #4 το Λεμονάκι για να έχουμε πιο πολύ γούρι!!! Very Happy

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Επισης περιμενω να μπει και το Λεμονακι να ανοιξει το #4 γιατι καθε φορα που ανοιγει με καινουριο μηνυμα προστίθενται και εγκυουλες μεσα !!Σε αυτο το νουμερακι ειχαμε 2...παμε στο επομενο λοιπον να δουμε κι αλλα ευχαριστα!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 5 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 5 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 5 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 5 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 5 654316

edit: μεσα στο μυαλο μου εισαι!!! Very Happy Very Happy Very Happy

Deb

Deb
boubou έγραψε:Επισης περιμενω να μπει και το Λεμονακι να ανοιξει το #4 γιατι καθε φορα που ανοιγει με καινουριο μηνυμα προστίθενται και εγκυουλες μεσα !!Σε αυτο το νουμερακι ειχαμε 2...παμε στο επομενο λοιπον να δουμε κι αλλα ευχαριστα!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 5 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 5 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 5 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 5 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 5 654316

edit: μεσα στο μυαλο μου εισαι!!! Very Happy Very Happy Very Happy

Eμ!Έτσι είναι αυτά!!Είμαστε και κοντά,γι αυτό!Ακούω τις σκέψεις σου!!χαχαχαχααχαχαχα Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 5 328109

mariabel

mariabel
Καλημέρα, κορίτσια!! Πόπο γεμίσατε ολόκληρο βιβλίο. Δεν ξέρω πού να πρωτοαπαντήσω. Οι εγυούλες του 3 ήταν 3. Αν θυμάμαι καλά έμεινε έγκυος και η stardust... Έτσι δεν είναι; Τώρα βέβαια δεν άρχισε το 4, άρα θα μείνουν και άλλες έγκυος...

Χθες μπήκα και σας διάβασα, αλλά δεν πρόλαβα να απαντήσω. Χθες έγινα 30! Δεν μπορώ να το χωνέψω ακόμα. Πότε έφτασα τα -άντα;;;

αγαπη, αυτή τη φορά περίοδο είχες λίγες μέρες και λίγο; Και χθες ένιωθες κάτι στο στήθος, όπως η Δέσποινα;
Η Κρίστη είπε ότι έτσι ένιωθε όταν έμεινε έγκυος. (Αν κάνω λάθος, διορθώστε με-σας έχω χάσει με τόσες σελίδες.) Δέσποινα, μου αρέσουν πολύ και οι λιγούρες σου. Αγάπη, πολλές κοπέλες είναι έγκυος και βλέπουν περίοδο...

art86, σου είχα πει να κάνεις τεστ πριν μέρες. Πίστευα ότι είσαι έγγυος, επειδή είχες μιλήσει για εξάψεις. Τελικά δεν το έχεις κάνει ακόμα,ε;

pipi, μακάρι να είσαι και εσύ έγκυος!!!
Νομίζω ότι το νο4 ή η συνέχεια του 3, θα γεμίσει εγγυούλες!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις