Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
667 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 667 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 40]

Deb

Deb
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Kαλημέρα Mariabel!Ναι,ξαφνικά έχω μία τάση να ζητάω καφέ,όχι φαγητά και τίποτα άλλο,μόνο καφέ!! Shocked Από το πουθενά,αφου δεν μου άρεσε ποτέ!Ό,τι κι αν είναι θα φανεί σε λίγες μέρες!
Ναι έχεις δίκιο ήταν η stardust η Σωτηρία και η Ελευθερία στο #3!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 6 215994

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα Μαρακι! Κι εγω ετσι ελεγα για φετος!Οτι τελευταια φορα που σβηνω κερακια που εχουν μπροστα το νουμερο 2! χιχι δν ξερω αν θα με πειραξει οταν κλεισω τα 30! Παλιοτερα ειχα στοχους για μεχρι τοτε, να εχω καλη δουλεια, να εχω παντρευτει και να εχω κι 1 παιδι! Τωρα αρκουμαι στο οτι εχω ακομη δουλεια κι ας μην ειναι αυτο που λεμε καριερας!Και ελπιζω να εχω καταφερει να εχω μπεμπε μεχρι του χρονου τον Δεκεμβρη που τα κλεινω και να εχω παντρευτει οπως λεμε οτι θα κανουμε το καλοκαιρι! Αν τα εχω αυτα δν θα με πειραζει καθολου! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 6 875502 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 6 875502 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 6 875502

Deb

Deb
Υ.Γ Χρόνια σου πολλά Mariabel!!Και μην ανησυχείς μόνο νούμερα είναι!Σημασία δεν έχει πόσο είσαι αλλά πόσο αισθάνεσαι!!!! Smile Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 6 130627

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Και ειμαι και πολυ γαιδουρι γιατι δν σκεφτομαι χιχιχ χρονια πολλα κοπελαρα μου!!!! σημασια εχει να ειμαστε καλα και να εχουμε ανθρωπους που μας αγαπανε και τους αγαπαμε στη ζωη μας και αυτο φτανει!!Τα νουμερα εννοειται οτι δν εχουν καμια σημασια οταν η ζωη σου ειναι γεματη!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 6 860530 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 6 860530 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 6 130627

Deb

Deb
boubou έγραψε:Και ειμαι και πολυ γαιδουρι γιατι δν σκεφτομαι χιχιχ χρονια πολλα κοπελαρα μου!!!! σημασια εχει να ειμαστε καλα και να εχουμε ανθρωπους που μας αγαπανε και τους αγαπαμε στη ζωη μας και αυτο φτανει!!Τα νουμερα εννοειται οτι δν εχουν καμια σημασια οταν η ζωη σου ειναι γεματη!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 6 860530 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 6 860530 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 6 130627
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου Έλλη!!!Έτσι είναι!!! Very Happy

mariabel

mariabel
Σας ευχαριστώ, κορίτσια!!! Έχετε δίκιο!
Εύχομαι τα όνειρά σας να πραγματοποιηθούν!! Είμαι σίγουρη ότι το μπεμπάκι θα έρθει σύντομα!
Δέσποινα, λένε ότι όταν αρχίσεις να θες κάτι πολύ, ενώ πριν δεν το ήθελες ή το αντίθετο, κάτι μεγειρεύεται... Πότε ΔΕΝ περιμένεις;

Deb

Deb
mariabel έγραψε:Σας ευχαριστώ, κορίτσια!!! Έχετε δίκιο!
Εύχομαι τα όνειρά σας να πραγματοποιηθούν!! Είμαι σίγουρη ότι το μπεμπάκι θα έρθει σύντομα!
Δέσποινα, λένε ότι όταν αρχίσεις να θες κάτι πολύ, ενώ πριν δεν το ήθελες ή το αντίθετο, κάτι μεγειρεύεται... Πότε ΔΕΝ περιμένεις;

Στις 28 ΔΕΝ περιμένω!!!

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

καλημέρα κι από μένα κορίτσια!!άντε να πιούμε το πρωινό μας Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 6 438696 δεν πιστεύω να το ήπιατε κιόλας!!
Μαρία Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 6 130627 ό,τι επιθυμείς!!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
evi27 έγραψε:

καλημέρα κι από μένα κορίτσια!!άντε να πιούμε το πρωινό μας Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 6 438696 δεν πιστεύω να το ήπιατε κιόλας!!
Μαρία Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 6 130627 ό,τι επιθυμείς!!

Καλημερα Ευη!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 6 875502 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 6 875502 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 6 875502
Εγω θα τον πινω μεχρι τις 4 που θα σχολασω χαχα Laughing Laughing (λεμε τωρα!)

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:
evi27 έγραψε:

Καλημερα Ευη!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 6 875502 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 6 875502 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 6 875502
Εγω θα τον πινω μεχρι τις 4 που θα σχολασω χαχα Laughing Laughing (λεμε τωρα!)

α αυτό το κάνω κι εγώ....μπορώ να πίνω τον ίδιο καφέ με τις ώρεεεεεεςςςςς...ειδικά αν είμαι σπίτι Very Happy

Evaggelitsa 26

Evaggelitsa 26
Καλημέρα κοριτσάκια μου!!! Ηρθα για καφεδάκι και εγώ...

Τι εγινε;; Μηδενισαμε και παλι!!! Χιχι!! Δεν πειράζει μωρε...

Μαράκι μου χρόνια σου πολλά!!! Να τα εκατοστήσεις και να χαιρεσαι την οικογενειά σου!!! Ευχομαι του χρόνου να γίνει 4μελής!!!!

Δεσποινάκι μου κατι μου λέει ότι θα χαρούμε πολύ μετά τα Χριστούγεννα!!! Θα έχεις να μας πεις πολύ καλά νεά!!!!

Μπουμπού και Εύη Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 6 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 6 417472

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Evaggelitsa 26 έγραψε:Καλημέρα κοριτσάκια μου!!! Ηρθα για καφεδάκι και εγώ...

Μαράκι μου χρόνια σου πολλά!!! Να τα εκατοστήσεις και να χαιρεσαι την οικογενειά σου!!! Ευχομαι του χρόνου να γίνει 4μελής!!!!

Δεσποινάκι μου κατι μου λέει ότι θα χαρούμε πολύ μετά τα Χριστούγεννα!!! Θα έχεις να μας πεις πολύ καλά νεά!!!!

Μπουμπού και Εύη Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 6 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 6 417472

καλημέρα Ευαγγελίτσα!!σχετικά πρωινές είμαστε σήμερα Very Happy

Evaggelitsa 26

Evaggelitsa 26
Ναι Εύη μου... Μωρε εγώ στις 10 ξύπνησα κανονικά..αλλα τώρα τελευταία ξυπνάω και ξαπλώνω καμια ώρα... Αμα δεν έχεις και δουλειές να κάνεις τι να σηκωθεις να κάνεις...
Κι αν δεν ήσασταν εσείς, πιο αργά θα σηκωνόμουν!!! χιχι!!

mariabel

mariabel
Deb έγραψε:
mariabel έγραψε:Σας ευχαριστώ, κορίτσια!!! Έχετε δίκιο!

Στις 28 ΔΕΝ περιμένω!!!

Δέσποινα, είναι νωρίς για να σου φουσκώνω τα μυαλά! Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου όμως αυτό το μήνα να έρθει αυτό που τόσο περιμένεις!!!

evi27 έγραψε:

Ευχαριστώ, Εύη!

Evaggelitsa 26 έγραψε:Καλημέρα κοριτσάκια μου!!! Ηρθα για καφεδάκι και εγώ...

Καλημέρα Ευαγγελίτσα!! Σε ευχαριστώ πολύ! Και εσύ του χρόνου τριμελής!! Smile

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα Ευαγγελιτσα! Οντως πολυ πρωινες ολες σημερα!!Εγω ενταξει δουλευω..εσεις? Razz Γιατι δν παραδειγματιζεστε απο εμενα που οταν δν δουλευω ξυπναω μετα τις 12 Razz Razz Razz

natali-maria

natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κοπελιές!!!Είμαι παλιά καραβάνα στο φόρουμ όμως είπα να μπώ και εγώ στο club μιας και κατάλαβα οτι είστε γουρλούδες Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz !!!
Είμαι η Ναταλί και προσπαθώ για μπεμπέ εδώ και 2 χρόνια περίπου!!ΘΑ χαρώ να τα λέμε!!ΚΑλώς σας βρήκα!!!!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
natali-maria έγραψε:Καλημέρα κοπελιές!!!Είμαι παλιά καραβάνα στο φόρουμ όμως είπα να μπώ και εγώ στο club μιας και κατάλαβα οτι είστε γουρλούδες Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz !!!
Είμαι η Ναταλί και προσπαθώ για μπεμπέ εδώ και 2 χρόνια περίπου!!ΘΑ χαρώ να τα λέμε!!ΚΑλώς σας βρήκα!!!!

καλως ηρθες στο γουρλιδικο θεματακι μας!!Ευχομαι πολυ συντομα να φουσκωσεις κι εσυ και να μην ειναι λογω κιλων χιχιχι Laughing Laughing (εχεις και την τελεια χριστουγεννιατικη φωτο με τα αγαπημενα μου καβαλιερακια!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 6 669659 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 6 669659 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 6 669659 )

Evaggelitsa 26

Evaggelitsa 26
Μαρακι μου και 4μελη δεν θα με χαλούσε!!χαχαχα

Ναταλί μου, μακάρι να κολλήσει σύντομα σποράκι στην κοιλίτσα σου!!! Εχεις άλλο παιδάκι ή προσπαθείτε για το πρώτο;;;

Deb

Deb
Καλημέρα Εύη!!!! Very Happy
Καλημέρα Ευαγγελία!!!! Very Happy
Μακάρι κορίτσια να έρθει αυτό που περιμένουμε όλες!!Αλλά και να μην έρθει,εντάξει...δεν τρέχει και κάτι!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 6 215994

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλώς ήρθες Ναταλί!!
εγώ ξύπνησα για να κάνω τα νύχια μου Έλλη!!

Deb

Deb
natali-maria έγραψε:Καλημέρα κοπελιές!!!Είμαι παλιά καραβάνα στο φόρουμ όμως είπα να μπώ και εγώ στο club μιας και κατάλαβα οτι είστε γουρλούδες Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz !!!
Καλώς όρισες Ναταλί!Σου εύχομαι να είναι γουρλίδικο και για σένα αυτό το θεματάκι και σύντομα,πολύ σύντομα,να πετύχεις!!!

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Deb έγραψε:Καλημέρα Εύη!!!! Very Happy
Μακάρι κορίτσια να έρθει αυτό που περιμένουμε όλες!!Αλλά και να μην έρθει,εντάξει...δεν τρέχει και κάτι!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 6 215994

καλημέρα Δεσποινάκι!!άντε μακάρι να είσαι η επόμενη!εγώ πάω για τον άλλο μήνα τώρα.. Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 6 215994

Deb

Deb
evi27 έγραψε:
Deb έγραψε:Καλημέρα Εύη!!!! Very Happy

καλημέρα Δεσποινάκι!!άντε μακάρι να είσαι η επόμενη!εγώ πάω για τον άλλο μήνα τώρα.. Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 6 215994

Μακάρι Εύη μου!!Αλλά κι αν δεν έρθει τώρα δεν πειράζει!!!Το πολύ πολύ να σας κάνω παρέα πάλι και τον επόμενο μήνα!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 6 215994

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
evi27 έγραψε:καλώς ήρθες Ναταλί!!
εγώ ξύπνησα για να κάνω τα νύχια μου Έλλη!!

Μα πως σε ζηλευω!!!Εγω τωρα ψαχνω να βρω καμια κοπελα που να παει σε σπιτια για να μου βγει λιγο φθηνοτερα να κανω! Περιμενω το τηλ απο μια που εχει μια γνωστη μου που πρεπει να παιρνει γυρω στα 30€ (βρηκα και μια με 20€ αλλα μενει μακρια και πρεπει να παω εγω!)...ελπιζω να αξιοθω να τα κανω πριν μεινω εγκυος! Razz Razz

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μια τεραστια Καλημέρα σε ολες κοριτσια!! Κερνατε καφεδακι και απο'δω?

maribel χρονα πολλα και καλα!! Και εγω φετος εκλεισα τα πρωτα -αντα!!!! Αντε με το καλο και του χρονου να μεγαλώσει η οικογενεια!

Deb μακαρι βρε κοπελα η λιγουρα του καφε να προερχεται απο σπορακιιιιιιι!!

..εγω εχω ξυπνησει απο το πρωι και προσπαθουσα να συννενοηθω στα τηλεφωνα με Ι.Κ.Α, ΤΕΒΕ κ.λ.πες υπηρεσιες του λειτουργικότατου ελληνικόυ συστηματος...περαα πανεμορφα και μαλιστα (ΔΕΝ) καταφερα να κανω την τοσο απολη δουλεια μου.. 3 ωρες στα τηλεφωνα.. τελικα αν δεν πας απο εκει να φας τις ουρες στη μαπα.......

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις