Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
524 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 524 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 23 από 40]

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αγάπη νομιζω ότι πρεπει να κανεις κανα τεστακι να αποκλυσεις οτι εισαι εγκυος γιατι αν εισαι εγκυος κι εχεις επαφες κι εχει αιμα?? με μονο2 μερες περιοδο δν ειναι αφυσικο να εισαι ηδη εγκυος! Δν χρειαζεται να εχεις καποιο συμπτωμα για να ισχυει!! Wink
θα σας αφησω τωρα να δω ταινιουλα αγκαλιτσα με τον αντρουλη και το Τσαρλακι μου!!
θα τα πουμε αργότερα αν ειναι καμια ακομη μεσα!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 23 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 23 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 23 417472 σε ολες!!!

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καληνύχτα κορίτσια!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 23 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 23 417472

konstantina

konstantina
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
πριν λίγο μου ήρθε η ακατανομαστη το τεστ επιβεβαιώθηκε. Πίκρα.Δεν πειράζει ο μήνας που έρχεται θα είναι κι ο τυχερός. Δίσεκτο έτος γνώρισα τον άντρα μου. παντρεύτηκα, και γέννησα το παιδί μου.Ισως αυτή την χρονιά έρθει και το επόμενο. καληνύχτα σε όλες και όνειρα γλυκά. Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
konstantina έγραψε:πριν λίγο μου ήρθε η ακατανομαστη το τεστ επιβεβαιώθηκε. Πίκρα.Δεν πειράζει ο μήνας που έρχεται θα είναι κι ο τυχερός. Δίσεκτο έτος γνώρισα τον άντρα μου. παντρεύτηκα, και γέννησα το παιδί μου.Ισως αυτή την χρονιά έρθει και το επόμενο. καληνύχτα σε όλες και όνειρα γλυκά. Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

κωσταντινα μου προσπαθησε να μην στεναχωριεσε αφου δεν εγινε τωρα θα γινει τον επομενο μηνα αν οχι τον μεθεπομενο εμεις εδω θα ειμαστε να τα λεμε ετσι κ αλλιως μαζι μοιραζομαστε τα παντα τους προβληματισμους μας τις ανυσηχιες μας παρηγορουμε η μια την αλλη σε αρνητικα τεστακια χαιρομαστε με της χαρες μια εγκυμοσυνης σου ευχομαι να δεις το θετικο αποτελεσμα οσο πιο συντομα γινετε μην ξεχνας να μπαινεις καθε μερα στο θεματακι μας και θα εχεις μια πολυ καλη παρεα στο εγγυωμαι ερχετε καινουριο ετος δες τα πραγματα λιγο πιο αισιοδοξα ακου αυτο το τραγουδι Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 23 4872 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 23 4872 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 23 4872 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 23 4872

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κωνσταντίνα, δν θα μπορουσα να το πω καλύτερα από την αγάπη!!! Σίγουρα κάποιος από τους επόμενους μήνες θα είναι τυχερός για όλες μας!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 23 654316
Τα δίσεκτα έτη εγώ πιστεύω ότι είναι τυχερά!!..αυτό θα είναι σίγουρα τυχερό για όλες μας!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 23 417472

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:αγάπη νομιζω ότι πρεπει να κανεις κανα τεστακι να αποκλυσεις οτι εισαι εγκυος γιατι αν εισαι εγκυος κι εχεις επαφες κι εχει αιμα?? με μονο2 μερες περιοδο δν ειναι αφυσικο να εισαι ηδη εγκυος! Δν χρειαζεται να εχεις καποιο συμπτωμα για να ισχυει!! Wink
θα σας αφησω τωρα να δω ταινιουλα αγκαλιτσα με τον αντρουλη και το Τσαρλακι μου!!
θα τα πουμε αργότερα αν ειναι καμια ακομη μεσα!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 23 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 23 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 23 417472 σε ολες!!!

ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΜΠΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΟΙ ΛΟΓΟΙ: ΠΡΩΤΟΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΙΔΕΑΖΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΤΕ ΑΣ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΝΕΟΤΕΡΟ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΗΝΩΝ ΧΑΧΑ

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εσυ ξερεις..εγω στο ειπα γιατι και η αδερφη του αντρα μου ετσι επαθε...της ηρθε περιοδος, με λιγη ροη και λιγο πονο, ενω κανονικα εχει ροη και πονο αρκετο παντα...και επειδη δν ειχε κανενα συμπτωμα και ειχε πειστει ότι όταν θα μείνει εγκυος όλο και καποιο συμπτωμα θα έχει ελεγε...ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να ειμαι εγκυος..και την εφαγε ο αντρας της να κανει τεστ και τελικα ήταν!! Very Happy

φυσικά εσύ ξέρεις καλύτερα από τον καθένα τι θα κάνεις! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 23 417472

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:Εσυ ξερεις..εγω στο ειπα γιατι και η αδερφη του αντρα μου ετσι επαθε...της ηρθε περιοδος, με λιγη ροη και λιγο πονο, ενω κανονικα εχει ροη και πονο αρκετο παντα...και επειδη δν ειχε κανενα συμπτωμα και ειχε πειστει ότι όταν θα μείνει εγκυος όλο και καποιο συμπτωμα θα έχει ελεγε...ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να ειμαι εγκυος..και την εφαγε ο αντρας της να κανει τεστ και τελικα ήταν!! Very Happy

φυσικά εσύ ξέρεις καλύτερα από τον καθένα τι θα κάνεις! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 23 417472

ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΡΘΕΙ Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 23 417472

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kι εγώ κορίτσια σε εσάς θα το πω πρώτα!!!!! είναι το μόνο σίγουρο! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 23 40746

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:Kι εγώ κορίτσια σε εσάς θα το πω πρώτα!!!!! είναι το μόνο σίγουρο! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 23 40746

ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΩΡΑΙΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΕΜΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΠΙΝΩΝΤΑΣ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΣΙΓΑΡΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟ ΠΑΜΕ ΑΥΤΟ ??? ΧΑΧΑ ΑΝΤΕ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 23 417472

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αγαπη έγραψε:
boubou έγραψε:Kι εγώ κορίτσια σε εσάς θα το πω πρώτα!!!!! είναι το μόνο σίγουρο! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 23 40746

ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΩΡΑΙΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΕΜΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΠΙΝΩΝΤΑΣ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΣΙΓΑΡΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟ ΠΑΜΕ ΑΥΤΟ ??? ΧΑΧΑ ΑΝΤΕ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 23 417472

Μπράβο κοπελίτσα μου!! χωρίς είναι καλύτερα!θα το καταλάβεις όταν περάσει λίγος καιρός!!μια μέρα την φορά και πιστεύω σε σένα!θα τα καταφέρεις!!! καληνύχτα και όνειρα γλυκα!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 23 523139

mariabel

mariabel
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημέρα κορίτσια!
Έριξε έναν κεραυνό πριν λίγο και τινάχτηκα πάνω. Ο άντρας μου με κορόιδευε! Very Happy

αγαπη, και εγώ τις ίδιες υποψίες με την Έλλη είχα. Στο είπα κιόλας, αλλά αν εσύ δε νιώθεις κάτι περίεργο πια, it's ok!

konstantina

konstantina
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα σε ολα τα κοριτσια.

konstantina

konstantina
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αγαπη έγραψε:
konstantina έγραψε:πριν λίγο μου ήρθε η ακατανομαστη το τεστ επιβεβαιώθηκε. Πίκρα.Δεν πειράζει ο μήνας που έρχεται θα είναι κι ο τυχερός. Δίσεκτο έτος γνώρισα τον άντρα μου. παντρεύτηκα, και γέννησα το παιδί μου.Ισως αυτή την χρονιά έρθει και το επόμενο. καληνύχτα σε όλες και όνειρα γλυκά. Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

κωσταντινα μου προσπαθησε να μην στεναχωριεσε αφου δεν εγινε τωρα θα γινει τον επομενο μηνα αν οχι τον μεθεπομενο εμεις εδω θα ειμαστε να τα λεμε ετσι κ αλλιως μαζι μοιραζομαστε τα παντα τους προβληματισμους μας τις ανυσηχιες μας παρηγορουμε η μια την αλλη σε αρνητικα τεστακια χαιρομαστε με της χαρες μια εγκυμοσυνης σου ευχομαι να δεις το θετικο αποτελεσμα οσο πιο συντομα γινετε μην ξεχνας να μπαινεις καθε μερα στο θεματακι μας και θα εχεις μια πολυ καλη παρεα στο εγγυωμαι ερχετε καινουριο ετος δες τα πραγματα λιγο πιο αισιοδοξα ακου αυτο το τραγουδι Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 23 4872 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 23 4872 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 23 4872 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 23 4872

κάθε μέρα μπαίνω και σας διαβάζω απο τότε που πρωτοανοιξε το θεματακι και είναι σίγουρο πως θα μπαίνω μέχρι να είναι ολα τα κοριτσάκια μας εγκυουλες.Σ'ευχαριστω για τα γλυκά σου λόγια.

konstantina

konstantina
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
boubou έγραψε:Κωνσταντίνα, δν θα μπορουσα να το πω καλύτερα από την αγάπη!!! Σίγουρα κάποιος από τους επόμενους μήνες θα είναι τυχερός για όλες μας!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 23 654316
Τα δίσεκτα έτη εγώ πιστεύω ότι είναι τυχερά!!..αυτό θα είναι σίγουρα τυχερό για όλες μας!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 23 417472

Μακάρι αυτή η χρονιά να μας φέρει αυτό που τόσο πολύ θέλουμε.

Evaggelitsa 26

Evaggelitsa 26
Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!

Πως είστε σήμερα;;;

Εδω βρέχει πάρα πολύ, αλλα το προτιμώ απο το χιόνι... Very Happy Very Happy

Ξεκινήσατε προετοιμασιες για τα Χριστούγεννα;;; Εμεις θα πάμε στη μαμά μου από την Παρασκευή και θα επιστρέψουμε Τριτη!!! χιχιχι!!!

Θα τις χαρούμε φέτος τις γιορτές!

Βέβαια δεν θα μπορώ να μπαίνω να βλέπω τα νέα σας Crying or Very sad γιατί δεν έχει ιντερνετ εκει...

Ποιες ΔΕΝ περιμένουν την ακατανόμαστη μετά τα Χριστούγεννα;;; Η Δέσποινα, η Ελλη...Ποιά άλλη;;;

Λέτε να μας πείτε ευχάριστα μετά τα Χριστούγεννα;;; Γιατί άλλωστε ο Αγιος Βασίλης έρχεται την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 23 654316

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα!!ήρθα κι εγώ!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 23 875502
τι μου κάνετε?
κι εδώ έχει πολύυυυ κρύο δν είδα αν βρέχει αυτή τη στιγμή αλλά γενικά απο εχθες όλο βρέχει!!!

Μαρία κι εμένα με τρομάζουν οι κακοκαιρίες! Embarassed
Κωνσταντίνα πιστεύω ότι έχουμε φτιάξει καλό παρεάκι εδω πέρα!!Κι εγώ πλέον μπαίνω κάθε μέρα!Και να μείνω κάποια στιγμή έγκυος δν θα σταματήσω να το παρακολουθω!!Είναι το καλύτερο θεματάκι του φόρουμ!όλο Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 23 215994, Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 23 438696 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 23 9664 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 23 597524 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 23 334589 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 23 884648 πως να μη μας αρέσει άλλωστε!! Laughing

Ευαγγελίτσα μου εμένα μου αρέσει περισσότερο το χιόνι, αλλά μόνο αν δν δούλευα κι έτσι δν ήμουν αναγκασμένη να βγαίνω έξω, σε έναν ιδανικό κόσμο δηλαδη διαλέγω το χιόνι! Razz Razz επειδή δν υπάρχει ιδανικό όμως, αρκούμαι στην βροχή! χαχα

Την Τρίτη που έρχεται περιμένω την ακατονόμαστη...έχω κλεισει ραντεβού για να βάλω τεχνητά νύχια Τριτη απόγευμα!! Ελπίζω αν ειμαι και κάνω τεστ το πρωι να αχνοφανεί κάτι (αλλά επειδή δν πιστεύω ότι έγινε κάτι είπα να ευχαριστήσω αλλιώς τον εαυτό μου!!!) Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 23 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 23 328109

Evaggelitsa 26

Evaggelitsa 26
Καλημέρα Μπουμπού μου!!!

Αφού δεν έχει έρθει ακόμα η ακατανόμαστη έχεις ελπίδα!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 23 654316

Πάντως καλά έκανες και έκλεισες ραντεβού για νύχια γιατί πάντα ένας καλωπισμός μας φτιάχνει τι διάθεση!!!
Τι σχέδιο σκέφτεσαι να κάνεις;;;

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δν έχω σκεφτεί κάτι συγκεκριμένο αλλά θέλω να είναι γιορτινό!ήθελα τόσο πολύ να κάνω κάτι να περιποιηθώ τον εαυτό μου, έτσι σαν δώρο προς εμένα!! κουράζομαι πολύ κάθε μέρα πιστεύω ότι το αξίζω Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 23 40746
αν και αν ερθει το καλύτερο δώρο όλων,θα θυσιάσω και τα νύχια και όλα!φτάνει να είναι αυτό καλά!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 23 669659 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 23 669659
Για μια ακόμη φορά μένει λιγότερο από εβδομάδα γα την ακατονόμαστη και δν νιώθω κανένα σύμπτωμα, ούτε καν το στήθος μου δν έχει γίνει πιο ευαίσθητο..μόνο τα παλιοσπιράκια στο πρόσωπο προμηνύουν την άφιξη της!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 23 837218

Evaggelitsa 26

Evaggelitsa 26
Αχ σε καταλαβαίνω Ελλη μου.. Αυτα τα σπυράκια!!!!

Δεν πειράζει μωρέ!!! Ας ελπίσουμε η νέα χρονιά να είναι πιο τυχερή για εμάς και μέσα σε αυτή να έχουμε σποράκι και εμείς στην κοιλίτσα μας!!!!
Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 23 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 23 215994

aristina

aristina
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Kαλημερα κι απο μενα κοριτσια!Εχετε πολυ ομορφη παρεουλα!Ομως δεν σας προλαβαινω!! Laughing
Εχω ενα μικρο παλικαρακι που δεν μου αφηνει πολυ χρονο ελευθερο!
Ειπα να σας γραψω γιατι κι εγω θελω ενα δευτερο παιδακι παρα πολυ...
Περιμενω στις 25!Μακαρι να ειναι η τυχερη!Εκανα πανω ακριβως στις γονιμες αλλα δεν μπορω να κρυψω το απιστευτο αγχος μου που σιγουρα δεν θα με βοηθησε αυτη τη φορα ,οπως και στο πρωτο δεν με βοηθαγε καθολου....μονο οταν το εβγαλα απο το μυαλο μου ηρθε!απο συμπτωματα κανενα αρα μαλλον παμε για επομενο μηνα. Sad ....πλησιαζουν οι μερες!Ευχομαι τα καλυτερα για εσας και τις οικογενειες σας!Με το καλο να κρατησετε στα χερια σας ενα τεραστιο θετικο και να γεμισει η αγκαλια σας!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 23 417472

Evaggelitsa 26

Evaggelitsa 26
aristina έγραψε:Kαλημερα κι απο μενα κοριτσια!Εχετε πολυ ομορφη παρεουλα!Ομως δεν σας προλαβαινω!! Laughing
Εχω ενα μικρο παλικαρακι που δεν μου αφηνει πολυ χρονο ελευθερο!
Ειπα να σας γραψω γιατι κι εγω θελω ενα δευτερο παιδακι παρα πολυ...
Περιμενω στις 25!Μακαρι να ειναι η τυχερη!Εκανα πανω ακριβως στις γονιμες αλλα δεν μπορω να κρυψω το απιστευτο αγχος μου που σιγουρα δεν θα με βοηθησε αυτη τη φορα ,οπως και στο πρωτο δεν με βοηθαγε καθολου....μονο οταν το εβγαλα απο το μυαλο μου ηρθε!απο συμπτωματα κανενα αρα μαλλον παμε για επομενο μηνα. Sad ....πλησιαζουν οι μερες!Ευχομαι τα καλυτερα για εσας και τις οικογενειες σας!Με το καλο να κρατησετε στα χερια σας ενα τεραστιο θετικο και να γεμισει η αγκαλια σας!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 23 417472

Μακάρι κοπέλα μου να μην σου έρθει η ακατανόμαστη και να κάνεις ένα πολύ όμορφο δώρο στους άνδρες σου!!!! Very Happy

aristina

aristina
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Τι καλα που θα ηταν! Very Happy ειναι μεγαλη ευλογια τα παιδια ουφ νομιζω δεν υπαρχει ομορφοτερο πραγμα στην ζωη μιας γυναικας...μιας οικογενειας.Ευχομαι και σε σενα ολοψυχα να γεμισει συντομα η αγκαλια σου!!!Ποτε δεν την περιμενεις εσυ?

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αριστινα μου μπορει κι ας αγχωνεσαι να πετυχει αλλα ειναι κριμα να βαζεις σε τετοιες δοκιμασιες το σωμα σου, οποτε προσπαθησε να ηρεμισεις!!Ισως τις πρωτες φορες να μη μπορεις αλλα αν φας μια δυο τρεις φορες την απογοητευση του να ερθει τελικα η ακατονόμαστη τότε αρχίζεις και το σκέφτεσαι αλλιώς και το πολύ άγχος φεύγει!!Εύχομαι να τα καταφέρεις γρήγορα και να μην χρειαστει να νιωσεις την μια απογοήτευση μετα την άλλη μεχρι να σταματησεις να ασχολείσαι όπως είπες ότι έγινε με το πρώτο σου(είναι πιο συνηθισμένο εξάλλου για μαμάδες που έχουν ήδη ένα μπεμπεδάκι!)

Evaggelitsa 26

Evaggelitsa 26
Εγω τώρα ελπίζω να μην περιμένω τους επόμενους μήνες...Γιατί τη διανύω ήδη την ακατανόμαστη!!!

Θα συμφωνήσω μαζί σου!!! Τα παιδιά είναι ευλογία σε ένα σπίτι και μακαρι η κάθε οικογενεια να κάνει όσα μπορεί να μεγαλώσει!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 23 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις