Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
651 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 651 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 31 από 40]

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα!!νυσταζωωωωωωω Sleep Sleep

ελπιζω αγαπη να το δοκιμασες Laughing Laughing Laughing

ifigeniaboz

ifigeniaboz
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
KAΛΗΜΕΡΑ!!!!
ΕΥΗ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΦΕ ΑΝΤΕ ΞΥΠΝΑ..
ΒΟΥΒΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ?ΛΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΩ Κ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΡΠΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΗΝΑΣ???ΘΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΩ ΠΑΛΙ... Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 31 679259 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 31 679259
ΑΓΑΠΗ ΟΛΑ ΚΑΛΑ???ΧΙΧΙΧΙ ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΕΣ ΧΘΕΣ Very Happy Very Happy Very Happy
ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?
ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΞΥΠΝΗΣΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΑΩ ΤΡΑΠΕΖΑ Κ ΒΑΡΙΕΜΑΙ...ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΩ Κ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΑ ΠΑΜΕ Κ ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΑ Κ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ...
ΑΝΤΕ ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!!

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κούκλες, τι όμορφο που είναι να έχεις άδεια! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 31 328109

Έφτιαξα ΤΟ καφεδάκι μου , αγόρασα φρέσκο ξεροψημένο κουλουράκι κ το μασουλάω με λίγο κασέρι. Το μόνο κακό είναι ότι θα γεμίσω σουσάμια το πληκτρολόγιο χιχιχι Laughing

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σου Ιφιγενεια μου!!Ναι δουλευω πρωι παλι!! pale Τι τυχεροι που ειστε που φευγετε τις γιορτες εστω κι αν ειναι να πατε μεχρι τους γονεις!! θελω κι εγω Crying or Very sad
Εγω ελπιζω εστω να φυγω λιγες μερες μετα!Αλλα δν ξερω αν τα καταφερουμε!

Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 31 727892 Στο ευχομαι κουκλιτσα να ειναι ο πιο καρπερος μηνας σου!!! Εσυ με εκανες add στο fb ε? τι κουκλιτσες που ειστε ολες!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 31 669659 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 31 669659 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 31 669659

Αda καφεδακι ε?και κουλουρακι ε?σλουρπ! κι εγω πινω το καφεδακι μου ..αλλα τι καλα να ειχα κι εγω ενα κουλουρακι μαζι!χιχιχι

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τώρα τώρα στέλνω ένα special κουλούρι με courier στη Λάρισα! Very Happy Very Happy

Καλό κουράγιο που είσαι στη δουλειά κ μακάρι η μέρα σου να κυλήσει εύκολα κ γρήγορα!! Wink

Πάω να πλύνω κανα πιάτο τώρα γιατί τα έχω αφήσει από εχθές η ανεπρόκοπη κ έχουν γίνει στοίβα στο νεροχύτη Embarassed

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χαχα σ ευχαριστω, τι καλη που εισαι!! Very Happy Very Happy Very Happy

σημερα εχω κανονισει το απογευμα να παω να κανω τεχνιτα νυχια!!! τι καλα! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 31 654316 βεβαια αφου κοντευουν να τελειωσουν οι γιορτες δν θα κανω χριστουγεννιατικο σχεδιο που ελεγα,αλλα κατι καλο θα σκεφτουμε! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 31 328109

4η μερα ακατανομαστης..αντε να τελειωσει.. εχουμε ζουζουνιες να κανουμε!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 31 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 31 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 31 215994

ifigeniaboz

ifigeniaboz
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
BOYBOY ΗΜΟΥΝΑ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΤΥΠΙΣΣΑ...ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΙΔΑ Κ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ ΣΟΥ.ΕΙΣΑΙ ΓΛΥΚΑ!!!!ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ
ΑΝΤΑ Κ ΕΓΩ ΣΗΚΩΝΩΜΑΙ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΩ ΡΙΖΩΣΕΙ Κ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΩ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΟΝΟ ΓΙΟΡΤΕΣ ΕΧΩ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΥΛΕΥΩ Κ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΜΑΙ....
ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΦΙΛΑΚΙΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΜΕΤΑ Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 31 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 31 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 31 417472

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μ αρέσουν πολύ τα σχέδια που κάνουν στα τεχνητά αλλά δεν έχω κάνει ποτέ , μια ζωή μόνη μου τα βάφω.

Καλή ιδέα όμως μου δωσες μια που κάθομαι να τ' αλλάξω χρώμα.

Siren τώρα είδα το μήνυμα που έγραψες σχετικά με τους γονείς, τι να πω affraid

Η μάνα μου τουλάχιστον το πήρε νορμαλ, κλάματα χαράς ,αγκαλιές κτλ. Ακόμα κ το ξυλάγγουρο ο άνδρας της συγκινήθηκε, τι να πω Rolling Eyes

Γεια σου Ιφιγένεια , απόλαυσέ το τώρα που κάθεσαι Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 31 417472

felicitaki

felicitaki
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημέρα και χρονια πολλά σε όλες!!!!!!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 31 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 31 215994 Έχω μέρεςς να μπω. Είχα τρελλή δουλειά στην εργασία μου!!!!! Γενικά τα νέα μου είναι ότι αδιαθέτησα ανήμερα Χριστουγέννων και τώρα πάμε για το νέο έτοςςςς δυναμικά!Δεν πρόλαβα να διαβάσω όλα όσα εχουν γραφτεί, κάπου είδα όμως ότι έχουμε εγκυούλες!!!Συγχαρητήρια στις κοπέλες που περιμένουν μπεμπέ!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 31 215994 Επίσης διάβασα για την Ελευθερία. Μη μου στεναχωριέσαι.Μανούλα θα γίνεις πάλι αφού έγινες ήδη μια φορά! Η μικρή σου το φωνάζει!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 31 215994 φιλιά σε όλες!!!!!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 31 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 31 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 31 328109

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ιφιγενειααααα Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 31 315810 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 31 315810 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 31 315810

Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 31 40746

felicitaki τι ωραια διαθεση ειναι αυτη!!! ποσο χαιρομαι να σας βλεπω ανεβασμενες!!ετσι δυναμικα ολες με το νεο ετος!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 31 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 31 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 31 215994

Καλε τι προκομμένες κοπελίτσες εχει αυτο το τοπικ!! Κι για μενα αυριο ειναι η μερα της γενικης!...κι εχω να παω και τραπεζα να πληρωσω το ενοικιο και να παρω το σημα απο το αμαξι...ολα μαζεμενα παντα σε μια μερα μπας και μεινει καμια αλλη μεσα στην εβδομαδα για να τεμπελιασω κι εγω που τοσο μου εχει λειψει!!!

Αφου ρε κοριτσια η αμαρτια μου ειναι η σκεψη που κανω οταν μεινω εγκυος να μου πει ο γιατρος για κανα μηνα ξαπλα να μην κανω τπτ, μπας και βρω τον χρονο να ξεκουραστω απο ολα! Embarassed Embarassed Embarassed

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΩ ΠΩΩΩ ΣΗΚΩΜΩ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΞΥΠΝΗΣΑΝΕ 3 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΕΡΝΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ο ΥΠΝΟΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΔΕΝ ΝΩΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΝΑΜΕ 3 ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΛΛΑ ΤΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΦΟΥ ΑΠΟ ΠΡΟΧΤΕΣ ΕΙΧΑ ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΓΟΝΙΜΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΠΦΦΦ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΓΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΧΤΕΣ ΕΙΧΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑΚΙΑ ΟΩΡΡΗΞΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΩ ΧΤΕΣ ΕΙΠΑ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΩ ΤΙΣ ΝΤΡΟΠΕΣ ΜΟΥ Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 31 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 31 215994 Embarassed Embarassed ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟ ΔΟΝΤΙ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΧΑΛΙΑ ΒΑΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΤΟ ΔΟΝΤΙ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΧΤΕΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΨΕ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΑΦΗΣΤΕ ΠΟΥ ΛΕΩ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΠΑΩ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΞΑΠΛΩΣΩ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΗ Η ΜΕΣΗ ΜΟΥ ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΗΚΩΘΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΜΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΘΕΣΗ ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΝΕΟ ΕΧΟΥΜΕ ??????

mariabel

mariabel
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημέρα, κορίτσια!!
Τι μου κάνετε;
Εγώ ήμουν έτσι και έτσι αυτές τις μέρες. Και δεν μπορούσα να μπω και εδώ να μου ανεβάσετε τη διάθεση... Μάλλον έχω κάποιο είδος κατάθλιψης. Μήπως ξέρω και τι είναι αυτό που έχω; Από τη γέννα και μετά περνάω κάτι φάσεις άστα να πάνε. Το Σάββατο λοιπόν όλη μέρα σχεδόν έκλαιγα... Sad Ήταν η πρώτη παραμονή με μωρό και μάλιστα άρρωστο μωρό, ώστε όλα όσα ήξερα και ζούσα κάθε παραμονή έπρεπε να τα ξεχάσω. Τελοσπάντων... Προχθές λοιπόν έβλεπα "Birthdays" και εκεί ήταν μια έγκυος με παιδάκι, που είχε κατάθλιψη. Ένας ειδικός έλεγε ότι μια εγκυμοσύνη επιβαρύνει την κατάσταση και χθες είπα στον άντρα μου όχι μωρό ακόμα. Σήμερα όμως πάλι άλλαξα γνώμη. Δεν την παλεύω,ε? Σκέφτομαι όμως ότι αν έρθει ένα μωρό τώρα, σε λίγα χρόνια θα έχουν μεγαλώσει και τα δύο και θα είναι πιο εύκολο για εμένα. Ενώ αν περιμένω πολύ, ο Αντωνάκης θα έχει μεν μαγαλώσει, αλλά θα πρέπει να μένω κλεισμένη για το άλλο. (Σας ζάλισα...)

Έλλη, τέλειος ο Τσαρλάκος! Αλλά και εσύ δεν πας πίσω!! Το ίδιο και η Ελευθερία! Είστε κουκλάρες! Τις υπόλοιπες δεν έχω δει ακόμα...
Ada, δε μου άρεσε καθόλου η αντίδραση των δικών σου. Αν εμένα είχαν αυτή την αντίδραση δεν ξέρω τι θα έκανα... Sad Πάλι καλά που η μητέρα σου ενθουσιάστηκε και πήρες λίγο χαρά από αυτή. Πάντως και εμείς εδώ χαρήκαμε πολύ, κοπέλα μου!
Δέσποινα, μακάρι να μην σου έρθει καθόλου η ακατανόμαστη και για αυτό να μην έχεις κανένα σύμπτωμα περιόδου... Μακάρι να είσαι η επόμενη εγγυούλα μας!
Αγαπη, περαστικά σου! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 31 417472

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρακι αυτο κανω κι εγω... μολις αδιαθετω και με πιανουν οι μαυρες μου σκεφτομαι οτι να σταματησω να προσπαθω αφου δν εγινε κι αυτη τη φορα.. γιατι πριν ημουν μια χαρα και απο τοτε που ξεκινησαμε να προσπαθουμε ολο στεναχωριεμαι καθε φορα που δν τα καταφερνουμε...αλλα μετα απο μια ωρα αλλαζω παλι γνωμη!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 31 911307
Τι σου αλλαξε στα Χριστουγεννα το μωρο?Εγω νομιζω οτι θα μου τα ομορφυνει! δν ειμαι του εξω ουτως η αλλως για να νιωσω οτι κλεινομαι! Razz
Αφου το καταλαβαινεις οτι περνας φαση ειναι πιο ευκολο να το ξεπερασεις!! να μπαινεις εδω μεσα να σου φτιαχνουμε την διαθεση και να σου λεμε να συνεχισεις τις προσπαθειες! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 31 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 31 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 31 215994 Αφου το θες!! δν νομιζω αν μου μοιαζεις εστω και λιγο, τωρα που το σκεφτηκες οτι θελεις κι αλλο, οτι θα καταφερεις να σου φυγει αυτη η επιθυμία και να το κανεις αργοτερα!! Rolling Eyes Rolling Eyes

Οσο για τις φωτος σου..εισαι ΚΟΥΚΛΑΡΑ και υπερβολικα αδυνατη!!!ακομη κι εγκυος ησουν πολυυ αδυνατη!!!!Θελω κι εγω να ειμαι ετσι!! ΘΕΑ!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 31 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 31 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 31 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 31 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 31 417472

mariabel

mariabel
Σε ευχαριστώ, Έλλη, για τα καλά σου λόγια! χιχιχι!! Δεν έχω φωτογραφία με κοιλίτσα! Σε κάποιες, που είχαμε πάει ταξίδι, ήμουν έγκυος (ήταν πριν την αποκόλληση), αλλά 9 εβδομάδων... Πήρα 18 ολόκληρα κιλά στην εγκυμοσύνη!!!! Άστα να πάνε! Μου έχουν μείνει τα 5.
Ναι, το καταλαβαίνω ότι περνάω φάση και κάνω μεγάαααλη προσπάθεια για να αποβάλλω τις άσχημες σκέψεις. Λέω όλα τα θετικά και συνεχίζω. Η ζωή βέβαια έχει αλλάξει πολύ. Και εγώ πίστευα ότι δεν θα έχει διαφορά. Απλά θα έχω ένα ζουζουνάκι και θα ομορφαίνει η ζωή μου. Έκανα babysitting και ξετρελαινόμουν! Αλλά είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα... Τώρα πια ζω για τον Αντωνάκη και όχι για εμένα. Πιστεύω ότι αν είχα περισσότερη βοήθεια και μια δουλειά να βγαίνω κάποιες ώρες από το σπίτι, θα ήταν καλύτερα. Αλλά μπορεί και όχι, γιατί μετά θα είχα ένα βουνό δουλειές σε λιγότερο χρόνο.
Πριν κάποιες εβδομάδες είχα γεμίσει το χρόνο μου με επισκέψεις σε άλλες μαμάδες και περνούσα τέλεια. Αλλά αρρώστησε ο Αντωνάκης και όλοι πήγαν να με φάνε. Έφταιγα εγώ που έβγαινα και συναναστρεφόμουν με άλλες μητέρες με παιδάκια... Η εβδομάδα που πέρασε ήταν η χειρότερη. (Ήμουν και αδιάθετη). Το Σάββατο δε, άστα να πάνε! Ο άντρας μου ήταν εδώ και δεν ήταν. Όλη μέρα στον υπολογιστή να κάνει μια εργασία για έναν ξάδερφό του και εγώ με το μωρό μόνη να προσπαθώ να βάλω σε τάξη το σπίτι... Φρίκη! Ήθελα να κάνω ένα μπάνιο και δεν μπορούσα... Λοιπόν, τέλος τα δυσάρεστα.
Ναι, Έλλη, τώρα που μου μπήκε η ιδέα δε φεύγει... Θέλω και άλλο μωράκι... Smile

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
με ξεγελασες Laughing Laughing Laughing νομιζα πως θα ειναι και απο την εγκυμοσυνη! το ΘΕΑ παραμενει παντως Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 31 334590

αχ με φοβισες τωρα...αυτη τη στιγμη η κατασταση που επικρατει στο σπιτι!..Εγω καθαριζω, εγω κανω οτι αφορα τον Τσαρλι, απο το να τον κανω βολτα, μπανιο, μεχρι να τον παω κτηνιατρο!Εγω ασχολουμαι με τις πληρωμες δεη ενοικιο τα παντα, εγω θα κανονισω το σουπερμακετ και τις περισσοτερες φορες εγω θα παω!! ολα εγω.... ο αντρας μου μονο αν γκρινιαξω θα κανει κανα πιατο η θα με παει σουπερμαρκετ..οτι αφηνω να κανει κατι αυτος,συνηθως το ξεχναει Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 31 463819 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 31 463819 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 31 463819 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 31 463819

πηρες μια ιδεα φανταζομαι! Ετσι για να βλεπεις οτι υπαρχουν και χειροτερα και να νιωθεις καλα!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 31 654655 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 31 654655

Λεει πως οταν μεινω εγκυος θα βοηθαει...να το δω και να μη το πιστεψω
Με βλεπω να τρελαινομαι!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 31 911307 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 31 911307 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 31 911307 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 31 911307 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 31 585182

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mariabel έγραψε:
Ada, δε μου άρεσε καθόλου η αντίδραση των δικών σου. Αν εμένα είχαν αυτή την αντίδραση δεν ξέρω τι θα έκανα... Sad Πάλι καλά που η μητέρα σου ενθουσιάστηκε και πήρες λίγο χαρά από αυτή. Πάντως και εμείς εδώ χαρήκαμε πολύ, κοπέλα μου!

Mariabel να σαι καλά κούκλα μου κ σας ευχαριστώ όλες για τη στήριξη σας. Άμα δεις το post μου στο θέμα "Απωθημένα" θα καταλάβεις ότι δεν έχω κ τις καλύτερες σχέσεις με τη μητέρα μου γι'αυτό το είπα πρώτα στον πατέρα μου.Γι αυτό κιόλας πληγώθηκα τόσο από την παγωμένη αντίδρασή του Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 31 534787

Boubou μια από τα ίδια με τον δικό μου,αλλά εγώ φταίω που τον έχω κακομάθει.Να δεις τώρα τι ωραία που άπλωσε, πήγε σουπερ μαρκετ Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

mariabel

mariabel
Οι περισσότερες γυναίκες έτσι είμαστε... Κακομαθαίνουμε τους άντρες μας και τραβάμε το ζόρι μόνες μας. Εύχομαι πάντως να σε βοηθάει, Έλλη, όπως κάνει και της Ada.
Η αλήθεια είναι ότι πριν μείνω έγκυος πιο πολλές δουλειές έκανε παρά τώρα... Καλούσαμε συχνά κόσμο σπίτι και πάντα με βοηθούσε. Τότε δουλεύαμε και οι δύο-για ένα χρόνο δούλευα μόνο εγώ... Στην εγκυμοσύνη στην αρχή έκανε πολλές δουλειές. Προς το τέλος ελάχιστα πράγματα. Λέει ότι περνάει και αυτός τη φάση του. Διάβασα κάπου ότι και οι άντρες παθαίνουν κατάθλιψη μετά τη γέννα!!! Smile

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ο δικος μου θα παθει σιγουρα ετσι που ειναι καλοβολεμενος..γιατι θα τον ξεβολεψει Razz Razz Razz Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Αυγολεμονη

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
χρονια πολλα σε ολες οτι ποθητε στην αγκαλια σας να το βρειτε . εφαγα ωρα αλλα διαβασα τα νεα σας συνεχιστε τις προσπαθειες και θα ερθει το θαυματακι σας και μην χαλιεστε για πεθερικα και δικους σας καλε καθε οικογενεια με τους παραξενους της.

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σας κοριτσάκια μου!τι κάνετε?είναι καμιά εδώ?από το πρωί ήθελα να μπω αλλά με τόσες δουλειές δεν τα κατάφερα!!τώρα έκατσα λιγο...πήγα να πληρώσω λογαριασμούς,ζύμωσα τσουρέκια,καθάρισα το σπίτι...πφφφ...κούραση!

lia-ka

lia-ka
χρονια πολλα!τι κανετε?εγω μολις τελειωσα τις δουλειες και ειπα να μπω να δω τι κανετε!ελλη μου σου εστειλα αιτημα φιλιας στο facebook!ειμαι η ιουλια κανελα!mariabel μου το εχω παθει και εγω αυτο!κρατησε 6 μηνες και μετα εμεινα εγκυος στο δευτερο!νομιζα οτι περασε αλλα το ειχα και μετα την γεννα απο το δευτερο!στην αρχη δεν ηθελα το μωρο,αλλα δεν το καταλαβε κανενας,εβαλα τα δυνατα μου και το ξεπερασα!θελει υπομονη και δυναμη!θα περασει!τα αλλα κοριτσια τι κανετε?ολα καλα?

Marily11

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Κοριτσακια μου τι κανετε? Πριν απο λιγο γυρισα στο σπιτι και ειπα να μπω να δω τι κανετε! Οσον αφορα τους αντρες..πιστευω ειναι οπως τους μαθουμε! Εμενα ο δικος μου πηγαινει εκεινος για λογαριασμους κτλ κι εγω καθαριζω το σπιτι και μαγειρευω. Πολλες φορες αν με δει οτι ειμαι κουρασμενη προσφερεται εκεινος να μαγειρεψει κατι η να με βοηθησει στις δουλειες του σπιτιου, ασχετα αν εγω δεν τον αφηνω. Μια στο τοσο τον αφηνω να μαγειρεψει γιατι ειναι 1-2 φαγητα που τα κανει καλυτερα και απο εμενα. Σ'αυτο το θεμα δεν εχω κανενα προβλημα. Ειναι πολυ φιλοτιμος. Το προβλημα ειναι οτι ειναι φιλοτιμος και με πολλους αλλους. Αλλα τι να κανουμε? Το σιγουρο ειναι οτι τους αγαπαμε γι'αυτο που ειναι!!

lia-ka

lia-ka
ελλη εισαι μια κουκλα Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 31 604962 !και το σκυλακι σου πολυ γλυκο! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 31 328109

Marily11

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Βρε κοριτσια ξεχασα να ρωτησω..μηπως εχουμε καμια εγκυουλα??? αντε μηπως κολλησουμε κι εμεις!!!

asoula@live.com

asoula@live.com
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
χρονια πολλα κ απο μενα κοριτσακια μου...τελειωσε η αδεια μου 3 μερες ηταν σιγα...κ σημερα που μηλουσα με μια αρκετα μεγαλυτερη μου στην δουλεια για εγκυμοσυνες μου ειπε οτι οταν ηθελε να κανει 2ο μωρο την ειπε ο γυναικολογος οτι απ την τελευταια σου μερα περιοδου θα κανεις μονα ζυγα..δηλαδη τον 1 μηνα θα κανεις π.χ τελειωσε στις 10 θα ερθεις σε επαφη στις 12-14-16-18 κ παει λεγοντας κ στην αλλη περιοδο που θα τελειωσει μονες μερες..σε 3 μηνες ειχε μηνει εγκυος!!! Very Happy Very Happy

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 31 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις