Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
664 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 664 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 40]

mariabel

mariabel
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Ada έγραψε:
evi27 έγραψε:
και δεν έχεις τίποτα κρυμμένο??εγώ αν ψάξω όλο και κάτι βρίσκω Very Happy

Ούτε ένα κουταλάκι ζάχαρη δεν έχω, τα τελευταία kinder pingui τα φαγα το μεσημέρι Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 17 4872

kinder pingui??? Μιαμ!! Smile

Μήπως σου βρίσκεται μέλι; Αν δεν έχεις ούτε αυτό, φάε κανένα φρούτο. Κάτι είναι και αυτό... Τελευταία λύση για κάτι γλυκό... Smile

ifigeniaboz

ifigeniaboz
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
boubou έγραψε:Οταν ειμαστε σε ενα φορουμ τοσες διαφορετικες προσωπικοτητες μαζεμενες δν μπορει να συμφωνουμε ολοι σε ολα..αλλα εδω μέσα ειμαστε για να κανουμε συζητηση και να ειμαστε αρκετα ανοιχτομυαλοι να δεχτουμε οτι δν μπορουν να σκεφτονται ολοι σαν κι εμας! Αν το καταφερουμε αυτο δν υπαρχει λογος να μαλλωσουμε για τιποτα!!!

Σε αυτο το θεματακι γλυκα μου κορίτσια ολες εχουμε τις ιδιες αγωνιες , στεναχωριες και χαρες... δν νομιζω οτι ειναι ευκολο να δημιουργηθούν ίντριγκες!!Αφηστε που εχουμε φτιαξει ενα παρεακι σουπερ!! Τι μαλωματα και χαζομαρας!! Εδω μιλαμε για ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ(αχ τρεχουν τα σαλια μου!!) και φαγητα και γλυκα και ζουζουνιές και μωρα και ολα τα ωραια πραγματα του κοσμου!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 17 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 17 654316 Σας αγαπω ολες!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 17 379767 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 17 379767 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 17 379767 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 17 379767
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ!!!!!

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:Οταν ειμαστε σε ενα φορουμ τοσες διαφορετικες προσωπικοτητες μαζεμενες δν μπορει να συμφωνουμε ολοι σε ολα..αλλα εδω μέσα ειμαστε για να κανουμε συζητηση και να ειμαστε αρκετα ανοιχτομυαλοι να δεχτουμε οτι δν μπορουν να σκεφτονται ολοι σαν κι εμας! Αν το καταφερουμε αυτο δν υπαρχει λογος να μαλλωσουμε για τιποτα!!!

Σε αυτο το θεματακι γλυκα μου κορίτσια ολες εχουμε τις ιδιες αγωνιες , στεναχωριες και χαρες... δν νομιζω οτι ειναι ευκολο να δημιουργηθούν ίντριγκες!!Αφηστε που εχουμε φτιαξει ενα παρεακι σουπερ!! Τι μαλωματα και χαζομαρας!! Εδω μιλαμε για ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ(αχ τρεχουν τα σαλια μου!!) και φαγητα και γλυκα και ζουζουνιές και μωρα και ολα τα ωραια πραγματα του κοσμου!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 17 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 17 654316 Σας αγαπω ολες!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 17 379767 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 17 379767 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 17 379767 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 17 379767

γεια σου βρε Έλλη με τα ωραία σου!μια χαρά τα λες!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 17 215994

allo

allo
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εγω τρωωω μια ΙΟΝ γαλακτος μιας που η περιοδος μου εχει κατεβει κ ευτυχως που ειχα παρει απο εχθες που πηγα στο σουπερ. Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 17 597524

mariabel

mariabel

Ναι,Έλλη μου, είστε η ωραιότερη παρέα!!! Και εγώ σας αγαπώ πολύ! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 17 417472

evi27 έγραψε:
mariabel έγραψε:Κορίτσια, μου ανοίξατε την όρεξη πάλι!! Σλουρπ!!!!!

Θέλω να δω τι θα κατεβάζουμε όταν θα είμαστε στο άλλο θέμα εγγυούλες πια... Γιατί θα'μαστε εύχομαι όλες μαζί!! Very Happy

Και εγώ διάβαζα τις προάλλες ένα παλιό κλειδωμένο θέμα. Τι βρισίδι είχε πέσει δεν περιγράφεται!

αχ τι καλά να είμαστε όλες μαζί!!!εκεί να δεις pig νιασμα χαχαχαχχα

Ναι, από τώρα λιγουρεύομαι τις λιγούρες που θα έχω!!!! Smile
Τι κρέπες με παγωτό, τι ντόνατς είχα τσακίσει, δε σας λέω!!!!!

ifigeniaboz

ifigeniaboz
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΩ ΝΥΣΤΑΖΩ.....ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 17 850933 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 17 850933 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 17 850933 ΦΙΛΑΚΙΑΑΑ

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
allo έγραψε:Εγω τρωωω μια ΙΟΝ γαλακτος μιας που η περιοδος μου εχει κατεβει κ ευτυχως που ειχα παρει απο εχθες που πηγα στο σουπερ. Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 17 597524

ανορεξίες έχουμε όλες βλέπω! Wink

mariabel

mariabel
ifigeniaboz έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΩ ΝΥΣΤΑΖΩ.....ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 17 850933 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 17 850933 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 17 850933 ΦΙΛΑΚΙΑΑΑ

Καληνύχτα!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 17 417472

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ifigeniaboz έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΩ ΝΥΣΤΑΖΩ.....ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 17 850933 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 17 850933 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 17 850933 ΦΙΛΑΚΙΑΑΑ

καλά να περάσεις χεχεχεχεε και όνειρα γλυκά!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 17 417472

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mariabel έγραψε:
Μήπως σου βρίσκεται μέλι; Αν δεν έχεις ούτε αυτό, φάε κανένα φρούτο. Κάτι είναι και αυτό... Τελευταία λύση για κάτι γλυκό... Smile

Είχα μια βαζάρα μέλι κ την άφησα στον άντρα μου για να τρώει τη σαλάτα με το σπανάκι κ τα καρύδια. Τι το θελα?? Sad

Όσο για φρούτα έχω μόνο 2 πορτοκάλια , δε λέει βραδιάτικα.

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ada έγραψε:
mariabel έγραψε:

Είχα μια βαζάρα μέλι κ την άφησα στον άντρα μου για να τρώει τη σαλάτα με το σπανάκι κ τα καρύδια. Τι το θελα?? Sad

αμάν βρε παιδί μου κι εσύ!!

allo

allo
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
evi27 έγραψε:
allo έγραψε:Εγω τρωωω μια ΙΟΝ γαλακτος μιας που η περιοδος μου εχει κατεβει κ ευτυχως που ειχα παρει απο εχθες που πηγα στο σουπερ. Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 17 597524

ανορεξίες έχουμε όλες βλέπω! Wink
[b] Την εφαγα ................με εφαγε μαλλον γιατι τωρα που θα πεσω για υπνο να τα ΚΙΛΑ pig pig ΟΕΟΟΟΟΟΟΟ

mariabel

mariabel
evi27 έγραψε:
Ada έγραψε:
mariabel έγραψε:

αμάν βρε παιδί μου κι εσύ!!

χαχα!! Συμφωνώ με την Εύη!!!
Καλά δε μένετε μαζί με τον άντρα σου;

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευαγγελίαααααααα τόσο ωραία είναι η σοκολάτα και δε μιλάς?? Very Happy

Evaggelitsa 26

Evaggelitsa 26
Έτσι είναι Μπουμπού μου!!!

Όταν όμως ξεπερνιούνται τα όρια η ανωνυμία μπορεί να είναι στο φόρουμ... Στο νετ όμως είμαστε όλοι επώνυμοι και καλό θα είναι να μην το ξεχνάμε αυτό!!!

Ευτυχώς εδώ κοριτσάκια μου τέτοια δεν έχουμε και δε νομίζω να έχουμε!!!!

Ιφι καληνυχτα και καλή διασκεδαση..ε,αν ξέρεις!! Wink

Αντα, απο το τίποτα καλό και το φρουτάκι!!!!

Evaggelitsa 26

Evaggelitsa 26
evi27 έγραψε:Ευαγγελίαααααααα τόσο ωραία είναι η σοκολάτα και δε μιλάς?? Very Happy

Παει η σοκολάτα Εύη!!! Την έβγαλα κιολας!!!σορρυ για την περιγραφή, αλλα με έπιασε πριν λίγο κορίτσια τόσο έντονος πονοκέφαλος με ξεμάτιασε και ο Δημήτρης και η μαμά μου και έτρεχα και δεν έφτανα στην τουαλέτα για ... Καταλαβαίνετε!!! Και μάλλον θα έχουμε και συνέχεια...

Όλα μαζί έρχονται!!!!

allo

allo
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ηρθα για λιγο κ παω για υπνο κοπελιες μου Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 17 35468 να εχετε ονειρα γλυκα κ καλο ξημερωμα.Φιλακια Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 17 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 17 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 17 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 17 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 17 315810 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 17 315810 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 17 531909 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 17 531909 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 17 379767 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 17 379767 Sleep

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Evaggelitsa 26 έγραψε:
evi27 έγραψε:Ευαγγελίαααααααα τόσο ωραία είναι η σοκολάτα και δε μιλάς?? Very Happy

Παει η σοκολάτα Εύη!!! Την έβγαλα κιολας!!!σορρυ για την περιγραφή, αλλα με έπιασε πριν λίγο κορίτσια τόσο έντονος πονοκέφαλος με ξεμάτιασε και ο Δημήτρης και η μαμά μου και έτρεχα και δεν έφτανα στην τουαλέτα για ... Καταλαβαίνετε!!! Και μάλλον θα έχουμε και συνέχεια...

Όλα μαζί έρχονται!!!!

χαχαχαχ ε δεν το πιστεύω!!σόρρυ που γελάω αλλά η περιγραφή δεν παίζεται!!!

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ααααα δε μπορώ άλλο να σκέφτομαι σοκολάτες θα πάθω!!! Razz Έχω πρασινίσει από τη ζήλια μου!!

Σας καληνυχτώ με πολλά φιλιά κ τα λόγια της λατρεμένης μου γιαγιάς
"Καινούρια μέρα, καινούρια τύχη!!"

Υ.Γ αν κ τώρα τελευταία έμαθα ότι το καινούριο γράφεται πια με γάμα,διαφωτίστε με άμα ξέρετε κάτι παραπάνω.
Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 17 850933

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
allo έγραψε:Ηρθα για λιγο κ παω για υπνο κοπελιες μου Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 17 35468 να εχετε ονειρα γλυκα κ καλο ξημερωμα.Φιλακια Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 17 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 17 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 17 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 17 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 17 315810 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 17 315810 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 17 531909 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 17 531909 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 17 379767 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 17 379767 Sleep

καληνύχτα Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 17 379767 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 17 334590

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χαχαχα ολες pig ειμαστε τελικα!! Μαρία γελασα τοσο με το σχολιο "απο τώρα λιγουρεύομαι τις λιγουρες που θα έχω!!" Laughing Laughing Laughing Laughing

Ιφιγένεια καλή ξεκούραση (αν σε αφησει ο αντρούλης!!) Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 17 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 17 215994

Εγω εφτιαξα ενα γλυκο.... χαμομηλάκι τωρα γιατι σαν να ποναει ο λαιμος μου... αρκετα κρατηθηκα υγιής τοσο καιρο...πρωτη φορά μετα απο χρόνια που δν ειμαι αρρωστη απο τα πρωτα κρύα εστω και με ενα συνάχι...

demmy5_k

demmy5_k
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Άρτεμις συγχαρητήρια κορίτσι μου! Να έχεις μια υπεροχή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη!

Κορίτσια μου εγω πλέον μόνο το θεματάκι μας απολαμβάνω γιατι είμαστε αγαπημένες! Είμαι ενοχλημένη γενικά γιατι αν κάποια πεί κάτι λάθος σε αλλα θέματα μόνο που δε λιθοβολείται. Όποτε αποφεύγω πλέον να διαβάζω αλλα θέματα.

Άντε, καληνύχτα και απο μένα Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 17 417472

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ada έγραψε:Ααααα δε μπορώ άλλο να σκέφτομαι σοκολάτες θα πάθω!!! Razz Έχω πρασινίσει από τη ζήλια μου!!

Σας καληνυχτώ με πολλά φιλιά κ τα λόγια της λατρεμένης μου γιαγιάς
"Καινούρια μέρα, καινούρια τύχη!!"

Υ.Γ αν κ τώρα τελευταία έμαθα ότι το καινούριο γράφεται πια με γάμα,διαφωτίστε με άμα ξέρετε κάτι παραπάνω.
Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 17 850933

όνειρα γλύκα χεχεχεχε
όσο για το καινούριο δεν ξέρω πως γράφεται τώρα αλλά εμένα με γ δεν μ'αρέσει...μακάρι να ήξερα αλλά καθηγήτρια γερμανικών είμαι Rolling Eyes

allo

allo
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
evi27 έγραψε:
Evaggelitsa 26 έγραψε:

Όλα μαζί έρχονται!!!!

χαχαχαχ ε δεν το πιστεύω!!σόρρυ που γελάω αλλά η περιγραφή δεν παίζεται!!!
Το ματι το κακο παιδι μου!!!!!!!!!!!!!!Ειδες τι κανει?

Evaggelitsa 26

Evaggelitsa 26
Αχχ Εύη μου, μα είναι αστείο αλλα και ζόρι επίσης!!!! Μα αισθάνομαι πολύ σαράβαλο ούτως ή άλλως τις πρώτες μέρες της ακατανόμαστης... Με όλα αυτά όχι σαράβαλο... Ετοιμη για απόσυρση!!!χαχαχαχα

Καληνύστα στα κοριτσάκια που πάνε για νάνι!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις