Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
576 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 576 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 18 από 40]

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="mariabel"]Γεια σας, κορίτσια!!! Very Happy

Αγάπη, πώς είσαι τώρα;

γεια σου μαρια ευαγγελια ιφιγενεια ελευθερια σωτηρια μπουμπου μωρακι λεμονακι (αληθεια τη κανει το λεμονακι χαθηκε?) ξεχασα καμμια αλλη? καλησπερα σε ολες μαρια μου χαλια μου χαλια ειμαι το καλο ειναι οτι δεν καπνιζω το κακο ειναι οτι μερικες στιγμες μου ρχετε να κανω εμετο οπως τωρα αλλα το ξεπερναω θερμοκρασια σταθερη 37 λιγο βηχαλακι αλλα θαζησω βρε χαχαχα

Evaggelitsa 26

Evaggelitsa 26
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
allo έγραψε:
evi27 έγραψε:
Evaggelitsa 26 έγραψε:
evi27 έγραψε:Ευαγγελίαααααααα τόσο ωραία είναι η σοκολάτα και δε μιλάς?? Very Happy

Παει η σοκολάτα Εύη!!! Την έβγαλα κιολας!!!σορρυ για την περιγραφή, αλλα με έπιασε πριν λίγο κορίτσια τόσο έντονος πονοκέφαλος με ξεμάτιασε και ο Δημήτρης και η μαμά μου και έτρεχα και δεν έφτανα στην τουαλέτα για ... Καταλαβαίνετε!!! Και μάλλον θα έχουμε και συνέχεια...

Όλα μαζί έρχονται!!!!

χαχαχαχ ε δεν το πιστεύω!!σόρρυ που γελάω αλλά η περιγραφή δεν παίζεται!!!
Το ματι το κακο παιδι μου!!!!!!!!!!!!!!Ειδες τι κανει?

Αμα το βγάλω απο τη ρίζα το κακό το μάτι εγώ θα φταίω;;;;χιχι!!!

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
demmy5_k έγραψε:Άρτεμις συγχαρητήρια κορίτσι μου! Να έχεις μια υπεροχή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη!

Κορίτσια μου εγω πλέον μόνο το θεματάκι μας απολαμβάνω γιατι είμαστε αγαπημένες! Είμαι ενοχλημένη γενικά γιατι αν κάποια πεί κάτι λάθος σε αλλα θέματα μόνο που δε λιθοβολείται. Όποτε αποφεύγω πλέον να διαβάζω αλλα θέματα.

Άντε, καληνύχτα και απο μένα Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 18 417472

όνειρα γλυκά Δημητρούλα μας !! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 18 417472

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:χαχαχα ολες pig ειμαστε τελικα!! Μαρία γελασα τοσο με το σχολιο "απο τώρα λιγουρεύομαι τις λιγουρες που θα έχω!!" Laughing Laughing Laughing Laughing

Ιφιγένεια καλή ξεκούραση (αν σε αφησει ο αντρούλης!!) Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 18 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 18 215994

Εγω εφτιαξα ενα γλυκο.... χαμομηλάκι τωρα γιατι σαν να ποναει ο λαιμος μου... αρκετα κρατηθηκα υγιής τοσο καιρο...πρωτη φορά μετα απο χρόνια που δν ειμαι αρρωστη απο τα πρωτα κρύα εστω και με ενα συνάχι...

βάλε και λίγο κονιάκ μέσα...μαλακώνει τον λαιμό Wink

pipi

pipi
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλησπερα κοριτσια...σημερα πηρα τα αποτελεσματα απο τις ορμονολογικες που εκανα.λοιπον ο θυρωειδης ειναι καλα δεν αλλαζω τη δοση αλλα η προλακτινη ειναι στα υψη.. 96.2 με οριο 26.0 Κοντευω να σκασω,γι αυτο δεν μπορω να πιασω σπορακι..αυριο θα μιλησω κ με τον γυναικολογο μου.ο ενδοκρινολος μου ειπε σε μια βδομαδα να την επαναλλαβω την προλακτινη και πιστευει ειναι καθαρα θεμα στρες και αγχους γι αυτο ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΓΧΟΣ.αυτα τα νεα μου....

Evaggelitsa 26

Evaggelitsa 26
Μπουμπού κι αν βάλεις μόνο κονιάκ χωρίς το τσαι θα γίνεις περδίκι!!! Σκοτωνονται τα μικρόβια τα πάντα όλα!!!χικ χικ!!!
χαχαχα

Πιπη μου τουλάχιστον εντοπίσατε το πρόβλημα και θα ξέρετε πως ακριβώς να κινηθείτε!!! Μακάρι να πάνε όλα καλα!!!

mariabel

mariabel
Έλλη, περαστικά και σε εσένα!!
Μα καλά, πώς τα καταφέραμε και αρρωστήσαμε όλες μαζί!!!!
Αγαπη, όταν ήμουν έγκυος δεν είχα βάλει θερμόμετρο και δεν ξέρω τι θερμοκρασία είχα. Θυμάμαι μόνο ότι κρύο δεν ένιωσα όλο το χειμώνα. Για αυτό δεν μπορώ να στηρίξω τις υποψίες μου από τη θερμοκρασία σου. Δυστυχώς...
Ευαγγελίτσα, με το κονιάκ όχι μόνο τα μικρόβια, αλλά και ο άντρας της θα τα δει όλα!!!! Embarassed
pipi, τώρα καταλάβατε το πρόβλημα και θα δοθεί λύση! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 18 417472

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
evi27 έγραψε:
boubou έγραψε:χαχαχα ολες pig ειμαστε τελικα!! Μαρία γελασα τοσο με το σχολιο "απο τώρα λιγουρεύομαι τις λιγουρες που θα έχω!!" Laughing Laughing Laughing Laughing

Ιφιγένεια καλή ξεκούραση (αν σε αφησει ο αντρούλης!!) Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 18 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 18 215994

Εγω εφτιαξα ενα γλυκο.... χαμομηλάκι τωρα γιατι σαν να ποναει ο λαιμος μου... αρκετα κρατηθηκα υγιής τοσο καιρο...πρωτη φορά μετα απο χρόνια που δν ειμαι αρρωστη απο τα πρωτα κρύα εστω και με ενα συνάχι...

βάλε και λίγο κονιάκ μέσα...μαλακώνει τον λαιμό Wink

Λες να μπεκρουλιασω λιγο μπας και γινω καλα??χαχαχαχ

Καληνύχτα Δημητρούλα!!

Pipi γι αυτο λεμε κι εμεις εδω μεσα οχι αγχος!!Το ηξερα οτι φταιει κι αυτο για ανεβασμενη προλακτινη!Το καλο ειναι επειδη ειδατε τι φταιει, τώρα θα το φτιαξετε κοπελιτσα και σε λιγο καιρο θα Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 18 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 18 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 18 328109 ολες εδω μεσα με το θετικο σου τεστακι!!

αγαπη ελπιζω να ειναι περαστικα γρηγορα!

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κι αν δν μαλακώσει ο λαιμός Έλλη μου το πολυ πολύ να ξεραθεις στον ύπνο χαχαχχα Wink

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mariabel έγραψε:Έλλη, περαστικά και σε εσένα!!

Ευαγγελίτσα, με το κονιάκ όχι μόνο τα μικρόβια, αλλά και ο άντρας της θα τα δει όλα!!!! Embarassed

Σ ευχαριστώ πολύ!!! ελπιζω αν κανει την εμφανιση το σπορι τωρα που αρρωστησα να μην χρειαστει να φτασω σε σημειο να χρειαζομαι φαρμακα.. δν θελω με τπτ!!!

λες να τρεχει και να μην φτανει με την λυσσάρα που έμπλεξε? χααχαχαχαχαχαχα

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
evi27 έγραψε:κι αν δν μαλακώσει ο λαιμός Έλλη μου το πολυ πολύ να ξεραθεις στον ύπνο χαχαχχα Wink

Ευη μου ξυπνησα 9,30 το βραδυ.. δν με βλεπω να κοιμαμαι νωρις Embarassed Rolling Eyes

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
pipi έγραψε:Καλησπερα κοριτσια...σημερα πηρα τα αποτελεσματα απο τις ορμονολογικες που εκανα.λοιπον ο θυρωειδης ειναι καλα δεν αλλαζω τη δοση αλλα η προλακτινη ειναι στα υψη.. 96.2 με οριο 26.0 Κοντευω να σκασω,γι αυτο δεν μπορω να πιασω σπορακι..αυριο θα μιλησω κ με τον γυναικολογο μου.ο ενδοκρινολος μου ειπε σε μια βδομαδα να την επαναλλαβω την προλακτινη και πιστευει ειναι καθαρα θεμα στρες και αγχους γι αυτο ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΓΧΟΣ.αυτα τα νεα μου....

όλα καλά θα πάνε!!μόνο μη στεναχωριέσαι!!!

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:
evi27 έγραψε:κι αν δν μαλακώσει ο λαιμός Έλλη μου το πολυ πολύ να ξεραθεις στον ύπνο χαχαχχα Wink

Ευη μου ξυπνησα 9,30 το βραδυ.. δν με βλεπω να κοιμαμαι νωρις Embarassed Rolling Eyes

αμ τότε εσύ δεν θέλεις λίγο μέσα στο τσαγάκι σου!!λίγα σφηνάκια χρειάζεσαι !!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 18 215994

mariabel

mariabel
boubou έγραψε:
mariabel έγραψε:Έλλη, περαστικά και σε εσένα!!

Σ ευχαριστώ πολύ!!! ελπιζω αν κανει την εμφανιση το σπορι τωρα που αρρωστησα να μην χρειαστει να φτασω σε σημειο να χρειαζομαι φαρμακα.. δν θελω με τπτ!!!

λες να τρεχει και να μην φτανει με την λυσσάρα που έμπλεξε? χααχαχαχαχαχαχα

Very Happy Very Happy Very Happy

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
evi27 έγραψε:
boubou έγραψε:

αμ τότε εσύ δεν θέλεις λίγο μέσα στο τσαγάκι σου!!λίγα σφηνάκια χρειάζεσαι !!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 18 215994

Embarassed Embarassed ΧΑΧΑΧΑΧΑ Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 18 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 18 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 18 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 18 215994 αχ καημενε αντρουλη!! Τι τραβαει κι αυτος με μενα!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 18 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 18 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 18 654316

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσάκια μου θα σας αφήσω κι εγώ....it's nany time θα πιούμε καφέ το πρωί έτσι???? Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 18 315810 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 18 315810 σε όλες!!!

Evaggelitsa 26

Evaggelitsa 26
Και εγώ θα σας αφήσω ζουζουνίτσες!!!

Τα λέμε το πρωι!!!

Φιλάκια πολλά!!!!

mariabel

mariabel
evi27 έγραψε:κοριτσάκια μου θα σας αφήσω κι εγώ....it's nany time θα πιούμε καφέ το πρωί έτσι???? Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 18 315810 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 18 315810 σε όλες!!!

Evaggelitsa 26 έγραψε:Και εγώ θα σας αφήσω ζουζουνίτσες!!!

Τα λέμε το πρωι!!!

Φιλάκια πολλά!!!!

Καληνύχτα κορίτσια!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 18 417472

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kαληνύχτα κοριτσακια!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 18 315810 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 18 531909

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
παω και εγω για νανι και πολυ αργησα δεν θα χω σηκωμο το πρωι αντε καληνυχτα κοριτσακια μου τα λεμε αυριο παλι αφου γυρισω απο το ταχυδρομειο αυριο εχω να πληρωσω λογαριασμους ευδαπ δεη οπως καταλαβατε πολυ ωραια θα περασω αυριο ελπιζω μονο να μην βρεχει παω να κανω νανι νυσταξα αντε καληνυχτα Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 18 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 18 850933 Sleep

lia-ka

lia-ka
καλημεραααααα!που ειστε καλε?δεν εχει καφεδακι σημερα?

lia-ka

lia-ka
σας πλακωσε το παπλωμα?χαχαχα Razz Razz !εγω σημερα δεν εχω και πολλα να κανω και εξω εχει παρα πολυ κρυο,ειπε για χιονια το βραδυ!τον μεγαλο μου τον γιο τον εχω παιδικο και εχω μονο τον μοκρο που ειναι και πολυ χαδιαρης Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 18 35468 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 18 35468 !μια χαρα ειμαστε! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 18 893968 !

mariabel

mariabel
Καλημέρα, lia-ka!!
Ναι, πού είναι οι υπόλοιπες; Μάλλον εχθές το ξενύχτησαν!! Embarassed Embarassed

lia-ka

lia-ka
εμενα χθες ηταν η πιο τελεια νυχτα!δεν σηκωθηκε κανενα ζουζουνι και εκανα ενα υπνο τρικουβερτο! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 18 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 18 215994 !εσυ τι κανεις?εισαι καλητερα?ο μικρος καλα ειναι τωρα?

siren

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα κοριτσακια και απο μενα....

Ρεπουδακι σημερα και εχω να κανω ενα σωρο δουλειες στο σπιτι αλλα δεν ξερω ποσο θα αντεξω με το αιμα που εχω...

Φιλακια σε ολες!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 18 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις