Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
583 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 583 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 29 από 40]

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Xρονια πολλα κοριτσακια μου!!!Τωρα μπορεσα να μπω λιγο απο τη δουλεια!!
Καλα Χριστουγεννα σε ολες μας!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 29 875502 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 29 875502

Δν στεναχωρηθηκα πολυ αυτη τη φορα, το ηξερα οτι δν το ειχαμε πετυχει,σας το ειπα!!! Δν θελει ακομη το μπεμπεδινι μου να ερθει και το σεβομαι αυτο!! Wink

Αχ Δεσποινακι μακαρι να μην εισαι με εμενα και θα χαρω τοσο πολυ!!!! affraid

Ελευθερια εχεις εμενα για συμπαρασταση εσυ που δουλευεις ε? Τα σπορακια μας ας ερθουν οποτε θελουν να ερθουν για να μεινουν και μου αρκει αγαπημενη μου Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 29 379767

Μarily, Μαρινες, Λιανα, Χρυσα , Κριστη, Λεμονακι,Ιφιγενεια,Μαρια, Αυγολεμονη, Ευαγγελια, και οσες μπορει να ξεχναω!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 29 315810 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 29 315810 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 29 315810 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 29 315810 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 29 315810 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 29 315810

Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 29 531909 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 29 531909

konstantina

konstantina
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Χρόνια πολλά σε όλες και στις οικογένειες μας. Εύχομαι σε όλες γρήγορα εγκυουλες. Very Happy Very Happy Very Happy Smile Smile Smile Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 29 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 29 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 29 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 29 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 29 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 29 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 29 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 29 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 29 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 29 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 29 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 29 417472

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χρόνια πολλά κοριτσάκια! Σας εύχομαι ό,τι καλύτερο! Και το χρόνου με ένα μωράκι στην αγκαλίτσα σας ή στην κοιλίτσα σας!

siren

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα παρεακι μου, πως τα περασατε εχθες? φαγατε? ηπιατε? χορεψατε? Razz Razz Razz

Εγω ειμαι παλι στην δουλεια και δεν παλευεται ουτε η νυστα Sleep ουτε τα νευρα μου Mad Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 29 679259 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 29 679259 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 29 679259

Πολλα πολλα Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 29 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 29 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 29 417472

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
siren έγραψε:Καλημερα παρεακι μου, πως τα περασατε εχθες? φαγατε? ηπιατε? χορεψατε? Razz Razz Razz

Εγω ειμαι παλι στην δουλεια και δεν παλευεται ουτε η νυστα Sleep ουτε τα νευρα μου Mad Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 29 679259 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 29 679259 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 29 679259

Πολλα πολλα Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 29 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 29 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 29 417472

Καλημερα Ελευθερια μου!Κι εγω στη δουλεια ειμαι!! Την νυστα την ψιλοξεπερασα, πινω τον διπλο ελληνικο μου και νομιζω οτι κανει δουλεια Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 29 40746
Εγω το μονο που εκανα χθες ηταν να τρωω Laughing Laughing Laughing ουτε ηπια ουτε χορεψα Razz Razz Razz
Γιατι εχεις νευρα κοριτσακι μου??

Καλημερα και σε ολα τα κοριτσακια της παρεας μας και οχι μονο!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 29 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 29 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 29 417472

siren

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα Ελλη μου, καταρχην εγω την πατησα και ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΦΕ!!!! και ειμαι ολες τις γιορτινες μερες στην δουλεια και εχθες μετα την δουλεια πηγα και στα πεθερικα μου!!!!!!!!!!!!!!! Mad Mad Mad Mad

Τι αλλο θες για να βαραω το κεφαλι μου στον τοιχο Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 29 679259 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 29 679259 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 29 679259 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 29 679259

Τι ωρα σχολας εσυ?

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγω φετος πρωτη χρονια την γλυτωσα παραμονη Χριστουγεννων... επειδη δν ειμαι απο Λαρισα αλλα δν φευγω λογω του αντρα μου, με χωνουν σε ολες τις γιορτες και τις αργιες για να φυγουν οι φοιτητες που δν ειναι απο εδω και δουλευουν σε εμας!! Εκμεταλλευση 6 χρονια τωρα Twisted Evil , λες κι επειδη δν ειναι οι δικοι μου εδω δν εχω αλλη οικογενεια, δν εχω τον αντρα μου!!(τωρα με εκανε και βοηθο του ο υπευθυνος για να με χωνει και να μη παραπονιεμαι αφου "πρεπει"πλεον να ειναι καποιος υπευθυνος στο καταστημα, καιφυσικα αυτος κανει γιορτες με τις οικογενειες του, ετσι ειμαι εγω Razz Razz Razz )Ετσι για να βλεπεις οτι υπαρχουν και χειροτερα!

Τεσπα, φετος την γλυτωσα λιγο...8-4 ειμαι σημερα! Εσυ?

*καφε φτιαχνω απο το σπιτι μου! Wink

siren

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εγω κοριτσακι μου σχολαω στις 15:00. Εγω δεν ειμαι υπευθυνη με χωνουν ουτως η αλλιως αλλα δεν μπορω να μιλησω!!!! Εγω δουλευω σε γραφειο και ελεγχουμε τα διοδια Αθηνων - Θεσσαλονικης 24 το 24ωρο. Τελοσπαντων ακρη δεν βγαζεις με αυτα.

Και εγω θελω να φτιαχνω καφε απο το σπιτι μου αλλα αν ειμαι πρωι δεν κανω για να μην ξυπνησω την μπουμπουκιτσα μου απο τις 6 το πρωι. Embarassed

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Νι εσυ εχεις και το μαμουνακι σπιτι σου!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 29 669659 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 29 669659 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 29 669659 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 29 669659 χαλαλι κι ο καφες!!! Very Happy

Στις δουλειες που δν κλεινουν ποτε οπως οι δικες μας ετσι ειναι!!Παντα καποιος χωνεται δυστυχως!!ευτυχως βλεπω οτι δν ειμαι η μονη για να παρηγοριεμαι!! μη νομιζεις οτι κανω κατι διαφορετικο, ο τιτλος βοηθος υπευθυνου που εχω εγω εχει μονο 2 προνομια συγκριτικα με τους αλλους,οτι εχω μισθο (700€ με ενσημα ευτυχως) κι οχι ημερομισθιο και οτι πληρωνομαι η τουλαχιστον πληρωνομουν μεχρι τωρα και δωρα (οι αλλοι πληρωνονται μεροκαματα και δωρα δν δινει σε κανεναν!!τα σκεφτομαι και συγχιζομαι πρωι πρωι παλι!!) και απλα ειμαι στο μαγαζι 6 μερες την εβδομαδα να κανω βαρδιες που κανενας αλλος υπευθυνος πριν απο εμενα δν εκανε βαρδιες στο καταστημα, απλα ερχοταν να ειναι παρον! Razz Razz Razz Εκμεταλλευση λεμεεεεεεεεε!!! Αλλα αφου τα ανεχομαστε καλα να παθουμε Razz

siren

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Χαλαλι ο καφες χαλαλι και ολα... Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 29 379767 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 29 379767 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 29 379767

Οσο για το θεμα της δουλειας ειναι μεγαλη η συζητηση, και μονο το να θιξουμε οτι η εκμεταλλευση φτανει τα ορια της τρελας και οταν πας να μιλησεις σου λεει πες και κανενα ευχαριστω που εχεις και δουλεια και πληρωνεσαι. Οσο για το τιτλους και τις αποδοχες και τις υποχρεωσεις που σου αναλογουν αστα μην αρχισω να μιλαω...

Για πες κανενα αλλο νεο? εγω ακομα εχω περιοδο Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 29 679259 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 29 679259 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 29 679259 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 29 679259 απο την Δευτερα και ακομα βγαζω καφε....

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kι εγω τριτη μερα περιοδου σημερα!περιμενω να τελειωσει να κανω παλι εξασκηση στα Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 29 215994 χεχεχε

το καλο ειναι οτι η διαθεση μου σε γενικες γραμμες ειναι ανεβασμενη (συνηθως οταν ειμαι αδιαθετη τα βλεπω ολιγον μαυρα τα πραγματα Embarassed ) ....εδω κι αρκετο καιρο έπεισα τον εαυτο μου οτι πρεπει να βλεπω την ζωη απο την θετικη της πλευρα κι εχω καταφερει να μην πεφτω για πολυ! Wink

Κι ενα αλλο νεο, επειδη ο μπαμπας μου ειναι ανεργος ειχαμε πει να μην παντρευτουμε με θρησκευτικο τελικα φετος, αλλα μου ειπε χθες η πεθερα μου να πληρωσουν αυτοι για τον γαμο για να μην τον αναβαλουμε, μιας κι οι δικοι μου δν θα ειχαν πολυ κοσμο ουτως η αλλως ..αλλα δν ξερω, δν νιωθω καλα να δεχτω και δν εχω πει ακομη τπτ στους δικους μου! Rolling Eyes Rolling Eyes Ειμαι σε πολυ μεγαλο διλλημα τι να κανω..ο αντρας μου λεει οτι του το ειπε και ο πατερας του, και λεει να δεχτουμε....

siren

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κοριτσακι μου, δεν ξερω εσυ τα ξερεις τα πεθερικα σου και αντρας σου ξερει τους γονεις του καλυτερα.
Νομιζω οτι οι γονεις σου θα νιωσουν σαν τους φτωχους συγγενεις και οτι δεν μπορεσαν να κανουν κατι για την κορη τους, απο την αλλη φοβαμαι μην γυρισει ο τροχος και υποθει οτι δεν πληρωσαν οι γονεις σου και αρχισουν οι παρεξηγησεις.
Πιστευω ομως οτι επειδη μπορει στην πραγματικοτητα να μην γινει τιποτα απο ολα αυτα που σου ειπα, πρωτα το συζητας με τους γονεις σου, μετα με τον αντρα σου και επειτα με τα πεθερικα.
Ετσι λεω εγω... Embarassed
Και στην τελικη και ο πολιτικος δεν ειναι ασχημος η ενας θρησκευτικος χωρις πολλα πολλα Embarassed

siren

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ελλη μου κατι ασχετο,εχεις fb να σε βρω?

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Elli Charlie Mpaliatsa

εχω φωτο κλασικα το Τσαρλακι μου! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 29 669659

Δν πιστευω οτι θα υπαρξει προβλημα απο την μερια των πεθερικων..οι γονεις μου ομως δν θελω να νιωσουν ετσι οπως ειπες γι αυτο δν ξερω τι να κανω!!! θα κανω μια κουβεντα μαζι τους να δουμε πως το βλεπουν!

siren

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Δες πως το βλεπουν οι γονεις σου και αναλογα πραξε, ελπιζω να πανε ολα καλα και να γινεις και νυφουλα και μανουλα το 2012. Σε βρηκα στο fb. Very Happy

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σ ευχαριστω πολυ!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 29 417472

Τωρα θα πρεπει να κανουμε υπομονη μεχρι να μου ερθει το αίτημα φιλιας χεχε Laughing

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κορίτσια καλημέρα ελπίζω να μην πειράζει που γράφω ξανά στο θέμα αλλά μ αρέσει η παρέα σας. Smile

Εχθές το παμε στα πεθερικά μου , στον πατέρα κ στη γιαγιά μου . Αν κ ξέρω ότι είναι νωρίς θέλαμε πάρα πολύ να το μοιραστούμε μαζί τους.Εκτός από τον πατέρα μου οι υπόλοιποι έχουν γίνει γιαγιάδες παππούδες κ προγιαγιάδες!

Επίσης με τον πατέρα μου έχω τέλεια σχέση!

Τους το λέμε.Λένε ένα "με το καλό γερό μωράκι κτλ" κ ξαναγυρνάν στο πιάτο τους." Ωραίο το κρέας, μμμ"
Ούτε αγκαλιές , ούτε γέλια, ούτε χαρά! affraid

Μετά από κάποια ώρα βάζω εγώ τα κλάματα κ άρχισαν να μας λενε συγχαρητήρια κι ότι χαρήκανε , αγκαλιές ...

Το καταλαβαίνω οτι δεν το είχαμε πει οτι προσπαθούμε αλλά είμαστε κ οι δυο στα 30 κ είμαστε μαζί 10 χρόνια, παντρεμένοι 2 χρόνια, αντίδραση ήταν αυτή που είχαν? Πείτε μου.

Από χθες έχω πλαντάξει στο κλάμα!!!!!!!!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kαλε τι μας ζητας και τα ρεστα!!Σε θελουμε εδω!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 29 35468

Απαραδεκτη συμπεριφορα κατα την γνωμη μου!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 29 606100 ειδικα αν οι σχεσεις σας ειναι καλες!!!

Αλλα... παντα υπαρχει ενα αλλα!! Wink
Τωρα εχεις μπεμπεδακι στην κοιλιτσα σου και δν πρεπει να στεναχωριεσαι γιατι τα νιωθει ολα και ειναι κριμα!! ΑΠΟΛΑΥΣΕ το κοπελιτσα μου μαζι με τον αντρουλη σου και οσους πραγματικα χαιρονται για εσας και μη σε νοιαζει τι κανουν οι αλλοι!!! Ενταξει?? Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 29 334590

Deb

Deb
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημέρα κορίτσια και Χρόνια πολλά για ακόμη μία φορά!!!Εγώ ΔΕΝ περιμένω να μου έρθουν αύριο,αλλά ούτε πονάω σήμερα στην κοιλιά,ούτε έστω καφέ έχω ούτε τίποτα!Ούτε ένα σπυρί ρε παιδάκι μου που συνήθως με προειδοποιεί μια μέρα πριν η ακατανόμαστη|
Ελευθερία και Έλλη υπομονή...στην Ελλάδα ζούμε!!Είναι δυνατόν να μην υπάρχει εκμετάλευση; Mad
Καλημέρα Αda,εννοείτε πως θέλουμε να μείνεις κι εδώ!!!Πάντως μην σκας...δεν αξίζει...Κοίτα να είσαι εσύ καλά με τον άντρα σου και όλα τα άλλα φτιάχνουν!!!Τα φιλιά μου σε όλες!!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 29 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 29 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 29 417472

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μακάρι τότε να μη σου ρθει Deb Very Happy Very Happy

Αυτό μου πε κι ο άνδρας μου πάντως , ότι αυτός είναι πολύ χαρούμενος κ να μη με νοιάζει για κανέναν άλλο. Αλλά δεν μπορώ σκάω όταν ακούω άλλους γονείς που κάνουν κολοτούμπες με τέτοια νέα!

Α ναι κ να μην το πω πουθενά αφού δεν έχω πάει στη γιατρό!Λες κ είναι κάτι κακό κ πρέπει να ντρέπομαι!

Σήμερα θα το πούμε στη μάνα μου, αν ακούσετε τσιρίδες (χαράς ελπίζω) στη Θεσσαλονίκη μην τρομάξετε Wink

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αχ Δεσποινακι δωσε μου την χαρα που δν πηρα απο μενα αυτο το μηνα!!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Εγω σκεφτηκα να αφησω και τον Ιανουαριο να περασει κι αν δν γινει κατι κι αυτο το μηνα να παω να κανω μια επισκεψη στον γυναικολογο να κανω εναν υπερηχο να δουμε αν ολα ειναι καλα και να μου γραψει να κανω εξεταση αιματος τπτ ορμονικες (π.χ. προλακτινη) για να μου φυγει κι αυτο απο το μυαλο γιατι απο τοτε που το διαβασα εδω μου κολλησε να το μαθω! Embarassed Embarassed πιο πολυ γιατι θελω να ακουσω να μου λεει αυτος οτι το οτι ο κυκλος μου χαλασε και παει απο 24 εως 28 μερες ασχετα απο το ποτε γινεται η ωορρηξια ειναι φυσιολογικο!! Embarassed Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 29 40746

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΤΗ ΚΑΝΕΤΕ ??? ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΑΝΤΑ ΣΙΡΕΝ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΜΑΡΙΑ Κ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΤΕ ??? ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΟΥ ΕΚΟΨΕ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΜΑΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΠΡΟΧΤΕΣ ΣΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΕΙΞΕΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΕΛΕΙΠΕ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΘΕΛΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΑΚΙ ΣΑΣ

Marily11

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημερα κοριτσια! Πως ειστε σημερα? Εγω ξυπνησα πριν απο λιγο και πινω καφεδακι. Λοιπον boubou, φιλικη συμβουλη..αν με τα πεθερικα σου εχεις πολυ καλες σχεσεις και ξερεις τι ανθρωποι ειναι και οτι δεν υπαρχει περιπτωση ποτε να γυρισουν να σου πουν οτι πληρωσαν εκεινοι για το γαμο, τοτε δεν ειναι κακο να δεχτεις..αν ομως δεν εισαι σιγουρη τοτε αφησε το για λιγο και που ξερεις ισως κανεις γαμοβαφτιση!!! συζητησε το με τον αντρα σου και τους γονεις σου και αν ολοι ειναι συμφωνοι τοτε προχωρα! Γιατί δεν κλεινεις ραντεβου αυτή την εβομαδα με το γιατρο σου για να σου φυγει και αυτο το αγχος? απο το να περιμενεις και αυτο το μηνα καλυτερα να πας τωρα, θα εισαι μετα και πιο χαλαρη και ηρεμη. Πιστευω αυτος ο μηνας θα ειναι ο τυχερος μας!!! Αλλα πρεπει να κανουμε πολλες πολλες πολλες τρελες!!!! Razz Ada μου να μη στεχωριεσαι καθολου..σκεψου μονο οτι σε λιγους μηνες θα κρατας το μωρακι σας στην αγκαλιτσα σου και θα εισαι κι εσυ και ο αντρας σου τοσο ευτυχισμενοι, που δεν αξιζει να χαλας την καρδουλα σου για τετοια θεματα! Deb ευχομαι να εισαι εγκυουλα..μακαρι να μας πεις τα ευχαριστα..θα περιμενουμε με αγωνια!!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Marily μου ειμαι σιγουρη οτι δν θα μου πουν κατι για τον γαμο και να τον πληρωσουν, μονο για τους γονεις μου δν θελω να αισθανθουν ασχημα! θα μιλησω μαζι τους πρωτα και αναλογα θα πραξουμε!

Δν θα παω τωρα στον γιατρο μου γιατι θελω να παω αμεσως μετα την περιοδο και θα ειναι γιορτες οταν καθαρισω και θα ειναι κλειστος, γιατι μου ειχε πει οτι αν εχω καποιο πολυποδα π.χ. για να φανει πρεπει να παω τοτε!να μην εχει γινει η ωορρηξια δηλαδη! Δν πειραζει, ενας μηνας ακομη τρελιτσες στα τυφλα και βλεπουμε!! τοσοι περασαν τι ειναι αλλος ενας! Wink Wink (λεω μπας και γινει το θαυμα και γλυτωσω τις εξετασεις χεχεχε)

Marily11

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Εσυ και ο αντρας σου ξερετε καλυτερα απο τον καθενα γλυκια μου. Οσο για τους γονεις σου εννοειται οτι δεν θελεις να τους στεναχωρησεις..σε καταλαβαινω!! Boubou μου ευχομαι στον γιατρο να πας οχι για εξετασεις, αλλα για να δεις το μωρακι που θα περιμενεις!! Μακαρι ρε κοριτσι μου να μας ερθει αυτο το μηνα το μπεμπε!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 29 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις