Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
625 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 625 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 34 από 40]

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:
αγαπη έγραψε:
ΟΥΑΟΥΥΥΥΥΥΥΥ ΤΕΛΕΙΑ ΤΑ ΝΥΧΑΚΙΑ ΣΟΥΠΕΡ ΕΙΝΑΙ ΠΟΣΟ ΣΟΥ ΚΟΣΤΙΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΠΟΥ???

Αλλα στον δρόμο για το σπίτι, σκεφτόμουν, "κι αν δεν μείνω ποτέ και το πήρα τσάμπα?" μα πειτε μου.. δν είμαι χαζή!!??? ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΩ Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 34 966307 ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΥ ΟΤΑΝ ΠΕΡΠΑΤΑΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΑΥΤΑ ΣΚΕΦΤΕΣΕ??? ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΑΥΤΑ ΣΚΕΦΤΕΣΕ ΤΟΤΕ ΝΑΙ ΕΙΣΑΙ ΧΑΖΟΥΛΑΑΑ (ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΕΝΝΟΙΑ) ΧΑΧΑΧΑΧΑ Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 34 40746 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 34 40746 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 34 315810 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 34 315810

xaxaxa τέτοια χαζά σκέφτηκα... γι αυτο σας το είπα για να με συνεφέρετε Razz Razz Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 34 911307

τα νυχια τα έκανα σε μια κοπέλα που κάνει σπίτι της, τις ώρες που δν δουλευει και με χρέωσε 25€...στο μαγαζί που δουλεύει τα είχα κάνει στον αραββωνα μου και μου είχαν πεί 60€ για γαλλικο κι ένα σχέδιο στα δάχτυλα της βέρας..και τελικά μου πήρε 45€γιατί δν χρειάστηκα ψέυτηκα νύχια πρόσθετα και μου έκανε δώρο και το ένα απο τα 2 σχεδιάκια (έκανε 5€το ένα.. Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 34 966307 ) και τώρα με σχέδιο σε 4 δάχτυλα και πάλι χωρίς τιπς μόνο 25€!!! γι αυτό και θα ξαναπάω χιχιχι Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 34 875502 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 34 875502 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 34 875502

Λιάνα μου είσαι πολύυυυυ καλή!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 34 334590 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 34 334590 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 34 334590

Έλλη μου σχετικά καλά..και γιατί λέω σχετικά...στην κοπέλα που τα έκανα εγώ(έχει σταματήσει τη δουλειά τώρα λόγω εγκυμοσύνης και γέννας Very Happy ) έδινα 20Ε για ακρυλικό ε σχέδια στρας κτλ..και καταπληκτική δουλειά!μόνο την πρώτη φορά έδωσα 35Ε γιατί μου έβαλε τιπς και απο εκεί και πέρα 20Ε για την συντήρηση..πήγαινα κάθε 3 εβδομάδες...κι επείδη ούτε βρήκα καμια τόσο καλή ούτε τόσο με καλές τιμές,τώρα που σταμάτησε αγόρασα βτα υλικά και τα φτιάχνω μόνη μου Very Happy

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Eυάκι και μια φίλη μου που πηγαίνει τακτικά σε αυτήν της τα κάνει 20€ τη φορά ότι και σχεδιο να κάνει..συντήρηση τι σημαίνει? να καλύπτει μόνο το νύχι που βγαίνει από πάνω, ή όλα από την αρχή?γιατι δν ξέρω!, δν ξέρω αν ήταν λόγο πρώτης φοράς το 25€ αλλά κάνει πολυυυ καλή δουλειά.. την πρώτη φορά που τα είχα κάνει δν μπορώ να πώ ότι εντυπωσιάστηκα τόσο Rolling Eyes

Εσύ ευτυχώς ξέρεις και τα κάνεις και μόνη σου..μακάρι να ήξερα κι εγώ Rolling Eyes Rolling Eyes

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:Eυάκι και μια φίλη μου που πηγαίνει τακτικά σε αυτήν της τα κάνει 20€ τη φορά ότι και σχεδιο να κάνει..συντήρηση τι σημαίνει? να καλύπτει μόνο το νύχι που βγαίνει από πάνω, ή όλα από την αρχή?γιατι δν ξέρω!, δν ξέρω αν ήταν λόγο πρώτης φοράς το 25€ αλλά κάνει πολυυυ καλή δουλειά.. την πρώτη φορά που τα είχα κάνει δν μπορώ να πώ ότι εντυπωσιάστηκα τόσο Rolling Eyes

Εσύ ευτυχώς ξέρεις και τα κάνεις και μόνη σου..μακάρι να ήξερα κι εγώ Rolling Eyes Rolling Eyes

ναι περίπου αυτό είναι συντήρηση..ουσιαστικά γεμίζει το κενό που μένει όταν μεγαλώνει το νύχι αλλά παραλληλά φρεσκάρει λίγο και το υπόλοιπο-παλιό!έκανες τζελ ή ακρυλικό??

asoula@live.com

asoula@live.com
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλησπερα κοριτσακια μου...τελεια νυχακια!!!τελικα οπως τα ειπα εχθεσ ειναι για την μεθοδο την ξαναρωτησα...σημερα ειμαι παααααρα πολυ στεναχωρημενη γιατι οι προσπαθειες μου για να μην ριξει το σπορακι της η κολητη μου πηγαν χαμενες...κ τι δεν την ειπα....εμεις προσπαθουμε τοοοσο πολυ κ αυτη... Sad αχ τι αλλο να πω δεν ξερω...κριμα... Sad Sad Sad

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εύη μου ακρυλικό έκανα!Στην φίλη μου το αλλάζει όλο από την αρχή με 20€ έχει παει 3 φορές μέχρι τώρα και κάθε φορά έχει διαφορετικό σχέδιο και χρώμα γαλλικού!

Ασούλα μου, δυστυχώς δν είναι όλες οι γυναίκες έτοιμες να γίνουν μάνες και αυτό που με στεναχωρεί περισσότερο είναι ότι συνήθως αυτές δν προσέχουν όσο πρέπει και μένουν πολύ πιο εύκολα από εμάς που θέλουμε!!Αλλά δν μπορώ να την κρίνω.. αυτή ξέρει τι είναι καλύτερο ,όπως και αυτή είναι που θα ζήσει με την επιλογή της!! Κριμα δν λες τιποτα!!!

Ευχομαι να ξαναέρθει αυτή η ψυχούλα στην κοιλίτσα κάποιας από τις κοπελίτσες που θέλουν και να μείνει αυτή τη φορά!!

asoula@live.com

asoula@live.com
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
boubou έγραψε:Εύη μου ακρυλικό έκανα!Στην φίλη μου το αλλάζει όλο από την αρχή με 20€ έχει παει 3 φορές μέχρι τώρα και κάθε φορά έχει διαφορετικό σχέδιο και χρώμα γαλλικού!

Ασούλα μου, δυστυχώς δν είναι όλες οι γυναίκες έτοιμες να γίνουν μάνες και αυτό που με στεναχωρεί περισσότερο είναι ότι συνήθως αυτές δν προσέχουν όσο πρέπει και μένουν πολύ πιο εύκολα από εμάς που θέλουμε!!Αλλά δν μπορώ να την κρίνω.. αυτή ξέρει τι είναι καλύτερο ,όπως και αυτή είναι που θα ζήσει με την επιλογή της!! Κριμα δν λες τιποτα!!!

Ευχομαι να ξαναέρθει αυτή η ψυχούλα στην κοιλίτσα κάποιας από τις κοπελίτσες που θέλουν και να μείνει αυτή τη φορά!!
αυτο ακριβως...μακαρι να ερθει σε μας...ουφφφ... Sad

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κορίτσια σας αφήνω για την ώρα...πάω να ετοιμαστώ,θα πάω ναδω το τανγκό των Χριστουγέννων..θα τα πούμε το βράδυ! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 34 417472 σε όλες!!σας αγάπω Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 34 893968

siren

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εγω ειμαι εδω κ σας παρακολουθω σιωπηλα.... Οποτε παω να γραψω ολο κατι γινεται μια το Βιολεττακι μια ο αντρας μου μια κατι αλλο...

Ουφφφφφ!!!!

Σας αγαπω πολυ, μην με ξεχνατε οταν δεν προλαβαινω Embarassed

siren

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλε που ειστε ολες? τωρα που δεν με ενοχλει κανενας φυγατε ολες?
Ουφφφφφφφφφ πια!!!!!

Deb

Deb
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Γεια σας κορίτσια!!!!!!!!Τελικά η ακατανόμαστη έκανε την εμφάνισή της σήμερα αλλά είπαμε δεν πέφτουμε!!!
Επίσης χάρηκα πολύ σήμερα γιατί τελείωσαν πολλές δουλειές στο σπίτι και την άλλη βδομάδα μετακομίζουμε εκεί!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 34 215994
Είμαι πολύ χαρούμενη!!!Όλα πάνε καλά...θα έρθει και το μπεμπέ όταν πρέπει!!!! Very Happy
Έλλη μου τέλεια τα νυχάκια σου!!!
Τα φιλιά μου σε όλες!!!!!!!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 34 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 34 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 34 417472

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Deb έγραψε:Γεια σας κορίτσια!!!!!!!!Τελικά η ακατανόμαστη έκανε την εμφάνισή της σήμερα αλλά είπαμε δεν πέφτουμε!!!
Επίσης χάρηκα πολύ σήμερα γιατί τελείωσαν πολλές δουλειές στο σπίτι και την άλλη βδομάδα μετακομίζουμε εκεί!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 34 215994
Είμαι πολύ χαρούμενη!!!Όλα πάνε καλά...θα έρθει και το μπεμπέ όταν πρέπει!!!! Very Happy
Έλλη μου τέλεια τα νυχάκια σου!!!
Τα φιλιά μου σε όλες!!!!!!!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 34 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 34 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 34 417472

Γεια σου Δεσποινα μου!!Σ'ευχαριστώ πολύ !!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 34 40746 Συνεχίζουμε μαζί να αναμένουμε και τον επόμενο μήνα το θαυματάκι!!! Επιτέλους τελειώσατε και με το σπιτάκι!!να γίνει και η μετακόμιση να ησυχάσετε!! τι καλα!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 34 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 34 654316 ...χαίρομαι να ακούω ότι είστε χαρούμενες.. Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 34 315810 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 34 315810
Ελευθερία τι κακό να μην συντονιζόμαστε χεχε
Ευάκι πως ήταν η ταινία!??

Τα υπόλοιπα κοριτσάκια που είναι?? φιλακιαααααααααα Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 34 315810 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 34 315810 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 34 315810 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 34 315810 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 34 315810 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 34 315810 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 34 315810 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 34 315810

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
να 'μαι κι εγώ! Έλλη μου μόνο εσύ είσαι εδώ?λοιπόν η ταινία ήταν πολύ ωραία!ωραίες ερμηνείες,ωραία φωτογραφία γενικά πολύ καλή...αλλά μόνο για γυναίκες Very Happy οι άντρες μάλλον θα βαριόντουσαν Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 34 215994

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χαίρομαι που σου άρεσε..ίσως την δω όταν βγει σε dvd γιατί δν είναι καιροί για σινεμα Razz Razz Razz ..μαλλον μόνο οι δυο μας είμαστε!!αντε να περασουν οι γιορτες να γινουμε πολλές πάλι χιχιιχι

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:χαίρομαι που σου άρεσε..ίσως την δω όταν βγει σε dvd γιατί δν είναι καιροί για σινεμα Razz Razz Razz ..μαλλον μόνο οι δυο μας είμαστε!!αντε να περασουν οι γιορτες να γινουμε πολλές πάλι χιχιιχι

εγώ πήγα με τη μαμά μου κ τη κουμπάρα μου..κι επειδή ήταν ladies night τα 2 εισιτήρια είχαν 4.25Ε το ένα και το τρίτο 6.5Ε ....ναι έχουν εξαφανιστεί όλες Very Happy

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
λοιπόν πάω για νάνι...τα λέμε αύριο Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 34 531909 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 34 531909 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 34 315810 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 34 315810

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αΑΑ ηταν όντως girls night για εσάς ε? μια χαρούλα!!

καληνυχτα κοπελίτσα μου...εγώ λέω να αράξω λιγάκι ακόμη στον υπολογιστή! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 34 334590 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 34 531909

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημέρα φιλενάδες μου!κερνάω Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 34 438696 ξυπνήστε!!!!

el88tse

el88tse
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημερα κοριτσια καινουργια ειμαι στο φορουμ ειμαι η ελενη 23 στα 24 ειμαι αρραβωνιασμενη απο το 2008 και θελουμε πολυ μωρακι η πρωτη μερα της τελευταιας περιοδου μου ηταν 25 νοεμβριου και 9 και 12 δεκεμβριου ειχαμε ελευθερη επαφη και δεν μου εχει ερθει μεχρι τωραα η περιοδος

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
el88tse έγραψε:καλημερα κοριτσια καινουργια ειμαι στο φορουμ ειμαι η ελενη 23 στα 24 ειμαι αρραβωνιασμενη απο το 2008 και θελουμε πολυ μωρακι η πρωτη μερα της τελευταιας περιοδου μου ηταν 25 νοεμβριου και 9 και 12 δεκεμβριου ειχαμε ελευθερη επαφη και δεν μου εχει ερθει μεχρι τωραα η περιοδος

καλημέρα και σε σένα!!σου εύχομαι να μην σου έρθει για τους επόμενους 9 μήνες!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 34 215994

siren

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα και απο μενα κοριτσακια, εγω ηπια καφε ηδη και κανω δουλιτσες μαζι με το Βιολεττακι μου Very Happy γιατι στις 14:00 πιανω δουλειαααααααααα Mad

el88tse καλως ηρθες ευχομαι να εισαι ηδη εγκυουλα και να πανε ολα καλα. Κανε κανενα τεστ μεσα σε αυτες τις μερες να δεις και τι γινεται.

Ευη Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 34 417472

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
siren έγραψε:Καλημερα και απο μενα κοριτσακια, εγω ηπια καφε ηδη και κανω δουλιτσες μαζι με το Βιολεττακι μου Very Happy γιατι στις 14:00 πιανω δουλειαααααααααα Mad

el88tse καλως ηρθες ευχομαι να εισαι ηδη εγκυουλα και να πανε ολα καλα. Κανε κανενα τεστ μεσα σε αυτες τις μερες να δεις και τι γινεται.

Ευη Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 34 417472

καλημέρα Ελευθερία μου!καλές δουλίτσες!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 34 417472

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kαλημέρα κι απο εμένα!!μόλις ξύπνησα και σε λιγο πάλι θα βγω έξω μπας και καταφέρω να πληρώσω τα τελη κυκλοφορίας! Embarassed Embarassed
Ελευθερία μου καλές δουλίτσες.. Ευάκι μου καλό καφέ, ελπίζω να ξεμπερδέψω σύντομα για να πιουμε παρείτσα! Very Happy
Ελένη ελπίζω να μην σου έρθει για 9 μήνες κοριτσάκι!!είχες ξανα τόσο μεγάλη καθυστέρηση?Αν όχι, αν κάνεις τεστάκι ή ακόμη καλύτερα χοριακή θα δείξει!!!κάνε να μας πεις τα ευχάριστα να χαρούμε λίγο!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 34 654316

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μα πού πήγατε όλες?? Rolling Eyes

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κι από μένα!!

Μόλις γύρισα από τη γιατρό κ πίνω επιτέλους το ζεστό μου καφεδάκι με μια φέτα ψωμί με μέλι. Αχχχ καφές ,μπράβο σε όποιον τον ανακάλυψε!

Έκανα κ την πρώτη χοριακή αλλά παιδευτήκαμε πολύ να βρούμε αιματολογικό που να είναι ανοιχτό κ το Σάββατο για να κάνω τη δεύτερη.

Αυτά τα ολίγα από μένα ,εύχομαι να έχετε μια τέλεια μέρα Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 34 536304 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 34 417472

siren

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εγω προς το παρων εδω ειμαι και προσπαθω να ταισω το Βιολεττακι Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 34 215994 Razz Razz Razz

Και μετα θα σας διαβασω το βραδυ Crying or Very sad

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 34 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις