826 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 Τετ Δεκ 28, 2011 6:05 am
evi27
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:αγαπη έγραψε:
ΟΥΑΟΥΥΥΥΥΥΥΥ ΤΕΛΕΙΑ ΤΑ ΝΥΧΑΚΙΑ ΣΟΥΠΕΡ ΕΙΝΑΙ ΠΟΣΟ ΣΟΥ ΚΟΣΤΙΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΠΟΥ???
Αλλα στον δρόμο για το σπίτι, σκεφτόμουν, "κι αν δεν μείνω ποτέ και το πήρα τσάμπα?" μα πειτε μου.. δν είμαι χαζή!!??? ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΥ ΟΤΑΝ ΠΕΡΠΑΤΑΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΑΥΤΑ ΣΚΕΦΤΕΣΕ??? ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΑΥΤΑ ΣΚΕΦΤΕΣΕ ΤΟΤΕ ΝΑΙ ΕΙΣΑΙ ΧΑΖΟΥΛΑΑΑ (ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΕΝΝΟΙΑ) ΧΑΧΑΧΑΧΑ
xaxaxa τέτοια χαζά σκέφτηκα... γι αυτο σας το είπα για να με συνεφέρετε
τα νυχια τα έκανα σε μια κοπέλα που κάνει σπίτι της, τις ώρες που δν δουλευει και με χρέωσε 25€...στο μαγαζί που δουλεύει τα είχα κάνει στον αραββωνα μου και μου είχαν πεί 60€ για γαλλικο κι ένα σχέδιο στα δάχτυλα της βέρας..και τελικά μου πήρε 45€γιατί δν χρειάστηκα ψέυτηκα νύχια πρόσθετα και μου έκανε δώρο και το ένα απο τα 2 σχεδιάκια (έκανε 5€το ένα.. ) και τώρα με σχέδιο σε 4 δάχτυλα και πάλι χωρίς τιπς μόνο 25€!!! γι αυτό και θα ξαναπάω χιχιχι
Λιάνα μου είσαι πολύυυυυ καλή!!!!
Έλλη μου σχετικά καλά..και γιατί λέω σχετικά...στην κοπέλα που τα έκανα εγώ(έχει σταματήσει τη δουλειά τώρα λόγω εγκυμοσύνης και γέννας ) έδινα 20Ε για ακρυλικό ε σχέδια στρας κτλ..και καταπληκτική δουλειά!μόνο την πρώτη φορά έδωσα 35Ε γιατί μου έβαλε τιπς και απο εκεί και πέρα 20Ε για την συντήρηση..πήγαινα κάθε 3 εβδομάδες...κι επείδη ούτε βρήκα καμια τόσο καλή ούτε τόσο με καλές τιμές,τώρα που σταμάτησε αγόρασα βτα υλικά και τα φτιάχνω μόνη μου