Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
537 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 537 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 33 από 40]

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ifigeniaboz έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΚΑΝΩ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ Κ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΣΟΥΝ....
ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΨΑΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΝΑ ΖΥΓΑ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΠΕΡΙΟΔΟ 7 Κ ΚΑΘΑΡΙΣΑ 12.
ΞΕΚΙΝΗΣΑ 13 ΜΕΤΑ ΠΑΥΣΗ Κ ΜΕΤΑ ΕΝΤΑΤΙΚΑ 18,19,21,23,25 Ε ΛΕΩ Κ ΣΗΜΕΡΑ ΧΑΧΑ ΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΑ Η ΖΥΓΑ????
confused confused confused
ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΤΕ...

χαχαχα εσυ μαλλον ανήκεις σε δική σου κατηγορία μόνη σου!!! Razz Razz Razz συνέχισε έτσι και είμαι σίγουρη ότι μια χαρά θα τα καταφέρεις!! Wink Wink Wink

μόλις γύρισα εγώ έκανα τα νυχάκια μου... βέβαια επειδή αυτό που ήθελα έπρεπε να γίνει με αυτοκόλλητα κατέληξα σε γαλλικό με σχεδιάκι και στρασάκια στο μεγάλο δάχτυλο και τα δάχτυλα της βέρας!! ...ούτε για νύφη να πήγαινα..χιχιχι Embarassed .. την αλλη φορά θα την πάρω από πριν τηλ να της πω τι θέλω για να είναι οργανωμένη..σήμερα ήταν η πρώτη γνωριμία Very Happy Very Happy πάντως κάνει πολύ καλή δουλειά!! χάρηκα χιχι Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 33 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 33 654316

Marily11

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
asoula@live.com
αχ βρε κοριτσια σας εχω μπερδεψει για τα καλα μαλλον δεν επρεπε να σας το πω.. Embarassed Embarassed θα μαθω αυριο καλυτερα κ περισσοτερα κ ΑΝ θελετε θα σας τα πω...αφου κ γω μπερδευτηκα... Shocked το μονο που ευχομαι ειναι ολες σας να εχετε το επιθυμητο αποτελεσμα με οποια μεθοδο κ αν χρησιμοποιησετε.

Κοριτσακι καλα εκανες και μας το ειπες.. απλα μας αποκαλυψες μια ακομη μεθοδο.. και στο κατω κατω δεν θα πλακωθουμε στο ξυλο με τους αντρες μας..απλα θα κανουμε λιγο σεξ παραπανω.. δεν ειναι κακη ιδεα!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 33 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 33 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 33 215994

ifigeniaboz

ifigeniaboz
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑ!!!!
ΚΑΜΙΑ ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΕ ΑΚΟΜΗ;
ΕΓΩ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΙ ΚΑΘΑΡΙΖΩ ΛΙΓΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕΤΑ ΕΧΩ ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΝΥΧΑΚΙΑ...ΝΑ ΜΑΖΕΨΩ ΡΟΥΧΑ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΦΕΥΓΟΥΜΕ Κ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΒΡΑΔΥ.
ΘΑ ΜΟΥ ΛΕΙΨΕΤΕ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ....ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΕΞΩ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΜΑΘΑ;;;;
ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 33 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 33 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 33 417472

sotiria-giannitsa

sotiria-giannitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
KALHMERA KORITSIA.EISTE KALA???SAS EYXOMAI ME EMA MWRAKI SE OLES SAS TO NEO ETOS.EMEIS EXTHES PHGAME KAI EIDAME STON YPERHXO TO MIKRO FASOLAKI MAS....

Αυγολεμονη

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερες ωραια μεθοδος και αυτη χεχε δοκιμαστε την τι να πω εμεις ειχαμε πει οτι εκεινο τον μηνα θα καναμε μερα παρα μερα μετα ηταν μεσα η επετειος μας ειπαμε να το γιορτασουμε ε και λιγο την επομενη ε και αφου δεν ειχαμε δουλεια την επομενη σχεδον γινοταν καθε μερα μια μερα (εννοητε μεσα στις γονιμες) κατι εγινε και ΔΕΝ εγινε 2 μερες και ειχα νευριασει αγχωθει και πιστευα χασαμε την ευκαιρια αλλα τελικα εγινε , τωρα αν εγινε πανω στις καθημερινες η την φορα που εγινε 2 μερες η αποχη δεν ξερω Shocked

ifigeniaboz

ifigeniaboz
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
sotiria-giannitsa έγραψε:KALHMERA KORITSIA.EISTE KALA???SAS EYXOMAI ME EMA MWRAKI SE OLES SAS TO NEO ETOS.EMEIS EXTHES PHGAME KAI EIDAME STON YPERHXO TO MIKRO FASOLAKI MAS....
ΜΠΡΑΒΟ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΙ ΚΑΛΑ!!!!!!

ifigeniaboz

ifigeniaboz
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αυγολεμονη έγραψε:καλημερες ωραια μεθοδος και αυτη χεχε δοκιμαστε την τι να πω εμεις ειχαμε πει οτι εκεινο τον μηνα θα καναμε μερα παρα μερα μετα ηταν μεσα η επετειος μας ειπαμε να το γιορτασουμε ε και λιγο την επομενη ε και αφου δεν ειχαμε δουλεια την επομενη σχεδον γινοταν καθε μερα μια μερα (εννοητε μεσα στις γονιμες) κατι εγινε και ΔΕΝ εγινε 2 μερες και ειχα νευριασει αγχωθει και πιστευα χασαμε την ευκαιρια αλλα τελικα εγινε , τωρα αν εγινε πανω στις καθημερινες η την φορα που εγινε 2 μερες η αποχη δεν ξερω Shocked
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΥΓΟΛΕΜΟΝΗ!!!ΧΑΧΑ Κ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ Ε ΜΕΤΑ ΕΤΥΧΕ ΔΥΟ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΑΚΟΜΗ ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ Κ ΑΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΙ ΓΟΝΙΜΕΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ!! ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΔΗΛ 6 ΤΟΥ ΜΗΝΑ Ε ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΒΓΕΙ!!!!!ΘΕΛΩ ΜΩΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

ifigeniaboz

ifigeniaboz
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΤΕ ΟΛΕΣ????????
Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΕΤΥΧΩ ΚΑΜΙΑ!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 33 417472

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερούδια κοριτσάκια μου!!τι κάνετε?είναι καμιά εδω να πιούμε καφέ?? Rolling Eyes

810Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 33 Empty ΚΑΛΗΜΕΡΑ Τετ Δεκ 28, 2011 2:30 am

FELICIA

FELICIA
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΜΕΡΑ & ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ...

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΗΤΑΝ 26/11 ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ 30-32 ΜΕΡΕΣ... ΕΧΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΟΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ & ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ & ΛΙΓΑΚΙ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΗΡΘΕ Η ΣΚΑΣΜΕΝΗ.

ΩΡΕΣ - ΩΡΕΣ ΝΙΩΘΩ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΠΡΟΧΘΕΣ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ ΣΧΕΔΟΝ ΟΡΘΙΑ. ΣΥΧΝΟΟΥΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ, ΚΑΙ ΚΟΜΑΡΕΣ, ΚΡΥΑΔΕΣ Κ.Λ.Π. ΤΗΝ ΘΕΡΜΟΚΑΡΣΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΜΕΤΡΗΣΑ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ 4 ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ ΠΟΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙΣ ΓΟΝΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ???

ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΔΩΡΟ???
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΘΕΡΜΟΤΕΡΕΣ ΕΥΧΕΣ.
santa santa santa santa santa

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
FELICIA έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΜΕΡΑ & ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ...

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΗΤΑΝ 26/11 ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ 30-32 ΜΕΡΕΣ... ΕΧΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΟΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ & ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ & ΛΙΓΑΚΙ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΗΡΘΕ Η ΣΚΑΣΜΕΝΗ.

ΩΡΕΣ - ΩΡΕΣ ΝΙΩΘΩ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΠΡΟΧΘΕΣ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ ΣΧΕΔΟΝ ΟΡΘΙΑ. ΣΥΧΝΟΟΥΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ, ΚΑΙ ΚΟΜΑΡΕΣ, ΚΡΥΑΔΕΣ Κ.Λ.Π. ΤΗΝ ΘΕΡΜΟΚΑΡΣΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΜΕΤΡΗΣΑ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ 4 ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ ΠΟΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙΣ ΓΟΝΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ???

ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΔΩΡΟ???
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΘΕΡΜΟΤΕΡΕΣ ΕΥΧΕΣ.
santa santa santa santa santa

γιατί δεν κάνεις ένα τεστάκι να σιγουρευτείς??? Smile

812Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 33 Empty ΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ Τετ Δεκ 28, 2011 2:49 am

FELICIA

FELICIA
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΑΠΛΑ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΣΤΑΚΙ...
ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΞΥΠΝΑΩ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ...

ΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΩ Ε???

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
FELICIA έγραψε:ΑΠΛΑ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΣΤΑΚΙ...
ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΞΥΠΝΑΩ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ...

ΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΩ Ε???

κόιτα ακόμη και αρνητικό να βγει αν δεις ότι δεν έρχεται η σκασμένη ξανακάνεις μετά από κάποιες μέρες...μακάρι να βγει θετικό,απλά αν δεν είσαι επειδή το σκεφτεσαι τώρα ίσως γι'αυτό δεν σου έρχεται...λέω να κάνεις Very Happy

FELICIA

FELICIA
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
evi27 έγραψε:

ΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΩ Ε???

κόιτα ακόμη και αρνητικό να βγει αν δεις ότι δεν έρχεται η σκασμένη ξανακάνεις μετά από κάποιες μέρες...μακάρι να βγει θετικό,απλά αν δεν είσαι επειδή το σκεφτεσαι τώρα ίσως γι'αυτό δεν σου έρχεται...λέω να κάνεις Very Happy

ΘΑ ΚΑΝΩ ΘΑ ΚΑΝΩ ΘΑ ΚΑΝΩ... ΑΥΤΟ ΗΤΑΝΕ ΜΕ ΕΠΕΙΣΕΣ ΚΑΙ
Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ... ΑΛΛΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΚΟΥΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...

ΠΙΝΩ ΝΕΡΟ ΘΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΙΩ ΠΟΤΕ...ΕΧΩ ΤΣΑΚΙΣΕΙ ΤΑ ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ ΠΟΥ ΕΓΩ ΜΕ ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ...

ΤΙ ΝΑ ΠΩ...ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΒΗ ΜΟΥ

Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 33 654316

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κι από εμένα!!!Ξέφυγα πολύ στον ύπνο σήμερα!! Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed κι έχω να πάω και τράπεζα και να κάνω και δουλειές, αλλά είπα να μπω πρώτα να σας πω ενα γειά και μετα να φυγω Laughing Laughing

Ιφιγένεια μου καλά να περάσετε...εννοείται ότι δν σταματάμε τις επαφές με το που νομίζουμε ότι τελείωσαν οι γόνιμες (ή και να είμαστε σίγουρες, τι μόνο γι αυτό κάνουμε Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 33 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 33 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 33 215994 ??)
Αχ,κι εγώ θέλω μωροοοοοοοοοοο!!! Razz Razz
Αυγολέμονη τα έχω δοκιμάσει όλα αλλα είμαι σίγουρη ότι θα έρθει όποτε θέλει το μωράκι, όσα κόλπα και να κάνω...και είτε κάνω κάθε μέρα είτε μέρα παρα μέρα!!!
Σωτηρία τι καλα!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 33 654316 άντε με το καλό να παρακολουθήσετε όλη την εξέλιξη του μέχρι να γίνει κανονικό ανθρωπάκι μωρεέεεεε!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 33 875502 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 33 875502
Ευάκι μου καλημέρα σου!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 33 417472
Φελισια έτσι που τα περιγράφεις ναι θα μπορούσες να τα έχεις καταφέρει, στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου κοπέλα μου να δεις σε λίγες μέρες κι εσύ σποράκι!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 33 990599

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
FELICIA έγραψε:
evi27 έγραψε:

ΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΩ Ε???

ΘΑ ΚΑΝΩ ΘΑ ΚΑΝΩ ΘΑ ΚΑΝΩ... ΑΥΤΟ ΗΤΑΝΕ ΜΕ ΕΠΕΙΣΕΣ ΚΑΙ
Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ... ΑΛΛΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΚΟΥΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...

ΠΙΝΩ ΝΕΡΟ ΘΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΙΩ ΠΟΤΕ...ΕΧΩ ΤΣΑΚΙΣΕΙ ΤΑ ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ ΠΟΥ ΕΓΩ ΜΕ ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ...

ΤΙ ΝΑ ΠΩ...ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΒΗ ΜΟΥ

Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 33 654316

περιμένουμε ν'ακούσουμε τα ευχάριστα Very Happy τώρα για το νερό που λές και τα μεομακάρονα δεν ξέρω....μακάρι να είσαι όμως!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 33 215994

FELICIA

FELICIA
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
boubou έγραψε:Καλημέρα κι από εμένα!!!Ξέφυγα πολύ στον ύπνο σήμερα!! Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed κι έχω να πάω και τράπεζα και να κάνω και δουλειές, αλλά είπα να μπω πρώτα να σας πω ενα γειά και μετα να φυγω Laughing Laughing

Ιφιγένεια μου καλά να περάσετε...εννοείται ότι δν σταματάμε τις επαφές με το που νομίζουμε ότι τελείωσαν οι γόνιμες (ή και να είμαστε σίγουρες, τι μόνο γι αυτό κάνουμε Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 33 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 33 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 33 215994 ??)
Αυγολέμονη τα έχω δοκιμάσει όλα αλλα είμαι σίγουρη ότι θα έρθει όποτε θέλει το μωράκι, όσα κόλπα και να κάνω...και είτε κάνω κάθε μέρα είτε μέρα παρα μέρα!!!
Σωτηρία τι καλα!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 33 654316 άντε με το καλό να παρακολουθήσετε όλη την εξέλιξη του μέχρι να γίνει κανονικό ανθρωπάκι μωρεέεεεε!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 33 875502 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 33 875502
Ευάκι μου καλημέρα σου!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 33 417472
Φελισια έτσι που τα περιγράφεις ναι θα μπορούσες να τα έχεις καταφέρει, στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου κοπέλα μου να δεις σε λίγες μέρες κι εσύ σποράκι!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 33 990599

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ...
ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΠΟΡΑΚΙ ΠΟΥ ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΘΕΛΟΥΜΕ...

ΤΕΛΕΙΟΣ Ο ΥΠΝΑΚΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΖΗΛΕΥΩ
ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ...

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:Καλημέρα κι από εμένα!!!Ξέφυγα πολύ στον ύπνο σήμερα!! Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed κι έχω να πάω και τράπεζα και να κάνω και δουλειές, αλλά είπα να μπω πρώτα να σας πω ενα γειά και μετα να φυγω Laughing Laughing

καλημέρα Έλλη μου!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 33 417472

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κορίτσια !!!(στις 3 παρά Razz )

Σήμερα πήγα στην αγορά (όσο ακόμη υπάρχουν λεφτά) κ πήρα κανα 2 πραγματάκια Embarassed

Περιμένω να μπω για μπανάκι κ μετά να βάψω τα νύχια μου με την καινούρια όζα Very Happy

FELICIA μη σκέφτεσαι συμπτώματα κ θερμοκρασίες τζάμπα θα αγχωθείς.Εμένα που βγήκε θετικό δεν είχα κανένα σύμπτωμα κ συνεχίζω να μην έχω.Αύριο θα πάω στη γιατρό.

Boubou το φαντάστηκα το γαλλικό σου πρέπει να ναι super!

Φιλάκια σ' όλες Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 33 417472

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΤΗ ΚΑΝΕΤΕ ??? ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΤΕ ΠΟΛΥ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΕΙΣΤΕ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΟΥ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΜΠΗΚΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΑΩ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΟΥ Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 33 875502 ΕΣΕΙΣ ΤΗ ΚΑΝΕΤΕ ??? ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΝΕΟ ??? ΤΟ ΛΕΜΟΝΑΚΙ ΜΑΣ ΧΑΘΗΚΕ ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΟΔΑΡΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΧΡΟΝΟ ΩΣ ΕΓΚΥΟΥΛΑ Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 33 990599 ??? ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΝΕΑ ΤΗΣ???

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ουφ τελειωσα με τα περισσότερα!!
το σήμα του αυτοκινήτου δν το πήρα πάλι..θα παω στο ταχυδρομείο το απόγευμα μπας και τα καταφέρω γιατί στην τράπεζα που πήγα είχαν εξαντληθεί! Mad
να σας δείξω και τα νυχάκια μου!! πόσο μου άρεσαν δν λέγεται.. την άλλη φορά έχω στο μυαλό μου κάτι πιο α-σόβαρο να το πω κι έτσι... Laughing
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

πως σας φαίνονται? Embarassed Rolling Eyes

κι εγώ την σκέφτομαι την Αναστασία..μάλλον κάνει τις διακοπές τις και θα γυρίσει κατευθείαν με το "δωράκι" της ...ΜΑΚΑΡΙ!
κορίτσια πήγα σήμερα και πήρα το " τι τραβάμε εμείς οι μάνες" που σας έλεγα και πήρα κι ένα εγκυμοσύνης που διάβασα ότι είναι καλό και το πηρε και μια φίλη μου.. μου το τύλιξα και δωράκι..για να το ανοίξω όταν με το καλό μείνω έγκυος!! Embarassed Embarassed
Αλλα στον δρόμο για το σπίτι, σκεφτόμουν, "κι αν δεν μείνω ποτέ και το πήρα τσάμπα?" μα πειτε μου.. δν είμαι χαζή!!??? Embarassed Embarassed Embarassed

Γεια σου Αγάπη μου, χαίρομαι που βλέπω ότι δν είμαι μόνο εγώ που θέλω την παρέα σας ΚΑΘΕ μέρα!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 33 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 33 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 33 417472

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:ουφ τελειωσα με τα περισσότερα!!
το σήμα του αυτοκινήτου δν το πήρα πάλι..θα παω στο ταχυδρομείο το απόγευμα μπας και τα καταφέρω γιατί στην τράπεζα που πήγα είχαν εξαντληθεί! Mad
να σας δείξω και τα νυχάκια μου!! πόσο μου άρεσαν δν λέγεται.. την άλλη φορά έχω στο μυαλό μου κάτι πιο α-σόβαρο να το πω κι έτσι... Laughing

κι εγώ την σκέφτομαι την Αναστασία..μάλλον κάνει τις διακοπές τις και θα γυρίσει κατευθείαν με το "δωράκι" της ...ΜΑΚΑΡΙ!
κορίτσια πήγα σήμερα και πήρα το " τι τραβάμε εμείς οι μάνες" που σας έλεγα και πήρα κι ένα εγκυμοσύνης που διάβασα ότι είναι καλό και το πηρε και μια φίλη μου.. μου το τύλιξα και δωράκι..για να το ανοίξω όταν με το καλό μείνω έγκυος!! Embarassed Embarassed
Αλλα στον δρόμο για το σπίτι, σκεφτόμουν, "κι αν δεν μείνω ποτέ και το πήρα τσάμπα?" μα πειτε μου.. δν είμαι χαζή!!??? Embarassed Embarassed Embarassed

Γεια σου Αγάπη μου, χαίρομαι που βλέπω ότι δν είμαι μόνο εγώ που θέλω την παρέα σας ΚΑΘΕ μέρα!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 33 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 33 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 33 417472

πολύ ωραία τα νυχάκια σου Έλλη μου!με γεια!!!τι λες καλέ που δεν θα μείνεις ποτέ!!!καλά έκανες και το πήρες!καλά με το τι τραβάμε κι εμείς οι μάνες θα γελάσεις πολύ!!! Very Happy

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:ουφ τελειωσα με τα περισσότερα!!

ΟΥΑΟΥΥΥΥΥΥΥΥ ΤΕΛΕΙΑ ΤΑ ΝΥΧΑΚΙΑ ΣΟΥΠΕΡ ΕΙΝΑΙ ΠΟΣΟ ΣΟΥ ΚΟΣΤΙΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΠΟΥ???

Αλλα στον δρόμο για το σπίτι, σκεφτόμουν, "κι αν δεν μείνω ποτέ και το πήρα τσάμπα?" μα πειτε μου.. δν είμαι χαζή!!??? ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΩ Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 33 966307 ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΥ ΟΤΑΝ ΠΕΡΠΑΤΑΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΑΥΤΑ ΣΚΕΦΤΕΣΕ??? ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΑΥΤΑ ΣΚΕΦΤΕΣΕ ΤΟΤΕ ΝΑΙ ΕΙΣΑΙ ΧΑΖΟΥΛΑΑΑ (ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΕΝΝΟΙΑ) ΧΑΧΑΧΑΧΑ Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 33 40746 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 33 40746 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 33 315810 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 33 315810

lia-ka

lia-ka
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλησπερα κοριτσια!τι κανετε?ελλη μου τελεια τα νυχακια σου!αυτο που ειπες ομως να μην το ξαναπεις affraid !οταν θα γινεις μαμα δεν θα το πιστευεις!χιχιχι!ολες θα γινετε μανουλες και ολες θα αποκτησουν και δευτερο και τριτο μα και τεταρτο! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 33 893968 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 33 875502 !ιφιγενεια μακαρι κοπελα μου!αντε κανε το τεστακι για να χαρουμε,και να δεν ειναι θετικο παλι θα ειμαστε χαρουμενες για την επομενη φορα!δεν πεφτουμε,δεν πεφτουμε! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 33 536304 !

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αγαπη έγραψε:
ΟΥΑΟΥΥΥΥΥΥΥΥ ΤΕΛΕΙΑ ΤΑ ΝΥΧΑΚΙΑ ΣΟΥΠΕΡ ΕΙΝΑΙ ΠΟΣΟ ΣΟΥ ΚΟΣΤΙΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΠΟΥ???

Αλλα στον δρόμο για το σπίτι, σκεφτόμουν, "κι αν δεν μείνω ποτέ και το πήρα τσάμπα?" μα πειτε μου.. δν είμαι χαζή!!??? ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΩ Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 33 966307 ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΥ ΟΤΑΝ ΠΕΡΠΑΤΑΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΑΥΤΑ ΣΚΕΦΤΕΣΕ??? ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΑΥΤΑ ΣΚΕΦΤΕΣΕ ΤΟΤΕ ΝΑΙ ΕΙΣΑΙ ΧΑΖΟΥΛΑΑΑ (ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΕΝΝΟΙΑ) ΧΑΧΑΧΑΧΑ Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 33 40746 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 33 40746 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 33 315810 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 33 315810

xaxaxa τέτοια χαζά σκέφτηκα... γι αυτο σας το είπα για να με συνεφέρετε Razz Razz Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 33 911307

τα νυχια τα έκανα σε μια κοπέλα που κάνει σπίτι της, τις ώρες που δν δουλευει και με χρέωσε 25€...στο μαγαζί που δουλεύει τα είχα κάνει στον αραββωνα μου και μου είχαν πεί 60€ για γαλλικο κι ένα σχέδιο στα δάχτυλα της βέρας..και τελικά μου πήρε 45€γιατί δν χρειάστηκα ψέυτηκα νύχια πρόσθετα και μου έκανε δώρο και το ένα απο τα 2 σχεδιάκια (έκανε 5€το ένα.. Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 33 966307 ) και τώρα με σχέδιο σε 4 δάχτυλα και πάλι χωρίς τιπς μόνο 25€!!! γι αυτό και θα ξαναπάω χιχιχι Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 33 875502 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 33 875502 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 33 875502

Λιάνα μου είσαι πολύυυυυ καλή!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 33 334590 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 33 334590 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 33 334590

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 33 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις