Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
664 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 664 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 32 από 40]

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χρόνια πόλλα κορίτσια!
τελευταία εγκυούλα η Άντα...προς το παρόν καμιά άλλη!μακάρι ν'ακούσουμε κι άλλα ευχάριστα σύντομα!
μονά-ζύγα ε?χμ..δεν το έχω ξανακούσει αυτό!

Marily11

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Soula ευχαριστουμε για την καινουργια μεθοδο! Τι να κανουμε? Θα το δοκιμασουμε και αυτο..το θεμα ειναι να μην αγχωθουμε μονο!! οχι οτι τωρα εγω προσωπικα δεν αγχωνομαι..να μη γινω χειροτερα! Λες να πιασει?

asoula@live.com

asoula@live.com
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Marily11 έγραψε:Soula ευχαριστουμε για την καινουργια μεθοδο! Τι να κανουμε? Θα το δοκιμασουμε και αυτο..το θεμα ειναι να μην αγχωθουμε μονο!! οχι οτι τωρα εγω προσωπικα δεν αγχωνομαι..να μη γινω χειροτερα! Λες να πιασει?
μακαρι να πιασει...ακουγονται διαφοροι μεθοδοι αλλα ειπα να σας πω κ αυτο μπας κ γινει τιποτα..εγω παντως θα το δοκιμασω..τι εχω να χασω???αν κ το αγχος ειναι ο χειροτερος εχθρος για αυτο αλλα η προσπαθεια αρκει.. Smile

lia-ka

lia-ka
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
εγω δηλαδη κοριτσια που τελειωνω στις 30 πως πρεπει να κανω βρε?χαχαχχα!

asoula@live.com

asoula@live.com
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
lia-ka έγραψε:εγω δηλαδη κοριτσια που τελειωνω στις 30 πως πρεπει να κανω βρε?χαχαχχα!
χεχεχε...μπερδεμα ειναι...αλλα λογικα απο ζυγα ξεκινας..απο 2-4-6-8...βασικα εγω πιστευω οτι αν ειναι να μεινεις θα μεινεις οτι κ αν ειναι απλα επειδη μου το ειπε η γυναικα κ επιασε σε αυτην ειπα να σας το πω μπας κ βοηθησει...εγω θα το δοκιμασω παντως!!! Very Happy

lia-ka

lia-ka
και εγω θα το κανω!δεν εχουμε τιποτα να χασουμε!ασε που θα εχει και πλακα! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 32 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 32 215994 !

Marily11

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Λοιπον κοριτσια..ειμαι στην τελευταια μερα περιοδου..απο αυριο θα ειμαι μια χαρα! Δεν μπορειτε να φανταστειτε τι θα τον κανω τον αντρα μου αυτες τις ημερες Laughing ..θα φοβαται να γυρισει σπιτι!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 32 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 32 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 32 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 32 215994

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Marily11 έγραψε:Λοιπον κοριτσια..ειμαι στην τελευταια μερα περιοδου..απο αυριο θα ειμαι μια χαρα! Δεν μπορειτε να φανταστειτε τι θα τον κανω τον αντρα μου αυτες τις ημερες Laughing ..θα φοβαται να γυρισει σπιτι!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 32 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 32 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 32 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 32 215994

χαχαχχα πάνω του!!!χμ....εμένα φβάται ήδη.... Embarassed

Marily11

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
[quote="evi27"]
Marily11 έγραψε:Λοιπον κοριτσια..ειμαι στην τελευταια μερα περιοδου..απο αυριο θα ειμαι μια χαρα! Δεν μπορειτε να φανταστειτε τι θα τον κανω τον αντρα μου αυτες τις ημερες Laughing ..θα φοβαται να γυρισει σπιτι!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 32 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 32 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 32 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 32 215994

χαχαχχα πάνω του!!!χμ....εμένα φβάται ήδη.... Embarassed [/quot

Μπραβο Evi ετσι σε θελω!! Οταν ελεγα παλια οτι δεν μπορω γιατι εχω πονοκεφαλο και δεν ελεγα ψεματα, εκεινος δεν μ'άφηνε σε ησυχια..τωρα θα δει τι εχει να παθει!!! ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΡΜΑΤΕ....

mariabel

mariabel
Very Happy Very Happy Very Happy Κορίτσια, με κάνατε να γελάσω!!! χαχαχα! Πάνω τους!!

asoula@live.com, μονά- ζυγά, ε? και εγώ πρώτη φορά το ακούω. Ας το κάνουμε και αυτό. Βασικά είχα ακούσει για μέρα παρά μέρα, αλλά ας πάμε από εδώ και πέρα επιστημονικά (μονά-ζυγά)! Wink Αυτό το μήνα θα είμαι...... μονή!!! Οπότε σήμερα έχει τρελίτσες!! Very Happy

lia-ka, ναι, είναι μέρες που μου'ρχεται να φύγω και να μην ξαναγυρίσω. Και λέω: πόπο, πόσο αχάριστη και εγωίστρια είμαι!!! Δυστυχώς το παθαίνουν πολλές γυναίκες αυτό. Εύχομαι να περάσει σύντομα. Μια φίλη χθες μου είπε να πάω για ψυχανάλυση, αλλά δε θέλω... Αν χειροτερέψει, θα το κάνω.

χαχαχα! Έλλη, λες να την πάθει την κατάθλιψη ο άντρας σου;;; Very Happy

Εύη μου, χαράς στο κουράγιο σου με τόσες δουλειές που έκανες! Καλή ξεκούραση τώρα!!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
lia-ka έγραψε:ελλη εισαι μια κουκλα Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 32 604962 !και το σκυλακι σου πολυ γλυκο! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 32 328109

Είσαι πολύ γλυκιάα Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 32 417472 κι εσυ και τα μαμουνια σου παντως δν πατε πισω!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 32 35468

χαχαχαχα κοριτσακια με κανετε και γελαω τοσο πολυ με τις περιγραφές σας!! Ευη και Μαριλυ περιμένετε και σας έρχομαι χαχαχα σε 2 μερουλες θα ειμαι κι εγω κομπλε ...βλεπω να σταματησει να γυριζει σπιτι Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 32 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 32 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 32 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 32 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 32 215994

παντως αυτο με τα μονά και τα ζυγά είναι το ίδιο με το μέρα παρα μέρα..απλά διαφέρει από το πια μέρα ξεκινάς Razz Razz Razz αρα δν της ειπε και κατι ιδιαίτερο ο γυναικολόγος της φίλης σου!! Wink Wink

Σήμερα άκουσα για μια κοπέλα που είχαμε ξεκινήσει σχεδόν μαζί κι έμεινε σχεδόν αμέσως..ήδη ξέρουν και το φύλο και με έπιασε ένα σφύξιμο στο στομάχι ρε κορίτσια....(δν την γνωρίζω προσωπικά για να σας πω χαρηκα ..αδιάφορο μου ήταν,μπράβο της δν λέω..αλλα) δν θέλω να γίνω από αυτές που δν θέλουν να ακούνε τέτοια νέα και να χαλιούνται επειδή δν είναι δικά μου τα νέα αυτά!!Με εσάς που σας ξέρω και με 2 άλλες φίλες μου χαίρομαι πολύ!!αλλά οταν ακούω για άλλες , που δν τις γνωρίζω και τόσο γρήγορα...ε στεναχωριέμαι, με πιάνει το "εγώ γιατί όχι?"....και δν θέλω να γίνω τέτοια...εγώ που πάντα σκέφτομαι τα καλύτερα για όλους.... πφφφφ.. ελπίζω να μην το ξανανιώσω αυτό..δν μου πάει καθόλου , αλήθεια!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 32 667478 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 32 667478

asoula@live.com

asoula@live.com
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
εγω απλα ειπα μια μεθοδο που χρησιμοποιησε μια συναδελφος μου που επιασε ενω ενα χρονο πριν το εφαρμοσει προσπαθουσε κ σας την ειπα...ισως κ να ετυχε...τι να πω!!!!!!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
asoula@live.com έγραψε:εγω απλα ειπα μια μεθοδο που χρησιμοποιησε μια συναδελφος μου που επιασε ενω ενα χρονο πριν το εφαρμοσει προσπαθουσε κ σας την ειπα...ισως κ να ετυχε...τι να πω!!!!!!

καλά βρε έκανες..όλες οι προτάσεις καλοδεχούμενες!! Very Happy Very Happy

mariabel

mariabel
Είναι πολύ λογικό αυτό που νιώθεις, Έλλη μου! Άνθρωπος είσαι με αισθήματα και είναι λογικό να σε παίρνει το παράπονο και να ζηλεύεις.

asoula@live.com, πιστεύω ότι η φίλη σου απλά ξεκίνησε συστηματικά από τότε που της το είπε ο γιατρός. Ή ήταν πια η ώρα να μείνει έγκυος. Πάντως εγώ θα το κάνω. Δε χάνω τίποτα. Από τη στιγμή μάλιστα που δεν έχω τεστ ωορρυξίας, είχα σκοπό το μέρα παρά μέρα.

Κορίτσια, ευχαριστώ!! Με ανεβάσατε!!! Very Happy Very Happy Very Happy

asoula@live.com

asoula@live.com
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mariabel έγραψε:Είναι πολύ λογικό αυτό που νιώθεις, Έλλη μου! Άνθρωπος είσαι με αισθήματα και είναι λογικό να σε παίρνει το παράπονο και να ζηλεύεις.

asoula@live.com, πιστεύω ότι η φίλη σου απλά ξεκίνησε συστηματικά από τότε που της το είπε ο γιατρός. Ή ήταν πια η ώρα να μείνει έγκυος. Πάντως εγώ θα το κάνω. Δε χάνω τίποτα. Από τη στιγμή μάλιστα που δεν έχω τεστ ωορρυξίας, είχα σκοπό το μέρα παρά μέρα.

ισως να ειναι κ αυτο που λες...μου ειπε οτι προσπαθουσε 1 χρονο κ μετα πηγε στον γυναικολογο της κ του ειπε οτι θελει 2ο παιδι κ της ειπε αυτο το εκανε κ μεσα σε 3 μηνες εμεινε λεει..αλλα ποτε δεν ξερεις!σου ευχομαι τα καλυτερα!!! Very Happy

mariabel

mariabel
asoula@live.com έγραψε:
mariabel έγραψε:Είναι πολύ λογικό αυτό που νιώθεις, Έλλη μου! Άνθρωπος είσαι με αισθήματα και είναι λογικό να σε παίρνει το παράπονο και να ζηλεύεις.

ισως να ειναι κ αυτο που λες...μου ειπε οτι προσπαθουσε 1 χρονο κ μετα πηγε στον γυναικολογο της κ του ειπε οτι θελει 2ο παιδι κ της ειπε αυτο το εκανε κ μεσα σε 3 μηνες εμεινε λεει..αλλα ποτε δεν ξερεις!σου ευχομαι τα καλυτερα!!! Very Happy

Σε ευχαριστώ!! Επίσης!

Μπορούμε αυτό να το διαπιστώσουμε αν το προσέξουν τα κορίτσια που έχουν τεστάκια. Κορίτσια προσέξτε το και πείτε μας. Αν η τελευταία μέρα περιόδου είναι μονή, μονή είναι και η ωορρηξία;

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγώ πάντως τον προηγούμενο μήνα καθάρισα στις 30/11 και είχα ωορρηξία στις 13
το καλύτερο είναι να κάνεις 1 μέρα πριν την ωορρηξία, παρά την ίδια μέρα που την έχεις γιατί είναι πολύ μικρό το "παράθυρο" που γίνεται και μπορεί να μη το προλάβεις..!άρα πές ότι κάνουμε τις μονές αυτό το μήνα

η απορία μου είναι..πως ξέρεις αφού το πας εναλλάξ ότι τον άλλο μήνα θα καθαρίσεις μονή μέρα και θα κάνεις τις ζυγές? Razz Razz ειδικά ετσι που ο κύκλος ο δικός μου είναι ότι να΄ναι!! afro

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χαζά λέω στις 3 καθάρισα...αρα πες ότι το πάμε ζυγές ημερομηνίες για να πετύχουμε πριν τις 13 που ήταν η ωορρηξία..αφού τον άλλο μήνα λέει ότι πανε στις ζυγές..πως ξέρουμε ότι θα καθαρίσουμε σε ζυγή ημερομηνία τον επόμενο μήνα αν δν έχουμε σταθερό κύκλο? scratch scratch

asoula@live.com

asoula@live.com
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
boubou έγραψε:Εγώ πάντως τον προηγούμενο μήνα καθάρισα στις 30/11 και είχα ωορρηξία στις 13
το καλύτερο είναι να κάνεις 1 μέρα πριν την ωορρηξία, παρά την ίδια μέρα που την έχεις γιατί είναι πολύ μικρό το "παράθυρο" που γίνεται και μπορεί να μη το προλάβεις..!άρα πές ότι κάνουμε τις μονές αυτό το μήνα

η απορία μου είναι..πως ξέρεις αφού το πας εναλλάξ ότι τον άλλο μήνα θα καθαρίσεις μονή μέρα και θα κάνεις τις ζυγές? Razz Razz ειδικά ετσι που ο κύκλος ο δικός μου είναι ότι να΄ναι!! afro
εγω οπως το καταλαβα ειναι..π.χ τελειωνει 10 κανεις 12-14-16 τελειωνει τον επομενο μηνα 12 κανεις τις μονες μερες 13-15-17 κ παει λεγοντας..ισως κανω κ λαθος θα την ξαναρωτησω.. Rolling Eyes

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χαχαχ σαν να λυνουμε τον γρίφο του αιώνα...έτσι που το διαβάζω το αρχικό μήνυμα ο γυναικολόγος είπε..ας πουμε ότι κάθε μήνα η περίοδος τελειώνει στις 10 του μήνα... τον ένα μήνα να ξεκινάει προσπάθειες απο την 11η μερα παρα μέρα...και τον άλλο μήνα να ξεκινάει από την 12η μέρα παρα μέρα!..δηλαδή μία από την επόμενη της περιόδου και μια από την μεθεπόμενη!! Wink

lia-ka

lia-ka
mariabel να μην πας σε ψυχολογο!τα χαπια δεν κανουν καλο!αν η κατασταση ειναι χαλια και δεν περνει αλλο τοτε παμε σε γιατρο!τωρα το περναμε με καποιον δικο μας ανθρωπο!εγω κοριτσια ετσι οπως τα μετρησα την εχασα την οωρηξια για λιγο!στο τσακ που λενε!χαχα Razz Razz !τωρα αυτην η μεθοδος ειναι καλη!

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ κορίτσια ούτε να γράψω δεν μπορώ απ'την κούραση!σας παρακολουθώ όμως!θα σας αφήσω για την ώρα γιατί έχουμε να πάμε επίσκεψη και πρέπει να ετοιμαστώ!αν γυρίσουμε νωρίς θα μπω πάλι αργότερα Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 32 315810 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 32 531909 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 32 531909

ifigeniaboz

ifigeniaboz
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΚΑΝΩ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ Κ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΣΟΥΝ....
ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΨΑΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΝΑ ΖΥΓΑ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΠΕΡΙΟΔΟ 7 Κ ΚΑΘΑΡΙΣΑ 12.
ΞΕΚΙΝΗΣΑ 13 ΜΕΤΑ ΠΑΥΣΗ Κ ΜΕΤΑ ΕΝΤΑΤΙΚΑ 18,19,21,23,25 Ε ΛΕΩ Κ ΣΗΜΕΡΑ ΧΑΧΑ ΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΑ Η ΖΥΓΑ????
confused confused confused
ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΤΕ...

asoula@live.com

asoula@live.com
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
αχ βρε κοριτσια σας εχω μπερδεψει για τα καλα μαλλον δεν επρεπε να σας το πω.. Embarassed Embarassed θα μαθω αυριο καλυτερα κ περισσοτερα κ ΑΝ θελετε θα σας τα πω...αφου κ γω μπερδευτηκα... Shocked το μονο που ευχομαι ειναι ολες σας να εχετε το επιθυμητο αποτελεσμα με οποια μεθοδο κ αν χρησιμοποιησετε.

ifigeniaboz

ifigeniaboz
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
asoula@live.com έγραψε:αχ βρε κοριτσια σας εχω μπερδεψει για τα καλα μαλλον δεν επρεπε να σας το πω.. Embarassed Embarassed θα μαθω αυριο καλυτερα κ περισσοτερα κ ΑΝ θελετε θα σας τα πω...αφου κ γω μπερδευτηκα... Shocked το μονο που ευχομαι ειναι ολες σας να εχετε το επιθυμητο αποτελεσμα με οποια μεθοδο κ αν χρησιμοποιησετε.
ΜΗΝ ΛΕΣ ΧΑΖΑ ΕΔΩ ΟΤΙ ΞΕΡΟΥΜΕ Κ ΑΚΟΥΜΕ ΤΟ ΛΕΜΕ ΜΠΑΣ Κ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΜΑΣ.
ΔΕΚΤΑ ΟΛΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΜΑΣ!!!!
ΟΤΙ ΜΑΘΕΙΣ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΣ Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 32 417472

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 32 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις