Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
664 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 664 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 40]

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
rinamar έγραψε:
Πάντως τωρα που το λές και εγώ θυμαμαι οτι είχε αλλάξει ο κύκλος μου απο τοτε που ξεκινήσαμε ελευθερα.. Νομίζω οτι δίνουμε πολύ προσοχή και το παραμικρό το πέρνουμε ή για σύμπτωμα ή για μή σύμπτωμα και απογοητευόμαστε!! Φαντάσου τι ωραία που θα είναι οταν χωρίς να εχεις κανένα σύμπτωμα να κάνεις το τεστ και να βγεί Θετικό!! Θετικό!! δεν θα παθεις μια ωραιότατη Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 28 875502 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 28 875502 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 28 875502 χαχαχαχαχα αυτο είναι και το ωραίο!!!

χαχαχα εγω δν μπορώ να πάρω τίποτα για σύμπτωμα γιατί δν νιώθω και τίποτα Razz Razz , ούτε ποτέ πονάω όταν αδιαθετώ(φυσικά και χαίρομαι γι αυτο! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 28 328109 )
μαλλον για μένα όταν γίνει θα είναι μια εκπληξη και φυσικα μετα θα είμαι όλη μερα Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 28 875502 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 28 875502 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 28 875502 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 28 875502 χεχεχεχε

Deb

Deb
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
siren έγραψε:Γεια σας και απο μενα παλι, ανυπομονω να σχολασω γ@μωτο!!!!!!!!

Χρονια πολλα σε ολους και ευχομαι να γινεται γρηγορα ολες μανουλες για πρωτη φορα και μετα να ανοιξουμε ολες μαζι παλι ενα θεμα ΄΄Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για δευτερο μωρακι΄΄ Razz Razz Razz Razz και να σας ακολουθησω και εκει!!!!!
Συντομα θα εχετε ολες φουσκωμενες κοιλιτσες!!!! Δεν υπαρχει περιπτωση να ερθει και να φυγει το 2012 χωρις να γινεται γλυκιες στρουμπουλες μανουλες!!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Λοιπον θελω για αλλη μια φορα την γνωμη σας, και δεν θελω να ανοιξω αλλο θεμα μονο και μονο για αυτο Embarassed

Πρεπει να χασω οπως και δηποτε κιλα (τι σας λεω τωρα ε? βρηκα και τις μερες) γιατι εχω και μια υποψια οτι μπορει και για αυτο να απεβαλα.

Λοιπον για να μην σας πρηζω το ξερω οτι το σωστο ειναι να ακολουθεις ισορροπημενη διατροφη και να τα χασεις σιγα σιγα (αλλα αυτο θα μου παρει 2 χρονια!!!!!!!!!!!!)

Βρηκα αυτες τις 2 διαιτες για να γινει μια αρχη να παρω τα πανω μου...

http://www.enter2life.gr/wp/893-xaste-8-kila-se-8-imeres.html

και αυτη

http://www.enter2life.gr/wp/943-diaita-me-ryzi-kotopoulo-kai-milo-xaste-9-kila-se-9-imeres.html

Μην με κραξετε ειναι χρονιαρες μερες!!!!!

Καλημέρα σε όλες!!!Μόλις έβαλα 2 κεικ με κολοκύθα στον φουρνο και περιμένω να βγουν για να τα διακοσμήσω για το σημερινό τραπέζι!!!! Very Happy
Ελευθερία μου καλό είναι να μην ακολουθείς τέτοιου είδους δίαιτες,είναι χημικές και δεν κάνουν καθόλου καλό στον οργανισμό!Το σωστό είναι απλά να κόψεις τα τηγανιτά,τα έξω,τα λιπαρά και να μην τρως βραδυ!Με απλά λόγια να κόψεις το βραδυνό(αν σε πιάσει πείνα το βράδυ φάε μία φρουτοσαλάτα ή ένα γιαούρτι) και να τρως υγιεινά!!Καθόλου απ'έξω!Και όσο για τις γιορτινές μέρες που συνήθως τρώμε τα βράδια στα εορταστικά τραπέζια,απλά φρόντισε το μεσημέρι να φας λιγότερη ποσότητα φαγητού ή μία σαλάτα,από την στιγμή που σας έχουν καλέσει σε κάποιο τραπέζι. Τα φιλιά μου σε όλες!!!!!!!!!
Έλλη μου από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί!!!!Μόνο αυτό θα πω!!!Καλές γιορτές κορίτσια και Καλά Χριστούγεννα να έχουμε!!! santa santa santa santa

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
siren έγραψε:Γεια σας και απο μενα παλι, ανυπομονω να σχολασω γ@μωτο!!!!!!!!

Χρονια πολλα σε ολους και ευχομαι να γινεται γρηγορα ολες μανουλες για πρωτη φορα και μετα να ανοιξουμε ολες μαζι παλι ενα θεμα ΄΄Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για δευτερο μωρακι΄΄ Razz Razz Razz Razz και να σας ακολουθησω και εκει!!!!!
Συντομα θα εχετε ολες φουσκωμενες κοιλιτσες!!!! Δεν υπαρχει περιπτωση να ερθει και να φυγει το 2012 χωρις να γινεται γλυκιες στρουμπουλες μανουλες!!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Λοιπον θελω για αλλη μια φορα την γνωμη σας, και δεν θελω να ανοιξω αλλο θεμα μονο και μονο για αυτο Embarassed

Πρεπει να χασω οπως και δηποτε κιλα (τι σας λεω τωρα ε? βρηκα και τις μερες) γιατι εχω και μια υποψια οτι μπορει και για αυτο να απεβαλα.

Λοιπον για να μην σας πρηζω το ξερω οτι το σωστο ειναι να ακολουθεις ισορροπημενη διατροφη και να τα χασεις σιγα σιγα (αλλα αυτο θα μου παρει 2 χρονια!!!!!!!!!!!!)

Μην με κραξετε ειναι χρονιαρες μερες!!!!!

Λοιπόν siren μου, επειδή το έχω ψάξει πάαααααρα πολυ το θέμα διατροφής και υγείας εχω να σου πω τα εξής, ασχετως αν θα τα ακολουθήσεις! Αν θές να χάσεις κιλά για λόγους υγείας πρώτα απ'όλα και μετά για την εμφάνησή σου, που και αυτό είναι καλό κίνητρο αλλα οταν ξεκιναμε απο αυτό τα κάνουμε βιαστικά με αποτέλεσμα να πάρουμε πίσω τα διπλάσια οταν θα αρχίσουμε να χαλαρώνουμε.
Το μυστικό πρώτα απ όλα είναι να τρώς κάθε 3-4 ώρες μικρά ισορροπημένα γεύματα και να προσέξεις λίγο τους συνδιασμούς των τροφών σε σχέση με την ποσοτητά τους.
Δηλαδή: Πάντα με την προτεϊνη θα πρέπει να τρώς και υδατάνθρακα αλλα στο 1/3 της προτεϊνης. Δηλαδή αν θα φάς π.χ. 150γρ. κρέας φιλέτο θα πρέπει να το συνοδέυσεις οποσδήποτε με 50γρ. ρύζι ή μακαρόνια ή πατάτα και οπωσδήποτε λαχανικά σαλάτα, βραστά ή ωμά.

Μήν τρώς ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ γλυκιές τροφές με άδειο στομάχι και μόνες τους, και όταν λέμε γλυκιές τροφές δεν μηλάμε για παστες και σοκολάτες, αλλα φρούτα, μέλι, μαύρη ζάχαρη κλπ. Δηλαδή τα φρούτα θα τα συνδιάζεις με 2-3 αμύγδαλα ή καρύδια ή φουντούκια ή οτι σου αρέσει απο ξυρούς καρπούς αλλα ποάντα με μέτρο. Αυτό γιατί όταν τρώμε κάτι γλυκό τα επίπεδα του ζαχάρου ανεβαίνουν πολύ στο αίμα με αποτέλεσμα να υπερλειτουργεί το πάγκρεας παράγοντας σαν τρελο ινσουλίνη και όλη αυτή η γλυκόζη να μετατρέπεται σε λίπος. Ενώ η παρουσία έστω και μιάς μικρής ποσότητας προτεϊνης αποτρέπει την ραγδαία αυξηση της γλυκόζης και γίνεται σιγά σιγά με αποτέλεσμα το παγκρεας να μην τρελαίνεται.

Όλα τα άσπρα τα ξεχνάς!!!! Αλεύρι, ζάχαρι, αλάτι, αγελαδινό γάλα!!!
Στρέφεσαι ΜΟΝΟ σε αλευρια ολικής άλεσης και οχι μόνο σταριού (κριθαρένιο, βρώμης, πολύσπορο κ.α) Ζαχαρη μονο μαυρη και με μέτρο μπορείς και μελάκι ή μελάσσα (σε συνδιασμό είπαμε με ξυρους καρπους ή και σουσάμι)
Αλάτι μονο ροζ Ιμαλαϊων, το βρίσκεις μονο στα βιολογικά ή αλήθεια είναι, αλλα είναι το μοναδικό αλάτι που βοηθάει μέχρι και να σου ρήξει την πίεση, έχει μέσα τα περισσοτερα μέταλα και ιχνοστοιχεία που χρειάζεται ο οργανισμός μας, μέρχρι και σίδηρο και είναι το καλύτερο.
Γάλακτοκομικά μόνο αιγοπρόβια (δεν ξέρω αν έχεις ακουσει κατα καιρούς τι γίνεται με τα γάλατα μεγάλων εταιριών.. εγώ πάντως τα αποφεύγω και με τις ευχες του παθολόγου μας!) και με χαμηλά λιπαρά, κατσικίσιο γιαρουρτάκι χωρις πέτσα και τυράκι φετούλα παλι με χαμηλα λιπαρά.
Ρυζάκι μαυρο, καστανό ή κοκκινο (που είναι πεντανόστημα) και μακαρονάκια ολικής αλεσης.
Μην αποφευγεις τα γευματα σου και μην αφήνεις να περνάνε παραπάνω απο 3 1/2 - 4 το πολύ ώρες χωρίς να φάς. Αυτό είναι ολέθριο. Μέχρι και στην δουλεία μπορείς να έχεις μερικά φρούτα (ακόμα και ξηρά δαμάσκινα, σύκα, βερίκοκα, σταφίδες) με μερικά ξηροκάρπια είναι ότι πρέπει για ένα μίκρό γευμα μεχρι να πάς σπίτι σου!!
Σου συνηστώ να μην μπείς σε ψυχολογία "τωρα κάνω δίαιτα" γιατι όλοι ξέρουμε τι απαισιο είναι. Πάρτο χαλαρά, τρώγε όλες τις κατηγορίες τροφών σε μικρές ποσότητες και σωστά συνδιασμένες και εκτός απο οτι κάνεις καλό στον οργανισμό σου θα χάσεις ΚΑΘΑΡΟ ΛΙΠΟΣ, που φαίνεται ποιο πολυ μετα, και δεν θα χάσεις μόνο υγρά, που γίνεται σε δίαιτες εξπρες, και δεν θα τα ξαναπάρεις ευκολα.
Α! συματνικό: αρκετό νεράκι και οταν πας για νανακια πρέπει να έχουν περάσει τουλάχιστον 2 ωρες απο το βραδυνό σου αλλα ΠΟΤΕ με αδειο ή γεμάτο στομάχι. Γενικά παν μέτρον αριστον!! Ουτε πολυ ούτε λίγο.. Very Happy Very Happy
Χοντρή δεν είμαι είμαι κανονικότατη (1,77 και 67 κιλά) αλλα όταν το ακολούθησα το πρόγραμμα αυτό εξαφανίστικε η κυτταρίτιδά μου και χωρίς στεγνώσω έχασα το λίγο λιπάκι που είχα στην κοιλιά μου απο ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ διατροφή που έκανα!

lia-ka

lia-ka
κοριτσια καλησπερα και χρονια πολλα!καλα χριστουγεννααααααα santa santa santa santa !τι κανετε?εγω παλι καλα προλαβα να μεταλαβω αλλα τελικα μετα απο καμια ωρα μου ηρθε Embarassed !χαχα!καλα το ηξερα εγω!δεν πειραζει καθολου! Razz Razz !siren βγαλτο απο το μυαλο σου αυτο που λες,εχω μια γνωστη 180 κιλα που εκανε δυο κοριτσακια ολο υγεια!ada μου Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 28 50580 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 28 50580 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 28 50580 !με το καλο το μωρακι σου! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 28 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 28 654316 !ευαγγελιτσα δεν σε προλαβα αλλα σου το λεω τωρα,καλα χριστουγεννα!boubou μου σου ευχομαι αυτην την φορα να εχεις ενα σπορακι στην κοιλιτσα σου!καλα χριστουγενναγεματο υγεια!χοχοχοχο!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αχ Λιάνα πόσο μου αρέσει η διάθεση που εκπέμπεις με το μηνυματάκι σου!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 28 654316
Σαν να άρχισε όμως μια μικρή ενόχληση χαμηλά στην κοιλιά μου κι επειδη ζουζουνίσαμε χθες το βράδυ πολύ φοβάμαι ότι θα κατέβει και νωρίτερα απ ' ότι περιμένω!! Αλλά δν πειράζει!!Αυτό το μήνα έχουμε τις γιορτές για να είμαστε χαρούμενες!! τον άλλο μήνα μπορεί να είμαστε πιο τυχερές και να είμαστε χαρούμενες από ένα Θετικό!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 28 40746 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 28 403793

Marily11

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
boubou εσυ ποια τεστ χρησιμοποιεις? εγώ ειχα παρει απο το ιντερνετ μια συσκευασια νομιζω με 20 τεστ και πολυ οικονομικη αλλα δεν εμεινα καθολου ευχαριστημενη, ενω ειχα ωορηξια εκεινα εβγαιναν τελειως αρνητικα..σκετη μουφα!! τωρα βρηκα τα clearblue και λεω να τα δοκιμασω.

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω παίρνω από το ebay... έχω δοκιμάσει αυτά τα 2 και είμαι απόλυτα ικανοποιημένη και απο τα 2

αυτα μου τα έδωσε μια φίλη μου που έμεινε εγκυος και δν τα χρειαζόταν
http://www.ebay.com/itm/30-OVULATION-10-PREGNANCY-TEST-KITS-FERTILITY-CHART-/140551275684?pt=UK_Health_HealthCare_RL&hash=item20b98244a4#ht_7075wt_1163

και αυτα τα πηρα εγώ 2 φορές από όταν ξεκινήσαμε τις προσπάθειες 4.5ευρο... τωρα τα δειχνει 55δολαρια ...ΕΛΕΟΣ!!!

http://www.ebay.com/itm/30-Ovulation-Fertility-10-Early-Pregnancy-Test-Strips-/320809854166?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4ab1c1e4d6#ht_3652wt_1396

αν λες τα hometest ότι δν σου βγηκαν καλά , εγώ πιστεύω ότι έπρεπε να τους τηλεφωνήσεις να σου στειλουν αλλα μηπως ήταν χαλασμένη η παρτίδα που πηρες γιατί ξέρω πολλές κοπέλες που τα χρησιμοποιούν και δν είχαν παράπονο!! Σε όλες τις μάρκες μπορεί να πετύχεις χαλασμένη παρτίδα όμως και τα clear blue είναι πανάκριβα...1000 φορές να πας γυναικολόγο να το παρακολουθείς να είσαι και σίγουρη ότι είναι όλα καλά με την ωορρηξία σου αν είναι να δίνεις 50ε για 7 τεστ!!

Marily11

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ευχαριστω πολυ..να 'σαι καλα. Ναι, για τα hometest λεω. εχει περασει αρκετος καιρος που τα πηρα, οποτε δεν μπορω να τους παρω τωρα τηλεφωνο. εχω παραγγειλει ηδη τα clearblue αν θυμαμαι καλα 20 τεστ γύρω στα 55Ε..για να δουμε θα με βοηθησουν αυτα ή παλι τιποτα!!! αλλιως θα παραγγειλω αυτα που μου ειπες γιατι για να πηγαινω συνεχεια στο φαρμακειο και να παιρνω..καποια στιγμη θα μπω μεσα..ειναι πανακριβα!!

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΤΗ ΚΑΝΕΤΕ????? ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΜΕ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΣΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ ΜΠΗΚΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΘΑ ΦΥΓΩ. ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΚΑΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΧΑΝΩ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΟΛΕΣ ΤΕΛΕΙΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΕΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟ 2011 ΑΑΑΧΧΧ ΕΦΥΓΕ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ, ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΑ ΕΥΧΟΜΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΥ ΑΙΣΙΟΔΟΞΑ ΤΟ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ, ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΟΥ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 28 334590 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 28 334590 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 28 334590 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 28 334590

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσάκια μου γεια σας!!!δεν σας ξέχασα αλλά είχα δουλίτσες αυτές τις μέρες και δεν προλάβαινα να γράψω!!αυρίο πάμε στα πεθερικά και γυρνάμε μεθαύριο!δυστυχώς εκεί δεν έχει ιντερνετ...
Ίφι εδώ είμαι φεύγω τώρα που σας βρήκα?!
Άντα μου Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 28 50580 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 28 50580 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 28 50580 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 28 50580 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 28 50580 όλα καλά να πάνε!!!
Έλλη μουδεν πειράζει κι αν έρθει πάμε για γιορτινά σποράκια!!
Μαρίλυκαλώς ήρθες!
Μαρίνα,Ελευθερία και όλες οι υπόλοιπες όλα καλά? Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 28 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 28 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 28 417472

686Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 28 Empty ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ! Σαβ Δεκ 24, 2011 10:08 am

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ!!ΦΙΛΑΚΙΑ!

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κορίτσια μου καλά Χριστούγεννα!!Χρόνια Πολλά σε όλες!!Υγεία να έχουμε και γρήγορα όλες μας με σποράκι!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 28 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 28 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 28 417472

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μια γιορτινή καλησπέρα κορίτσια σε όλες σας!!!!!!!!!
Ειμαι πολύ χαρουμενηηηηηη!!!!
Είχαμε πάει βολταράκι με τον αντρούλη για χάζι στο mall και οταν κάτσαμε για καφεδάκι μου δίνει ένα φάκελο και μου λέει "δωράκι για Χριστούγεννα", ανοίγω και... ΑΥΡΙΟ ΠΕΤΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΡΙΣΙ!!!!!!!!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 28 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 28 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 28 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 28 654316 ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!! δεν προλαβαίνω ούτε να κλ@!@#$σω οχι να ετοιμαστώ!!!! χαχαχαχχαχαχα Very Happy Very Happy Very Happy Ευτυχώς είχα φτιάξει νύχια-πόδια χτες αλλα ηθελα να πάω και για ένα μαλλί βρε παιδι μου!! χαχαχα !!!ΑΑΑΑΑ!!!! ΤΟΝ ΞΑΝΑΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΙ ΑΝΕΤΑΑΑΑΑΑ ΧΑΧΑΧΑ!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 28 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 28 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 28 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 28 215994

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Mαρινακι μου τον δανιζεις κι εμένα λίγο ? Razz να περάσετε σούπερ κοπελίτσα!τι μαλλί βρε λες?χαχα κάθεσαι και κολλάς σε κάτι λεπτομέριες κι εσύ!!!!! Razz κοίτα νΑ τα απολαύσεις τώρα,γιατί μετά το σπορακι δν θα σε αφήνει!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 28 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 28 654316

υ.γ. έτσι για να μην έχω αγωνία αδιαθέτησα πάλι μόλις!! στις 25μέρες ο κύκλος μου πάλι! πφφ

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
boubou έγραψε:Mαρινακι μου τον δανιζεις κι εμένα λίγο ? Razz να περάσετε σούπερ κοπελίτσα!τι μαλλί βρε λες?χαχα κάθεσαι και κολλάς σε κάτι λεπτομέριες κι εσύ!!!!! Razz κοίτα νΑ τα απολαύσεις τώρα,γιατί μετά το σπορακι δν θα σε αφήνει!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 28 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 28 654316

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ελάτε και εσείς μαζί μας!!!!!! χιχιχιχι Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy μου'ρθε ουρανοκατέβατο παιδι μου!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 28 875502 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 28 875502 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 28 875502 έλα μου ντε ποιο μαλλί, εδώ δεν ξέρω τι θα κάνω με τον γάτο μας!! χαχαχαχαχα ...μα πότε το μαγείρεψε, χαμπάαααρι σου λεω δεν πήρα Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 28 536304 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 28 536304

Αχ κορίτσια σας εύχομαι οι δικές σας εκπληξούλες να έρθουν απο τις κοιλίτσες σας!!! χιχιχιχιχιχι Very Happy Very Happy

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
boubou έγραψε:

υ.γ. έτσι για να μην έχω αγωνία αδιαθέτησα πάλι μόλις!! στις 25μέρες ο κύκλος μου πάλι! πφφ

..ελα ρε γμτ.. Μη μασας Ελλη μου γλυκια, που θα παει θα το τσακώσετε βρε κούκλα! Μη πακετώνεσαι και κοίτα να κανεις πραγματάκια όμορφα για τον εαυτό σου και τον αντρούλη σου!
Το ξέρω οτι το μυαλο σου είναι συνέχεια εκεί αλλα σκέψου τι καλα που θα είναι οταν θα σου κάνει εκπληξούλα Very Happy Very Happy Πας για το πρωτομηνιάτικο βρε!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 28 536304

siren

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα κοριτσακια μου και Χρονια Πολλα!!!!

Ειμαι παλι στην δουλειαααααααααα!!!!!!! Mad Mad Mad

Ελλη μου δεν πειραζει που αδιαθετησες μπορει να θελουν τα σπορακια μας να πιαστουν παρειτσα εναν αλλον μηνα!!!!

Rinamar τελεια η εκπληξη του συζυγου, μπραβο στο παλικαρι Wink Να περασετε τελεια!!!!!!

Οσο για την διαιτα ευχαριστω πολυ για αυτα που μου ειπατε και με ενημερωσατε καταλληλως....

Φιλακια πολλα σε ολες Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 28 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 28 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 28 417472

ifigeniaboz

ifigeniaboz
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!
ΜΕ ΥΓΕΙΑ Κ ΜΕ ΕΝΑ ΜΩΡΟ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΜΑΣ.
santa santa santa santa rendeer rendeer rendeer
ΜΠΗΚΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ.
Κ ΠΑΛΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ rendeer santa rendeer santa
ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 28 417472

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κι από μένα κορίτσια ,ξύπνησα με την τσίμπλα στο μάτι να βάλω το ρολό να ψήνεται Sleep

Σας εύχομαι χρόνια πολλά μέσα από την καρδιά μου κι ο καινούριος χρόνος να σας φέρει απέραντη ευτυχία κ από ένα μωράκι!! cheers Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 28 417472

Rinamar του βγάζω το καπέλο του αντρούλη σου!!!

Siren πραγματικά κουράγιο που δουλεύεις μέρα που ναι.

Boubou σκέψου ότι έχεις ακόμα ένα μήνα περιθώριο για ζουζουνιές Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 28 35468 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 28 35468

Φιλάκια σε όλες κ το καταπληκτικό παρεάκι σας Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 28 417472

mariabel

mariabel
Καλημέρα, κορίτσια!!!

Καλά και ευτυχισμένα Χριστούγεννα!!!
Χρόνια πολλά!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 28 417472
Δυστυχώς πια είναι πολύ δύσκολο να μπαίνω συχνά... Σας σκέφτομαι όμως και σας αγαπώ!!

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Χρόνια πολλααααααα!! Καλα Χριστούγενναααα!!! Υγεία και χαρά σε όλους και ποιο πολύ στα παιδάκια όλου του κόσμου να είναι πάντα χαμογελαστά με φωτινά μουτράκια Very Happy Very Happy Very Happy

Ετοιμασίες και φαγητάκια ακούω μμμμμμ!! ωραία ωραία! Εμείς ετοιμαζόμαστε απο το πρωί! Ειμαι σαν το Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 28 875502 απο χτες προσπαθώ να μαζέψω βαλίστα, να τακοτοποιήσω λίγο το σπίτι και γενικά οτι προλάβω!! χιχιχιχιχιχι
Σας φιλώ, κούκλες να περάσετε τέλεια να χαρείτε τους αντρούλιδες σας με μπολικα ζουζουνίσματα και τσακώματα σποριδίων χιχιχιχιχιχιχι Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 28 417472 ελπιζω την Πέμπτη που θα γυρίσουμε να διαβάσω καμια ευχάριστη ανακοίνωση! Very Happy Very Happy

markella01

markella01
Καλημερα και χρόνια πολλά σε όλα τα κορίτσια!
Μια παράκληση για τη Λιάνα, αφού μετάλαβες και σου ήρθε περίοδος τις σημερινες σου σερβιετες μάζεψε τις και κάψτες. Είναι κρίμα να το αφήσεις να περάσει ετσι...
Στο λεω γιατί όταν μεταλαβαίνουμε και μετά για κάποιο λόγο αιμοραγήσουμε στο αίμα μας υπάρχει το σώμα και το αίμα του Χριστού και καλό θα ήταν να μην πετιεται!
Στα λεει αυτά κάποια που εχει 15 χρόνια να μεταλάβει και το έχει πολύ καημο....

Marily11

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημερα κορίστια!!! Εύχομαι σε όλες σας "Χρόνια πολλά με πολύ υγεία και πολλά πολλά πολλά παιδάκια γερά και καλότυχα"!! Boubou μην στεναχωριεσαι..μαλλον το δωράκι μας θα ερθει με το νεο έτος!!! Καλα να περάσετε..καλα Χριστουγεννα..φιλακια!! santa

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΜΠΗΚΑ Κ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΗΘΩ ΕΤΣΙ Κ ΑΛΛΙΩΣ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΒΛΕΠΩ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΧΑΧΑ ΛΟΙΠΟΝ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΤΗ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ? ΤΟ ΣΠΟΡΑΚΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ ΕΚΕΙΝΟ ΚΑΙ ΤΗ ΑΛΛΟ ΕΙΠΑΜΕ? ΟΧΙ ΣΤΟ ΑΓΧΟΣ Wink

ΜΑΡΙΝΑ ΣΥΝΟΝΟΜΑΤΗ (ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΟΜΑ) ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΝ ΤΩΡΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΒΑΛΑ ΤΟ "ΑΓΑΠΗ" ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΗ ΝΑ ΧΕΡΕΣΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΧΕΡΕΤΕ Κ ΕΚΕΙΝΟΣ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΔΩΡΑΚΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΕΣ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

ΣΙΡΕΝ ΜΟΥ ΕΣΥ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΑΝ ΟΧΙ ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΤΕΤΟΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΓΛΥΚΙΑ ΜΕΡΑ

ΙΦΙΓΕΝΕΙΑΚΙ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΑ ΑΥΤΙ ΟΛΕΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΕ KINTER ΕΚΠΛΗΞΗ ΣΤΙΣ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ΜΑΣ Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 28 990599 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 28 990599 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 28 990599

ΑΝΤΑ ΜΟΥ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΡΟΧΕΙΡΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΣΤΙΣ 4 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΙΣ 5 ΤΟ ΠΡΩΙ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΞΑΝΑΣΗΚΩΘΕΙΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ ΜΕΤΑ ΞΑΝΑΣΗΚΩΘΕΙΚΕ ΣΤΙΣ 7 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΙΣ 8 ΑΣΕ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΗ ΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΝΟΣΤΙΜΑ ΦΑΓΗΤΑΚΙΑ ΜΑΣ ΑΝΤΑΜΟΙΒΟΥΝ ΟΛΟΥΣ

ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 28 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 28 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 28 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 28 417472

Deb

Deb
Γεια σας κορίτσια!!!Χρόνια Πολλά!!!!!!!! santa
Παρίσι ακούω και μ'αρέσει!!!!! Κάτι μου λέει ότι θα έρθει η ακατανόμαστη Mad σε 2 μέρες είναι να ΜΗΝ μου έρθουν και από σήμερα πονάω,το στήθος μου πονάει φριχτά και η κοιλιά μου χαμηλά!!!Πφφ...δεν πειράζει!!!!Μάλλον θα είμαι παρέα με την Έλλη!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 28 417472

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις