Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
654 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 654 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 40]

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα κορίτσια !!

Αντα ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟ Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 27 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 27 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 27 654316 ευχομαι τα καλύτερα κούκλα μου και σε λίγο καιρό να κρατάς το μπεμπάκι σας αγκαλιά!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 27 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 27 654316

Πρώτα απο ολα θέλω να σας ευχαριστήσω για τα καλά σας λόγια. Πρίν απο λίγο μπήκα σπίτι ετρεχα ολη μέρα αλλα σήμερα ετρεχα να κάνω ομορφα πράγματα για εμένα!! -ψώνια, καφεδάκι με φίλες, μανικούρ-πεντικιούρ κ.α.!!!!! Very Happy Very Happy-

Αυτό που θέλω να σας πω είναι οτι δύναμη έχουμε όλοι οι άνθρωποι μέσα μας και είναι ενα πραγματικό θαύμα το γεγονός οτι είναι εκει και σε στηρίζει οταν την χρειαστεις.
Ειναι κατι που συμβαίνει μαγικά και σε αγκαλιάζει την κατάλληλη στιγμή.. μπορεί να καταρρεύσεις αλλα με ένα μαγικό τρόπο νομίζεις οτι τελικά δεν είναι και τοσο φοβερό! δεν είμαστε και τελείως στον πατο! ..εδω γονείς χάνουν τα παιδιά τους.. αυτοι οι άνθρωποι που την βρήσκουν τοση δύναμη να συνεχίσουν να αναπνέουν;
Δεν νομίζω οτι κάποιος Θεός είναι εκει απάνω και τιμορεί κόσμο!! Ο Θεός είναι Αγάπη και είναι παντού. Ξεκινάει απο το τελευταίο σκουλικάκι και δεν σταματάει πουθενά.. βρήσκεται σε όλα τα θάυματα που λαμβάνουν μέρος σ'αυτό τον κόσμο στην δημιουργία και στον θάνατο. Ο,τι κα να συμβεί είναι εκεί και σε έχει αγκαλιάσει πρίν Τον σκεφτείς, αρκεί να Τον νιώσεις, και να νιώσεις τα μικρά ή μεγάλα καθημερινά Του θαύματα! ..Τουλάχιστον έτσι σκέφτικα εγώ όλα αυτά τα θάυματα που μου έφερε ή και μου πήρε στην ζωή μου.. ακόμα και αυτό.. να νιώσω ξαφνικά ένα θαυμα να λαμβάνει μέρος μέσα στο σώμα μου.. για το μόνο που θα πικραθώ είναι οτι δεν θα μου το κάνει έκπληξη!!!
Τεσπα, μη μελαγχολούμε χριστουγεννιάτικα! Very Happy Very Happy Όλα καλά θα πάνε, και για να μήν μακρυγορώ όλοι οι γιατροί που πήγα ήταν ιδιώτες και το Νοσοκομείο για να κανω την σαλπιγγογραφία το ΡΕΑ γιατι σε αυτό είναι και ο γιατρός μου. Την άλλη βδομάδα θα πάρω τηλ αλλους 2 γιατρούς που μου συστήσανε για να πάρω και μία δεύτερη γνώμη, οχι οτι δεν εμπιστεύομαι τον γιατρό που με εχει αναλάβει τώρα, αλλα όταν προκειται για επεμβαση και είδκά για αφέρεση σπλάχνων... για ευνόητους λόγους λοιπόν.
Πάντως σήμερα το πρωί κοριτσια ξυπνησα και είμουν μια χαρα!!! Ειπα στον εαυτό μου ενταξει, τουλάχιστον τώρα ξέρουμε τι συμβαίνει, είναι σοβαρό μέν αλλα ετυχώς τα πάντα αντιμετωπίζονται! Αυτό που θέλω όμως είναι να κάνω την επέμβαση στον επόμενο κύκλο μου τον Ιανουάριο και να πάνε όλα καλά!
..ε οτι θα την περιμένω την ακατανόμαστη τωρα ΠΩΣ και ΠΩΣ;;; δεν το πιστεύω! χαχαχα!
Πάντως θα μπαίνω στο παρεάκι σας το όμορφο να χαίρομαι για τα καινούργια θαυματάκια που θα έρθουν σ'αυτή τη ζωή!!!

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Dimitra πρώτα απ'όλα σ'ευχαριστώ που μου έγραψες και επείδη με ενδιαφέρει παααααρα πολυ η περιπετεια που πέρασες και είχε αίσιο τέλος, λέω να ανοίξω ένα θέμα σχετικό.. σε παρακαλώ αν θές περνα να μου την πείς! Θα το ανοίξω μεσα στις επόμενες ώρες

siren

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπερα και απο μενα κοριτσακια μου!!!!!

Αρχικα τις καλυτερες ευχες μου στην Αντα που εμεινε εγκυουλα και να πανε ολα καλα, ευκολα και με υγιεστατο μωρακι!!!!!!

Rinamar ειλικρινα δεν εχω λογια για να σου εκφρασω το ποσο στεναχωρηθηκα οταν διαβασα το μηνυμα σου, εχει δικιο η Ελλη οτι εισαι αξια θαυμασμου!!!! Σου ευχομαι να μην ταλαιπωρηθεις αλλο και συντομα μεινεις εγκουλα μεσα απο την καρδια μου!!!!

Ελλη μου εδω ειμαι καθε μερα ανελλειπως, δεν φευγω με τιποτα... Wink

Ευαγγελιτσα μου δεν σε προλαβα και σου ευχομαι εστω και τωρα Καλα Χριστουγεννα και καλα δυνατα σπορακια να προσπαθησουν να μπουν στην ζεστη κοιλιτσα σου!!!!

Deb για κατσε φρονιμα γιατι ο σπορακος μπορει να δινει τον αγωνα του! Κατσε καλα καλεεεεεεεεεεε!!!!

Αγαπη, Ιφιγενεια, Ευη, Μαρια και ολα τα υπολοιπα κοριτσια καινουργια και παλια τα πιο γλυκα Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 27 417472

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
siren έγραψε:
Rinamar ειλικρινα δεν εχω λογια για να σου εκφρασω το ποσο στεναχωρηθηκα οταν διαβασα το μηνυμα σου, εχει δικιο η Ελλη οτι εισαι αξια θαυμασμου!!!! Σου ευχομαι να μην ταλαιπωρηθεις αλλο και συντομα μεινεις εγκουλα μεσα απο την καρδια μου!!!!

Siren μου γλυκια τι να κανουμε και οι αναποδιές μεσα στη ζωή είναι! Ευτυχως μέχρι στιγμής τα πάντα είναι αντιμετωπίσημα και καμία ελπίδα δεν χάθηκε! Ολες μας είμαστε δυνατες! ..κοπελιά μην ξεχνάς και τα δικά σου.. δεν πέρασες και λίγα.. Αλλα να!! όλα καλά και σύντομα όοοολες εγκυούλες! Να τρελαθούμε στα μπεμπε!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 27 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 27 215994

siren

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ναι Rinamar μου εχεις δικιο, και εμενα μου ετυχε να περασω οτι περασα αλλα μην νομιζεις οτι εχω συνελθει κιολας...

Εγω στην θεση σου δεν ξερω αν θα ειχα τοση δυναμη οσο εσυ για αυτο λεω οτι εισαι αξια θαυμασμου....

Κοριτσακι τα διαβασα και πιο αναλυτικα στο θεματακι που ανοιξες. Μπορει να μην σε ξερω αλλα ευχομαι να τελειωσουν ολα συντομα, να ειναι οσο ανωδυνα γινεται απο ολες τις πλευρες και μακαρι να μην χρειαστει να αφαιρεσεις και τις δυο σαλπιγγες σου. Οτι ειναι να γινει, να γινει συντομα για ενα ερθει ενα μικρο σπορακι να φυτρωσει στην υπεροχη ζεστη κοιλιτσα σου και μετα να παρεις ενα μικρο μπουμπουκακι και να ανθισει στην αγκαλια σου....

Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 27 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 27 35468

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χίλια ευχαριστώ κορίτσια για τις ευχές σας κι εσείς μέσα από την καρδιά μου ό,τι ποθείτε!!!!!Να γεμίσει το forum σποράκια!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 27 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 27 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 27 417472

Ήταν τελικά όντως τυχερό το θεματάκι τι να πω!!!
Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 27 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 27 654316

Με τα πεθερικά μου μου Δόξα τω Θεό δεν έχω πρόβλημα αλλά ξέρω ότι κολλάνε που δεν έχουμε κάνει ακόμα θρησκευτικό.Δεν πειράζει ας πάνε όλα με το καλό κ θα χουν γαμο-βάφτιση Razz

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ada έγραψε:Με τα πεθερικά μου μου Δόξα τω Θεό δεν έχω πρόβλημα αλλά ξέρω ότι κολλάνε που δεν έχουμε κάνει ακόμα θρησκευτικό.Δεν πειράζει ας πάνε όλα με το καλό κ θα χουν γαμο-βάφτιση Razz

Ada Μην ανησυχεις, δν ειστε οι μονοι, πλεον ολο και περισσοτεροι το διαλεγουν και σιγουρα δν το κανουν λογο μοδας αλλα λογο του να περιορισουν λιγο τα εξοδα!! Εσυ κοιτα να ειστε καλα παρεα με το σπορακι σας και ολα τα αλλα θα γινουν!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 27 403793

Μαρινα να γιατι μου αρεσει που σας εχω γνωρισει ολες εδω μεσα στο φορουμ!!! Γιατι με εμπνεετε!! μου δινετε τη δυναμη που χρειαζεται για να βλεπω τα πραγματα θετικα στην ζωη μου!!! ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!Γιατι το αξιζουμε και κανεις καλος δν χανεται!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 27 727892 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 27 727892

Συντομα με σπορακια ολα τα κοριτσακια.. γιατι ξερω οτι το θελετε οσο εγω κι ακομη περισσοτερο και γι αυτο ειμαι σιγουρη οτι θα το καταφερουμε ολες με τον ενα η τον αλλο τροπο!!!

Σας αγαπαω τοσο πολυ!!!Σαν να σας ξερω ολη τη ζωη μου!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 27 334590 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 27 334590

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Deb έγραψε:Γεια σας κορίτσια!!!Τί κάνετε;Εγώ σήμερα έκανα μία βολτίτσα στο χιονισμένο Πήλιο και έπιασα αρκετό χιονάκι!!!!!Χριστούγεννααααα!!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 27 215994 Διάβασα λιγάκι από την τελευταία σελίδα!!
Ada και Άρτεμη συγχαρητήρια!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 27 50580 Να έχετε μία τελειομανή εγκυμοσύνη σας εύχομαι!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 27 990599

Καμία άλλη εγκυούλα είχαμε;
Εγώ 27 με 28 ΔΕΝ περιμένω!!!Άν και δεν ξέρω,μία έχω κάτι τσιμπήματάκια γύρω από τον αφαλό,το στήθος μου πονάει πολύ...Μπορεί να είναι και σημάδια της ακατανόμαστης!!!Πάντως αν έχει πιαστεί το σποράκι θα πρέπει να ήταν πολύ γερό με τόσες δουλειές που έχω κάνει!!!Η κουζίνα και το μπάνιο είναι έτοιμα!!Μένει χωλ,σαλόνι,κρεβατοκάμρα(ντουλάπες,ρούχα)ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!! Crying or Very sad
Είμαστε και για ΙΚΕΑ την Τρίτη να πάρουμε κάτι ψιλοπράγματα!!!Ουφ!Ευελπιστώ μέχρι τις 8-10/1 να έχουμε μπει στο σπιτάκι μας!!!Καλές γιορτές και Καλά Χριστούγεννα!!!Τα φιλιά μου σε όλες!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 27 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 27 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 27 417472

Πωπω πηγες κι εκδρομουλα??Τελειο το βρισκω Δεσποινακι μου...κι εγω μετα τις γιορτες κατι πρεπει να κανω γιατι εχω κουραστει αρκετα!!
Ελπιζω να μην τη δεις αυτο το μηνα την ακατανομαστη κοπελα μου, ολα αυτα που λες θα μου ακουγονταν πολυ ευκολα εγκυμοσυνη..τι δουλεια εχει η περιοδος με τον πονο στον οφαλο? δν το εχω ξανακουσει!!!μαλλον σπορακι μαγειρευεται στην κοιλια σου!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 27 990599 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 27 990599

Ποσο χαιρομαι οταν εχω λιγα λεφτακια και περνω πραγματακια για το σπιτι και το αναναιωνων δν λεγεται!!! Αντε με το καλο να μπειτε κι εσεις στο δικο σας!!Τελεια θα ειναι!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 27 875502 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 27 875502 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 27 875502 ο νεος χρονος θα φερει πολλες ωραιες αλλαγες στην ζωη σου!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 27 536304

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
siren έγραψε:Ναι Rinamar μου εχεις δικιο, και εμενα μου ετυχε να περασω οτι περασα αλλα μην νομιζεις οτι εχω συνελθει κιολας...

Εγω στην θεση σου δεν ξερω αν θα ειχα τοση δυναμη οσο εσυ για αυτο λεω οτι εισαι αξια θαυμασμου....

Κοριτσακι τα διαβασα και πιο αναλυτικα στο θεματακι που ανοιξες. Μπορει να μην σε ξερω αλλα ευχομαι να τελειωσουν ολα συντομα, να ειναι οσο ανωδυνα γινεται απο ολες τις πλευρες και μακαρι να μην χρειαστει να αφαιρεσεις και τις δυο σαλπιγγες σου. Οτι ειναι να γινει, να γινει συντομα για ενα ερθει ενα μικρο σπορακι να φυτρωσει στην υπεροχη ζεστη κοιλιτσα σου και μετα να παρεις ενα μικρο μπουμπουκακι και να ανθισει στην αγκαλια σου....

Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 27 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 27 35468

Ααχ.., σίγουρα θέλει τον χρόνο του το κάθε τι... αλοίμονο να πέρναγε έτσι.. Αλλα δεν το βάζουμε κάτω Very Happy Very Happy εχεις και την μπεμπουλα σου δίπλα σου!! ..αυτό και αν είναι δύναμη sunny sunny

Και εγώ αυτό ελπίζω, να μην αφαιρεθούνε και οι δύο, αλλα απο την άλλη αν είναι να γίνει για καλό θα γίνει! Πάντως όσο ζούμε ελπίζουμε και η επίδα πεθαίνει πάαααντα τελευταία!! ..τωρα είμαι σίγουρη οτι θα έρθει... θα αργήσει λιιιιγο ακόμα αλα ... ΘΑ ΈΡΘΟΥΝ ΤΑ ΣΠΟΡΙΑ ΜΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!

siren

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα μολις αφησα Βιολεττακι και αντρουλη και ηρθα στην δουλειαααααααα και εχω μια νυστα οσο δεν παει σε λιγο θα φτιαξω και καφε, ευτυχως που δεν εχουμε και προισταμενο βαρδιας σημερα ΕΥΤΥΧΩΣ!!!!!

Και εμεις σ'αγαπαμε Ελλη μου Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 27 379767

Φιλακια πολλα σε ολες!!!!!

ifigeniaboz

ifigeniaboz
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ!!
ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΑΛΛΑ ΜΠΗΚΑ ΓΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΙΕΣ Κ ΨΩΝΙΑ Κ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΑΝΑ ΜΠΩ...
ΚΑΛΗΜΕΡΑ SIREN KAΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!!
ADA ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 27 50580 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 27 50580 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 27 50580
ΒΟΥΒΟΥ Κ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ .... Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 27 417472
ΕΒΑΓΓΕΛΙΤΣΑ ΔΕΝ ΣΕ ΠΡΟΛΑΒΑ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!
ΑΓΑΠΗ ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ...ΣΕ ΕΧΩ ΣΑΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Κ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ Κ ΕΓΩ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΩ...
EVI ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΕ Κ ΣΕ ΕΧΑΣΑ??
ΜΑΡΙΑΒΕΛ Κ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 27 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 27 417472
ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΤΑ ΝΕΑ?ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΩΣ 2 ΤΟΥ ΜΗΝΑ Κ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ....ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΜΕΙΝΩ Κ ΤΩΡΑ Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 27 679259 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 27 679259

Marily11

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημέρα κορίτσια. Είμαι καινούργια στο φόρουμ αν και διαβάζω εδώ και αρκετό καιρό τα μηνύματα σας και χαίρομαι που στηρίζετε η μία την άλλη. Είμαι 25 χρονών και παντρεύτηκα το καλοκαίρι. Με τον άντρα μου ξεκινήσαμε τις προσπάθειες αμέσως μετά το γαμό αφού πρώτα κάναμε όλες τις εξετάσεις για γονιμότητα κτλ σε δύο διαφορετικούς γιατρούς. Και οι δύο μας είπαν οτι τα αποτελέσματα είναι τέλεια και οτι θα τα καταφέρουμε με την πρώτη προσπάθεια. Είμαστε στον 6ο μήνα προσπαθειών και ακόμα περιμένουμε. Έχω σταθρό κύκλο 28 ημερών και εχθές το απόγευμα ήρθε πάλι η ακατανόμαστη αν και είχα μία ελπίδα ότι δεν θα έρθει! Από εκείνη την ώρα είμαι σε μαύρα χάλια όπως και κάθε φορά που εμφανίζεται. Sad Κι εγώ τι χαζή που είμαι..επειδή είπαν οι γιατροί ότι θα μείνω έγκυος με την πρώτη εγώ το πίστεψα και το περίμενα κιόλας. Και θέλω τόσο πολύ ένα μωράκι!! Ευχαριστώ πολύ και συγχαρητήρια στις εγκυούλες και στις υπόλοιπες που προσπαθούμε εύχομαι γρήγορα να έχουμε ευχάριστα νέα!! Very Happy

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑΑΑΑΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ Θετικό τεστ!! Θετικό τεστ!! Θετικό τεστ!! Θετικό τεστ!! ΤΕΣΤΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ Κ ΠΟΛΛΑ ΣΠΟΡΑΚΙΑ ΣΤΙΣ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ΜΑΣ ΠΙΝΩ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΕΣΕΙΣ ΗΠΙΑΤΕ ???? ΚΕΡΝΑΩ ΖΕΣΤΟ ΓΑΛΛΙΚΟ Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 27 438696 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 27 438696 ΚΟΠΙΑΣΤΕ Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 27 417472

664Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 27 Empty ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ! Σαβ Δεκ 24, 2011 1:47 am

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
MARILY ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ!ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΕΓΚΥΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ Η ΜΕ ΤΗΝ 25 ΦΟΡΑ!ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΟΚ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΕΓΚΥΟΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΣΤΑΝΤΑΡ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ?ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΑΙ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ!!ΧΑΛΑΡΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΕΜΠΕ!

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κορίτσια!!!

Marily καλως ήρθεςVery Happy Μην απογοητευεσαι!! Υπαρχουν κοπέλες που προσπαθούν περισσοτερο καιρό και τελικά έμειναν στον 1-1 1.5 χρόνο! Το ξέρω είναι δύσκολο αλλα τι να κάνουμε, τα σποράκια εμφανίζονται ετσι ξαφνικά εκεί που ποια δεν τα περιμένεις!! Μην χάνεις την πίστη του και μην απελπίζεσαι!!

Ιφιγένεια μακάρι αυτη τη φορά να μας ανακοινώσεις τα ευχάριστα Very Happy Very Happy

Καλημέρα siren, καλή δουλίτσα!!

Καλημέρα αγαπη, και εγώ καφεδάκι εφτιαξα! Καπουτσινάκι nespresso!!!
Ωραία μέρα σημερα! Παραμονή Χριστουγέννων!!! Ωραία ωραία!!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!

Marily11

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Κοριτσια σας ευχαριστω πολυ για τη συμπαρασταση..καλως σας βρήκα! KRISTI εχεις δικιο σ'αυτο που λες..δεν μπορει κανενας να ξέρει ποτε μια γυναικα μπορει να μεινει εγκυος οσο καλα αποτελεσματα και αν εχει το ζευγαρι. Απλά ξερεις απο τη χαρα σου που ακους οτι δεν υπαρχει καποιο προβλημα και οτι θα "ειναι ευκολο" τους πιστευεις, μεχρι να συνηδειτοποιησεις οτι δεν ειναι ετσι, οτι θελει και αυτο το χρονο του. Καλα Χριστουγεννα σε ολους με υγεια και συντομα να γινουμε μανουλες!!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kαλημέρα!!
αγάπη μόλις ξύπνησα κι εγώ κι ετοιμάζω το ζεστό μου γαλλικό Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 27 438696 ελπιζω να έχει μείνει καμία να τον πιούμε παρείτσα!!!
Marily καλως ήρθες στην παρέα μας!!! Αφού όλα είναι καλά διαπιστωμένα να μην στεναχωριέσαι, γιατί θα έρθει το μπεμπάκι, απλά δν του άρεσε μάλλον ο μήνας!! Wink κι εμείς από το καλοκαίρι προσπαθούμε και πάλι νιώθω ότι δν έγινε τπτ κι αυτό το μήνα...μέχρι την Τρίτη θα σας το πω και με σιγουριά!! Δν χάνουμε το κουράγιο μας όμως..οι προσπάθειες συνεχίζονται... να μην σκέφτεσαι ότι το κάνεις για μπεμπέ...απλά απόλαυσε το και θα έρθει και το θαυματάκι! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 27 990599

Μαρίνα χρόνια πολλά και σε όλα τα κορίτσια ... ειναι Παραμονή Χριστουγέννων σήμερα..είμαστε στην καρδιά των γιορτών και πολύυυυ μου αρέσει Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 27 654316

Ελευθερία μου καλή δουλίτσα!!!Ελπίζω σήμερα να ειναι χαλαρά τα πράγματα και να τελειώσεις γρήγορα να πας να κανεις αγκαλιτσες την οικογένεια σου!!!
Ιφιγένεια μου χαίρομαι που μπήκες έστω και για να μας χαιρετήσεις και που μας έχεις στο μυαλό σου,επίσης πόσο θα θελα να κάνω κι εγώ ψώνια για τις δουλειές όμως δν σε ζηλεύω Razz Razz ξεζουμισε τον κοπελίτσα και θα τα δεις σύντομα τα χαρμόσυνα!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 27 875502 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 27 215994

Εύη όντως σε χάσαμε , μάλλον περνάς ωραία!!! Και πολύ καλά κάνεις φυσικά!!

Την καλημέρα μου και τα φιλιά μου σε όλες!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 27 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 27 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 27 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 27 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 27 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 27 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 27 417472

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
boubou έγραψε:
και πάλι νιώθω ότι δν έγινε τπτ κι αυτό το μήνα...μέχρι την Τρίτη θα σας το πω και με σιγουριά!! Δν χάνουμε το κουράγιο μας όμως..οι προσπάθειες συνεχίζονται...

Ποτε μη λες ποτε Ελλη μου! Ευχομαι την Τρίτη να ανοιξεις την πόρτα σου και ατνι για τον santa santa να δείς τον Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 27 337404 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 27 386913 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 27 337404 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 27 386913
χιχιχιχι! πρωτοχρονιάτικο σποριδιο!!!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σ' ευχαριστώ πολύ Μαρινάκι αλλά για μια ακόμη φορά δν νιώθω τίποτα..ούτε καν το στήθος πιο ευαίσθητο!! κάθε μήνα έτσι και κάθε μήνα έρχεται στην ώρα της! No No

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
boubou έγραψε:Σ' ευχαριστώ πολύ Μαρινάκι αλλά για μια ακόμη φορά δν νιώθω τίποτα..ούτε καν το στήθος πιο ευαίσθητο!! κάθε μήνα έτσι και κάθε μήνα έρχεται στην ώρα της! No No

Αφού έχουμε πει: το μοναδικό σύμπτωμα είναι η καθυστέρηση[u]! Εχω διαβάσει εδω στο φόρουμ απο κοπέλες οτι το στήθος τους άρχιζε να είναι ευαισθητο μετα την 1 βδομάδα καθυστέρησης!! Αγαπήτσα ποτε δεν ξέρεις Very Happy
Εγω παντως αρχίζω να πιστευω οτι μας κάνουν προπόνηση στην υπομονή μας απο πρίν γίνουμε μάνες χαχαχα

Marily11

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
boubou ευχομαι την τριτη να εχεις ευχαριστα νεα. θα περιμενουμε να μας πεις!! Εγω θα ξεκινησω παλι προσπαθειες σε 4-5 μερουλες. Ισως αυτο το μηνα παρω και κανενα τεστ ωορηξιας για σιγουρια.

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Marily εδώ και 4 μήνες που προσπαθούμε εντατικά κάνω και τεστ ωορρηξίας και ξέρω ότι τις πετυχαίνουμε τις μέρες!!Αυτή τη φορά όμως δν έκανα Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 27 215994 ακριβως τις μερες που επρεπε γιατί δν βόλεψε κι έτσι δν ξέρω τι ψάρια θα πιάσω... Το εύχομαι,αλλά επειδή τον προηγούμενο μήνα απογοητεύτηκα πολύ και δν θέλω να φτάσω κάθε φορά που θα αδιαθετώ να πέφτω στα πατώματα, θα το δω χαλαρά κι ότι γίνει γιατί είναι πολύ νωρίς ακόμη!!

Μαρινάκι το ξέρω...απλά πριν όταν ήταν να αδιαθετήσω τουλάχιστον το στήθος μου πονούσε....απο τον Ιούνιο που κάνουμε ελεύθερα ούτε αυτό δν έχω τους περισσότερους μήνες σαν σύμπτωμα κι έρχεται η ακατονόμαστη και το καταλαβαίνω όταν πάω τουαλέτα!!!δν έχω συμπτώματα ούτε γι αυτή ούτε για τίποτα για να μου δημιουργήσει ελπίδες!! Razz Razz Razz Razz

Εμένα πάντως πιστεύω ότι μου έκανε καλό και σε μένα και στον άντρα μου η αναμονή αυτή...χαίρομαι που έχω εμπειρία και της αναμονής , είναι γλυκιά και αυτή και όταν έρθει το σποράκι θα την ξεχάσουμε όλες πιστεύω..και τις στεναχώριες και όλα..και μέσα από εδώ θα έχουμε κάνει και καλές φίλες σε όλο αυτό το ταξίδι! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 27 669659 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 27 669659

siren

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας και απο μενα παλι, ανυπομονω να σχολασω γ@μωτο!!!!!!!!

Χρονια πολλα σε ολους και ευχομαι να γινεται γρηγορα ολες μανουλες για πρωτη φορα και μετα να ανοιξουμε ολες μαζι παλι ενα θεμα ΄΄Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για δευτερο μωρακι΄΄ Razz Razz Razz Razz και να σας ακολουθησω και εκει!!!!!
Συντομα θα εχετε ολες φουσκωμενες κοιλιτσες!!!! Δεν υπαρχει περιπτωση να ερθει και να φυγει το 2012 χωρις να γινεται γλυκιες στρουμπουλες μανουλες!!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Λοιπον θελω για αλλη μια φορα την γνωμη σας, και δεν θελω να ανοιξω αλλο θεμα μονο και μονο για αυτο Embarassed

Πρεπει να χασω οπως και δηποτε κιλα (τι σας λεω τωρα ε? βρηκα και τις μερες) γιατι εχω και μια υποψια οτι μπορει και για αυτο να απεβαλα.

Λοιπον για να μην σας πρηζω το ξερω οτι το σωστο ειναι να ακολουθεις ισορροπημενη διατροφη και να τα χασεις σιγα σιγα (αλλα αυτο θα μου παρει 2 χρονια!!!!!!!!!!!!)

Βρηκα αυτες τις 2 διαιτες για να γινει μια αρχη να παρω τα πανω μου...

http://www.enter2life.gr/wp/893-xaste-8-kila-se-8-imeres.html

και αυτη

http://www.enter2life.gr/wp/943-diaita-me-ryzi-kotopoulo-kai-milo-xaste-9-kila-se-9-imeres.html

Μην με κραξετε ειναι χρονιαρες μερες!!!!!

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
boubou έγραψε:Marily εδώ και 4 μήνες που προσπαθούμε εντατικά κάνω και τεστ ωορρηξίας και ξέρω ότι τις πετυχαίνουμε τις μέρες!!Αυτή τη φορά όμως δν έκανα Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 27 215994 ακριβως τις μερες που επρεπε γιατί δν βόλεψε κι έτσι δν ξέρω τι ψάρια θα πιάσω... Το εύχομαι,αλλά επειδή τον προηγούμενο μήνα απογοητεύτηκα πολύ και δν θέλω να φτάσω κάθε φορά που θα αδιαθετώ να πέφτω στα πατώματα, θα το δω χαλαρά κι ότι γίνει γιατί είναι πολύ νωρίς ακόμη!!

Μαρινάκι το ξέρω...απλά πριν όταν ήταν να αδιαθετήσω τουλάχιστον το στήθος μου πονούσε....απο τον Ιούνιο που κάνουμε ελεύθερα ούτε αυτό δν έχω τους περισσότερους μήνες σαν σύμπτωμα κι έρχεται η ακατονόμαστη και το καταλαβαίνω όταν πάω τουαλέτα!!!δν έχω συμπτώματα ούτε γι αυτή ούτε για τίποτα για να μου δημιουργήσει ελπίδες!! Razz Razz Razz Razz

Εμένα πάντως πιστεύω ότι μου έκανε καλό και σε μένα και στον άντρα μου η αναμονή αυτή...χαίρομαι που έχω εμπειρία και της αναμονής , είναι γλυκιά και αυτή και όταν έρθει το σποράκι θα την ξεχάσουμε όλες πιστεύω..και τις στεναχώριες και όλα..και μέσα από εδώ θα έχουμε κάνει και καλές φίλες σε όλο αυτό το ταξίδι! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 27 669659 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 27 669659

Πάντως τωρα που το λές και εγώ θυμαμαι οτι είχε αλλάξει ο κύκλος μου απο τοτε που ξεκινήσαμε ελευθερα.. Νομίζω οτι δίνουμε πολύ προσοχή και το παραμικρό το πέρνουμε ή για σύμπτωμα ή για μή σύμπτωμα και απογοητευόμαστε!! Φαντάσου τι ωραία που θα είναι οταν χωρίς να εχεις κανένα σύμπτωμα να κάνεις το τεστ και να βγεί Θετικό!! Θετικό!! δεν θα παθεις μια ωραιότατη Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 27 875502 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 27 875502 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 27 875502 χαχαχαχαχα αυτο είναι και το ωραίο!!!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ελευθερια 2 λέξεις θα σου πω!!ΞΕΧΝΑ ΤΟ!
οταν κάνεις δίαιτα πρέπει να τρως απ' όλα!!! και οι χημικές δίαιτες που κοιτάς όχι μόνο δν έχουν διάρκεια αλλά μόλις σταματήσεις θα ξαναπάρεις όλα τα κιλά που έχασες και ίσως και παραπάνω!!ούτε είναι δίαιτα που θα έχει διάρκεια γιατί λείπουν πολλά βασικά συστατικά για τον οργανισμό σου και θα πάθεις τίποτα!!
Δν φταίνε τα παραπάνω κιλά!!έχω φίλη παχύσαρκη με πααααρα πολλά παραπάνω κιλά στον οργανισμό της που έχει 2 παιδάκια και τα έπιασε και τα 2 με ένα μηνα προσπαθειών!!! τα λιγοτερα κιλά είναι καλύτερα για την υγεία σου αλλά μόνο όταν χάνονται σωστα!! να κάνεις διατροφή με αρκετες φυτικές ίνες που σε φουσκώνουν αλλά δν σε παχαίνουν γιατί δουλεύει και καλύτερα το πεπτικό σύστημα και με σαλάτες και πρωτεΐνες..και να περιορίσεις τους υδατάνθρακες στο ελάχιστο και θα δεις διαφορα!! λίγο μικροτερες μερίδες....οχι πολλά λάδια και σαλτσες και θα τα καταφέρεις!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις