Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
663 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 663 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 24 από 40]

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΝΑ ΜΕ ΚΑΙ ΓΩ ΒΑΡΥ ΤΟ ΠΑΠΛΩΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΕΡΝΑΤΕ Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 24 438696 ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΙΜΠΛΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΧΑΧΑΧΑ ΕΠΕΣΕ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΠΦΦΦ ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΥ ΦΤΙΑΧΝΩ ΤΟΝ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΩ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΒΑΡΙΕΜΕΕΕΕΕΕ Embarassed

aristina

aristina
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ευαγγελιτσα μου δεν πειραζει παρε δυναμη και ελπιδα για την επομενη!Αχ τι να πω κοριτσια ειχα πει αυτο που περασα στο πρωτο οτι στο 2ο θα ειναι αλλιως αλλα τι να πω αυτο το αγχος δεν με αφηνει σε ησυχια...ενα περιεργο πραγμα δεν εχω γενικα αγχος αλλα καθε φορα που προσπαθω Shocked περιεργο....στο πρωτο περιπου ενα χρονο προσπαθουσα...και ξςρετε πως το καταφερα οταν επεισα τον εαυτο μου οτι δεν μπορω να κανω παιδια και οτι πρεπει να αρχισω να το ψαχνω!!! Shocked Shocked φοβερο?και εκεινο τον μηνα συνεβη... Rolling Eyes

Evaggelitsa 26

Evaggelitsa 26
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
aristina έτσι είναι ... Το άγχος και η ψυχολογία μας παίζει μεγάλο ρόλο!!!
Όποτε ξέρεις τη "συνταγή" για το δεύτερο και εύχομαι να έρθει πιο γρήγορα απο το πρώτο!!! Very Happy Very Happy Very Happy

Καλώς την αγάπη!!! Φυσικά και κερνάμε καφέ!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 24 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 24 417472

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΜΟΝΑΚΙ?? ΚΑΙ ΧΤΕΣ ΕΙΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΤΗΚΑ ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟ ΛΕΜΟΝΑΚΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΧ ΠΟΛΥ ΘΑ ΧΑΡΩ ΜΑΣ ΕΛΕΙΨΕ ΤΟ ΛΕΜΟΝΑΚΙ Sad

Evaggelitsa 26

Evaggelitsa 26
αγαπη έγραψε:ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΜΟΝΑΚΙ?? ΚΑΙ ΧΤΕΣ ΕΙΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΤΗΚΑ ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟ ΛΕΜΟΝΑΚΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΧ ΠΟΛΥ ΘΑ ΧΑΡΩ ΜΑΣ ΕΛΕΙΨΕ ΤΟ ΛΕΜΟΝΑΚΙ Sad

Όντως μας έλειψε!!! Αλλα απ'οτι ειδα δεν μπήκε καθόλου... Μακάρι να μας πει ευχάριστα και να πάνε όλα καλα!!!!

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΕ ΠΟΥ ΠΗΓΑΤΕ ΟΛΕΣ ??? ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ???? Rolling Eyes

Evaggelitsa 26

Evaggelitsa 26
αγαπη έγραψε:ΚΑΛΕ ΠΟΥ ΠΗΓΑΤΕ ΟΛΕΣ ??? ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ???? Rolling Eyes

Τι λες καλέ που είσαι μόνη σου!!! Και εγώ εδώ είμαι!!!

Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 24 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 24 215994

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Evaggelitsa 26 έγραψε:

Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 24 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 24 215994

ΤΗ ΚΑΛΟ ΘΑ ΦΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ ????

Evaggelitsa 26

Evaggelitsa 26
αγαπη έγραψε:
Evaggelitsa 26 έγραψε:

Σήμερα έκανα ένα ωραιότατο αρακα!!!! Εσεις;;

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Evaggelitsa 26 έγραψε:
αγαπη έγραψε:
Evaggelitsa 26 έγραψε:

Σήμερα έκανα ένα ωραιότατο αρακα!!!! Εσεις;;

εμεις χτες ειχαμε αρακα σημερα εχουμε ρολο κοτοπουλο γεμιστο και πατατουλες στο φουρνο Razz Razz γιαμ γιαμ

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ηρθα πάλι κι εγώ, είχα πάει έξω για κάτι δουλίτσες!Εγώ μιας και το επιτρέπει και η μέρα, φτιάχνω ωραιότατη αχνιστή φασολάδα!! Wink

το Λεμονάκι όντως έχει μέρες να μπει..ελπίζω να μπει και να μας πει τα πιο ευχάριστα νέα!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 24 654316

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εχω δυο μέρες τώρα που ενώ μια χαρά είναι τα ματάκια μου, νιώθω σαν να κουράζονται εύκολα και να θολώνουν.... δν ειχα ποτε ουτε μυωπια ούτε αστιγματισμό..βλέπω τέλεια..τις 2 μερες αυτες όμως..τα εχουν παιξει τα ματια μου λες και τα εχω κουράσει απιστευτα, ενώ δν κάνω τπτ διαφορετικό απο τις άλλες φορες!Σας έχει τύχει αυτό κορίτσια?? pale pale

lia-ka

lia-ka
καλημερα κοριτσια!τι κανετε?εγω ειμαι πολυ χαλια,κλαιω συνεχεια Sad .παρολο που ειπα οτι δεν με νοιαζει,το πρωι που εβαλα θερμομετρο και ειχα 36 κ 2 επεσα πολυ ψυχολογικα.τωρα ξαναεβαλα και ειναι 37!ξερω οτι θα ερθει και ειμαι χαλια. Embarassed !κανονικα δεν πρεπει,αλλα δεν μπορω να κανω κατι.πειτε μου κατι να συνελθω!δεν θελω να με δουνε τα μικρα ετσι Crying or Very sad .

Evaggelitsa 26

Evaggelitsa 26
Λιάνα μου μην στεναγχωριέσαι!!! Δεν πειράζει θα προσπαθήσετε και πάλι και θα έρθει το μπεμπάκι σου!!!

Μπουμπού μου συμβαίνει και εμένα κάποιες φορές... Νομίζω λόγω του υπολογιστή... Και εγώ βλέπω τέλεια αλλα καμια φορά κουράζονται τα μάτια μου...

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
lia-ka έγραψε:καλημερα κοριτσια!τι κανετε?εγω ειμαι πολυ χαλια,κλαιω συνεχεια Sad .παρολο που ειπα οτι δεν με νοιαζει,το πρωι που εβαλα θερμομετρο και ειχα 36 κ 2 επεσα πολυ ψυχολογικα.τωρα ξαναεβαλα και ειναι 37!ξερω οτι θα ερθει και ειμαι χαλια. Embarassed !κανονικα δεν πρεπει,αλλα δεν μπορω να κανω κατι.πειτε μου κατι να συνελθω!δεν θελω να με δουνε τα μικρα ετσι Crying or Very sad .

αχ Λιάνα μου.. την δινεις την απάντηση μόνη σου!Εχεις ήδη δύο μικρά θαυματάκια στο σπίτι σου!!!!κοίτα αυτά και σκέψου ότι όλα θα πάνε καλά!! Τι να πουμε κι εμείς που κάθε φορά που έρχετε βλέπουμε το άδειο μας το σπίτι? Razz Razz Razz Razz
μη κοιτάς θερμοκρασίες..αν δν παρακολουθεις κάθε μερα για μήνες την θερμοκρασία σου δν μπορείς να υπολογίσεις τι παίζει αρα άδικα ασχολείσαι και στεναχωρίεσαι!!Και το χειροτερο..στεναχωρίεσαι ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ!!!πριν καν έρθει??? Γιατί?? Ολες εδώ θα είμαστε όσο καιρό πάρει για να τα καταφέρουμε όλες!!Συμπαράσταση και αγκαλιές σε όσες έρχεται..χαρές και Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 24 654316 σε όσες τα καταφέρνουν!!!

lia-ka

lia-ka
εχετε δικιο κοριτσακια μου!θα απολαυσω καθε γιορτινη στιγμη με τα παιδακια μου και ας μην ερθει αλλο!οπως ειπες εχω δυο αγγελουδια!σε εσας ευχομαι να ερθει γρηγορα και να γεμισουν τα σπιτια σας με γλυκες φωνουλες!σας Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 24 417472 ολες και σας αγαπω παρολο που δεν σας εχω δει ποτε!μονο εσεις με νιωθετε! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 24 35468 !

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
θα έρθει κι άλλο σίγουρα,απλά τα άτιμα αποφασίζουν μονα τους ποτε θα κάνουν την εμφάνιση τους, δν μας ρωτάνε!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 24 40746

lia-ka

lia-ka
ετσι ειναι!θα δουμε τι θα γινει!αλλαζω θεμα!εχθες χιονιζε εδω και ηταν τελεια!μετα σταματησε αλλα δεν πειραζει γιατι την κυριακη θα παω στην τυρνα που εχει μπολικο χιονι!χιχιχι! Razz

Evaggelitsa 26

Evaggelitsa 26
Αχ, κορίτσια εγώ δεν μπορώ καθόλου το χιόνι... Το φοβάμαι... Δεν μπορώ να περπατήσω, να οδηγήσω... Σε κάθε βήμα πέφτω και δεν βγαίνω έξω απο το σπίτι όταν χιονίζει... Δεν το χαιρομαι καθόλου και νομίζω ότι είναι ψυχολογικό γιατί όταν ήμουν μικρή είχε χιονίσει μια φόρα πάρα πολύ στις Σερρες και εγώ έπαιζα χιονοπόλεμο χωρίς γαντια και πάγωσαν τα χέρια μου!!! Κρυοπαγήματα έπαθα για την ακριβεια... Και απο τότε το φοβάμαι... Crying or Very sad

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εμένα μου αρέσει το χιόνι..όχι απαραίτητα να το στρώσει..ας ρίξει καμια νυφάδα να χαρούμε κι ας μη το στρώσει..στη Λάρισα πολύυυυ σπάνια βλέπουμε χιόνι..τρώμε μόνο τα μείον απο τα χιόνια που έχει γύρω γύρω!Αν το στρώσει κι εγώ φοβάμαι εκεί που πιάνει πάγο μην πέσω είναι η αλήθεια και περπατάω σαν παπια μέχρι να φτάσω εκεί που θέλω! Razz Razz Razz
Μόνο μια φορά εχω ζήσει πολύ χιόνι σαν μικρό αλλά δν είχα πάθει τίποτα..εκτός από μερικές πτώσεις Laughing Laughing Laughing

mariabel

mariabel
Καλησπέρα κορίτσια!! Τι κάνετε;

Έλλη, και εμένα τα μάτια μου όταν κάθομαι στον υπολογιστή ώρα με πονάνε. Φοράω γυαλιά και φακούς βέβαια. Στο σπίτι γυαλιά, έξω φακούς. (Όταν ήμουν έγκυος με ενοχλούσαν πολύ οι φακοί.)

lia-ka, και εμένα μου έρχεται να βάλω τα κλάματα ώρες-ώρες. Ειδικά αυτές τις μέρες που αδιαθέτησα (έλπιζα μέχρι τελευταία στιγμή), είμαι χάλια. Όμως τα κορίτσια έχουν δίκιο. Έχουμε τα ζουζουνάκια μας και είναι παρηγοριά μεγάλη. Σκέφτομαι ότι μπορεί και να μην ξαναμείνω έγκυος...

Ευαγγελίτσα, μάλλον ψυχολογικό είναι αυτό με το χιόνι. Δεν εξηγείται αλλιώς.
Εμένα μου αρέσει πολύ το χιόνι, αλλά εδώ στην Αθήνα αν χιονίσει παραλύουν όλα και μου αρκεί να το βλέπω για μια-δυο μέρες και μάλιστα να το βλέπω από το παράθυρο... Smile

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γειά σας κορίτσια τι κάνετε?

Μια που λέτε για χιόνια έμαθα ότι χιονίζει μέσα στη Θεσσαλονίκη κι έχω σκάσει από το κακό μου που δεν είμαι εκεί για να το δω. Mad

Εδώ συνέχεια βρέχει βρέχει κ πάλι βρέχει ασταμάτητα, πονάνε πια τα κόκαλά μου (γκρίνια)

Το μόνο καλό είναι οτι εφοδιάστηκα με μια νέα πεντάδα pingui κ περιμένω να τους ορμήξω μετά το φαγητό!!

mariabel

mariabel
Γεια σου, Άντα!!

Μαρίνα, ξέχασα να σε ρωτήσω, πώς είσαι σήμερα;

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χαχαχα
Αda απο εδώ το πάμε απο εκεί το φέρνουμε στο τέλος πάλι στα γλυκά καταλλήγουμε!!!πωπω ζήλεψα τώρα!!!σλουρπ!

Μαρία δν θέλω να ακούω χαζά!τι είναι αυτά που λες ότι σκέφτεσαι ότι μπορεί να μην ξαναμείνεις έγκυος??? δν θέλω να ακούω τέτοια!!!Εσύ που έχεις ήδη κάνει ένα παιδάκι έχεις πολλές περισσότερες πιθανότητες απο εμάς από την άποψη ότι αφού το καταφέρατε μια φορά, δν υπάρχει κάποιο πρόβλημα! άρα να μην σκέφτεσαι τέτοια γιατί θα σε μαλώσω!!
Κι εγώ σκέφτομαι όταν αδιαθετώ μήπως έχω κάποιο θέμα και δν μπορέσω να μείνω τελικά, αλλά εγώ δν έχω μείνει καμία φορά και δν έχω κάνει εξετάσεις ποτέ για τίποτα Razz Razz Razz αλλά και πάλι δν το σκέφτομαι τόσο μαύρα..μια ελπίδα πάντα την έχω!!

Σας αφήνω για τώρα να ετοιμαστώ γιατί δουλεύω! θα τα ξαναπουμε αργότερα λογικά!! φιλάκια σε όλες και πανω απ όλα θετικες σκέψεις!! Είναι πολύ γλυκιές γιορτινές μέρες αυτές γεμάτες αγάπη , γλυκά , φαγητά, φωτάκια κλπ..για να τις μαυρίζουμε με απαισιόδοξες σκέψεις!!!! ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑ!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 24 875502 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 24 875502 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 24 875502

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:χαχαχα
Αda απο εδώ το πάμε απο εκεί το φέρνουμε στο τέλος πάλι στα γλυκά καταλλήγουμε!!!πωπω ζήλεψα τώρα!!!σλουρπ!

θετικες σκέψεις!! Είναι πολύ γλυκιές γιορτινές μέρες αυτές γεμάτες αγάπη , γλυκά , φαγητά, φωτάκια κλπ..για να τις μαυρίζουμε με απαισιόδοξες σκέψεις!!!! ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑ!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 24 875502 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 24 875502 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 24 875502

Τι να κάνω που είμαι λιχούδα Laughing

Όσο για τις θετικές σκέψεις συμφωνώ κι επαυξάνω!!! sunny

Καλό κουράγιο στη δουλεια boubou μου!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 24 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις