201 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 Δευ Δεκ 19, 2011 5:56 am
evi27
Πρωταγωνιστής!!
Ada δεν θυμάμαι έχεις καθυστέρηση?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
natali-maria έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια!Προσπαθούμε για το 2ο μωράκι μας μιας και έχουμε στο ιστορικό μας μια έκτρωση.Εχουμε κάνει σπερμοδιάγραμμα το οποίο ήταν άριστο,κολπικό υπέρηχο ο οποίος έδειξε πολυκυστικές ωοθήκες για αυτό και η ακανόνιστη περίοδος,θεραπεία με clomiphaine & pregnyl για 3 μήνες χωρίς επιτυχία!Και τέλος έκανα και μια σαλπιγγογραφία η οποία ήταν πετακάθαρη!Και τώρα είμαστε στην αναμονή!!
Ada έγραψε:Δε σας προλαβαίνω ρε κορίτσια τι να πω πια!!
Χρόνια πολλά στη mariabel να σαι γερή κι ό,τι ποθείς!
Μια τεράστια αγκαλιά στη siren κ όσο μπορείς προσπάθησε να το δεις πιο θετικά.Θέλω κι εγώ να πιστεύω σ' αυτό που έλεγε η γιαγιά μου το "κάθε εμπόδιο για καλό".
υ.Γ άμα σας πω τι πέρασε η καημένη η γιαγιάκα μου για να κάνει μωράκι δε λέγεται,θα μπορούσε να γίνει βιβλίο ολόκληρο!
Όσο για μένα περιμένω ακόμα πήρα κ τέστ σήμερα αλλά δεν έχω καταφέρει να ανοίξω το κουτάκι.Χωρίς πλάκα τρέμουν τα χέρια μου σαν τρελά με το που το πιάνω.
Νιώθω βέβαια οτι από στιγμή σε στιγμή θα ρθει κ μάλλον είναι μονο το άγχος μου.
Φοράω 2 ζευγάρια κάλτσες κ τα πόδια μου είναι ακόμα παγωμένα κ ταυτόχρονα έχω αλλάξει 2 φανελάκια από τον ιδρώτα
Sorry για το μεγάλο μήνυμα έχω να πω κι άλλα, αλλά θα συγκρατηθώ!
art86 έγραψε:κοριτσια help....ενιωσα απιστευτο πονο γυρω γυρω απο τον αφαλο...σαν τσουξιμο δν ξερω πως αλλιως να το περιγραψω...εντονος πονος.....τι να ναι
Ada έγραψε:Το κανα Παναγιά μου το κανα πρέπει να περιμένω 5 λεπτα από το άγχος μου κατόύρισα και το παραθυράκι ελπίζω να μην το χάλασα
art86 έγραψε:κοριτσια help....ενιωσα απιστευτο πονο γυρω γυρω απο τον αφαλο...σαν τσουξιμο δν ξερω πως αλλιως να το περιγραψω...εντονος πονος.....τι να ναι
art86 έγραψε:μεχρι παρασκευη αλλα αν δν ερθει κ μεχρι τοτε ενταξει ε δν νομιζω.....τοσα χρονια δν μου εχει καθυστερησει ποτε τοσο....5 μερες σημερα
Ada έγραψε:Το χάλασα! Πόσο άχρηστη είμαι Θεέ μου? Δε βγάζει τίποτα στο παραθυράκι ελέγχου
Ειλικρινά γελάω κ κλαίω με τα χάλια μου
Ευχαριστώ πολύ για τη συμπαράσταση κορίτσια
Ada έγραψε:Το χάλασα! Πόσο άχρηστη είμαι Θεέ μου? Δε βγάζει τίποτα στο παραθυράκι ελέγχου
siren έγραψε:Σημερα ειδα αιμα, πηρα τον γιατρο μου και με εστειλε για β-χοριακη την Παρασκευη ειχα 192 και επεσε στο 33. Απεβαλα στις 5 εβδομαδες.Απο την αρχη φαινοτανε οτι κατι δεν παει καλα. Ευχομαι καμια να μην το περασει αυτο. Και με το καλο να μεινετε ολες εγκουλες με τελειομηνη εγκυμοσυνη και υγιη μπεμπακια.
Ada έγραψε:Διπλό πήρα αλλά δεν μπορώ να βγάλω τίποτα τώρα ΄για να κάνω το δεύτερο κ κλαψουρίζω σαν τρελη.
Θέλω να γίνω κ μάνα, εδώ ένα τεστ δεν μπορώ να κάνω.
Θέλω να πάρω τον άνδρτα μου τηλ αλλά είναι στη δουλειά κ δε θέλω να τον τρομάξω
Ada έγραψε:Διπλό πήρα αλλά δεν μπορώ να βγάλω τίποτα τώρα ΄για να κάνω το δεύτερο κ κλαψουρίζω σαν τρελη.
Θέλω να γίνω κ μάνα, εδώ ένα τεστ δεν μπορώ να κάνω.
Θέλω να πάρω τον άνδρτα μου τηλ αλλά είναι στη δουλειά κ δε θέλω να τον τρομάξω
Ada έγραψε:Έβαλα να ζεστάνω νερό να κάνω ένα χαμομήλι ελπίζω αυτό να το καταφέρω...
Λέω μετά να δοκιμάσω το άλλο βάζοντας τα σε κουπάκι όπως είπατε.
Η χαζομάρα μου είναι οτι ήθελα να το κάνω μόνη μου κ να του το πω μετά αν είναι θετικό να χαρεί.Από το Σ/κ προσπαθεί να με ρωτήσει τι έγινε με την περίοδο (με κοιτούσε περίεργα κάθε φορά που πήγαινα wc) αλλά επειδή τον είχα παρακαλέσει να μη με αγχώσει δεν έχει βγάλει τσιμουδιά.
Είμαι μαμά! » ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ » Θέλω να μείνω έγκυος! » Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης