Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
628 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 628 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 40]

nana80

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
γεια σας κοριτσια..κ εγωπεριμενω περιοδο στις 21 αλλα εχω καφε υγρα,τι να ειναι??

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τώρα αγάπη είναι ν αρχίσεις τα κ καλά τυχαία Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 11 604962
να τον φουντώσεις καλά καλά κ μετά να τον αφήσεις σύξυλο Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Μουαχαχαχαχα

Εμένα πάντως το πήρε πολύ ψύχραιμα το σημερινό μου φιάσκο , να φανταστείς γελούσε με τα χάλια μου γιατί με φαντάστηκε έξαλλη , με το μαλλί σηκωμένο να βλέπω το πρώτο αποτυχημένο τεστ.
Χαλάρωσα κι εγώ κ όπως είπε κ είπατε ένας ακόμα μήνας να χαρούμε ελεύθερες κ μπόλικες ζουζουνιές!

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βρε κοριτσακια μου το θεμα δεν ειναι να του κανω αντιποινα αλλα να καταλαβενει και καποια πραγματα απο μονος του και οχι να του τα δινω ολα σερβιρισμενα οκ δεν σας κρυβω οτι μου περασαν τα νευρα τωρα ειναι στον αλλον καναπε ακομα με το μπουρνουζι Rolling Eyes και ολο απο δω κοιταζει και δεν ειναι οτι τον ειθελα μονο γιααα... Wink αλλα και να μιλησουμε να πουμε τα νεα μας να τον ρωτησω πως πηγε η δουλεια να με ρωτησει πως πηγε σημερα με την μικρη απλα καθημερινα πραγματα πολλα ζηταω ?

Evaggelitsa 26

Evaggelitsa 26
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
αγαπη έγραψε:βρε κοριτσακια μου το θεμα δεν ειναι να του κανω αντιποινα αλλα να καταλαβενει και καποια πραγματα απο μονος του και οχι να του τα δινω ολα σερβιρισμενα οκ δεν σας κρυβω οτι μου περασαν τα νευρα τωρα ειναι στον αλλον καναπε ακομα με το μπουρνουζι Rolling Eyes και ολο απο δω κοιταζει και δεν ειναι οτι τον ειθελα μονο γιααα... Wink αλλα και να μιλησουμε να πουμε τα νεα μας να τον ρωτησω πως πηγε η δουλεια να με ρωτησει πως πηγε σημερα με την μικρη απλα καθημερινα πραγματα πολλα ζηταω ?

Αφου είναι μπουφοι όλοι τους Αγάπη μου!!! Τι περιμένεις;;;;

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σας φιλεναδουλες μου!!Εχω ψοφήσει στην κούραση σήμερα αλλά ευτυχώς η ζουζουνιά, ζουζουνιά Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 11 215994 , δν έχω παραπονο Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 11 40746

Ελευθερία μου δν το συζητώ!ΕΝΟΕΙΤΑΙ ότι σε θέλουμε στην παρέα μας κάθε μέρα, όχι μόνο που και που!
Μαρία βλέπω αδιαθέτησες!..μην ακους την πεθερα ουτε για αστειο ..βουρ και για ένα και για όσα θες!! σιγα μη τους βάλουμε και τροχονομους στο κρεβατι μας!!
Αda συγνώμη αλλά με έκανες και γέλασα λίγο!!Γιατι βρε κοπελίτσα μου τόσος πανικός???και γιατί παίρνεις τις μετρητής ένα τεστ που έκανες με αραια ούρα απογευματινα κι όχι με τα πρωινα?όσο δν αδιαθετείς εμεις ελπίζουμε! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 11 90233
Αρτεμης αχνοβλέπω το +, ελπίζω μέχρι την Τεταρτη να το δουμε φουλ!!!!
Ευαγγελίτσα κι εσύ μην απογοητεύεσαι ακόμη!Δν ήρθε τίποτα...ότι σύμπτωμα έχουμε στην περιοδο μπορει να εχουμε και στην εγκυμοσυνη, αρα..ότι και να λες δν μετράει με τα ισως! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 11 837218
Δημητρούλα τι κανεις?έχουμε να σε δουμε καιρό!!!πες μας κανα νεο απο τις ξενιτιές!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 11 228222
αγαπη πως σε νιωθω κατι τετοιες στιγμες δν λεγεται!!! αυτα που ελεγα κι εγω πριν λιγες μερες οτι καταλήγω να τον "κυνηγάω"!αχ αυτοι οι άντρες!
χάσαμε το Λεμονάκι..αύριο έχει και ραντεβού με τον γιατρό, δν μπαινει μάλλον για να μας πει τα ευχαριστα!!
και σε ολα τα υπολοιπα κοριτσια μου! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 11 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 11 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 11 417472

δν ειπα εγω για την κοπελιτσα που ειναι εγκυος μικρη!νομιζω η Ιφιγενεια, χωρις να παιρνω και ορκο! Embarassed

Evaggelitsa 26

Evaggelitsa 26
Που είσαι βρε κοριτσάκι εσυ (Μπουμπού);;; Σημερα δεν ακούστηκες καθόλου!!! Καλά πέρασες λογικά!!!χιχιχι!!!

Για ποια κοπελίτσα λες δεν καταλαβα;; Την Ιφι;;;

markella01

markella01
Αγάπη... κορίτσι μου όλοι είναι το ίδιο... δεν τους κόβει, απλά ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΟΒΕΙ. Δεν το κάνουν από σκοπιμότητα, ούτε θέλουν να μας σπάσουν τα νεύρα, ίσα ίσα αυτοί θέλουν να είμαστε συνέχεια μες τα χαμόγελα, κι όταν μας βλέπουν κάπως έχουν 2 άμυνες: ή έχουν τα κότσια να ρωτήσουν τι συμβαίνει(σπάνια περίπτωση) ή το παίζουν τρελίτσα και σου τη λένε κι από πάνω (συχνότατη περίπτωση). Κι αμα αρχίσεις τον εξάψαλμο σου λένε μη με ζαλίζεις κι από πάνω...
Για σκότωμα σου λέω... για σκότωμα, για κρέμασμα, γενικώς, για όλα....

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Hello κοριτσια!
Αντα δεν πειραζει που τελικά βγηκε αρνιτικό.. εχει ο θεος βρε κοπελια, πας μου φαινεται δυναμικά για την καινουργια χρονιά!
Αρτ μπραβο για την υπομονή σου και την αναμονή... πραγματικά εγω θα τον είχα πεισει τον αντρουλη χιχιχιχι
Αγαπη...νομιζω οτι τελικά ειναι οντως δυσκολο να μεγαλωνεις αντρα!!!χιχιχι!! ..ειναι λιγο απο τον Αρη να το πω....;
Εμεις πριν απο λιγο φτιαξαμε κατι cookies σοκολάτα που τα λιγουρευτικε ο κυριος-του μυρισανε λεει... μηπως τον γκαστρωσα ρε κοριτσια????- τεσπα αποτυχια τα μπισκοτακια... και μου λεει: αφου τα φτιαξαμε μαζι με περνει να σου πω πως δεν μου αρεσουν... με βλεπω μονη μου να γουρουνιαζω. pig pig χιχιχιχιχι

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Evaggelitsa 26 έγραψε:Που είσαι βρε κοριτσάκι εσυ (Μπουμπού);;; Σημερα δεν ακούστηκες καθόλου!!! Καλά πέρασες λογικά!!!χιχιχι!!!

Για ποια κοπελίτσα λες δεν καταλαβα;; Την Ιφι;;;

Εχω πηξει σημερα.. μεχρι τις 4,30 στη δουλεια και μετα μεχρι να ερθω σπιτι να βγαλω τον τσαρλι βολτα πηγε 5+ και μετα πηγαμε στην αγορα να βρει αθλητικα ο αντρουλης μου , και μετα με πηγε και στα goody's για φαγακι (παλι pig νιασαμε οπως καταλαβατε χιχι!) και μετα που ηρθαμε σπιτι...ζουζουνίσαμε.. Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 11 328109 και μετα εδω σας έγραψα το μηνυματακι και μετα χορισα 2 κοτοπουλα σε μεριδες για τον τσαρλι..και τωρα ξαναεκατσα ετοιμη να πεθανω!!

ΨΕΜΑΤΑ οχι η Μαρια ελεγε για μια φιλη της που ειναι μικρη ε? που εμεινε εγκυος και δν το ηθελε... και καποια κοπελα ειπε οτι το ειπα εγω Embarassed Rolling Eyes

ωραια τα κουκις..δν εχω φτιαξει... αλλα αυτα που αγοραζω απεξω τα εξαφανιζω!αχ Μαρινα ετσι το παθαινω κι εγω..κανω γλυκα και στο τελος τα τρωω μονη μου γιατι μονο εγω ειμαι γλυκατζου, ο αντρας μου πολυυυυ λιγο! pig pig pig pig pig pig pig

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
boubou έγραψε:
ωραια τα κουκις..δν εχω φτιαξει... αλλα αυτα που αγοραζω απεξω τα εξαφανιζω!αχ Μαρινα ετσι το παθαινω κι εγω..κανω γλυκα και στο τελος τα τρωω μονη μου γιατι μονο εγω ειμαι γλυκατζου, ο αντρας μου πολυυυυ λιγο! pig pig pig pig pig pig pig

τι να σου πω, εμενα μου αρεσαν και πολυ μαλιστα.. απλως ο καλος μου αντρουλης νομιζε οτι θα φτιαχναμε κατι αλλα που ειχε φαει καπου και του αρεσαν και αφουουουουου τα βγαλαμε απο το φουρνο και είδε οτι δεν είχανε αλλαξει και πολυ σε αυτα που νομιζε πριν τα βαλουμε στο φουρνο δεν του αρεσαν.. λες και θα παθενανε ολικη μεταλαξη μεσα στο φουρνο.. ετσι νομιζε.. τεσπα ..αντρες..-αα-σχετικόοοοοος!! γενικα ομως είναι πολυ γλυκατζης και γουσταρει να με βοηθαει! φαντασου φετος φτιαξαμε μαζι κουραμπιεδες, μελομακάρονα και τρουφακια!!!! Η pig pig pig pig σε ολο της το μεγαλείο!!!! ...ευτυχως που κανω καμια γυμναστικη μες τη βδομαδα γιατι.... δεν θα με εβλεπα καθολου καλα pig pig pig !!! χιχιχιχι

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
θέλω κι εγω να κανω γυμναστική αλλά εκτός που όλο δουλειά σπίτι δουλειες κλπ παει ολη η ενεργεια μου..επειδη μου αρεσουν και οι αεροβιες που χτυπιεσαι φοβαμαι να κανω τωρα που ειμαι στην προσπαθεια!οποτε δν κανω ...αλλα επειδη δν προλαβαινω και να κατσω λιγο..δν εχω παραπονο...μονο 2 κιλα πανω απο τα κιλα μου ειμαι παρολες τις pig νιες χιχιχιιχ θα σας αφησω να δω καμια ταινιουλα με το αντρουλακι μου και τον τσαρλακι μου αγκαλια!! θα μπω μετα παλι για καληνυχτα! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 11 531909 για τωρα! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 11 523139

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:
Αda [/color]συγνώμη αλλά με έκανες και γέλασα λίγο!!Γιατι βρε κοπελίτσα μου τόσος πανικός???και γιατί παίρνεις τις μετρητής ένα τεστ που έκανες με αραια ούρα απογευματινα κι όχι με τα πρωινα?

Ε μα, για γέλια ήμουν σήμερα,με το που έπιανα τη συσκευασία έτρεμα κ δεν μπορούσα να την ανοίξω.Ένιωθα δύσπνοια, ταχυπαλμίες, πανικό σωστό!

Στις οδηγίες έλεγε ότι όποια ώρα της ημέρας κ να το κάνω δε θα πείραζε γι αυτό έκανα το πρώτο.

Η πλάκα είναι ότι όταν διάβαζα τις οδηγίες έλεγα από μέσα μου "Μα πώς μπορεί κάποια να μην το κάνει σωστά". Αυτό είναι που λένε θεία δίκη. Καλά να πάθω η ξύπνια.

Υ.Γ αν κάνετε κουλουράκια googlείστε κουλουράκια βρώμης με κομματάκια σοκολάτας, τα είδα πρόσφατα στην τιβι τα κανα κ ήταν super!!

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xaxaxaxa.τελειο μονο ενασ αντρασ θα μπορουσε να το σκεφτει αυτο

demmy5_k

demmy5_k
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ελλη μου η ξενιτιά ήταν υπεροχή! Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, κρύο, υπέροχο ξενοδοχείο! Τέλειο διάλειμμα, πίσω όμως στη ρουτίνα τώρα και στις γνωστές αγωνίες μας,

Ελευθερία μου χίλια συγνώμη για τη μ@λ@κ@@ μου! Δεν είχα διαβάσει τις σελίδες τις τελευταίες. Μη στεναχωριεσαι καρδούλα μου και όλα γίνονται για κάποιο σκοπό. Και αν έπρεπε να γίνει, καλύτερα τώρα στην αρχή παρα μετά. Σε θέλω δυνατή, εντάξει; Οπότε πέφτουμε ξανασηκωνόμαστε, πιο δυνατές κάθε φορά Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 11 417472

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
..οταν ειπα στον γιατρο μου οτι κανω γυμνατική και αν αυτο επιρεαζει (και κανω και δυναμική) μου ειπε καλα κανεις και να μη το σταματησεις... λες; θα τον ξαναρωτησω αυριο που θα τον δω για την σαλπιγγογραφια..
εχει ρωτησει καμια τον γιατρο της σχετικα με γυμναστική πριν τη συλληψη;;

κουλουρακια βρωμης ε; ..καλο ποιο helthy μου ακουγεται αυτο.. οσο για τα cookies θα πω στον καλο μου αντρουλη να τα παρει στη δουλεια του να τα κερασει στους συναδελφους του!! αφου τα εφτιαξε με τα χερακια του !!! χαχαχαχα Very Happy Very Happy

266Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 11 Empty ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ! Δευ Δεκ 19, 2011 12:28 pm

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΣΙΡΕΝ ΜΟΥ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ...ΘΑ ΞΑΝΑΜΕΙΝΕΙΣ ΕΓΚΥΟΥΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ...ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ!ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ!

ifigeniaboz

ifigeniaboz
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!
ΜΟΥ ΛΕΙΨΑΤΕΕΕΕΕΕ......
ΕΥΗ ΑΓΑΠΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΤΣΑ ΠΟΣΟ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΥ ΜΕ ΣΚΕΦΤΗΚΑΤΕ Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 11 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 11 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 11 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 11 417472 Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΞΕΖΟΥΜΙΣΑ ΧΘΕΣ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΙ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΚΟΥΡΑΖΜΕΝΟΣ Κ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΕΡΝΟΤΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΣΙΡΕΝ ΜΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΩΣ ΝΙΩΘΕΙΣ...ΤΑ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΜΩΣ ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΤΣΙ??
ΒΟΥΒΟΥ ΟΛΑ ΚΑΛΑ?
Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ Κ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΛ ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΩ....... Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 11 604962 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 11 604962 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 11 604962 Η ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΩ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΑΠΟΨΕ??
ΧΑΧΑΧΑΧΑ

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Να το εκμεταλλευτείς καλέ! Δεν παθαίνουν τίποτα αυτοί, μην ανησυχείς! Ο δικός μου κάθε μέρα στις 5 ξυπνάει αλλά το σεξ σεξ! Αχαχαχαχαχα!

ifigeniaboz

ifigeniaboz
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
elena25 έγραψε:Να το εκμεταλλευτείς καλέ! Δεν παθαίνουν τίποτα αυτοί, μην ανησυχείς! Ο δικός μου κάθε μέρα στις 5 ξυπνάει αλλά το σεξ σεξ! Αχαχαχαχαχα!
ΕΛΕΝΑ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΛΗΣΠΕΡΙΣΑ...
ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΕΩΣ Κ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΕΙΜΑΙ ΦΟΥΛ ΓΟΝΙΜΕΣ....
ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 11 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 11 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 11 215994 ΧΑΧΑΧΑΧΑ

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αντε και καλο βολι!! χιχιχιχιχιχι παω και εγω για Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 11 850933 καληνυχτες!

mariabel

mariabel
Έλλη, ναι είχα πει για μια φίλη, αλλά μετά έγραψε και μια άλλη κοπέλα για έναν πρώην που την πήρε τηλ και ζητούσε το τηλ του γυναικολόγου, γιατί κάποια γνωστή του έμεινε έγκυος. Αυτή δεν είχε περίοδο και ο γιατρός είχε πει ότι είναι θαύμα που έμεινε έγκυος, αλλά αυτή δεν το θέλει το μωρό... Και έχω φρικάρει!!!!

Άντα, και εγώ γέλασα με το πάθημά σου... Ήσουν σε έξαλλη κατάσταση. Θα το θυμάσαι αργότερα και θα γελάς! Smile Αν δεν έρθει η περίοδος ούτε την άλλη εβδομάδα, ξανακάνε τεστ (ήρεμη όμως). Smile

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σας κοριτσάκια μου!ήρθα κι εγώ ξανά!ποιες είναι εδώ??
Ιφι έχεις ξεσαλώσει ή μου φαίνετα χαχαχχα καλά το κάνεις!!

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μάλλον δεν είναι καμιά εδώ...οπότε πάω για νάνι....καληνύχταααα... Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 11 334590

pipi

pipi
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Κοριτσια...δεν σας το πα? Μου ηρθε η κυρια πρωι πρωι...στην ωρα της...και υποφερω..υποφερω..ολη μερα ειμαι με αναβραζον και τωρα πηρα ενα πονσταν...χαλια ειμαι,μεχρι κ εμετο μου ερχοταν να κανω...τι να πω..αυτες τις μερες περιμενω κ τις ορμονολογικες να δω τι γινεται μετα για τεστ παπ και βλεπω να μην την γλυτωνω και την σαλπιγγογραφια αφου βαλω τον αντρα μου να κανει σπερμοδιαγραμμα και ολα αυτα να μαστε καλα τον γεναρη οπωσδηποτε...τι πηρα αποφασι...εχω πεσει παλι ψυχολογικα...

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
pipi σε καταλαβαίνω, ειναι και οι μερες τετοιες που οταν αδιαθετουμε πεφτουμε ψυχολογικα, αλλα σε λιγες μερες θα εισαι παλι φουλ στην όρεξη (αν κρινω απο εμενα!)και ολα θα πανε καλα!!αν νομιζεις οτι ηρθε η ωρα να κανετε εξετασεις εγω δν θα διαφωνήσω..αν υπαρχει κατι θα το μαθετε κι ετσι θα το θεραπεύσετε κι αν δν υπαρχει θα ηρεμίσετε και θα στεριώσει το σποράκι! cheers
Μαρια τα εχω χασει Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 11 911307 λεμε τοσα πολλα καθε μερα που εμπλεξα τα μπουτια μου!σορυ! Embarassed
Ιφιγένεια μπραβο σου κοπελα μου!!! σήμερα όλη μέρα πάρτι!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 11 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 11 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 11 215994 ιχιχιχ

καληνυχτα σε ολες Sleep σας φιλω γλυκα και τα λεμε αυριο πρωι πρωι!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 11 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 11 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 11 417472 ωρα για νανι Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 11 850933

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις