251 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 Δευ Δεκ 19, 2011 9:57 am
nana80
Σιωπηλή δύναμη
γεια σας κοριτσια..κ εγωπεριμενω περιοδο στις 21 αλλα εχω καφε υγρα,τι να ειναι??
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
αγαπη έγραψε:βρε κοριτσακια μου το θεμα δεν ειναι να του κανω αντιποινα αλλα να καταλαβενει και καποια πραγματα απο μονος του και οχι να του τα δινω ολα σερβιρισμενα οκ δεν σας κρυβω οτι μου περασαν τα νευρα τωρα ειναι στον αλλον καναπε ακομα με το μπουρνουζι και ολο απο δω κοιταζει και δεν ειναι οτι τον ειθελα μονο γιααα... αλλα και να μιλησουμε να πουμε τα νεα μας να τον ρωτησω πως πηγε η δουλεια να με ρωτησει πως πηγε σημερα με την μικρη απλα καθημερινα πραγματα πολλα ζηταω ?
Evaggelitsa 26 έγραψε:Που είσαι βρε κοριτσάκι εσυ (Μπουμπού);;; Σημερα δεν ακούστηκες καθόλου!!! Καλά πέρασες λογικά!!!χιχιχι!!!
Για ποια κοπελίτσα λες δεν καταλαβα;; Την Ιφι;;;
boubou έγραψε:
ωραια τα κουκις..δν εχω φτιαξει... αλλα αυτα που αγοραζω απεξω τα εξαφανιζω!αχ Μαρινα ετσι το παθαινω κι εγω..κανω γλυκα και στο τελος τα τρωω μονη μου γιατι μονο εγω ειμαι γλυκατζου, ο αντρας μου πολυυυυ λιγο!
boubou έγραψε:
Αda [/color]συγνώμη αλλά με έκανες και γέλασα λίγο!!Γιατι βρε κοπελίτσα μου τόσος πανικός???και γιατί παίρνεις τις μετρητής ένα τεστ που έκανες με αραια ούρα απογευματινα κι όχι με τα πρωινα?
ΕΛΕΝΑ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΛΗΣΠΕΡΙΣΑ...elena25 έγραψε:Να το εκμεταλλευτείς καλέ! Δεν παθαίνουν τίποτα αυτοί, μην ανησυχείς! Ο δικός μου κάθε μέρα στις 5 ξυπνάει αλλά το σεξ σεξ! Αχαχαχαχαχα!
Είμαι μαμά! » ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ » Θέλω να μείνω έγκυος! » Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης