26 Απ: τρελαθηκα πρωι πρωι στο σχολειο!!!!!!!!! Τετ Δεκ 21, 2011 4:08 am
kathrinkaterina
Η ψυχή της παρέας!
εμεις στο σχολειο μας εχουμε ενα παιδακι του οποιου η γονεις του ειναι καθηγητες!(το γραφω γιατι σε καθε συναντηση και παρτυ που κανει καποιο παιδακι μας το θυμιζουν)ααα εμεις οι καθηγητες εχουμε αλλη τακτικη για τα παιδια μας!!!τελος παντως με το συγκεκριμενο παιδακι ο μικρος μου εχει προλημα! ετρωγε σε ενα διαλειμα μια τυροπιτα (ο δικος μου) πηγε το παιδακι του ειπε να φαω λιγακι ο δικος μου αρνηθηκε χτυπησε το αλλο το παιδακι τον δικο μου του πηρε την τυροπιτα την εφαγε! δευτερο ειχαμε παρει μια τσαντα με τον ben ten(παιδικος ηρωας) του ζωγραφισε την τσαντα!και τις δυο φορες εκανα παραπονα στην μαμα του!!! την τριτη φορα αρχισε να τον κοροιδευει επειδη ο δικος μου φοραει γυαλια! γυαλακια γυαλακια εεε ρεεε στραβωμαρα του φωναζε!!!! ανοιξε τα γκαβα σου και δες στον πινακα να ξεστραβωθεις! εκει πιανω την μανα του και της λεω καντε κατι δεν γινετε αυτο θα εχουμε προβλημα! εεεεε την τελευταια φορα πριν απο μια βδομαδα δλδ ειχε πιασει ενα αλλο παιδακι και ελεγε: παρε ενα μπουκαλι και βρεξε τον γιωργο(ο δικος μου)αλιως θα σε δειρω! εφαγε και κανα δυο το αλλο το παιδακι τον εκανε τον γιωργο μουσκεμα!!!και εκει πιανω την μανα του εγω σε εξαλη κατασταση βεβαια και της λεω! εισαι καθηγητρια αλλα ασχολεισε μονο με τους μαθητες σου πρεπει να ασχοληθεις και με τον γιο σου και να του μεθεις τροπους!!! η δασκαλα στην μεση να πρωσπαθει η κλαημενη να ηρεμηση τα πνευματα αλλαεγω ημουνα σε κατασταση σοκ!