1 οσες δε μας στηριζουν στον αποκλειστικο μητρικο θηλασμο αυτο μας αφορα!!συνεχιστε δυναμικα!! Τετ Δεκ 21, 2011 7:45 am
kaatrin
Πρωταγωνιστής!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
αν πατουσες ,θα διαβαζες τα οφελη του μητρικου θηλασμου και μια ερευνα σχετικη με το οτι τα παιδια που θηλαζουν αρρωσταινουν λιγοτερο στο αναπνευστικο τους και αυτο ειναι τοσο ενθαρρυντικο σε εμας που θηλαζουμε και εχουμε 1002γυρω μας να μας πρηζουν με τα ξενα γαλατα και γιατι δε τα δινουμε επειδη δε χορταινει και καλα τα παιδι που για μια ακομα φορα καταλαβαινω αφου το διαβασα ποσο καλα κανω και συνεχιζω να θηλαζω δυναμικα!!!Kastallia έγραψε:Παιδια,πειτε με γκαου,αλλα δεν καταλαβα το θεμα...δεν πατησα τα λινκ αλλα απο τον τιτλο δεν καταλαβαινω τιποτα.Τι μας αφορα ακριβως;;;
Rinoula έγραψε:Νομίζω ψαρεύεις καυγά kaatrin, καλύτερα βάλε κάτι πιο ήπιο στον τίτλο!
και εγω συμφωνω με την ελενα,ναιelena25 έγραψε:Rinoula έγραψε:Νομίζω ψαρεύεις καυγά kaatrin, καλύτερα βάλε κάτι πιο ήπιο στον τίτλο!
Καταλαβαίνω τι σε έχει κάνει να πιστεύεις κάτι τέτοιο (τελευταία το forum έχει αναστατωθεί) αλλά δε νομίζω πως αυτός ήταν ο σκοπός της κοπέλας που έγραψε αυτό το θέμα.
Πολλές κοπέλες που θηλάζουν το περιβάλλον τους (συνήθως από άγνοια) δεν τις στηρίζει οπότε αυτό το θέμα θα τους δώσει κουράγιο και ίσως επιχειρήματα για να αντιμετωπίσει όσους δεν τη στηρίζουν. Είδαμε ένα παρόμοιο θέμα πριν 1-2 μέρες με μια κοπέλα που ήταν πολύ στενοχωρημένη επειδή ο παιδίατρος την παρότρυνε να δίνει συμπλήρωμα στο μωρό της και εκείνη δεν ήθελε με τίποτα. Ίσως αυτό το θέμα τη βοηθήσει.
Ας μην είμαστε τόσο καχύποπτοι. Ξέρω πως είναι δύσκολο με όλα όσα διαβάζουμε τελευταία αλλά δεν αποσκοπούν όλα τα θέματα σε καβγά.
Φιλικά τα λέω αυτά, έτσι;
και εγω συμφωνω με την ελενα,ναι[/quote απορω πραγματικα πως θα μπορουσα να ψαρεψω καβγα στο forum αλλη ορεξη δεν ειχα .ακριβως επειδη θυμηθηκα την περιπτωση εκεινης της κοπελας ανοιξα αυτο το θεμα!!!και βεβαια ανα;φερομαι στο οικογενειακο περιβαλλον που δε μας στηριζει!!!elena25 έγραψε:Rinoula έγραψε:Νομίζω ψαρεύεις καυγά kaatrin, καλύτερα βάλε κάτι πιο ήπιο στον τίτλο!
Καταλαβαίνω τι σε έχει κάνει να πιστεύεις κάτι τέτοιο (τελευταία το forum έχει αναστατωθεί) αλλά δε νομίζω πως αυτός ήταν ο σκοπός της κοπέλας που έγραψε αυτό το θέμα.
Πολλές κοπέλες που θηλάζουν το περιβάλλον τους (συνήθως από άγνοια) δεν τις στηρίζει οπότε αυτό το θέμα θα τους δώσει κουράγιο και ίσως επιχειρήματα για να αντιμετωπίσει όσους δεν τη στηρίζουν. Είδαμε ένα παρόμοιο θέμα πριν 1-2 μέρες με μια κοπέλα που ήταν πολύ στενοχωρημένη επειδή ο παιδίατρος την παρότρυνε να δίνει συμπλήρωμα στο μωρό της και εκείνη δεν ήθελε με τίποτα. Ίσως αυτό το θέμα τη βοηθήσει.
Ας μην είμαστε τόσο καχύποπτοι. Ξέρω πως είναι δύσκολο με όλα όσα διαβάζουμε τελευταία αλλά δεν αποσκοπούν όλα τα θέματα σε καβγά.
Φιλικά τα λέω αυτά, έτσι;
ακριβως Βανια αυτο εννοουσα και οπως το ειπες για τον δαιμονα της ταχυτητας .συγνωμη αν καποιες παρεξηγηθηκαν!!!βανια έγραψε:Προφανώς ήθελε να γράψει :για όσους δεν μας στηρίζουν στο μητρικό θηλασμό , αλλά ο δαίμονας της ταχύτητας .
Rinoula έγραψε:Εντάξει έχετε δικιο ζητώ συγγνώμη απλά έχουν δει πολλά τα μάτια μου και συνήθως τέτοιου είδους θέματα γίνονται αφορμές για τσακωμούς!
Καατρίν σου ζητώ συγγνώμη, σε παρεξήγησα!
μπεμπινι 1 έγραψε:ξερετε κατι ?αν γεννουσα τωρα θα το ξανακυνηγουσα το θεμα του θηλασμου που στο πρωτο μου παιδι απετυχα παταγωδως.δε πειραζει,το ανεστησα με ξενο γαλα αλλα στο δευτερο παιδακι οταν κανω θα το προσπαθησω πιο πολυ.ειδα και κατι βιντεακια σε σχεση με θυλασμο στο γιου τιουμπ και εβαλα τα κλαματα.τι ομορφες στιγμες!
συγχαρητηρια!!με αλλα 2 και το αποφασισες βρε θηριο!!!μπραβο σου!!!supermama έγραψε:χμμμ.. η αληθεια ο θηλασμος προκαλει εντασεις σε συζητησεις σε φορουμ. δεξερω γιατι. ισως καποια ατομα ειναι φανατικα ειτε στη μια πλευρα ειτε στην αλλη..ελπιζω να μη καταληξει ετσι.. Λοιπον... εγω ανοικα στις μαμαδες που ναι δεν ημουν φαν.οχι οτι ημουν και κατα αλλα δεμε ενοιαζε στααλλα μου παιδια. τωρα στο 3ο ηθελα να το θηλασω. αποκλειστικα. αλλα επειδη εχω και τα αλλα 2 και οι υποχρεωσεις ειναι πολλες αυτο το βραδυνο με σκοτωνε. ετσι εως τωρα θηλαζω εγω ολη μερα,και τοβραδυ που ξυπναει μονο δινω μπουκαλι.αν καταφερνετε να θηλασετε ομως αποκλειστικα συγχαρητηρια και μη το βαζετε κατω απλα επειδη καποιοι το παιζουν εξυπνοι. οπως λεει και μεσα 6 μηνες τουλαχιστον ειναι πολυ καλο!
συγχαρητηρια!!με αλλα 2 και το αποφασισες βρε θηριο!!!μπραβο σου!!!kaatrin έγραψε:
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Είμαι μαμά! » ΟΜΑΔΕΣ » Ομάδες εγκυμοσύνης » οσες δε μας στηριζουν στον αποκλειστικο μητρικο θηλασμο αυτο μας αφορα!!συνεχιστε δυναμικα!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης