1 Νοσοκομειακό Θήλαστρο...Ποιο; Πεμ Δεκ 22, 2011 2:27 am
????????
Επισκέπτης
Έχει επεξεργασθεί από τον/την LayElDi στις Τετ Φεβ 29, 2012 10:45 am, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : Διαγραφή δημοσιεύσεων)
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Έχει επεξεργασθεί από τον/την LayElDi στις Τετ Φεβ 29, 2012 10:45 am, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : Διαγραφή δημοσιεύσεων)
evvi έγραψε:απ οσες κοπελες τα εχουν χρησιμοποιησει εχω ακουσει οτι αξιζει τα λεφτα του.
εγω εχω το swing της medela και ειμαι πολυ ευχαριστημενη βγαζω καθε μερα και ουτε ποναω ουτε τπτ
evvi έγραψε:λιγο που το εψαξα παντως τωρα στο google πρεπει να ναι γυρω στα 60€ τον πρωτο μηνα και μετα λιγοτερα
LayElDi έγραψε:evvi έγραψε:απ οσες κοπελες τα εχουν χρησιμοποιησει εχω ακουσει οτι αξιζει τα λεφτα του.
εγω εχω το swing της medela και ειμαι πολυ ευχαριστημενη βγαζω καθε μερα και ουτε ποναω ουτε τπτ
Μου το πρότειναν και αυτό.Απλά να πω ότι 40ίζω σε λίγες μέρες και το θέλω κυρίως για το βραδυνό φαγητό της μικρής!Αν μπορέσω βέβαια να κάνω και αποθήκη ακόμα καλύτερα..Απλά φοβάμαι μη τυχόν και λιγοστέψει το γάλα μου με ένα μη νοσοκομειακό θήλαστρο!!
LayElDi έγραψε:evvi έγραψε:λιγο που το εψαξα παντως τωρα στο google πρεπει να ναι γυρω στα 60€ τον πρωτο μηνα και μετα λιγοτερα
το νοσοκομειακό της medela? μόνο?
wall.e έγραψε:Καλησπέρα,
και εγω το symphony της medela εχω νοικιασει 3 μηνες τωρα και εχω μεινει ικανοποιημενη. Πριν ειχα νοικιασει ενα αλλο αγνωστου ταυτοτητας και δεν εκανα δουλεια. Ελπιζω να σε βοηθησει. Επισης μου ειπαν να χρησιμοποιω το διπλα θηλαστρο και οχι ενα ενα τα στηθη.
etoile! έγραψε:wall.e έγραψε:Καλησπέρα,
και εγω το symphony της medela εχω νοικιασει 3 μηνες τωρα και εχω μεινει ικανοποιημενη. Πριν ειχα νοικιασει ενα αλλο αγνωστου ταυτοτητας και δεν εκανα δουλεια. Ελπιζω να σε βοηθησει. Επισης μου ειπαν να χρησιμοποιω το διπλα θηλαστρο και οχι ενα ενα τα στηθη.
Συμφωνω-ειναι καταπληκτικο!
Αλλα αν θες μονο για 1 γευμα γιατι δεν αγοραζεις το απλο που σου λενε οι κοπελες, να σου μεινει κιολας;
Αμα νοικιασεις εχει 60 τον πρωτο μηνα+35 ευρω τα εξαρτηματα για να βαζεις το γαλα και μετα εχει γυρω στα 40 νομιζω απο τον 3ο μηνα. Και εχεις μια ζυγαρια δωρο για τον 1ο μηνα (ισως και για μετα, αυτο δεν ειμαι σιγουρη).
Σου ειπε ο γιατρος οκ ομως; Μηπως θελει σκονη για πιο ευκολα κιλα. Γιατι και εμενα το ιδιο μου εκανε (μου ειπε για συμπληρωμα ενω θηλαζα αποκλειστικα ) και αναρωτιεμαι εαν μπορουμε να δωσουμε δικο μας αντλημενο ή θελουν σκονη για να βαλουν πιο γρηγορα κιλα... Τον ρωτησες;;
Σκεφτομαι και εγω να το ξανανοικιασω ή να αγορασω το swing.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης