Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
549 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 549 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

tsipita!!

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κι εγώ δούλευα στην εγκυμοσύνη και σταμάτησα 10 μέρες πριν γεννήσω (η γέννα μου ήταν προγραμματισμένη καθώς έκανα καισαρική)και μπορώ να πω ότι ζορίστηκα λίγο περισσότερο προς το τέλος γιατί είχα βαρύνει πολύ και είχα γίνει αρκετά δυσκίνητη Τι αναμνήσεις έχετε από την εγκυμοσύνη σας - Σελίδα 2 534787
Πάντως κι εγώ θεωρώ ότι είναι μύθος όλο αυτό περί εγκυμοσύνης (ότι είναι δηλαδή η ωραιότερη περίοδος στη ζωή μιας γυναίκας). Το μόνο ωραίο είνα η αίσθηση του μωρού στη κοιλιά σου (όπως είπε και η προλαλήσασα) I love you
Επίσης είναι ωραία περίοδος για το ζευγάρι αλλά κι αυτό όχι πάντα..

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tsipita!! έγραψε:
Πάντως κι εγώ θεωρώ ότι είναι μύθος όλο αυτό περί εγκυμοσύνης (ότι είναι δηλαδή η ωραιότερη περίοδος στη ζωή μιας γυναίκας). Το μόνο ωραίο είνα η αίσθηση του μωρού στη κοιλιά σου (όπως είπε και η προλαλήσασα) I love you

Νομιζω οτι καθαρα γι αυτο λενε οτι ειναι η ωραιοτερη περιοδος της ζωης μιας γυναικας..για κανενα αλλο λογο,οσο και τελεια να ειναι! Δν εχω μεινει ακομη εγκυος αλλα θα εδινα τα παντα να το νιωσω αυτο!! Wink Wink

momirene

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
boubou έγραψε:
tsipita!! έγραψε:

Νομιζω οτι καθαρα γι αυτο λενε οτι ειναι η ωραιοτερη περιοδος της ζωης μιας γυναικας..για κανενα αλλο λογο,οσο και τελεια να ειναι! Δν εχω μεινει ακομη εγκυος αλλα θα εδινα τα παντα να το νιωσω αυτο!! Wink Wink
Τωρα με την 2η εγκυμοσυνη εχω καταλαβει οτι μονο η αισθηση οτι εχεις ενα πλασματακι εμσα σου ειναι το ωραιοτερο πραγμα γιατι αλλιως...απο που να αρχισω!
Ολα τα καλα τα εχω...τοσο που πριν μεινω το σκεφτομουν...πως θα τα ξαναπερασω ολα αυτα...

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tsipita!! έγραψε:Κι εγώ δούλευα στην εγκυμοσύνη και σταμάτησα 10 μέρες πριν γεννήσω (η γέννα μου ήταν προγραμματισμένη καθώς έκανα καισαρική)και μπορώ να πω ότι ζορίστηκα λίγο περισσότερο προς το τέλος γιατί είχα βαρύνει πολύ και είχα γίνει αρκετά δυσκίνητη Τι αναμνήσεις έχετε από την εγκυμοσύνη σας - Σελίδα 2 534787

μμμμμμ τι να σου πω!
αν η εγκυμονούσα έχει τα νεύρα που είχα εγώ από τις ορμόνες....
αφού σκέφτομαι τι έκανα σε αυτόν το δύσμοιρο άνθρωπο και απορώ πως με άντεξε. και ήταν και πολύ ήρεμος.
γενικά ήμασταν πολύ αγαπημένοι, αλλά ώρες ώρες παραλογιζόμουν. έκανα και έλεγα πράγματα που ακόμα δεν τα πιστεύω! καταραμένες ορμόνες

antonia32

antonia32
αν κ εκοψα μαχαιρι το τσιγαρο εχω εκπληκτικες αναμνησεις απο την εγκυμοσυνη μου. μου λειπει αυτο το συναισθημα. ηταν ολα υπεροχα!!!!! περασα φανταστικα. το μωρο που κουνιοταν στην κοιλια, ο αντρας μου που ειχε γινει προεκταση της κοιλιας... ολα τελεια!

http://stardustwork.blogspot.com

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω δεν καταφερα να κοψω το τσιγαρο αλλα δεν μου στερησε κ τιποτα.αχ θυμαμαι την πρωτη φορα που τον ενιωσα να κουνιεται στην κοιλιτσα μου.τον αντρα μου να βαζει το αυτι του στην κοιλια μου οταν ημουν 8 μηνων κ να τρωει κατε ξεγυρισμενες κλωτσιες!! αχ θελω κ αλλοοοοοοοοο

antonia32

antonia32
μαρια απο μικρος ηταν ταλιμπαν ο γιος σου!!! χαχα!! φιλησε μου τον το μικρο θεο που εχεις σπιτι... Τι αναμνήσεις έχετε από την εγκυμοσύνη σας - Σελίδα 2 215994

http://stardustwork.blogspot.com

Lida R

Lida R
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΝΤΟΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ....ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΕ ΡΩΤΟΥΣΑΝ ΟΛΟΙ ΑΝ ΕΧΩ ΔΙΔΥΜΑ.....ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ 7 ΚΑΙ ΜΕ ΡΩΤΟΥΣΑΝ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΜΗΝΑ ΜΟΥ...ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΙΛΙΑ....ΤΕΡΑΣΤΙΑΑ!!!!ΚΑΙ ΜΕΤΑ....ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ .....ΠΑΛΙ ΠΑΛΙ!!!!!!! I love you I love you I love you I love you

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xaxaxxaax οντως ταλιμπαν.τις προαλλες μου κοπανησε μια κουτουλια που ειδα αστερακια!!!!

Lida R κ εμενα το ιδιο ελεγαν.ημουν 6 μηνων οταν ειχα παει στον γιατρο μου μια μερα κ μου λεει μια εκει"αντε κοντευεις ε?" καγκελο η δικια σου. οχι της λεω εχω πολυ ακομα! "μα καλα μου λεει ποσο εισαι" λεω μολις μπηκα 6ο! πωπω μου λεει κ εχεις τετοια κοιλια?? γιγαντα θα κανεις!! κ ακομα απορω.ο μικρος βγηκε 2980 η κοιλια γτ ηταν huge???

Lida R

Lida R
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
thequeen86 έγραψε:xaxaxxaax οντως ταλιμπαν.τις προαλλες μου κοπανησε μια κουτουλια που ειδα αστερακια!!!!

Lida R κ εμενα το ιδιο ελεγαν.ημουν 6 μηνων οταν ειχα παει στον γιατρο μου μια μερα κ μου λεει μια εκει"αντε κοντευεις ε?" καγκελο η δικια σου. οχι της λεω εχω πολυ ακομα! "μα καλα μου λεει ποσο εισαι" λεω μολις μπηκα 6ο! πωπω μου λεει κ εχεις τετοια κοιλια?? γιγαντα θα κανεις!! κ ακομα απορω.ο μικρος βγηκε 2980 η κοιλια γτ ηταν huge???

ΑΧ...ΕΜΕΝΑ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΒΓΗΚΕ...4 ΚΙΛΑ......52 ΕΚΑΤΟΣΤΑ!!!ΤΕΡΑΤΑΚΙ!!!!!!!!ΜΕ ΠΕΘΑΝΕ!!!! ΧΙΧΙΧΙΧΙ!!!

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Lida R έγραψε:
thequeen86 έγραψε:xaxaxxaax οντως ταλιμπαν.τις προαλλες μου κοπανησε μια κουτουλια που ειδα αστερακια!!!!

ΑΧ...ΕΜΕΝΑ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΒΓΗΚΕ...4 ΚΙΛΑ......52 ΕΚΑΤΟΣΤΑ!!!ΤΕΡΑΤΑΚΙ!!!!!!!!ΜΕ ΠΕΘΑΝΕ!!!! ΧΙΧΙΧΙΧΙ!!!

εμενα βγηκε 2980 49 ποντους.δεν τον γενησσα τον κουτσουλησα μιλαμε....

geoaxil

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Η ΔΙΚΙΆ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ 3150 ΚΑΙ 49,5 ύψος. Τωρα είναι 10,5 κιλά και 77ύψος

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πωπω, κορίτσια, με τρομάζετε για το επόμενο όταν έρθει η ώρα! Είχα γενικά πολύ καλή εγκυμοσύνη, έκανα τη ζωή μου φυσιολογικά, και βόλτες και περπάτημα και καφέδες και ψώνια, και από δουλειές αρκετά πράγματα. Είχα μερικές αναγούλες, όχι κάθε μέρα, και μόλις μπήκα στον 5ο μου σταμάτησαν. Έπαθα και μια μικρή αποκόλληση στην αρχή αλλά ούτε κρεβάτι δεν έκατσα. Το πιο άσχημο ήταν στον 9ο που πόναγα πάρα πολύ στα ισχία, όχι συνεχόμενα όμως. Ξαφνικά με έπιανε και δε με κρατούσαν τα ισχία μου και πόναγα πάρα πολύ, για 20 δευτερόλεπτα, και μετά τίποτα.
Το δικό μου παράξενο ήταν ότι από τη στιγμή που έμεινα έγκυος μου βρωμούσε το νερό της βρύσης εδώ στο σπίτι μας, δεν μπορούσα να το πιω με τίποτα. Είχε συμπέσει η εγκυμοσύνη και με κάτι έργα της ΕΥΔΑΠ και έτσι έπεισα τον άντρα μου ότι κάτι είχε το νερό και πήραμε κανάτα με φίλτρο. Μόλις γύρισα από το μαιευτήριο το νερό μου φαινόταν μια χαρά κα έτσι καταλάβαμε ότι έφταιγε η εγκυμοσύνη!! Shocked

Lida R

Lida R
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
thequeen86 έγραψε:
Lida R έγραψε:

εμενα βγηκε 2980 49 ποντους.δεν τον γενησσα τον κουτσουλησα μιλαμε....

χαχαχαχα...με εκανες και γελασα!!!!να ειναι καλα τα παιδακια μας!!!!!!!!!

zouzou11

zouzou11
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
λοιπον πω κι εγω τις αναμνησεις μου.μεχρι τον τριτο μηνα ειχα αναγουλες απιστευτες και πολλους εμετους.ολο το υπολοιπο διαστημα ηταν μια χαρα και προς το τελος που ειχα καουρες και δε μπορουσα να αλλαξω πλευρο στον υπνο μου.και ειχα παρει μονο 9 κιλα τα οποια εχασα κατευθειαν με το που γεννησα.γεννησα στις 40 εβδομαδες ακριβως ενα κοριτσακι 4130 και 52 ποντους.ΟΜΩΣ τους τρεις πρωτους μηνες δεν ηθελα να σκεφτομαι να βλεπω κανεναν και να πηγαινω πουθενα.παρακαλουσα να κοιμηθω και αν γινοταν να ξυπνησω την ημερα που θα παιρναμε στα χερια μας τα αποτελεσματα των εξετασεων.αυτα απο μενα.

mairi.g

mairi.g
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
zouzou mou 4130?ginaikara ekanes na souzisei!!!to leo giati emena itan minion oi mikres mou bebaia itan ka proores.1550 i mia kai 1800 i alli.ekana 2 stin timi tou enos!!!!xixixixixix

zouzou11

zouzou11
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
mairi.g έγραψε:zouzou mou 4130?ginaikara ekanes na souzisei!!!to leo giati emena itan minion oi mikres mou bebaia itan ka proores.1550 i mia kai 1800 i alli.ekana 2 stin timi tou enos!!!!xixixixixix

ευχαριστω πολυ κοριτσι μου κι εσενα τα δικα σου.μια χαρα ειναι γερα να ειναι τα κοριτσακια σου.μικρουλια σα τα δικα σου πιο γρηγορα μεγαλωνουν πιστεψε με.σορυ που θα το πω αλλα με εκανες και γελασαμε αυτο που ειπες.2 στην τιμη του ενος.

mairi.g

mairi.g
a den exo problima tora pleon gelao k ego me auto.tora einai 1 etous k einai i mia 8700(maneken)kai i alli 9700(montelaki).pantos auto pou lene gia ta proora oti anaplironoun grigora ton xameno xrono einai gegonos.na einai gera auto metraei ta kila pernontai k xanontai eukola!

zouzou11

zouzou11
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
mairi.g έγραψε:a den exo problima tora pleon gelao k ego me auto.tora einai 1 etous k einai i mia 8700(maneken)kai i alli 9700(montelaki).pantos auto pou lene gia ta proora oti anaplironoun grigora ton xameno xrono einai gegonos.na einai gera auto metraei ta kila pernontai k xanontai eukola!

πραγματικα ειναι γεγονος.συγγενικο προσωπο ειχε ιδια περιπτωση και τωρα ειναι τερατακι το παιδι με την καλη εννοια.να σου ζησουν και παλι.

andith

andith
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κ η δικια μου εγκυμοσυνη σχετικα καλη ηταν,δεν ειχα αναγουλες ζαλαδες κ τετοια αφου μεχρι το 4 που φουσκωσε λιγο η κοιλια αναρωτιωμουν αν ημουν οντως εγγυος!!αλλα ωραια δεν περασα,εβαλα 25 κιλα, εκανα αμνιοπαρακεντηση,ειχα κατι καουρες στο τελος που νομιζα οτι παθενα καρδια!αλλα γεννησα μια μπουμπου τεραστια κ γω!4030 κ 55 ποντους!κ η κοιλια μου δεν ηταν μεγαλη!πως χωρουσε δε ξερω!

siren

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας και απο μενα, η δικια μου εγκυμοσυνη ηταν πολυ δυσκολη Crying or Very sad απο την αρχη ειχα αποκολληση και ημουν ξαπλα, πονουσα με το παραμικρο γιατι ηταν χαμηλα ο πλακουντας, ειχα καουρες, ειχα φαγουρες, ευτυχως δεν ειχα πολλους εμετους, ειχα πριξιμο δεν μου χωραγαν τα παπουτσια μου,ειχα πιεση, λευκωμα και τι δεν ειχα!!!!!!!!!!!
Αλλα καθε φορα που την ενιωθα μεσα μου να μεγαλωνει τα ξεχνουσα ολα.....
Α! και εκανε κολοντουμπες μολις ετρωγα μερεντα Razz Razz Razz Razz

geoaxil

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
καλό καλό καλό για κολοτούμπες.

elenikal

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αχ! Παρολο που δουλευα μεχρι να γεννησω, εκανα αμνιοπαρακεντηση, ειχα συσπασεις απο την αρχη και στον 7ο με έπιασαν οι πονοι και ημουν με yutopar για να μην γεννησω προωρα, εχω τις καλυτερες αναμνησεις! Ηταν απλα τελεια (φαντασου να μην ειχα και προβληματακια!) και ναι: ημουν κι εγω με τη μερεντα αγκαλια!!!

siren

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
elenikal έγραψε:Αχ! Παρολο που δουλευα μεχρι να γεννησω, εκανα αμνιοπαρακεντηση, ειχα συσπασεις απο την αρχη και στον 7ο με έπιασαν οι πονοι και ημουν με yutopar για να μην γεννησω προωρα, εχω τις καλυτερες αναμνησεις! Ηταν απλα τελεια (φαντασου να μην ειχα και προβληματακια!) και ναι: ημουν κι εγω με τη μερεντα αγκαλια!!!

Razz Razz Razz Τι αναμνήσεις έχετε από την εγκυμοσύνη σας - Σελίδα 2 417472 Τι αναμνήσεις έχετε από την εγκυμοσύνη σας - Σελίδα 2 417472 Τι αναμνήσεις έχετε από την εγκυμοσύνη σας - Σελίδα 2 417472

black beauty

black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Το αν εχει καποια γυναικα ευχαριστες αναμνησεις απο μια εγκυμοσυνη πιστευω εξαρταται απο πολλους παραγοντες!Σιγουρα ειναι το ψυχολογικο,αν η εγκυμοσυνη ηταν αναμενομενη,αν υπαρχουν ατομα που να την στηριζουν,αν εχει ομαλη εγκυμοσυνη κτλ κτλ!

Τωρα θα μιλησω για την δικη μου.Η αληθεια ειναι πως δεν υποψιαζομουν με τιποτα οτι ημουν εγκυος,οταν αποδειχτηκε τελικα περασα λιγους μηνες ναυτιων και εμετων,και αυτος ο σιδηρος(τοτε επινα το μπουκαλακι,μια αηδια,σαν να πινεις αιμα ηταν)οταν δεν ειχα αυτα τα συμπτωματα οκ,χαιρομουν!Η στιγμες που την ενιωθα μεσα στην κοιλια μου ηταν μαγικες!Οι στιγμες που καταλαβαινα οτι το σωμα μου αλλαζε δραματικα ηταν περιεργες,δεν ηθελα να βγαινω φωτογραφιες!Χαζομαρα μου,το μετανιωσα.
Οι σκεψεις και τα ονειρα που εκανα για το πως θα μοιαζει,τι θα κανουμε μαζι...

Θυμαμαι ακομα για τα χαζα ονειρα που εβλεπα,αλλοτε τρομακτικα και αλλοτε ανεξηγητα!
Οι πρωτοι υπερηχοι,το ακουσμα της καρδουλας,το πολυ νερο που πινεις την πρωτη φορα για τον υπερηχο και δεν συγκρατιεσαι...
Ειναι μερικες στιγμες που μου λειπει αυτο το αισθημα πως μια ζωουλα ειναι μεσα μου!
Αυτο ολο ειναι ενα θαυμα.Μονο να σκεφτεις πως απο ενα ωαριο και ενα σπερματοζωαριο δημιουργουνται κοκκαλα,καρδουλα,σωμα,ζωη!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις