Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
22 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 22 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 3]

mairi.g

mairi.g
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
black beauty ti omorfi perigrafi pou ekanes.me sugkivises poli.k ego den perimena na eimai egkios giati parakolouthousa ton kuklo mou me uperixous k ekeino to meina ta oaria mou edixnan pos den megalonoun.k ton epomeno mina matheno pos eimai egkios!!!!(proto sok) didima!!!!!!(deutero k megalitero sok)pantos tha edina ta panta na ksanabretho tin stigmi pou mas eipai o giatros (a einai didima)tiiiiii!!!!!na eblepa ksana tin fatsa tou antrouli mou ekeini tin stigmi!!eixe poli plaka!

black beauty

black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Smile

χαχα φανταζομαι ποσο εκπληκτοι θα μεινατε!

Ενας λογος που "φοβιζει" τον αντρα μου να προχωρησουμε σε δευτερο χαχα,μου λεει και αν εχουμε διδυμα?

θα πρεπει να δυσκολευτηκες πολυ να τα μεγαλωσεις και τα 2 συγχρονως αλλα απο την αλλη θα ειναι στην ιδια ηλικια και θα παιζουνε ομορφα γιατι θα μπορουν και να συννενοηθουν!

chicken

chicken
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Εγώ είχα πάρα πολύ καλή εγκυμοσύνη. Το μόνο που με ταλαιπώρησε ήταν οι 576 φορές το λεπτό που έτρεχα στην τουαλέτα, αλλά κατά τα άλλα υποδειγματική εγκυμοσύνη. Very Happy
Το κοριτσάκι μου κουνιόταν όσο έπρεπε να μη με πονάει αλλά να την καταλαβαίνω, ακόμα και στην δουλειά μου πήγα μια μέρα πριν γεννήσω γιατί κάτι θέλαν να φτιάξω.
Όμως δεν θέλω να ξαναπεράσω την περίοδο της εγκυμοσύνης για κανένα λόγο. Rolling Eyes Rolling Eyes
Καταρχήν πήρα 25 κιλά, δεδομένου του ότι πείναγα & έτρωγα λες και δεν υπάρχει αύριο & κατα συνέχειαν, τι άγχος ήταν αυτό Θεέ μου? Εγώ που είμαι ο ορισμός του αναίσθητου ανθρώπου, μετρούσα κάθε μέρα και χαιρόμουν τόσο μα τόσο πολύ που πέρασε άλλη μια μέρα εγκυμοσύνης.
Ακόμα και η γέννα μου που άλλες κοπέλες μπορεί να θεωρούσαν πως ήταν ταλαιπωρία, εμένα δε μου φάνηκε καθόλου. Είχα 16 ώρες πόνους και χωρίς επισκληρίδιο, προσπαθούσε η μαία μου να γυρίσει την μικρή (το κεφαλάκι της) για να αποφύγουμε την καισαρική. Τελικά έκανα, τζάμπαν οι πόνοι Razz Razz
Anyway, ενώ είχα τέλεια εγκυμοσύνη δεν θα ήθελα να το ξαναζήσω Rolling Eyes Rolling Eyes.

black beauty

black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
η αληθεια ειναι οτι ειναι μεγαλη αλλαγη για το σωμα μας!παθαινει ελα ψιλοσοκ!

και εγω υπηρχαν στιγμες και ενιωθα χοντρουλα καθως ημουν πολυ αδυνατη πριν αλλα σταματουσα αυτην την σκεψη με το οτι εχω ενα μωρακι και οτι μετα θα επανελθει!Ετσι νομιζα δηλαδη!Νιωθεις λιγο ασχημα ψυχολογικα οταν προσπαθεις να μπεις στα ρουχα σου προ εγκυμοσυνης και δεν... αλλα...οκ

miki2009

miki2009
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Η δικιά μου εγκυμοσύνη ήταν η ιδανική γιατί δεν είχα ούτε εμετούς ούτε τίποτα από όλα αυτά που περιγράφετε Θυμάμαι στις αρχές που δεν τον είχα νιώσει πήγαινα στον γιατρό και τον ρωτούσα’’ καλά είμαι έγκυος?’ Εγώ κορίτσια δεν ένοιωσα αυτό το μαγικό συναίσθημα όταν τον ένοιωθα να κινητέ. Το μωρό νομίζω ότι το αγαπάς από την στιγμή που αρχίζεις να το φροντίζεις και να μοιράζεσαι όλες αυτές τις μικρές στιγμές μαζί του. Και νομίζω ότι τελικά είναι σωστό αυτό που λένε ότι μάνα είναι αυτή που μεγαλώνει το παιδί και όχι αυτή που το γεννάει. Βέβαια τότε περνούσα δύσκολες καταστάσεις με τον αδερφό μου άρρωστο . Τότε έλεγα ότι αν κάποιος μου δώσει έστω και για μια στιγμή την ευκαιρία να διαλέξω ανάμεσα στο να γίνει καλά ο αδερφός μου η να χάσω το μωρό θα διάλεγα τον αδερφό μου και ας είχα περάσει τόσα πολλά για να μείνω έγκυος.

mairi.g

mairi.g
ego koritsia tha sas po pos den agorasa oute ena rouxo egkumosinis forousa ta dika mou den eimai bebaia k para poli adinati alla oute k xontrialla exana sunexos.peira tous teleutaious mines liga kila.kala otan genisa den eixe meinei tipota apo kila k exasa kiolas.kai eixa k didima e!

Mama Pupa

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
chicken έγραψε:Εγώ είχα πάρα πολύ καλή εγκυμοσύνη. Το μόνο που με ταλαιπώρησε ήταν οι 576 φορές το λεπτό που έτρεχα στην τουαλέτα, αλλά κατά τα άλλα υποδειγματική εγκυμοσύνη. Very Happy
Το κοριτσάκι μου κουνιόταν όσο έπρεπε να μη με πονάει αλλά να την καταλαβαίνω, ακόμα και στην δουλειά μου πήγα μια μέρα πριν γεννήσω γιατί κάτι θέλαν να φτιάξω.
Όμως δεν θέλω να ξαναπεράσω την περίοδο της εγκυμοσύνης για κανένα λόγο. Rolling Eyes Rolling Eyes
Καταρχήν πήρα 25 κιλά, δεδομένου του ότι πείναγα & έτρωγα λες και δεν υπάρχει αύριο & κατα συνέχειαν, τι άγχος ήταν αυτό Θεέ μου? Εγώ που είμαι ο ορισμός του αναίσθητου ανθρώπου, μετρούσα κάθε μέρα και χαιρόμουν τόσο μα τόσο πολύ που πέρασε άλλη μια μέρα εγκυμοσύνης.
Ακόμα και η γέννα μου που άλλες κοπέλες μπορεί να θεωρούσαν πως ήταν ταλαιπωρία, εμένα δε μου φάνηκε καθόλου. Είχα 16 ώρες πόνους και χωρίς επισκληρίδιο, προσπαθούσε η μαία μου να γυρίσει την μικρή (το κεφαλάκι της) για να αποφύγουμε την καισαρική. Τελικά έκανα, τζάμπαν οι πόνοι Razz Razz
Anyway, ενώ είχα τέλεια εγκυμοσύνη δεν θα ήθελα να το ξαναζήσω Rolling Eyes Rolling Eyes.

Χα!Χα!Χα! Καλη μου chicken! Σε περασα!!17 ωρες πονοι, τις 11 χωρις επισκληριδιο, με 1,5 διαστολη επειδη η μικρη ερχοταν ανασκελα με το προσωπο!!Φωναζα για καισαρικη, ο ηρωας ομως γιατρος μου με ειχε γραψει κανονικα,δεν ακουγε τιποτα, κρατουσε εναν φρεντο στο χερι και πηγαινοερχοταν βάζοντας και το χερι κατα διαστηματα να ελεγξει την κατασταση και εκανε το σχολιο: "Μπα, τιποτα ακομη, παχυς παχυς ο τραχηλος"!!! Οταν δε με τους τεχνητους εδεησε να γεννησω, για να βγαλει τη μικρη καποια στιγμη χαθηκε, ειναι και κοντος, πρεπει να ειχε χωθει ολος μεσα γιατι τα ραμματα μετα φτασανε στον σβερκο!!!Χα!Χα! Κωμικοτραγικες στιγμες!!!

chicken

chicken
Mama Pupa έγραψε:
Χα!Χα!Χα! Καλη μου chicken! Σε περασα!!17 ωρες πονοι, τις 11 χωρις επισκληριδιο, με 1,5 διαστολη επειδη η μικρη ερχοταν ανασκελα με το προσωπο!!Φωναζα για καισαρικη, ο ηρωας ομως γιατρος μου με ειχε γραψει κανονικα,δεν ακουγε τιποτα, κρατουσε εναν φρεντο στο χερι και πηγαινοερχοταν βάζοντας και το χερι κατα διαστηματα να ελεγξει την κατασταση και εκανε το σχολιο: "Μπα, τιποτα ακομη, παχυς παχυς ο τραχηλος"!!! Οταν δε με τους τεχνητους εδεησε να γεννησω, για να βγαλει τη μικρη καποια στιγμη χαθηκε, ειναι και κοντος, πρεπει να ειχε χωθει ολος μεσα γιατι τα ραμματα μετα φτασανε στον σβερκο!!!Χα!Χα! Κωμικοτραγικες στιγμες!!!

και εγώ χωρίς επισκληρίδιο, δηλαδή μου είχαν κάνει, αλλά δεν με είχε πιάσει καθόλου (τουλάχιστον έτσι μου είπε η μαία) και φυσικά μου εξάλειψαν τον τράχηλο με το χέρι!!! αμέ!
Εμένα ο δικός μου ο γιατρός όλη την ώρα μαζί μου, (δεν έφυγε λεπτό) και συνεχώς να μου λέει ανέκδοτα να με πειράζει, γενικά, απλά άψογος.
Όχι όχι δεν είχα πρόβλημα με την γέννα, άλλες 6 κάνω ίδιες, με την εγκυμοσύνη έχω θέμα..... Rolling Eyes Rolling Eyes

Mama Pupa

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Και η εγκυμοσυνη και η γεννα ενα μεγαλο ΟΥΦ ηταν!! Αλλα μαλλον θα το ξανακανα η μαζοχα!!!

irene12

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
εγώ στην εγκυμοσύνη δεν είχα ούτε αναγούλες ούτε ζαλάδες ούτε καούρες ούτε πόνους στη μέση ούτε πρίξιμο στα άκρα.Πρήστηκαν τα πόδια μου ένα απόγευμα λίγο πριν πάω στο γιατρό και την επόμενη το πρωί είχαν ήδη ξεπρηστεί..Αυτό ήταν όλο..
Όσο για αναγούλες επειδή σηκωνόμου νωρίς για να πάω στη δουλειά (5.15 για να εττοιμαστω, έπρεπε να φεύγω από το σπίτι 5.55 για να είμαι 6.30 στο γραφείο) δυο φορές που παρακοιμήθηκα και σηκώθηκα έξι παρά και έτρεχα να προλάβω τότε μόνο είχα!Έκανα τις βόλτες μου πήγαινα για καφέ τα ταξιδάκια μου (οι γονείς και τα πεθερικά μου έμεναν μακριά 3.5 ώρες και 1.5 ώρα ταξίδι αντίστοιχα)Έτρωγα τα πάντα Ακόμα και τον τελευταίο μήνα που περίμενα να γεννήσω πήγα 2 φορές εκδομούλα μια ώρα μακρια..Ά άσε που όσο ήμουν έγκυος κάναμε στέκι μας ένα μεζεδοπωλείο και τη βγάζαμε συχνά πυκνά εκεί..Μας είχαν μάθει πια...Αφού θυμάμαι είχα πάρει το γιατρό μια μέρα όταν ήμουν στον πέμπτο να τον ρωτήσω μήπως πρέπει να πάω να με δει γιατί ένιωθα μια χαρά σαν να μην είμαι έγκυος...τον κούφανα τελειώς.,..Όσο για τη γέννα γέννησα σε 6 ώρες από την ώρα που μπήκα στην αίθουσα τοκετών...Α!Τα νερά έσπασαν δυο ώρες μετά αφού μπήκα στην αίθουσα τοκετών φυσικά και ενώ μιλούσαμε με το γιατρό περι ανέμων και υδάτων...Α!την επόμενη μέρα ένιωθα μια χαρά σαν να μη γέννησα και έκανα τις βόλτες μου στο μαιευτήριο
Α! και επειδή στην εγκυμοσύνη αγχωνόμουν εύκολα αν είναι καλά το μωρό έτρωγα συωέχεια γλυκά για να κουνιέται και να την αισθάνομαι........

black beauty

black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γιατι οταν τρωμε γλυκα κινουνται πιο πολυ?δεν το ηξερα!

mairi.g

mairi.g
nai ame me tin sokolota idietera.ego otan piga na kanv b epipedou itan k oi dio mbroumita opote mou leei i giatros pigene fae mia sokolata kane mia bolta k ela.e otan piga meta ginotan xamos klotsousan i mia tin alli!!!xaxaxaxaxaxa (k tora auto kanou)etsi mporesame na doume oti itan koritsaroi.

black beauty

black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χαχα τι παραξενο και αυτο?να φταιει κατι που εχει η σοκολατα?τα διεγειρει?

mairi.g

mairi.g
mallon kati tetoio ginete.xamos sou leo stin kilia mou!!!plaka eixe pantos.

irene12

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ναι τα κάνει να κινούνται!Ένα βράδυ που ήμουν κομμάτια (έκανα όλη μέρα γενική καθαριότητα και μετά σιδέωμα...) ήμουν τόσο κουρασμένη που δεν την ένιωθα(αυτή κινιόταν αλλά εγώ πού να την καταλάβω,ο άντρας μου την ένιωθε και εγώ του έλεγα μπα ιδέα σου ήταν...)Παίρνω λοιπόν το γιατρό τηλ. και του το λέω και μου λέει φάει μια καραμέλα ή ένα γλυκό...και θα τη νιώσεις...χιχιχι...από τότε τα τάραξα τα γλυκά....

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 3]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις