Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
587 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 587 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 4]

51Βάπτιση χαράτσι!! - Σελίδα 3 Empty Απ: Βάπτιση χαράτσι!! Τρι Ιαν 10, 2012 1:14 pm

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
supermama σε εσας πληρώνει ο νονος τις μπομπονιέρες;

52Βάπτιση χαράτσι!! - Σελίδα 3 Empty Απ: Βάπτιση χαράτσι!! Τρι Ιαν 10, 2012 1:37 pm

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι ο νονος τις κανει κανονικα (θεωρητε το κερασμα που κανει ο νονος) αλλα στην κορη μου τα βαλαμε απο μισα. ενω ας πουμε το γλυκο ειναι το κερασμα των γονιων

53Βάπτιση χαράτσι!! - Σελίδα 3 Empty Απ: Βάπτιση χαράτσι!! Τρι Ιαν 10, 2012 2:08 pm

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αλήθεια; Ο αντρας μου βαφτισε και πλήρωσε τον σταυρό, τα ρουχαλάκια, τα στυρουδάκια και την εκκλησία!

54Βάπτιση χαράτσι!! - Σελίδα 3 Empty Απ: Βάπτιση χαράτσι!! Τρι Ιαν 10, 2012 2:20 pm

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioanna85 έγραψε:Αλήθεια; Ο αντρας μου βαφτισε και πλήρωσε τον σταυρό, τα ρουχαλάκια, τα στυρουδάκια και την εκκλησία!
ναι και εμεις το εχουμε μισα μισα.δεν το εχουν ολοι ετσι παντως.

55Βάπτιση χαράτσι!! - Σελίδα 3 Empty Απ: Βάπτιση χαράτσι!! Τετ Ιαν 11, 2012 2:23 am

μπεμπινι 1

μπεμπινι 1
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
new2eenmommy έγραψε:Πήγαμε να ρωτήσουμε για βάπτιση στην Μονή Βλατάδων, Θεσσαλονίκη Επταπύργιο.
Μου είχε μείνει απωθημένο από το γάμο που έκανα τελικά στο χωριό και έχει καταπληκτική θέα και η μονή είναι θαυμάσια περιποιημένη...
ΑΛΛΑαααα, το κάθε παιδί 200 Ευρουλάκια για να το βαπτίσουν.....
Σύν του ότι μας είπαν πως τα βαπτιστικά θα πρέπει να είναι μονο λευκά, ο σταυρός απλός χωρίς πολλά πολλά εφέ, ο νονός ένας μόνο και χριστιανός και απαγορεύονται τα διπλά ονόματα!!!!!!
αυτά τα ολίγα!
Το ότι δεν επιτρέπεται το κέτερινγκ το καταλαβαίνω!
Λέω να ρωτήσω τί γίνεται και στον Αγιο Παύλο και στον Αγιο Χαραλαμπο και Χριστόφορο στις Συκιές.....
Εχετε βαπτίσει καμία εκέι;;;
Εχετε καμία καλή πρόταση με θέα τη Σαλόνικα κατά προτίμηση που να δέχονται κέτερινγκ;;;;
Laughing
ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΚΛΗΣΙΑ ΤΟΣΟ ΟΙ ΤΡΕΛΟΠΑΠΑΔΕΣ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΚΑΣΕ.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ.

56Βάπτιση χαράτσι!! - Σελίδα 3 Empty Απ: Βάπτιση χαράτσι!! Τετ Ιαν 11, 2012 2:25 am

stefaniandreas

stefaniandreas
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
πηρα στη μητροπολη θεσσαλονικης και μου ειπαν οτι για να μου κανουν δωρεαν το μυστηριο οι εκκλησιες πρεπει η νονα να καταθεσει χαρτι στη μητροπολη οτι ειναι απορη!!!δεν ντρεπονται καθολου

http://stefxon@gmail.com

57Βάπτιση χαράτσι!! - Σελίδα 3 Empty Απ: Βάπτιση χαράτσι!! Τετ Ιαν 11, 2012 2:31 am

Myro

μηπως πρεπει κ να μενουμε σε κανενα παγκακι

https://www.facebook.com/myrodeve

58Βάπτιση χαράτσι!! - Σελίδα 3 Empty Απ: Βάπτιση χαράτσι!! Τετ Ιαν 11, 2012 2:32 am

stefaniandreas

stefaniandreas
μετα σου λεει ο κοσμος δεν παει στην εκκλησια.γιατι να παω?

59Βάπτιση χαράτσι!! - Σελίδα 3 Empty Απ: Βάπτιση χαράτσι!! Παρ Ιαν 13, 2012 10:21 am

tasoulak

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
koritsia kalispera, tha ithela tin gnomi sas... exo ena kouklo 7 minon k mallon ime pali egkios... ixa pi pos tha ton baptisa ton maio alla an ime telika ine ligo diskolo logo ikonomikon k vaftisi k gena tin idia xronia, k elega na ta baptiso k ta 2 mazi touxronou... ti lete esi? pirazi ...?

60Βάπτιση χαράτσι!! - Σελίδα 3 Empty Απ: Βάπτιση χαράτσι!! Παρ Ιαν 20, 2012 1:10 am

mikraki

mikraki
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Εαν ρωτούσαν το Χριστούλη και το Θεούλη και όλους τους Αγίους τι προτιμάτε?Να έρθει ο κόσμος να βαφτίσει τα παιδιά του ντυμένα όπως θέλουν και και και...αλλά να μην δώσουν 200 ευρώ στον παππά ή να είναι σωστοί στο ντύσιμο και σε όλα αλλά η 200άρα... 200άρα? πιστεύετε να έλεγαν το δεύτερο?Δεν νομίζω...σε ένα μυστήριο δίνεις μόνο και άν θέλεις να δώσεις!δε μπορεί να σε υποχρεώσει κανείς!είναι μέσα στα καθήκοντα των παππάδως όλα τα μυστήρια...όσο για την εκκλησία μια χαρά βγάζει και χωρίς αυτά...(άποψή μου)

61Βάπτιση χαράτσι!! - Σελίδα 3 Empty Απ: Βάπτιση χαράτσι!! Κυρ Φεβ 19, 2012 11:35 pm

Myro

stefaniandreas έγραψε:
Myro έγραψε:ε ναι τι 200 ευρω..καλα εκανες και πηρες..κ εμεις νονο ανεργο εχουμε..
ειμαι περιεργη εδω στο μελισσοχωρι ποσο θα μου πουν..δεν το εχω ψαξει ακομα.
οταν ρωτησεις πες μου γιατι δε με χαλαει και προς τα εκει να την κανω
λοιπον στεφανια ρωτησα εχθες στην εκκλησια για την βαφτιση κ κλεισαμε κιολας..80με 100 ευρω μου ειπανε..θα κανουμε κ μονοι μας μια μικρη μειωση κ μια χαρα!!εχουν πολλες κλειστες ημερομηνιες παντως για ανοιξη επομενως αμα θελειε δεσ το για να βρεις ημερομηνια..

62Βάπτιση χαράτσι!! - Σελίδα 3 Empty Απ: Βάπτιση χαράτσι!! Κυρ Φεβ 19, 2012 11:36 pm

stefaniandreas

stefaniandreas
Myro έγραψε:
stefaniandreas έγραψε:
Myro έγραψε:ε ναι τι 200 ευρω..καλα εκανες και πηρες..κ εμεις νονο ανεργο εχουμε..
ειμαι περιεργη εδω στο μελισσοχωρι ποσο θα μου πουν..δεν το εχω ψαξει ακομα.
οταν ρωτησεις πες μου γιατι δε με χαλαει και προς τα εκει να την κανω
λοιπον στεφανια ρωτησα εχθες στην εκκλησια για την βαφτιση κ κλεισαμε κιολας..80με 100 ευρω μου ειπανε..θα κανουμε κ μονοι μας μια μικρη μειωση κ μια χαρα!!εχουν πολλες κλειστες ημερομηνιες παντως για ανοιξη επομενως αμα θελειε δεσ το για να βρεις ημερομηνια..
ευχαριστω!αλλα κλεισαμε στον πεζοδρομο στην καλαμαρια.οσο θελουμε μας ειπαν

63Βάπτιση χαράτσι!! - Σελίδα 3 Empty Απ: Βάπτιση χαράτσι!! Δευ Φεβ 20, 2012 1:11 am

Myro

ωραια τελεια...αντε με το καλο

64Βάπτιση χαράτσι!! - Σελίδα 3 Empty Απ: Βάπτιση χαράτσι!! Δευ Φεβ 20, 2012 2:01 am

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΕΙΑΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΕΚΛΕΙΣΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΦΤΙΣΗ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΑ ΠΟΣΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΥΤΕ Μ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.ΤΙ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΣΑ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ Ο ΠΑΠΑΣ?ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΒΑΦΤΙΣΗ ΘΑ ΠΩ ΣΤΟΥΣ ΝΟΝΟΥΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΣΟ ΘΕΛΟΥΝ.
ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΒΑΦΤΙΣΑ.Ο ΠΑΠΑΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ¨¨ΣΥΝΗΘΩΣ¨¨ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ 150ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΟΤΙ ΘΑ ΔΩΣΩ 100.ΚΑΙ ΠΡΟΠΕΡΣΥ ΟΤΑΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑ Ο ΠΑΠΑΣ ΖΗΤΗΣΕ 200ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ 50ΕΥΡΩ.
ΘΡΑΣΣΟΣ ΑΥΤΟΙ,ΘΡΑΣΣΟΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ!!

65Βάπτιση χαράτσι!! - Σελίδα 3 Empty Απ: Βάπτιση χαράτσι!! Δευ Φεβ 20, 2012 2:31 am

Myro

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΓΕΙΑΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΕΚΛΕΙΣΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΦΤΙΣΗ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΑ ΠΟΣΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΥΤΕ Μ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.ΤΙ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΣΑ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ Ο ΠΑΠΑΣ?ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΒΑΦΤΙΣΗ ΘΑ ΠΩ ΣΤΟΥΣ ΝΟΝΟΥΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΣΟ ΘΕΛΟΥΝ.
ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΒΑΦΤΙΣΑ.Ο ΠΑΠΑΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ¨¨ΣΥΝΗΘΩΣ¨¨ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ 150ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΟΤΙ ΘΑ ΔΩΣΩ 100.ΚΑΙ ΠΡΟΠΕΡΣΥ ΟΤΑΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑ Ο ΠΑΠΑΣ ΖΗΤΗΣΕ 200ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ 50ΕΥΡΩ.
ΘΡΑΣΣΟΣ ΑΥΤΟΙ,ΘΡΑΣΣΟΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ!!
εχεισ δικιο ετσι πρεπει κανονικα...αλλα εμεις ολοι ντρεπομαστε να το κανουμε κ δεν λεμε τιποτα κ δινουμε οτι μας λενε..εχεις δικαιο ετσι θα επρεπε ολη να κανουμε..τοσα εχω κ δινω επειδη το θελω..ταριφα στις τελετες,τα να πεισ!!

66Βάπτιση χαράτσι!! - Σελίδα 3 Empty Απ: Βάπτιση χαράτσι!! Δευ Φεβ 20, 2012 3:21 am

new2eenmommy

new2eenmommy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
to κακό είναι ότι ζητανε τα λεφτά εξ αρχής νομίζω

67Βάπτιση χαράτσι!! - Σελίδα 3 Empty Απ: Βάπτιση χαράτσι!! Δευ Φεβ 20, 2012 5:09 am

joannakuba

joannakuba
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΣΙΓΑΑΑΑΑΑΑΑΑ να μην ντραπούμαι κιολας Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

ΣΥΜΦΩΝΩ....οτι Ο.Κ η εκκλησία έχει κάποια έξοδα........αλλααααααα ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Twisted Evil Twisted Evil

Ειδικά τωρα μετά απο όσα γίνονται και ειναι ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΙ με τον τόσο πλούτο που έχουν.....γκρρρρρρρ Twisted Evil Twisted Evil

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΔΩ ΓΡΑΠΤΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.....ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΦΡΑΓΚΟ Wink Wink

68Βάπτιση χαράτσι!! - Σελίδα 3 Empty Απ: Βάπτιση χαράτσι!! Δευ Φεβ 20, 2012 5:11 am

joannakuba

joannakuba
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
+ για να μην παρεξηγηθώ, υπάρχουν και ΕΝΟΡΙΕΣ......ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΛΟΓΕΣ, καθώς και ιερείς......αλλά αυτοί, που ΒΟΗΘΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ανήκουν στην κατηγορία ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΠΟΤΕ συγκεκριμένο ποσο!!!!

π.χ η ενορία του Τριλόφου ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ....... Wink

ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟΣ ΣΑΚΙ... Wink

69Βάπτιση χαράτσι!! - Σελίδα 3 Empty Απ: Βάπτιση χαράτσι!! Δευ Φεβ 20, 2012 5:16 am

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
new2eenmommy έγραψε:to κακό είναι ότι ζητανε τα λεφτά εξ αρχής νομίζω

ναι κι εμας εξαρχης τα ζητανε και αν δεν δωσεις οσα τους ευχαριστει ξεπετανε το μυστηριο...ποσο κριμα..

joannakuba έγραψε:+ για να μην παρεξηγηθώ, υπάρχουν και ΕΝΟΡΙΕΣ......ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΛΟΓΕΣ, καθώς και ιερείς......αλλά αυτοί, που ΒΟΗΘΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ανήκουν στην κατηγορία ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΠΟΤΕ συγκεκριμένο ποσο!!!!

π.χ η ενορία του Τριλόφου ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ....... Wink

ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟΣ ΣΑΚΙ... Wink

σιγουρα υπαρχουν αλλα τους ψαχνουμε με το μακαρονι Rolling Eyes

70Βάπτιση χαράτσι!! - Σελίδα 3 Empty Απ: Βάπτιση χαράτσι!! Δευ Φεβ 20, 2012 5:19 am

joannakuba

joannakuba
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εξ'αρχής??????????????????????

Ε Λ Ε Ο Σ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εγώ κορίτσια τελευταία πάντως...ΤΟ ΧΩ ΡΉΞΕΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕς... Wink
Δεν το βουλώνω ΠΟΥΘΕΝΑ.........μήπως να το ερευνήσουμε το θεματάκι ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ???????

ΑΙΝΤΕΕΕΕΕΕ γιατι οσο ΣΩΠΑΙΝΟΥΜΕ....αυτοί κερδίζουν εις βάρος μας....και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΟΧΕΣ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ......γκρρρρρρρρρρ

71Βάπτιση χαράτσι!! - Σελίδα 3 Empty Απ: Βάπτιση χαράτσι!! Δευ Φεβ 20, 2012 5:25 am

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
joannakuba έγραψε:Εξ'αρχής??????????????????????

Δεν το βουλώνω ΠΟΥΘΕΝΑ.........μήπως να το ερευνήσουμε το θεματάκι ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ???????

ΑΙΝΤΕΕΕΕΕΕ γιατι οσο ΣΩΠΑΙΝΟΥΜΕ....αυτοί κερδίζουν εις βάρος μας....και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΟΧΕΣ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ......γκρρρρρρρρρρ

δεν εχεις αδικο ... εγω τωρα που αλλαξα εκκλησια και δεν πηγα στην ενορια μας ολοι μου ειπανε πως θα ζητησει λεφτα ο παππας για την αλλαγη και ημουν προετοιμασμενη να φτασω μεχρι την αρχιεπισκοπη... δεν ειναι εποχες να ζητανε τωρα λεφτα...στο μυστηριο βεβαια ,μαλλον θα δωσουν οι κουμπαροι μου αλλα ενα 50νταρικο και πολυ ειναι

72Βάπτιση χαράτσι!! - Σελίδα 3 Empty Απ: Βάπτιση χαράτσι!! Τρι Φεβ 21, 2012 12:27 am

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Βάπτιση χαράτσι!! - Σελίδα 3 377361 ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΒΑΦΤΙΣΗ?
ΤΟ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΟ ΠΑ.ΕΚΛΕΙΣΑ 1 ΙΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΦΤΙΣΗ ΤΗΣ ΜΠΕΜΠΑΣ ΣΤΙΣ 12,00 ΚΑΙ ΤΙ ΓΥΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΠΑΠΑΣ!! ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 11,00 ΓΙΑΤΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 10,00 ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΑΛΛΗ ΒΑΦΤΙΣΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ¨¨¨ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ¨¨ (ΒΛΕΠΕ ΠΑΠΑΔΕΣ ΚΛΠ) ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ 2 ΩΡΕΣ.
ΦΥΣΙΚΑ ΕΓΩ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!!!ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΟΥΝ.ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ.ΧΑΧΑΧΑ
Βάπτιση χαράτσι!! - Σελίδα 3 40746 Βάπτιση χαράτσι!! - Σελίδα 3 40746 Βάπτιση χαράτσι!! - Σελίδα 3 40746 Βάπτιση χαράτσι!! - Σελίδα 3 40746

73Βάπτιση χαράτσι!! - Σελίδα 3 Empty Απ: Βάπτιση χαράτσι!! Τρι Φεβ 21, 2012 12:33 am

Myro

mama katerina έγραψε:
joannakuba έγραψε:Εξ'αρχής??????????????????????

δεν εχεις αδικο ... εγω τωρα που αλλαξα εκκλησια και δεν πηγα στην ενορια μας ολοι μου ειπανε πως θα ζητησει λεφτα ο παππας για την αλλαγη και ημουν προετοιμασμενη να φτασω μεχρι την αρχιεπισκοπη... δεν ειναι εποχες να ζητανε τωρα λεφτα...στο μυστηριο βεβαια ,μαλλον θα δωσουν οι κουμπαροι μου αλλα ενα 50νταρικο και πολυ ειναι
εμεις κ οι δυο μας ειμαστε σε αλλες ενοριες θεωρητικα αλλα μετακομισαμε και επομενως θα γινει εδω ποθ μενουμε τωρα η βαφτιση αλλα ο παπας που κλεισαμε ημερομηνια δεν μας ρωτησε κατι μας ειπε μονο εκεινη την μερα ληξιαρχικη πραξη γεννησης..πρεπει να γινει κατι αλλο που μου διαφευγει??

74Βάπτιση χαράτσι!! - Σελίδα 3 Empty Απ: Βάπτιση χαράτσι!! Τρι Φεβ 21, 2012 2:05 am

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Myrο ΜΟΝΟ ΛΗΞΙΑΡΧΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ Ο ΠΑΠΑΣ.ΑΠΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΩ ΕΓΚΑΙΡΩΣ.

75Βάπτιση χαράτσι!! - Σελίδα 3 Empty Απ: Βάπτιση χαράτσι!! Τρι Φεβ 21, 2012 2:20 am

Myro

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:Myrο ΜΟΝΟ ΛΗΞΙΑΡΧΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ Ο ΠΑΠΑΣ.ΑΠΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΩ ΕΓΚΑΙΡΩΣ.
α οκ!!εγω την ειχα μαζι μου και του ειπα και μου ειπε εκεινη την ημερα..

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 4]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις