51 Απ: Βάπτιση χαράτσι!! Τρι Ιαν 10, 2012 1:14 pm
ioanna85
Πρωταγωνιστής!!
supermama σε εσας πληρώνει ο νονος τις μπομπονιέρες;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
ναι και εμεις το εχουμε μισα μισα.δεν το εχουν ολοι ετσι παντως.ioanna85 έγραψε:Αλήθεια; Ο αντρας μου βαφτισε και πλήρωσε τον σταυρό, τα ρουχαλάκια, τα στυρουδάκια και την εκκλησία!
ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΚΛΗΣΙΑ ΤΟΣΟ ΟΙ ΤΡΕΛΟΠΑΠΑΔΕΣ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΚΑΣΕ.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ.new2eenmommy έγραψε:Πήγαμε να ρωτήσουμε για βάπτιση στην Μονή Βλατάδων, Θεσσαλονίκη Επταπύργιο.
Μου είχε μείνει απωθημένο από το γάμο που έκανα τελικά στο χωριό και έχει καταπληκτική θέα και η μονή είναι θαυμάσια περιποιημένη...
ΑΛΛΑαααα, το κάθε παιδί 200 Ευρουλάκια για να το βαπτίσουν.....
Σύν του ότι μας είπαν πως τα βαπτιστικά θα πρέπει να είναι μονο λευκά, ο σταυρός απλός χωρίς πολλά πολλά εφέ, ο νονός ένας μόνο και χριστιανός και απαγορεύονται τα διπλά ονόματα!!!!!!
αυτά τα ολίγα!
Το ότι δεν επιτρέπεται το κέτερινγκ το καταλαβαίνω!
Λέω να ρωτήσω τί γίνεται και στον Αγιο Παύλο και στον Αγιο Χαραλαμπο και Χριστόφορο στις Συκιές.....
Εχετε βαπτίσει καμία εκέι;;;
Εχετε καμία καλή πρόταση με θέα τη Σαλόνικα κατά προτίμηση που να δέχονται κέτερινγκ;;;;
λοιπον στεφανια ρωτησα εχθες στην εκκλησια για την βαφτιση κ κλεισαμε κιολας..80με 100 ευρω μου ειπανε..θα κανουμε κ μονοι μας μια μικρη μειωση κ μια χαρα!!εχουν πολλες κλειστες ημερομηνιες παντως για ανοιξη επομενως αμα θελειε δεσ το για να βρεις ημερομηνια..stefaniandreas έγραψε:οταν ρωτησεις πες μου γιατι δε με χαλαει και προς τα εκει να την κανωMyro έγραψε:ε ναι τι 200 ευρω..καλα εκανες και πηρες..κ εμεις νονο ανεργο εχουμε..
ειμαι περιεργη εδω στο μελισσοχωρι ποσο θα μου πουν..δεν το εχω ψαξει ακομα.
ευχαριστω!αλλα κλεισαμε στον πεζοδρομο στην καλαμαρια.οσο θελουμε μας ειπανMyro έγραψε:λοιπον στεφανια ρωτησα εχθες στην εκκλησια για την βαφτιση κ κλεισαμε κιολας..80με 100 ευρω μου ειπανε..θα κανουμε κ μονοι μας μια μικρη μειωση κ μια χαρα!!εχουν πολλες κλειστες ημερομηνιες παντως για ανοιξη επομενως αμα θελειε δεσ το για να βρεις ημερομηνια..stefaniandreas έγραψε:οταν ρωτησεις πες μου γιατι δε με χαλαει και προς τα εκει να την κανωMyro έγραψε:ε ναι τι 200 ευρω..καλα εκανες και πηρες..κ εμεις νονο ανεργο εχουμε..
ειμαι περιεργη εδω στο μελισσοχωρι ποσο θα μου πουν..δεν το εχω ψαξει ακομα.
εχεισ δικιο ετσι πρεπει κανονικα...αλλα εμεις ολοι ντρεπομαστε να το κανουμε κ δεν λεμε τιποτα κ δινουμε οτι μας λενε..εχεις δικαιο ετσι θα επρεπε ολη να κανουμε..τοσα εχω κ δινω επειδη το θελω..ταριφα στις τελετες,τα να πεισ!!ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΓΕΙΑΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΕΚΛΕΙΣΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΦΤΙΣΗ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΑ ΠΟΣΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΥΤΕ Μ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.ΤΙ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΣΑ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ Ο ΠΑΠΑΣ?ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΒΑΦΤΙΣΗ ΘΑ ΠΩ ΣΤΟΥΣ ΝΟΝΟΥΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΣΟ ΘΕΛΟΥΝ.
ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΒΑΦΤΙΣΑ.Ο ΠΑΠΑΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ¨¨ΣΥΝΗΘΩΣ¨¨ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ 150ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΟΤΙ ΘΑ ΔΩΣΩ 100.ΚΑΙ ΠΡΟΠΕΡΣΥ ΟΤΑΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑ Ο ΠΑΠΑΣ ΖΗΤΗΣΕ 200ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ 50ΕΥΡΩ.
ΘΡΑΣΣΟΣ ΑΥΤΟΙ,ΘΡΑΣΣΟΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ!!
new2eenmommy έγραψε:to κακό είναι ότι ζητανε τα λεφτά εξ αρχής νομίζω
joannakuba έγραψε:+ για να μην παρεξηγηθώ, υπάρχουν και ΕΝΟΡΙΕΣ......ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΛΟΓΕΣ, καθώς και ιερείς......αλλά αυτοί, που ΒΟΗΘΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ανήκουν στην κατηγορία ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΠΟΤΕ συγκεκριμένο ποσο!!!!
π.χ η ενορία του Τριλόφου ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.......
ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟΣ ΣΑΚΙ...
joannakuba έγραψε:Εξ'αρχής??????????????????????
Ε Λ Ε Ο Σ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εγώ κορίτσια τελευταία πάντως...ΤΟ ΧΩ ΡΉΞΕΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕς...
Δεν το βουλώνω ΠΟΥΘΕΝΑ.........μήπως να το ερευνήσουμε το θεματάκι ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ???????
ΑΙΝΤΕΕΕΕΕΕ γιατι οσο ΣΩΠΑΙΝΟΥΜΕ....αυτοί κερδίζουν εις βάρος μας....και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΟΧΕΣ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ......γκρρρρρρρρρρ
εμεις κ οι δυο μας ειμαστε σε αλλες ενοριες θεωρητικα αλλα μετακομισαμε και επομενως θα γινει εδω ποθ μενουμε τωρα η βαφτιση αλλα ο παπας που κλεισαμε ημερομηνια δεν μας ρωτησε κατι μας ειπε μονο εκεινη την μερα ληξιαρχικη πραξη γεννησης..πρεπει να γινει κατι αλλο που μου διαφευγει??mama katerina έγραψε:joannakuba έγραψε:Εξ'αρχής??????????????????????
Ε Λ Ε Ο Σ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εγώ κορίτσια τελευταία πάντως...ΤΟ ΧΩ ΡΉΞΕΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕς...
Δεν το βουλώνω ΠΟΥΘΕΝΑ.........μήπως να το ερευνήσουμε το θεματάκι ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ???????
ΑΙΝΤΕΕΕΕΕΕ γιατι οσο ΣΩΠΑΙΝΟΥΜΕ....αυτοί κερδίζουν εις βάρος μας....και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΟΧΕΣ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ......γκρρρρρρρρρρ
δεν εχεις αδικο ... εγω τωρα που αλλαξα εκκλησια και δεν πηγα στην ενορια μας ολοι μου ειπανε πως θα ζητησει λεφτα ο παππας για την αλλαγη και ημουν προετοιμασμενη να φτασω μεχρι την αρχιεπισκοπη... δεν ειναι εποχες να ζητανε τωρα λεφτα...στο μυστηριο βεβαια ,μαλλον θα δωσουν οι κουμπαροι μου αλλα ενα 50νταρικο και πολυ ειναι
α οκ!!εγω την ειχα μαζι μου και του ειπα και μου ειπε εκεινη την ημερα..ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:Myrο ΜΟΝΟ ΛΗΞΙΑΡΧΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ Ο ΠΑΠΑΣ.ΑΠΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΩ ΕΓΚΑΙΡΩΣ.
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης