26 Απ: sex στην εγκυμοσύνη!!! Κυρ Ιαν 08, 2012 11:25 am
marinaki <3 <3
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια μηπως να τους μεθυσουμε λιγουλακη μπας κ δουμε λιγο αγιο φως!!!!!! χαχα
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
bou-boukitsa έγραψε:Anthi_1987 έγραψε:evvi έγραψε:μονο ο δικος μου ηταν αναισθητος???
δε φοβοταν ή μπορει απλα να μην το ελεγε καναμε κανονικα αν εξαιρεσεις μια περιοδο που ειχα λιγο αιμα και δεν καναμε προληπτικα. καναμε απλα δε καναμε ακροβατικα. ουτε με πετουσε στο ταβανι ουτε τπτ χαχαχαχαχααχαχχαχαχαχα
evvi και ο δικός μου αναίσθητος! κ ο γιατρός έλεγε: ότι είναι να κάνετε, κάντε το ΑΛΛΑ ήσυχα και όμορφα! Ε εντάξει Στέργιο (ο γιατρός) έλεγα δεν θα κρεμαστούμε αυτές τις φορές από τον πολυέλαιο!!!
χαχα ρε κορίτσια...
να υποθέσω επειδή είσαστε και οι δύο μικρούλες πως σε κοντινή ηλικία είναι και οι άντρες σας??!!
οπότε ,χωρίς παρεξήγηση, δεν έχει πήξει ακόμη το μυαλουδάκι τους και είναι και σε φουλ ορμόνες γιαυτό!!
μεγαλώνοντας ΄΄ηρεμούν΄΄ τουλάχιστον σε τέτοιες περιπτώσεις όπως μια εγκυμοσύνη..
χαχα
ΧΑΧΑΧΑ ΔΩΣΤΟΥ Κ ΓΙΑ ΜΑΣ Ε ΜΗΝ ΜΑΣ ΞΕΧΝΑΣ ΧΙΧΙ ΤΗ ΚΑΝΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ ΣΟΥ!!!etoile! έγραψε:Κοριτσια 9 μηνες χωρις σεξ !!! Επιτελους γεννησα και ειδα χαρα!!! Και σε καθημερινη βαση, να βγαλουμε τα σπασμενα!!!
νομιζω οι περισσοτερες φοβαμασταν!ο δικος μου γιατρος πχ δεν μας αφηνε καθολου.ειχα κ συσπαεις κ ημουν με yutopar(φαρμακο)οποτε ηταν απαγορευτικοjoannoua3 έγραψε:Egw pali re koritsia fwvame na kanw,,,einai fusiologiko???
O giatros to mono p apagoreuei einai na min teleiwnei o antras mesa...
μια αληθινη εγκυος την ενδιαφερει αν επαθε κατι το εμβρυο της κ δε θα αναφεροταν ποτε με τον ορο :εκει κατω!!!Paolapaola έγραψε:μαλακωνει ο τραχηλος απο το σπερμα γιαυτο!
εγω με τον οργασμο λετε να κανα καμια ζημια εκει κατω;;;
γλυκια μου καταρχας μη εισια επιθετικη και να σου επισημανω πως αναφερομουν κολπο ττραχηλο και οχι στο μωρο μου!kaatrin έγραψε:μια αληθινη εγκυος την ενδιαφερει αν επαθε κατι το εμβρυο της κ δε θα αναφεροταν ποτε με τον ορο :εκει κατω!!!Paolapaola έγραψε:μαλακωνει ο τραχηλος απο το σπερμα γιαυτο!
εγω με τον οργασμο λετε να κανα καμια ζημια εκει κατω;;;
Paolapaola έγραψε:καλημερα κι απο εμενα! να σας ρωτησω οργασμους εχετε; εκουσιους ή ακουσιους; στον υπνο μου βλεπω και νιωθω πολλα..γιατι στον ξυπνιο μου....τον κυνηγαω...και οπου τον πετυχω..αλλα..τιποτα..φοβαται και γω μενα με την ορεξη! και εχω τοσες ορμες τους τελευταιους μηνες που δεν με βλεπω καλα!
οκ!!!!συγνωμη για την πρωτοβουλια!εχεις απολυτο δικιο κ μεσα απο αυτο καταλαβα πως ακριβως λειτουργει το φορουμ σε τετοιες περιπτωσειςVivian έγραψε:Ρε κοριτσια καθηστε λιγο!
Αν εχετε υποψιες βασιμες ή οχι καποιος λεει ψεμματα θα ενημερωνετε εμας και δεν θα τον κανετε ρεζιλι στο θεμα!
Ποτε δεν μπορουμε να ξερουμε αν μια κοπελα ειναι εγκυος η οχι!Αυτο που μπορουμε να ελενξουμε ειναι η πλαστοτητα της ταυτοτητας αλλα ΟΧΙ εσεις αυτο το κανουμε εμεις!
Εσεις απλα ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ αν πιστευετε οτι ειναι ψεμματα!
marinaki <3 <3 έγραψε:κοριτσια τι να πω κ εγω λυπαμαι,γτ παλι σε ενα θεμα που ανοιχτικε αρχιζουν φασαριες στα καλα καθουμενα,τελος παντων,ΕΓΩ εχω μια απορια ο οργασμος κανει η δεν κανει στην εγκυμοσυνη βλαπτει καπου το μωρο...
mommy12585 έγραψε:marinaki <3 <3 έγραψε:κοριτσια τι να πω κ εγω λυπαμαι,γτ παλι σε ενα θεμα που ανοιχτικε αρχιζουν φασαριες στα καλα καθουμενα,τελος παντων,ΕΓΩ εχω μια απορια ο οργασμος κανει η δεν κανει στην εγκυμοσυνη βλαπτει καπου το μωρο...
marinaki ο οργασμός δεν βλάπτει το έμβρυο, οι συσπάσεις του οργασμού δεν έχουν σχέση με τις συσπάσεις που κάνει η μήτρα, οπότε κάνετε σεξ άφοβα!!
Για το άλλο θέμα με το φορουμ, τι να πω πια έλεος, με τι σκεπτικό κρίνουμε ή δε κρίνουμε αν καποιος είναι τρολ ή ξετρολ ή αληθινός η ψεύτικός χρήστης! αυτά τα ξέρουν οι υπεύθυνοι και όχι ο κάθε χρήστης να ντροπιάζει την κάθε κοπελα που γράφει ένα οποιοδήποτε σχόλιο, επειδή δεν έχει πολλά μνμ στο ενεργητικό του! αν δεν σας αρέσει κάτι απλά αγνοήστε το, εκτός και αν σας προσβάλλει προσωπικά!
giorgina έγραψε:mommy12585 έγραψε:marinaki <3 <3 έγραψε:κοριτσια τι να πω κ εγω λυπαμαι,γτ παλι σε ενα θεμα που ανοιχτικε αρχιζουν φασαριες στα καλα καθουμενα,τελος παντων,ΕΓΩ εχω μια απορια ο οργασμος κανει η δεν κανει στην εγκυμοσυνη βλαπτει καπου το μωρο...
marinaki ο οργασμός δεν βλάπτει το έμβρυο, οι συσπάσεις του οργασμού δεν έχουν σχέση με τις συσπάσεις που κάνει η μήτρα, οπότε κάνετε σεξ άφοβα!!
Για το άλλο θέμα με το φορουμ, τι να πω πια έλεος, με τι σκεπτικό κρίνουμε ή δε κρίνουμε αν καποιος είναι τρολ ή ξετρολ ή αληθινός η ψεύτικός χρήστης! αυτά τα ξέρουν οι υπεύθυνοι και όχι ο κάθε χρήστης να ντροπιάζει την κάθε κοπελα που γράφει ένα οποιοδήποτε σχόλιο, επειδή δεν έχει πολλά μνμ στο ενεργητικό του! αν δεν σας αρέσει κάτι απλά αγνοήστε το, εκτός και αν σας προσβάλλει προσωπικά!
θα συμφωνήσω τόσο πολύ μαζί σου, που περισσότερο δεν γίνεται. Είναι πολύ άσχημο να λέμε ότι κάποιος είναι ψεύτικος, επειδή δε μας αρέσει αυτό γράφει!!και εγώ ήθελα να γράψω ένα σχόλιο σε αυτό το θέμα, μόλις όμως διάβασα ότι εδώ υπάρχουν ψεύτικα προφίλ,προβληματίστηκα.
markella01 έγραψε:
Στο θέμα μας. Χτες παντρευτήκαμε με τον άντρα μου (πολιτικός) και ούτε χτες, ούτε σήμερα κάναμε σεξ. Καλό? Είμαι μες τα νεύρα.
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης