51 Απ: sex στην εγκυμοσύνη!!! Σαβ Ιαν 21, 2012 11:18 am
mommy12585
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
markella01 έγραψε:Ναι, έχει τρομερά άγχη...
Πότε θα έρθει το καινούριο κινητό που παρήγγειλε, πως θα γίνει να πουλήσει το αμάξι του...
Ανθρωπος ξεκούραστος, που δε χρειάζεται να σηκωθεί το πρωί να πάει στη δουλεια (είναι μουσικός και δουλεύει 2-3 βραδιές τη βδομάδα), εγώ δούλευα καθημερινά και το μυαλό μου όλο εκεί, αυτός πέρα βρέχει...
Εντάξει, ας πούμε ότι εγώ είμαι η λυσσάρα...Πάντα ήθελα, σε όλες τις σχέσεις μου το καθημερινό. Άλλα αυτός?
Δε φαίνεται να τον ενοχλεί η κοιλιά μου, όλο με χαιδεύει, με ακουμπάει, με αγκαλιάζει...
Εντάξει, με κοροιδεύει λίγο που έγινα σα γιουβαρλάκι, άλλα όταν του παραπονιέμαι για τα κιλά μου λέει "σε έκανα γυναίκα" (γιατί με γνώρισε πιο αδύνατη ενώ του αρέσουν οι τσουπωτές).
Τι να πω ρε κορίτσια, να πω φταίν οι ορμόνες, πώς να το δικαιολογήσω αυτό το πράγμα?
markella δεν υπάρχει δικαιολογία, προφανώς κάποια φάση θα περνάει, μπορεί να φοβάται μη βλάψει το μωρό κλπ κλπ...αλλά αυτό που με προβληματίζει είναι το εξής...δλδ όταν κοντεύεις να γεννήσεις τι θα γίνει? που θα έχει μεγαλώσει πολύ περισσότερο η κοιλιά σου? δώστε του να καταλάβει τώρα που μπορείτε γιατί μετά σε μια στάση θα έχετε τη δυνατότητα! στο πλάι!
Πες του ότι αργότερα δε θα έχετε τη δυνατότητα να το κάνετε όπως ξέρετε και σας αρέσει, για αυτό να το εκμεταλλευτεί τώρα όσο μπορεί!!!
Αν είναι όλα εντάξει με την εγκυμοσύνη σου και δεν υπάρχει κανένα θέμα, δείχνε του πόσο το θες συνέχεια!!
Και γω στην εγκυμοσύνη ήθελα συνέχεια να σου πω την αλήθεια μέχρι και 2 μέρες πριν πάω να γεννήσω είχαμε επαφές (με συνταγή γιατρού σε εκείνη τη φάση)