76 Απ: Ιστορίες....ανεργίας!!! Τετ Ιαν 18, 2012 12:53 am
ioanna85
Πρωταγωνιστής!!
Καλή επιτυχια ευχομαι!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4, 5
nasioutzik έγραψε:κοριτσια καλησπερα!ειπα κ γω να μοιραστω την ιστορια μου μαζι σας.εχω ενα κορτσακι 20 μηνων κ ειχαμε πει με τον αντρα μου να βαλουμε μπρος για τον δευτερο μεχρι το καλοκαιρι του 2012.ο αντρας μου εχει δικη του δουλεια που εχει τα πανω κ τα κατω της και εγω ειμαι ιδιωτικη υπαλληλος.προχθες με φωναξαν οι υπευθυνες κ μου ειπαν οτι εχουν εντολη για 9 μηνες 2 ατομα να γινουν 4ημερα δηλ ο μισθος το πολυ 600 ευρω το μηνα εκει που επερνα 850.εννοειται οτι το ενα ατομο απο τα 2 ειμαι εγω για λογους που δεν υπαρχει λογος να τους εξηγησω τωρα.εσεις τι θα κανατε?θα περιμενατε να περασει αυτο το 9 μηνο-αν ειναι 9μηνο- η δεν θα αφηνατε "αυτους"να καθορισουν το ποτε θα μεγαλωσεις εσυ την οικογενεια σου?αφηστε που εγω θεωρω οτι ειναι διαφορετικο να δουλευεις κ να παιρνεις 600 ευρω απο το να μη δουλευεις κ να τα παιρνεις κ να εκμεταλλευτω τον χρονο με το κοριτσακι μου?
SOFI1976 έγραψε:This is an automatically generated Delivery Status Notification.
Delivery to the following recipients failed.
ΞΕΡΕΤΕ ΑΓΓΛΙΚΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΤΕ?
SOFI1976 έγραψε:ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΜΑΝΟΥΛΑ!!!
ioanna85 έγραψε:300€?
boubou έγραψε:Απ'οτι κατάλαβα αν υπογράψουν ότι ο κατώτατος μισθός πάει στα 600€ δηλ. καθαρά 450€ που λένε..επιρρεάζεται το ταμείο ανεργίας και πάει κι αυτο πιο κάτω...δες το θετικα..θα καθεσαι και θα παιρνεις 300ε ενώ κάποιος θα δουλευει 8ωρο για να παρει 450??? ασε μη το ψάχνεις!!!
α ωραια με ενδιαφερειioanna85 έγραψε:Κοριτσια εμαθα - για οσες ειναι στον ΟΑΕΔ- πως σε καμια δεκαρια μερες θα βγουν σεμιναρια επιμορφωσης.
Οσες πιστες...
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4, 5
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης