Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
378 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 378 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 5]

76Ιστορίες....ανεργίας!!! - Σελίδα 4 Empty Απ: Ιστορίες....ανεργίας!!! Τετ Ιαν 18, 2012 12:53 am

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλή επιτυχια ευχομαι!!!!

Ιστορίες....ανεργίας!!! - Σελίδα 4 379767 Ιστορίες....ανεργίας!!! - Σελίδα 4 379767 Ιστορίες....ανεργίας!!! - Σελίδα 4 379767

77Ιστορίες....ανεργίας!!! - Σελίδα 4 Empty Απ: Ιστορίες....ανεργίας!!! Τετ Ιαν 18, 2012 5:56 am

mommy12585

mommy12585
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Κορίτσια και γω έμεινα άνεργη από τέλη Ιουνίου, διότι και γω με το που επέστρεψα στη δουλειά αφού έκανα το παιδί μου έκαναν ψυχολογικό πόλεμο και τελικά με απέλυσαν...Τώρα έχω ξεκινήσει να ψάχνω, έχω φτιάξει βιογραφικό, αλλά το μόνο που βρίσκω στο ιντερνετ είναι για πρόωθηση πωλήσεων μέσω τηλεφωνικού κέντρου και σαχλαμάρες.

Θα συναντήσω αυτές τις μέρες τον πρώην διευθυντή μου που δουλεύαμε στο ίδιο ξενοδοχείο και αυτός είχε παραιτηθεί πριν βγω στην άδεια τοκετού γιατί οι ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου ήταν άσχετοι με το αντικείμενο και δε τον άφηναν να ασκήσει σωστή διοίκηση με τα μυαλά που κουβαλούσαν και δε τους είχε ανάγκη καθώς αυτός έχει πολλές γνωριμίες και μέχρι και στον εοτ ήταν από τα μεγάλα κεφάλια. Είναι πρόθυμος να με βοηθήσει πολύ γιατί εγώ θέλω να εργαστώ σε ξενοδοχείο, αυτό σπούδασα στην τελική και απότι βλέπω δεν υπάρχει τίποτα στην Αθήνα παρά μόνο σεζόν σε νησιά...ουφ να δω τι θα γίνει, έχω αγχωθεί..

Δε σας κρύβω ότι έστειλα βιογραφικό και σε σουπερ μαρκετ και παντού μέχρι να βρεθει κάτι στο αντικείμενο μου...

78Ιστορίες....ανεργίας!!! - Σελίδα 4 Empty Απ: Ιστορίες....ανεργίας!!! Τετ Ιαν 18, 2012 6:56 am

phoenix

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
καλα αυτο οταν γεννας μετα να σου κανουν πολεμο το χω ακουσει απο πολλες κοπελες περιμενουν να περασει ο χρονος και τις σουταρουν...ελευθερες δεν τους κανουν μπορει να κανουν παιδια με παιδια δε θελουν ε δεν ξερουν πια τι θελουν...

κι εγω οπου ναναι στελνω εχω και την καρδια μου δεν κανει να σηκωνω βαρη αλλιως θα πηγινα να κθαριζω σπιτια τελοσπαντων πηρα στο εργαστηριο ηταν ενας πολυς συμπθης κυριος θα παω εκει το Σαββατοκυριακο να μιλησουμε να του δειξω και το πορτφολιο μακαρι γιατι ειναι και κατι που μου αρεσει

οσο για το τελεμαρκετινγκ οι περισσοτερες αγγελιες ετσι ειναι φρικη απορω δηλ πως επιβιωνουν αυτες οι κωλοεταιρειες στο μεταξυ δεν κερδιζεις λεφτα απο αυτο και στο μηνα αν δεν πουλησεις αντιο σου λενε.....απατη τελειως

καλη επιτυχια ρε κοριτσια δυσκολοι οι καιροι

79Ιστορίες....ανεργίας!!! - Σελίδα 4 Empty Απ: Ιστορίες....ανεργίας!!! Τετ Ιαν 18, 2012 9:49 am

cinderella

cinderella
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Girls, επειδή είμαι ολίγον άσχετη με το θέμα... δουλειά μέσω ΟΑΕΔ, πώς ψάχνεις??? Γιατί εγώ πάω 1 φορά το 3μηνο(η χειρότερη μέρα μου) κ απλά ανανεώνω την κάρτα. Τί άλλο μπορώ να κάνω?? Αυτό το γραφείο, που πάω(θεσ/κη Μαρτίου) μπορεί να έχει και τους πιο ηλίθιους υπαλλήλους!!! Τα φώτα σας, πλιζζζζζζ!!!! Shocked

80Ιστορίες....ανεργίας!!! - Σελίδα 4 Empty Απ: Ιστορίες....ανεργίας!!! Πεμ Ιαν 19, 2012 1:23 pm

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
cinderella αν δεν κάνω λαθος ζητάς κάποιον να σε αναλάβει...συμβουλο εργασίας αν νομιζω τον λένε. Του δινεις ένα μινι προφορικό βιογραφικό σε μια μινι προσωπική συνεντευξη, το καταχωρεί στον υπολογιστή και σου λέει αν έχει κάτι κατα νου με τα προσόντα σου! Αν οχι σε καθοδηγεί ή σου λέει να περνάς να κοιτας τον πινακα με τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας....

81Ιστορίες....ανεργίας!!! - Σελίδα 4 Empty Απ: Ιστορίες....ανεργίας!!! Παρ Ιαν 20, 2012 12:44 am

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
καλημερα κοριτσια και εγω παθουσα ψαχνω για δουλεια εδω και 8 μηνες τιποτα δεν βρισκω ,ειμαι νοσηλευτρια και πριν τιν εγκυμοσυνη δουλευα σε ψυχιατρειο δεν μπορουσα να συνεχισω να δουλευω εκει εγκυος γιατι ειναι πολυ επικινδυνο.τωρα ψαχνω και τιποτα εχω στειλει βιογραφικα,δεν ξερω τι να κανω εχω απελπιστει πολυ,εχω αφησει βιογραφικα ασχετα με τον τομεα μου αλλα εκει ζητουν εμπειρια ,εγω εμπειρια εχω μονο πανω στον τομεα μου,γιατι απο τιν στιγμη που τελιωσα τις σπουδες καθαρα ασχοληθηκα με τιν νοσηλευτικη.......ελπιζω συντομα να βρω ψαχνω καθε μερα στον ιντερνετ

82Ιστορίες....ανεργίας!!! - Σελίδα 4 Empty Απ: Ιστορίες....ανεργίας!!! Παρ Ιαν 20, 2012 3:02 am

nasioutzik

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
κοριτσια καλησπερα!ειπα κ γω να μοιραστω την ιστορια μου μαζι σας.εχω ενα κορτσακι 20 μηνων κ ειχαμε πει με τον αντρα μου να βαλουμε μπρος για τον δευτερο μεχρι το καλοκαιρι του 2012.ο αντρας μου εχει δικη του δουλεια που εχει τα πανω κ τα κατω της και εγω ειμαι ιδιωτικη υπαλληλος.προχθες με φωναξαν οι υπευθυνες κ μου ειπαν οτι εχουν εντολη για 9 μηνες 2 ατομα να γινουν 4ημερα δηλ ο μισθος το πολυ 600 ευρω το μηνα εκει που επερνα 850.εννοειται οτι το ενα ατομο απο τα 2 ειμαι εγω για λογους που δεν υπαρχει λογος να τους εξηγησω τωρα.εσεις τι θα κανατε?θα περιμενατε να περασει αυτο το 9 μηνο-αν ειναι 9μηνο- η δεν θα αφηνατε "αυτους"να καθορισουν το ποτε θα μεγαλωσεις εσυ την οικογενεια σου?αφηστε που εγω θεωρω οτι ειναι διαφορετικο να δουλευεις κ να παιρνεις 600 ευρω απο το να μη δουλευεις κ να τα παιρνεις κ να εκμεταλλευτω τον χρονο με το κοριτσακι μου?

83Ιστορίες....ανεργίας!!! - Σελίδα 4 Empty Απ: Ιστορίες....ανεργίας!!! Παρ Ιαν 20, 2012 4:32 am

mommy12585

mommy12585
nasioutzik έγραψε:κοριτσια καλησπερα!ειπα κ γω να μοιραστω την ιστορια μου μαζι σας.εχω ενα κορτσακι 20 μηνων κ ειχαμε πει με τον αντρα μου να βαλουμε μπρος για τον δευτερο μεχρι το καλοκαιρι του 2012.ο αντρας μου εχει δικη του δουλεια που εχει τα πανω κ τα κατω της και εγω ειμαι ιδιωτικη υπαλληλος.προχθες με φωναξαν οι υπευθυνες κ μου ειπαν οτι εχουν εντολη για 9 μηνες 2 ατομα να γινουν 4ημερα δηλ ο μισθος το πολυ 600 ευρω το μηνα εκει που επερνα 850.εννοειται οτι το ενα ατομο απο τα 2 ειμαι εγω για λογους που δεν υπαρχει λογος να τους εξηγησω τωρα.εσεις τι θα κανατε?θα περιμενατε να περασει αυτο το 9 μηνο-αν ειναι 9μηνο- η δεν θα αφηνατε "αυτους"να καθορισουν το ποτε θα μεγαλωσεις εσυ την οικογενεια σου?αφηστε που εγω θεωρω οτι ειναι διαφορετικο να δουλευεις κ να παιρνεις 600 ευρω απο το να μη δουλευεις κ να τα παιρνεις κ να εκμεταλλευτω τον χρονο με το κοριτσακι μου?

Βασικά μπορείς να μη δεχτείς αυτή την μείωση σε 4ήμερο με 600 ευρώ το μήνα. Μπορείς να κινηθείς αλλιώς, αλλά μετά θα έχεις ιστορίες άλλου είδους. Πέρα από αυτό, θα πράξεις ακριβώς όπως νιώθεις...Και να μείνεις έγκυος τώρα και πάλι θα έχεις χρόνο να περνάς με το κοριτσάκι σου οπότε δεν υπάρχει κανενα πρόβλημα...

84Ιστορίες....ανεργίας!!! - Σελίδα 4 Empty Απ: Ιστορίες....ανεργίας!!! Σαβ Ιαν 21, 2012 6:05 am

SOFI1976

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΤΕΛΙΚΑ .... ΒΛΕΠΩ Κ ΑΠΕΛΠΙΖΟΜΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΠΟΥ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟ!!!
ΑΝΕΡΓΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ...!!!!
ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ...ΠΟΥ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ Η ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΛΕΨΕΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΤΡΟΠΟ....
...ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΜΑΣ ΣΥΜΒΕΙ??
ΟΥΦ....

85Ιστορίες....ανεργίας!!! - Σελίδα 4 Empty Απ: Ιστορίες....ανεργίας!!! Σαβ Ιαν 21, 2012 6:07 am

SOFI1976

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
This is an automatically generated Delivery Status Notification.

Delivery to the following recipients failed.

ΞΕΡΕΤΕ ΑΓΓΛΙΚΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΤΕ?

86Ιστορίες....ανεργίας!!! - Σελίδα 4 Empty Απ: Ιστορίες....ανεργίας!!! Σαβ Ιαν 21, 2012 6:09 am

ΜΑΝΟΥΛΑ Μ+Δ

ΜΑΝΟΥΛΑ Μ+Δ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
SOFI1976 έγραψε:This is an automatically generated Delivery Status Notification.

Delivery to the following recipients failed.

ΞΕΡΕΤΕ ΑΓΓΛΙΚΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΤΕ?

προφανώς κάπου έστειλες Mail και σου λέει οτι η αποστολή απέτυχε.

87Ιστορίες....ανεργίας!!! - Σελίδα 4 Empty Απ: Ιστορίες....ανεργίας!!! Σαβ Ιαν 21, 2012 6:23 am

SOFI1976

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΜΑΝΟΥΛΑ!!!

88Ιστορίες....ανεργίας!!! - Σελίδα 4 Empty Απ: Ιστορίες....ανεργίας!!! Σαβ Ιαν 21, 2012 8:07 am

ΜΑΝΟΥΛΑ Μ+Δ

ΜΑΝΟΥΛΑ Μ+Δ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
SOFI1976 έγραψε:ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΜΑΝΟΥΛΑ!!!

στη διάθεσή σου!

89Ιστορίες....ανεργίας!!! - Σελίδα 4 Empty Απ: Ιστορίες....ανεργίας!!! Τρι Ιαν 31, 2012 6:01 am

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσια εμαθα - για οσες ειναι στον ΟΑΕΔ- πως σε καμια δεκαρια μερες θα βγουν σεμιναρια επιμορφωσης.

Οσες πιστες...

90Ιστορίες....ανεργίας!!! - Σελίδα 4 Empty Απ: Ιστορίες....ανεργίας!!! Τρι Φεβ 07, 2012 3:39 pm

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσια ειναι αλήθεια ότι θα μειωθει το ποσο που λαμβανουμε απο το ταμειο ανεργιας 20%;;;;;;;;;; Shocked

91Ιστορίες....ανεργίας!!! - Σελίδα 4 Empty Απ: Ιστορίες....ανεργίας!!! Τρι Φεβ 07, 2012 3:43 pm

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

92Ιστορίες....ανεργίας!!! - Σελίδα 4 Empty Απ: Ιστορίες....ανεργίας!!! Τρι Φεβ 07, 2012 3:46 pm

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
300€?

93Ιστορίες....ανεργίας!!! - Σελίδα 4 Empty Απ: Ιστορίες....ανεργίας!!! Τρι Φεβ 07, 2012 3:48 pm

jenjen

jenjen
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ioanna85 έγραψε:300€?

330 λεει εαν και μου ειπαν στον οαεδ οτι η μειωσει κυμαινεται απο 20 στην χειροτερη 22%...ελα μην με κανεις και στενοχωριεμαι που το εμαθες απο μενα....

94Ιστορίες....ανεργίας!!! - Σελίδα 4 Empty Απ: Ιστορίες....ανεργίας!!! Τρι Φεβ 07, 2012 3:50 pm

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Απ'οτι κατάλαβα αν υπογράψουν ότι ο κατώτατος μισθός πάει στα 600€ δηλ. καθαρά 450€ που λένε..επιρρεάζεται το ταμείο ανεργίας και πάει κι αυτο πιο κάτω...δες το θετικα..θα καθεσαι και θα παιρνεις 300ε ενώ κάποιος θα δουλευει 8ωρο για να παρει 450??? ασε μη το ψάχνεις!!!

95Ιστορίες....ανεργίας!!! - Σελίδα 4 Empty Απ: Ιστορίες....ανεργίας!!! Τρι Φεβ 07, 2012 3:53 pm

jenjen

jenjen
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
boubou έγραψε:Απ'οτι κατάλαβα αν υπογράψουν ότι ο κατώτατος μισθός πάει στα 600€ δηλ. καθαρά 450€ που λένε..επιρρεάζεται το ταμείο ανεργίας και πάει κι αυτο πιο κάτω...δες το θετικα..θα καθεσαι και θα παιρνεις 300ε ενώ κάποιος θα δουλευει 8ωρο για να παρει 450??? ασε μη το ψάχνεις!!!

ολα αναλογικα θα πανε...σιγα μην αφηνανε το ταμειο στα ιδια...γιατι μετα θα σκεφτοντουσαν αυτο που ειπες εσυ ελλη...γιατι να δουλεψω για 550 και να μην καθομαι και να παιρνω 460...δεν τους πιανεις πουθενα...δεν σκεφτονται οτι με αυτα τα λεφτα πολλες οικογενειες ζουν απο αυτα....

96Ιστορίες....ανεργίας!!! - Σελίδα 4 Empty Απ: Ιστορίες....ανεργίας!!! Τετ Φεβ 08, 2012 12:19 am

stefanakos

stefanakos
ioanna85 έγραψε:Κοριτσια εμαθα - για οσες ειναι στον ΟΑΕΔ- πως σε καμια δεκαρια μερες θα βγουν σεμιναρια επιμορφωσης.

Οσες πιστες...
α ωραια με ενδιαφερει

http://hawk-girl.blogspot.com/

97Ιστορίες....ανεργίας!!! - Σελίδα 4 Empty Απ: Ιστορίες....ανεργίας!!! Τετ Φεβ 08, 2012 12:22 am

stefanakos

stefanakos
εγω κοριτσια δεν ψαχνω ακομα αλλα τον μαιο που ληγει το ταμειο θα πρεπει να ψαξω, αν ξερετε καποια μαμα να ψαχνει για κοπελα για babysitting απο τον μαιο και μετα θα με ενδιεφερε ευχαριστω. ψαχνω για 4ωρη απογευματινη απασχοληση.

http://hawk-girl.blogspot.com/

98Ιστορίες....ανεργίας!!! - Σελίδα 4 Empty Απ: Ιστορίες....ανεργίας!!! Τετ Φεβ 08, 2012 12:55 am

black beauty

black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αλιμονο!Απο το ταμειο δεν θα κοψουν,αχ δεν θα μας αφησουν τιποτα...

κοριτσια οποιες πηγατε τωρα τελευταια στον οαεδ βγαλατε ακρη?

αλλαξαν καποια πραγματα λεει,πηγα αυτες τις μερες και ειχε ανακοινωση την διαβασα αλλα ακρη δεν εβγαλα,κατι ελεγε οτι απο εδω και περα πρεπει να παμε καθε τριμηνο?εσεις βγαλατε ακρη?

κατσε να δω αμα βρω την σχετικη ανακοινωση στο site του οαεδ!

99Ιστορίες....ανεργίας!!! - Σελίδα 4 Empty Απ: Ιστορίες....ανεργίας!!! Τετ Φεβ 08, 2012 1:01 am

black beauty

black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
http://www.oaed.gr/Pages/SN_1563.pg

για μπειτε εκει που λεει δελτιο τυπου!

Πολυ μπερδεμενα δεν τα λεει,εγω δεν καταλαβα!

Το μονο που καταλαβα ειναι οτι οι καταθεσεις θα γινονται μονο παρασκευες!

Επισης μου ειπανε οτι απο την στιγμη που πιασεις δουλεια μεσα σε 8 μερες πρεπει να ενημερωσεις τον οαεδ εσυ και οχι ο εργοδοτης σου!

100Ιστορίες....ανεργίας!!! - Σελίδα 4 Empty Απ: Ιστορίες....ανεργίας!!! Τετ Φεβ 08, 2012 1:59 am

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χριστε μου! Δε μας εφτανε που θα παει στα ταρταρα το ποσο που θα περνουμε απο το ΟΑΕΔ μας λενε θα πληρωνεσαι μονο παρασκευη (δηλαδη θα περναμε σε καποιους μηνες ακομα μια βδομαδα χωρις ευρω στην τσεπη) και θα ενημερωνεις εσυ αν βρεις δουλεια και οχι ο εργοδοτης (δηλαδη ακομα δε θα πιασω δουλεια -που αν πιασω ετσι που πανε τα πραγματα- θα πρεπει να παρω αδεια για να ενημερωσω τον ΟΑΕΔ). Αλλα ευτυχως παιδια ηρθε η τρελη διευκόλυνση....θα εμφανιζομαστε μια φορα το τριμηνο για να δηλωσουμε παρουσια για την καταβολη.

Για αλλη μια φορα ΟΑΕΔ...σ΄ευχαριστουμε που νοιαζεσαι για εμας πριν απο εμας![Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 5]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις