26 Απ: η συνυφαδα μου η στριγγλα... Παρ Ιαν 13, 2012 8:24 am
mommy12585
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
[quote="manoulita-fraoulita"]
Άρα μήπως φοβούνται μήπως τα παιδιά σου πχ είναι κρυωμένα ή οτιδήποτε και κολλήσουν το δικό τους που είναι μικρό?? Τι να πω? Μόνο αυτό μπορώ να σκεφτώ αυτή την στιγμή...Και αν έχουν τυπικές σχέσεις μεταξύ τους αδέρφια και δεν είναι τόσο δεμένοι, προφανώς και θα είναι απομακρυσμένοι και από εσάς...
Εμένα προσωπικά δεν μου αρέσουν αυτές οι καταστάσεις καθόλου και σε καταλαβαίνω στο συγκεκριμένο, ίσως δε συμφωνώ στο στρίγγλα γιατί μπορεί να είναι λίγο υπερβολικό, αλλά ορισμένα πράγματα τα θεωρώ δεδομένα...Οκ μπορεί να μην συμπαθώ και γω κάποιον συγγενή του άντρα μου πχ, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν θα κάνω ούτε τα τυπικά, πρώτα από όλα γιατί σέβομαι τον ίδιο μου τον άντρα και ακολούθως και τους συγγενείς του ή τους φίλους τους..πρέπει να είμαστε λίγο διπλωμάτες σε αυτή τη ζωή ειδικά με ανθρώπους του κοντινού μας περιβάλλοντος...
Καταλαβαίνω την elena25 που λέει ότι δεν είναι υποχρεωμένοι να περνάει να λέει ένα γεια η οτιδήποτε συνέχεια αν νιώθει ότι πιέζεται έτσι, αλλά από τις 20 φορές που πάει στην πεθερά της δεν πρέπει μια φορά να πει ενα γεια τι κάνετε ή να τους καλέσουν σπίτι έτσι για θεαθήναι να δείξουν καλή θέληση?
Αν και πιστεύω ότι την κίνηση αρχικά πρέπει να την κάνουν τα αδέρφια μεταξύ τους, ώστε να επέλθει μια ισορροπία, άρα manoulita μη σε νοιάζει καθόλου, ο καθένας έχει το δικό του στυλ και ορίζει τη ζωή του σε όλους τους τομείς όπως θέλει. Αφού αυτούς τους βολεύει έτσι καλώς, μη χολοσκάς!
mommy12585 έγραψε:Kastallia έγραψε:manoulita-fraoulita έγραψε:γεια σας κοριτσακια μ...τι να σας πω για την ιστορια μ με την συνηφαδα μ ...την γνωρισα οταν ημουν 1 χρονο με τον αντρα μου...ημουν εγκυος παντρευτηκαμε αυτην εχοντας 10 χρονια με τον αδερφο τπου αντρα μου τρελαθηκε και εκανε τον γαμο της 6 μηνες μετα ...απο την μια την καταλαβαινω απο την αλλη ομως...και κει αρχιζουμε δεν ηθελε επαφες γτ δεν εχω χαρτι πανεπιστημιου ..στην μικρη εφερνε δωρα με τισ τιμεσ πανω ...ειναι παντρεμενη 3,5 χρονια και μας εχουν καλεσει 4 φορες στην πεθρα το παιζει οτι δεν προλαβαινουν...εκανε παιδακι και το ειδαμε μια φορα στο μεευτηριο δεν θελει να παμε να τον δουμε για να μην το κολησουμε ιωση ειναι 7 μηνων ερχεται στην πεθερα μ και δεν ανεβαινει να πει ενα γεια ...η μανα της χειροτερη συνεχεια πεταει σποντες...εμενα η κορη μου και τα διαταυτα ...στην αρχη στεναχωριομουν ...τωρα γελαωω...εσεις εχετεε καμια παρομια ιστορια?
Βρε κοριτσια,να πω κατι και συγγνωμη κιολας,ισως παρερμηνευω...εγω απο αυτη την περιγραφη δεν βγαζω καποιο ιδιαιτερο προβλημα περα απο το οτι η κοπελα για τους δικους της λογους δε θελει πολλα-πολλα,αυτο φαινεται,αλλα το "στριγγλα" απο πού το συμπεραινουμε;Προφανως η manoulita να μην τα περιγραφει και ολα,αλλα ισως ειναι κλειστος χαρακτηρας και κρατα σχεσεις μονο με την πεθερα που ειναι και η γιαγια τος παιδιου της και για αλλους δικους της λογους να μη θελει πολλες σχεσεις...αυτο με το πανεπιστημιο,σου το ειπε ή μηπως το συμπεραινεις μονη σου;Το οτι εχει αυτη χαρτι πανεπιστημιου,δε σημαινει κατι για σενα,εκτος και αν εχει εκφραστει με αυτον τον τροπο...συγγνωμη,ετσι,δε μου πεφτει λογος,αλλα μηπως ειναι δικη σου ιδεα;Καμια φορα αν καποιος ειναι κλειστος χαρακτηρας και τυχαινει να εχει σπουδασει νομιζουν πολλοι οτι ειναι σνομπαρια ενω μπορει να μην ειναι ετσι...και το οτι σου εκανε ακριβα δωρα,εγω δεν το βρισκω κακο...οπως δε θα κακολογουσα καποιον που κανει ενα φτηνο δωρο το ιδιο δε θα'κανα και για καποιον που παιρνει ενα ακριβοτερο...μην το παιρνεις ετσι.
Είπε ότι άφηνε επάνω τις τιμές στα δώρα!! Εσένα σου έχει φέρει κανείς δώρο με τιμή επάνω?? Αυτό είναι καθαρά θέμα τακτ! Εγώ πιστεύω αν μη τι άλλο ότι θα έπρεπε να έχουν μια καλή σχέση μεταξύ τους οι συνυφάδες και όχι να αποφεύγει τις επαφές μαζί τους εκείνη..Τα αδέρφια μεταξύ τους πως είναι δεν μας είπε...
Εν τω μεταξύ είπε ότι όποτε έρχεται στην πεθερά τους, δεν ανεβαίνει να τους πει ένα γεια!! Εγώ αυτό τουλάχιστον δεν το βρίσκω καθόλου σωστό! Υπάρχουν κάποια πράγματα που τα θεωρω δεδομένα και απολύτως απαραίτητα να γίνονται...όπως ένα τηλέφωνο τι κάνετε πως τα περνάτε, όταν είναι εκεί να περνάει να πει ένα γεια κλπ κλπ
λοιπον mommy ta aderfia xoun poli tipikes sxeseis ...an den thes epafes me enan anthropo to katalavaino alla gt pernei thl thn pethera m kai tis leei oti prpei na kalesoume ta paidia mia mera sto spiti alla distixos den tha boroun na feroun ta paidia tous....kapoia stigmh stenaxoriomoun ,tora gelao....
Άρα μήπως φοβούνται μήπως τα παιδιά σου πχ είναι κρυωμένα ή οτιδήποτε και κολλήσουν το δικό τους που είναι μικρό?? Τι να πω? Μόνο αυτό μπορώ να σκεφτώ αυτή την στιγμή...Και αν έχουν τυπικές σχέσεις μεταξύ τους αδέρφια και δεν είναι τόσο δεμένοι, προφανώς και θα είναι απομακρυσμένοι και από εσάς...
Εμένα προσωπικά δεν μου αρέσουν αυτές οι καταστάσεις καθόλου και σε καταλαβαίνω στο συγκεκριμένο, ίσως δε συμφωνώ στο στρίγγλα γιατί μπορεί να είναι λίγο υπερβολικό, αλλά ορισμένα πράγματα τα θεωρώ δεδομένα...Οκ μπορεί να μην συμπαθώ και γω κάποιον συγγενή του άντρα μου πχ, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν θα κάνω ούτε τα τυπικά, πρώτα από όλα γιατί σέβομαι τον ίδιο μου τον άντρα και ακολούθως και τους συγγενείς του ή τους φίλους τους..πρέπει να είμαστε λίγο διπλωμάτες σε αυτή τη ζωή ειδικά με ανθρώπους του κοντινού μας περιβάλλοντος...
Καταλαβαίνω την elena25 που λέει ότι δεν είναι υποχρεωμένοι να περνάει να λέει ένα γεια η οτιδήποτε συνέχεια αν νιώθει ότι πιέζεται έτσι, αλλά από τις 20 φορές που πάει στην πεθερά της δεν πρέπει μια φορά να πει ενα γεια τι κάνετε ή να τους καλέσουν σπίτι έτσι για θεαθήναι να δείξουν καλή θέληση?
Αν και πιστεύω ότι την κίνηση αρχικά πρέπει να την κάνουν τα αδέρφια μεταξύ τους, ώστε να επέλθει μια ισορροπία, άρα manoulita μη σε νοιάζει καθόλου, ο καθένας έχει το δικό του στυλ και ορίζει τη ζωή του σε όλους τους τομείς όπως θέλει. Αφού αυτούς τους βολεύει έτσι καλώς, μη χολοσκάς!