251 Απ: Τί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #19! Πεμ Ιαν 12, 2012 3:50 am
florentiab
Πρωταγωνιστής!!
μπεμπινι 1 έγραψε:ΜΑ ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ Η ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΤΕΛΕΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟ Η ΟΤΙ ΣΟΥ ΧΑΛΑΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ,ΑΛΙΜΟΝΟ.Η ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΥΓΕΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΟ ΣΩΜΑ.ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ'ΣΕΝΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΙΩΣΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΛΑ,ΜΕ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.ΑΝ ΔΕ ΘΕΣ,ΟΚ.ΕΓΩ ΤΟ ΚΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ Η ΘΕΩΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΑΞΗ ΑΠΕΧΕΙ.ΚΑΝΩ ΠΡΑΞΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΓΙΑ'ΜΕΝΑ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.florentiab έγραψε:σκέφτομαι οτι στη θεωρία όλα είναι πολύ εύκολα και απλά.
η πραγματικότητα είναι όμως οτι είμαστε απλά άνθρωποι και δεν γίνεται να τα κάνουμε όλα.
εμένα τουλάχιστον δεν με αφορά να είμαι και τέλεια νοικοκυρά και τέλεια επαγγελματίας και τέλεια σύζυγος και τέλεια μάνα και τέλεια κορμάρα και στυλάτη γκόμενα.
με τα χρόνια κατάλαβα οτι το μόνο που με αφορά είναι να είμαι καλός άνθρωπος
ανέφερα πουθενα οτι η γυμναστική σε κάνει τέλειο άνθρωπο;
αφού έχεις το χρόνο, τα χρήματα και κυρίως τη διάθεση καλά κάνεις και γυμνάζεσαι. καλό κάνει η γυμναστική. αυτό είναι γνωστό σε όλους μας.
εγώ για να πάω σε γυμναστήριο θα πρέπει να αφήνω κάποιες επιπλεόν ώρες το παιδί μου αλλού (γιατί δουλεύω και ήδη την αφήνω καθημερινά για 8 ώρες) και να κόψω από κάποια δραστηριοτητά του για να το πληρώσω.
επισης θα πρέπει να βρω εξτρά δύναμη για να κουνήσω έστω και έναν ιστό του κορμιού μου μετά από ξύπνημα στις 6:30, παράδοση παιδιού στον παιδικό (αφού το ετοιμάσω και με ότι αυτό συνεπάγεται), δουλειά, παραλαβή παιδιού και επιστροφή στο σπίτι στην καλύτερη στις 3:30. μετά θέλω να κάτσω με το παιδάκι μου, να ασχοληθώ μαζί του. και ενδιάμεσα όλο και κάτι απλό θα προκύψει για να μην βαριέμαι όπως σιδέρωμα, σφουγγάρισμα, μαγείρεμα, σούπερ.
ευτυχώς το στεφάνι μου βοηθάει, δυστυχώς είναι πολύ λίγες οι μέρες που είναι σπίτι λόγω βαρδιών.
δεν είμαι τίποτα το σπέσιαλ, το καταπληκτικό. είμαι η Μαίρη Παναγιωταρά