Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
551 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 551 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 20 ... 39  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 39]

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΡΕ ΘΗΡΙΑ ΠΟΤΕ ΠΡΟΛΑΒΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΟΙΞΑΤΕ??? ΛΙΓΟ ΕΛΕΙΨΑ ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΕΣ ΜΕΕΝΑ ΣΠΟΡΑΚΙ ΣΤΙΣ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΞΑΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΠΟΙΑ ΕΓΚΥΟΥΛΑ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ #5 ????

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κοριτσάκια μου σας αφήνω ήρθε το στεφάνι μου φουρτουνιασμένο.. τσακώθηκε στη δουλειά, ψιλορτράκαρε το αμάξι και πρέπει να πάει Θεσ/νίκη αυθημερών με δικά μας έξωδα αεροπορικός την άλλη βδομαδα και ήθρε και η κάρτα χμχμχμ αρκετά φορτωμένη και πρέπει να πάει το απόγευμα να αλλάξει ένα μπουφάν (150ε) που δεν του άρεσε και μάλλον χάσαμε την προθεσμία!!!!!! πακετο Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Α! και τώρα θα του δώσω και το μπροκολάκι με την τσιπουρα να ολοκλυρωθεί η συμφορά του!!! χαχαχα

Εύηηηηη!! ...τον έχω εκπαιδευμένο στα φίτνες χαχαχα ..κάνει τις παρασπονδίες του στη ζούλα όμως. Βλέπω κάτι κουτιά πίτσα χωμένα στον κάδο όταν λείπω ή τον έχω τσακώσει στα goody's χιχιχι..

Έλλη μου.. βάστα γερά.. άνω κάτω η μέρα σου σήμερα εε;; ...αστα..

Φιλουρες  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 2 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 2 417472

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αγαπη έγραψε:ΡΕ ΘΗΡΙΑ ΠΟΤΕ ΠΡΟΛΑΒΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΟΙΞΑΤΕ??? ΛΙΓΟ ΕΛΕΙΨΑ ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΕΣ ΜΕΕΝΑ ΣΠΟΡΑΚΙ ΣΤΙΣ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΞΑΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΠΟΙΑ ΕΓΚΥΟΥΛΑ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ #5 ????

Η Δημητρούλα μας!!  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 2 379767

Αυγολέμονη μου κάνε λιγο υπομονή και σου εύχομαι να μην αργήσουν να χαθουν ολα αυτα και το μονο σημαδακι που να εχεις απο το μωρο σου μετα οτι ειναι καλα να ειναι οι κλοτσιτσες που θα ριχνει!!!  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 2 315810  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 2 315810  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 2 315810  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 2 315810

χαχαχα Μαρινα άσε ..κι εγώ πριν λιγο χωρισα τα λεφτα που ειναι για τους λογαριασμους και μας μενουν 160€ γιανα περασουμε μεχρι τελος του μηνα!! και ηθελα να παω και Χαλκιδα τρομαρα μου Razz Razz Razz μονο οι βενζινες θα ηταν που λεει ο λογος!!!
βλεπω να βγαζουμε τον μηνα με τοστ!! Laughing Laughing Laughing Laughing

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλορίζικο το 5 κορίτσια!Εύχομαι το συντομότερο να έχουμε όλες μπεμπάκια!!! Smile Smile Smile

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΞΑΠΛΩΣΩ ΓΙΑΤΙ ΝΥΣΑΖΩ ΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΝΕΒΩ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΗΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΙΚΑ 20 ΛΕΠΤΑ ΑΝΗΦΟΡΑ ΜΟΥ ΒΓΗΚΕ Η ΓΛΩΣΣΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΦΩΝΑΖΕΙ ΤΟ ΚΡΑΒΒΑΤΙ ΝΑ ΧΟΥΧΟΥΛΙΑΣΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΝΙΩΘΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΝΑΚΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΧΑΜΗΛΑ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΠΥΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ ΤΟ ΔΕ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΧΑΛΙΑ ΠΡΗΣΜΕΝΟ ΝΑ ΤΟ ΠΩ?? ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ GEST ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΛΕΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΩ ΝΑ ΞΕΡΑΘΩ ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 2 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 2 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 2 417472

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Eλπίζω να μην κανει την εμφάνιση της παντως αγάπη μου!!κι εγώ νιώθω περίεργα χαμηλά αλλά πάλι εντερικά θα είναι...έχω μέρες εγώ ακόμη εξάλλου!! Rolling Eyes Rolling Eyes
καλή ξεκούραση για να γίνεις γρήγορα καλά κοπελίτσα μου!! κι εγώ με την μύτη μου νιώθω μια μόνιμη μαστούρα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

lizaG

lizaG
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλα εσείς είστε πολυ γρήγορες Π´οτε ανοίξετε το θέμα Π´οτε πήγατε στη 2 σελίδα ούτε το κατάλαβα. Άντε καλοριζικο το θεματακι και εύχομαι σε όλες μας απο ένα υγιέστατο σπορι με το καλοοοοοοοο  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 2 517142

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σας κ πάλι, η ξάπλα σήμερα με κάνει να τρώω ό,τι βρω σα pig

Αυγολέμονη κουράγιο κ πολλά φιλάκια να σου φύγουν οι ζαλάδες  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 2 417472

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κι εγώ εδώ είμαι...μ'έχει πιάσει βαρεμάρα....και τώρα πονάω μέση κοιλιά και νιώθω τρελή αδυναμία Twisted Evil κι ούτε τα πιάτα δεν έπλυνα ακόμη...που πάντα τα πλένω κατευθείαν πφφφ...
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

mariabel

mariabel
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Γεια σας πάλι, γλυκιές μέλλουσες και νυν μανούλες!!!
Βλέπω ανοίξατε το νούμερο 5! Μακάρι αυτό να είναι πολύ γουρλίδικο! Στο προηγούμενο είχαμε μόνο μια εγκυούλα, αλλά πού να προλάβει να μας πει ευχάριστα κάποια άλλη! Με την πολυλογία μας δεν αφήνουμε να περάσει ούτε μισός μήνας σε κάθε θεματάκι! Very Happy

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mariabel έγραψε:Γεια σας πάλι, γλυκιές μέλλουσες και νυν μανούλες!!!
Βλέπω ανοίξατε το νούμερο 5! Μακάρι αυτό να είναι πολύ γουρλίδικο! Στο προηγούμενο είχαμε μόνο μια εγκυούλα, αλλά πού να προλάβει να μας πει ευχάριστα κάποια άλλη! Με την πολυλογία μας δεν αφήνουμε να περάσει ούτε μισός μήνας σε κάθε θεματάκι! Very Happy

γεια σου Μαράκι!αυτό λέγαμε χθες...έτσι πως πάμε θ'ανακοινώσουμε εγκυμοσύνη στο #122

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
evi27 έγραψε:πάντα τα πλένω κατευθείαν πφφφ...

Τι προκομμένη είσαι εσύ? Εγώ τ αφήνω μέχρι αύριο να ...μουλιάσουν Razz , όχι οτι βαριέμαι  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 2 4872 αλλά για ευκολία βρε παιδί μου... Razz Razz

mariabel εμείς πολυλογούδες?εμείς ούτε μιλιά δε βγάζουμε!! Μόνο το πληκτρολόγιο θέλει αλλαγή γιατί λιώσαν τα κουμπιά χαχαχαχα Laughing Laughing

mariabel

mariabel
evi27 έγραψε:κι εγώ εδώ είμαι...μ'έχει πιάσει βαρεμάρα....και τώρα πονάω μέση κοιλιά και νιώθω τρελή αδυναμία Twisted Evil κι ούτε τα πιάτα δεν έπλυνα ακόμη...που πάντα τα πλένω κατευθείαν πφφφ...
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Εύη μου, να σου πω την αλήθεια είχα ξεμυαλιστεί και εγώ με αυτά που λέγατε και νόμιζα ότι αυτό το μήνα θα μας έλεγες ευχάριστα! Τον επόμενο πάντως εύχομαι ο πελαργός να σου φέρει ευχάριστα νέα!!

Έλλη, και εγώ έχω πονάκια χαμηλά!! Παίζει και εμένα να είναι εντερικό, αλλά αμάν! Τόσα χρόνια δεν είχα προβλήματα, τώρα που ελπίζω για εγκυμοσύνη, τώρα παρουσιάζονται πόνοι μέρες πριν την περίοδο! Αμάν!

Άντα, όντως το πληκτρολόγιο φταίει!! Very Happy

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευη μου νομίζω ότι πρεπει να δώσεις λίγα ελαφρυντικά στον εαυτό σου!!!Εγω ανάλογα με την όρεξη μπορει να τα πλύνω αμέσως αλλά μπορεί να τα πλύνω και την επόμενη μέρα Embarassed Embarassed Embarassed

Αντα μου εγώ τρωω γλυκα απο χθες χωρις σταματημο... να δω ποτε θα συμμαζευτω!!και σκεψου οτι εχω γεματη μερα απο χθες και παλι βρισκω χρόνο για παρατυπιες

Μαρία κι εγώ γι αυτό γελουσα χθες με τα σχολια της Ιωαννας με την Αγαπη νομιζω που λέγανε ότι θα ανακοινώσουμε εγκυμοσυνη στο #100 με τοση πολυλογια εδω μεσα Laughing Laughing Laughing εγώ τα επαθα αυτα απο το αγχος μου τους πρωτους μηνες των προσπαθειων ...και μου μειναν κουσουρια Razz Razz Razz Razz

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Άντα μου η αλήθεια είναι ότι μια μανία με την τάξη κ την καθαριότητα την έχω [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] κι επειδή κουζίνα -σαλόνι είναι ενιαίος χώρος δεν μ'αρέσει να τ'αφήνω έτσι...
Μαρία μουεγώ πάλι το περίμενα...δεν είμασταν όσο δραστήριοι θα έπρεπε στις γόνιμες.... Twisted Evil

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
evi27 έγραψε:
Μαρία μουεγώ πάλι το περίμενα...δεν είμασταν όσο δραστήριοι θα έπρεπε στις γόνιμες.... Twisted Evil

απ΄οτι εχω καταλάβει είναι σχετικο αυτό...σκεψου μια φίλη μου έμεινε εγκυος ενώ τον τελευταίο μήνα είχαν κάνει μόνο 2 φορές!! φυσικά και δν είχε ιδέα για γόνιμες..ήταν εντελώς τυχαιο!!

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:Ευη μου νομίζω ότι πρεπει να δώσεις λίγα ελαφρυντικά στον εαυτό σου!!!Εγω ανάλογα με την όρεξη μπορει να τα πλύνω αμέσως αλλά μπορεί να τα πλύνω και την επόμενη μέρα Embarassed Embarassed Embarassed

Έλλη μου το έχω προσπαθήσει αλλά δεν ησυχάζω!!είμαι ικανή να ξυπνήσω μεσα στη μαύρη νύχτα να τα κάνω χαχαχχα είμαι χαζό [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:
evi27 έγραψε:

απ΄οτι εχω καταλάβει είναι σχετικο αυτό...σκεψου μια φίλη μου έμεινε εγκυος ενώ τον τελευταίο μήνα είχαν κάνει μόνο 2 φορές!! φυσικά και δν είχε ιδέα για γόνιμες..ήταν εντελώς τυχαιο!!

δεν της λες να γράψει και κανενά τζόκερ??

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σήμερα είχα μόνο μια σταγόνα αίμα, με τόσο καθισιό ...
Δεν άντεξα όμως τώρα κορίτσια κ έβαλα πλυντήριο. Πήγα τουαλέτα κ είδα τη στοίβα  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 2 585182

Λέτε να τσατιστεί αμα δει ότι το βαλα? Του είπα ότι δε θα κάνω τίποτα σήμερα.Αλλά δεν άπλωσα, όταν θα ρθει εκείνος ας τα απλώσει  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 2 93981

Για να μην πω για τη στοίβα που θέλει  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 2 517142

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μου έλεγε για να μην αγχώνομαι!οτι στην αρχή για μήνες κάνανε μέρα παρά μέρα..μετά κουράστηκαν κι έκαναν ανα βδομάδα...και τον 8 μήνα προσπαθειών ανακάλυψαν ένα παιχνίδι στον υπολογιστή και είχαν καει και οι 2 να παίζουν τοσο που ξεχνουσαν να κανουν και καναν μια φορά στις 15...και οτι επειδη τότε δν το σκεφτόταν καθόλου και δν αγχωνόταν έγινε το μοιραίο!! ... αλλά εγώ σκέφτομαι ότι ήταν καθαρά τύχη! χαχαχα ούτως ή αλλως μετά από τόσο καιρό είχαν ανέβει οι πιθανότητες να τα καταφέρουν Rolling Eyes Rolling Eyes

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
evi27 έγραψε:
boubou έγραψε:Ευη μου νομίζω ότι πρεπει να δώσεις λίγα ελαφρυντικά στον εαυτό σου!!!Εγω ανάλογα με την όρεξη μπορει να τα πλύνω αμέσως αλλά μπορεί να τα πλύνω και την επόμενη μέρα Embarassed Embarassed Embarassed

Έλλη μου το έχω προσπαθήσει αλλά δεν ησυχάζω!!είμαι ικανή να ξυπνήσω μεσα στη μαύρη νύχτα να τα κάνω χαχαχχα είμαι χαζό [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Κι εμένα σαλονι-κουζίνα-τραπεζαρία ένα είναι, αλλά απλά είμαι ανεπρόκοπη στο πλύσιμο των πιάτων Razz

Το κώλυμά μου είναι με τα ρούχα, εκεί να δεις μούρλα!!

Boubou τι παιχνίδι είναι αυτό? Μ αρέσουν τα παιχνιδάκια Very Happy

sotiria-giannitsa

sotiria-giannitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
KALISPERA KORITSIA.POTE KIOLAS ANOIXE TO 5!!!!!!!!!EISTE KALA???

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα Σωτηρία,περιμένω τον άνδρα μου να φάμε μεσημεριανό.

Εσύ πως είσαι όλα καλά? Very Happy

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Το παιχνίδι λέγεται Aion είναι απο αυτά που έχεις ένα χαρακτήρα που τον ντύνεις και του παιρνεις οπλα καλα κλπ. και μαχεσαι εναντιων αλλων παιχτων στο ιντερνετ...εγω τα βαριεμαι ολα αυτα τα παιχνιδια γιατι δν τερματίζουν ποτε..προτιμω αυτα που παιζω μονη μου και να τελειωνουν καποια στιγμη!
(στην αμερικη εχουν κάνει κεντρα απεξάρτησης απο τέτοια παιχνιδια αν έχεις δει!!)

Ευη εγώ έχω την δικαιολογια τωρα που βαλαμε σιλικόνη στον νεροχύτη και δν μπορώ να τον χρησιμοποιήσω για σήμερα  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 2 40746  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 2 40746  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 2 40746  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 2 40746 παιδιά οι μπριζολιτσες βγήκαν τέλειες..πρώτη φορά την έκανα και το καταευχαριστηθήκαμε!!  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 2 90233

Σωτηρία μου ολα καλά!!ολη μερα εδω παρειτσα!! Ελπιζω κι εσυ να εισαι πολυ καλα  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 2 417472

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αν σου είναι εύκολο ξαναρίξε το link για τις μπριζολίτσες να μην το ψάχνω  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 2 587529

Κι εγώ από εκείνο το site παίρνω ιδέες.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 39]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 20 ... 39  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις