476 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 Δευ Ιαν 16, 2012 5:04 am
ioanna85
Πρωταγωνιστής!!
Ευούλι
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
evi27 έγραψε:αχ κι εγώ τρελαίνομαι για τα κεφτεδάκια με την σως!!αλλά και για τα χοτ ωτογκ μετά τα ταμεία χιχιχιιχ
ioanna85 έγραψε:Αχ δεν έχω φάει ποτέ μου χοτ ντογκ!!!
boubou έγραψε:γλυκο δν θελω σήμερα..περίεργα τα πράγματα με μενα χααχαχχαχαχαχαχαχ
ioanna85 έγραψε:Αγάπη λυπάμαι που θα σε στεναχωρήσω αλλά πιστεύω πως αυτός ο μήνας δεν θα είναι κατάλληλος για !
Αν σταματήσεις την αντιβίωση και τα παυσίπονα σήμερα δε σημαίνει πως αύριο καθαρισε ο οργανισμός σου! Μια κυρία ήρθε στο ιατρείο που δουλευα να κάνει αμνιοπαρακέντηση γιατί ενω δεν ήξερε ότι ήταν έγκυος έπαιρνε αντιβίωση.
Επίσης όταν υποπτευόμουν πως ήμουν έγκυος (και δίκιο είχα) ο γιατρός μου είπε να μην πάρω χάπια, ούτε otrivin για την μύτη,ούτε και PANADOL αλλά φυσιολογικό ορό και τίποτα άλλο. Μου είπε με επιφύλαξη να πάρω ZINADOL μονο αν χειροτέρευα...
Μπορεί μια ουσία του χαπιού να δημιουργήσει πρόβλημα στη σύλληψη ή στην ανάπτυξη του μωρού. Εγώ για άλλο λόγο το έχασα αλλά δε θέλω να περάσει καμμία ότι πέρασα εγώ...
Την καλύτερη συμβουλή θα στη δώσει ο γιατρός σου βέβαια....
ioanna85 έγραψε:Αγάπη δε θέλω να σε στεναχωρήσω αλλα δε θελω να περασεις ότι πέρασα και ότι περνάω!! Δε λέω ότι θα γίνει αν προσπαθήσεις αλλά γιατι να παίξεις με τις πιθανότητες.......
ioanna85 έγραψε:Δεν την έπαθα εγώ έτσι αλλά μια ασθενής στο γιατρό που δούλευα!!! Όταν λέω πως δε θελω να πάθεις ότι εγώ εννοώ πως δε θέλω να έχεις μια άτυχη εγκυμοσύνη, συγνώμη δεν το εξήγησα καλά.Ας πουμε εμένα ότι έτσι ήταν να γίνει, ότι ήταν θέλημα θεού, ότι....ότι....
Στην αρχή της εγκυμοσύνης-όταν ακόμα δεν ήξερα αλλά υποψιαζόμουν- κρύωσα αλλά αρνήθηκα να πάρω οποιοδήποτε φάρμακο!!!
ioanna85 έγραψε:
δεν πειραζει αλλος ενα μηνας χαμενος οκ δεν πειραζει τη να κανουμε καθε εμποδιο για καλο εξαλλου δεν χαθηκαν η μερες ουτε μας πηραν το χρονια
ioanna85 έγραψε:Το ξερες πως είναι σημαντικό να μην έχεις χαλασμένα δόντια όσο είσαι έγκυος; Αν δεν κάνω λάθος επηρεάζει το σωματικό βάρος του μωρου....
http://www.yeskid.gr/egkymosyni/frontida/askisi-ygeia/stomatiki-ygieini
http://www.e-dentist.gr/pregnancy.htm
αγαπη έγραψε:ioanna85 έγραψε:
δεν πειραζει αλλος ενα μηνας χαμενος οκ δεν πειραζει τη να κανουμε καθε εμποδιο για καλο εξαλλου δεν χαθηκαν η μερες ουτε μας πηραν το χρονια
Συμφωνώ απόλυτα κ με την Ιωάννα που λέει για τα φάρμακα αν υπάρχει η υποψία εγκυμοσύνης. Αλλά αν κατάλαβα καλά η εξαγωγή είναι για τις 19 κ θα σε δώσουν φάρμακα (άγνωστο για πόσο καιρό)κ οι γόνιμες ξεκινάνε από τις 27 μέχρι τις 2.
Δε θα έχει προλάβει ο οργανισμός σου να καθαρίσει από τα φάρμακα? Γιατρός δεν είμαι αλλά λες να σε δώσουν αντιβίωση για ολόκληρη βδομάδα?
Είμαι μαμά! » ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ » Θέλω να μείνω έγκυος! » Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης