Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
388 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 388 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 39  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 21 από 39]

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αλήθεια κι εγώ το σκεφτόμουν.

Όσο για το άλλο , ρώτα κ το γυναικολόγο σου για σιγουριά , συνήθως είναι πιο προσεχτικοί αυτοί.

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κορίτσια έχω μύκητες....... Twisted Evil

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
??? confused ??? confused

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βγήκαν οι καλλιέργειες που είχα κάνει και μάλλον θα περάσω σήμερα απο τον γιατρό να μου δώσει θεραπεία!!! Να πω την αλήθεια δεν νοιώθω κάτι αλλά τι να κάνω; Μόνο έγραφα θεραπείες...να που ήρθε η ώρα να κάνω!!!

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοιμήθηκα μια ωρίτσα αλλά θέλω κι άλλο....δεν γίνεται όμως γιατι 6.30 πάω για δουλειά Twisted Evil
Ιωάννα μου πως ροέκυψε πάλι αυτό?? confused confused

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioanna85 έγραψε:Κορίτσια έχω μύκητες....... Twisted Evil

τη εννωεις ???????????????????????

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Έτσι απλά, χωρίς να έχεις συμπτώματα???  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 21 606100  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 21 606100  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 21 606100

Έχω πάθει τώρα. Λες να χω κι εγώ κ να μην το ξέρω?κ να "προκάλεσε" το ατυχές γεγονός?

Η γιατρός μου είπε ότι πρέπει να περιμένω λίγο πριν κάνω τις καλλιέργειες αλλά μ αυτά που διαβάζω δεν κρατιέμαι. Τι λες τώρα?

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ξέρω κι εγώ βρε Εύη μου; Συνήθως κάτι τσιμπάς μετα από απόξεση....Αχ!

Άντα μου καλλιέργειες θα κάνεις 3-4 μέρες μετα το τέλος της περιόδου σου (η αυτό που έχουμε)!Δε νομίζω να προκάλεσε αυτο την αποβολή

mariabel

mariabel
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Γεια σας, κορίτσια!
Δεν έχω διαβάσει ακόμα όλα όσα έχετε γράψει... Σε κανα δεκάλεπτο πάω οδοντίατρο... Σφράγισμα σε ένα δόντι και απονεύρωση σε άλλο! Shocked Shocked Shocked
Αγαπη, σε σκέφτομαι... και εγώ την ίδια χαρά έχω όταν πάω... Sad

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Το τέλος αυτού του χαζού αίματος ή της κανονικής περιόδου? Ελπίζω να μου πέσει σε καλή μέρα όσο είμαι στην πόλη γιατί στο χωριό (αν έχει μικροβιολογικό Rolling Eyes ) δε θέλω.

Άσχετο που πιστεύω ότι το χει μάθει μέχρι κ η τελευταία πέτρα αλλά δε θέλω να τους δώσω κι άλλη τροφή για σχόλια Mad

Δε λέω για αποβολή ,λέω για εξωμήτριο, γιατί κάπου διάβασα ότι μπορεί να οφείλεται κ σε μικρόβια.Θα τρελαθώ αν ισχύει κάτι τέτοιο No No No

Κουράγιο Εύη κ marabel  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 21 417472

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κορίτσια σας αφήνω..πάω για δουλειά...θα τα πούμε αργότερα... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] σε όλες!!

mariabel

mariabel
αγαπη έγραψε:ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΣΟΡΥ ΣΑΣ ΠΡΙΖΩ ΜΕ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ Embarassed ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΜΑΙ ΛΙΓΟ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΣΤΙΣ 15 ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΙΣ 16/1 ΔΗΛΑΔΗ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΤΕΣ ΕΙΧΑ ΡΟΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΚΟΥΠΙΣΜΑ ΔΕΝ ΒΓΑΖΩ ΑΙΜΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΛΙΓΟ ΤΗ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ??? ΜΑ ΤΟΣΟ ΛΙΓΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΥΤΟ Η ΜΟΝΟ ΕΓΩ ???

Κορίτσια, φεύγω, αλλά πρέπει να απαντήσω αυτό πρώτα!
Αγαπη, αν δεν κάνω λάθος σου έχει συμβεί αυτό τώρα και τον προηγούμενο μήνα. Από πότε έχεις να κάνεις τεστ εγκυμοσύνης; Μπορείς να κάνεις ένα τώρα; Όταν σταματήσει το αίμα; Μόνο 2 μέρες περίοδο; Ύποπτο μου φαίνεται... Εμένα κρατάει 3 φουλ, αλλά μέχρι και την πέμπτη ημέρα έχω λίγο αιματάκι.

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Tέλος όλων όλων για να μην υπάρχει καθόλου αίμα στον κόλπο για να μην είναι αιματηρό το δείγμα. Για όλα όλα μου πήρε λόγω της προηγούμενης δουλειάς 30 ευρώ αλλά πόσο να έκαναν κανονικά; 40;50; Το λέω γιατί με είχε ρωτήσει η Μαρίνα...

Εμένα πάντως δεν πιστευω πως ήταν λόγω μικροβίου γιατί στην κατασταση που ήταν όλα εκεί μέσα όταν πηγα στον γιατρό δεν το δικαιολογούν....

mariabel υπομονη θα περάσει....

Εύη καλή δουλειά...

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Άνδρας ιν δε χάουζ σας αφήνω κορίτσια, τα λέμε αύριο  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 21 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 21 417472

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ok captain!!! θα τα πούμε αύριο!!!

mariabel

mariabel
Είμαι ακόμα εδώ!!!!!!
Η οδοντίατρος είναι δίπλα από το σπίτι της πεθεράς μου και ήρθαμε πριν μια ώρα. Το ραντεβού ήταν στις 6, αλλά πήραμε τηλ και λέει ήρθε ένα επείγον... Twisted Evil Θα με πάρει τηλ όταν τελειώσει! Τα νεύρα μου! Και θέλω να φάω κάτι εδώ και ώρα και δεν μπορώ η λιχούδω!!
Ποιες είναι εδώ;
Κορίτσια, αυτό που είπα πριν στην αγαπη είναι τελείως λάθος; Συνήθως πόσες μέρες κρατούσε η περίοδός σου, αγαπη;

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ξαναηρθα παλι εδω ειμαι μαρακι μου δεν ειμαι εγκυος τουλαχιστον ετσι νιωθω ολο και καποιο περιεργο συμπτωμα θα ειχα ρε γαμωτο που να με κανει να το πιστευω κ εγω ναι δεν κανεις λαθος και τον προηγουμενο μηνα 2 μερες μου κρατησε συνηθως μου κρατανε 3 μερες γεματες και την τεταρτη μερα εχω αυτα τα καφε ακου να δεις τη εκανα χτες το πρωι πριν σηκωθω απο το κραββατι εβαλα θερμομετρο και ειχα 36,6 το εβαλα για να διαπιστωσω και εγω αυτο που λενε οτι οταν σου ερχετε περιοδος η θερμοκρασια ειναι κανονικη και αφου σηκωθηκα απο το κρεββατι και πηγα στο μπανιο ειχα λιγο αιματακι και περνωντας οι ωρες ειχα κανονικη ροη σημερα εχω λιγοτερη σε σχεση με χτες μηπως ομως αλλαξε ακομα και η ροη μου αφου κανω πλεον ελευθερα??? Embarassed

mariabel

mariabel
Ήρθα!!
Κορίτσια είπα στην οδοντίατρο ότι περιμένω περίοδο και ότι μπορεί να είμαι έγκυος και δεν μου έκανε ένεση... Οπότε έκανα σφράγισμα χωρίς αναισθητικό. Ευτυχώς δεν πόνεσα πολύ. Για την απονεύρωση θα πάω την άλλη εβδομάδα.
Μαρίνα (αγαπη), ρώτησα τη γιατρό και τουλάχιστον τους πρώτους 2,3 μήνες, δεν πρέπει να πάρεις φάρμακα ούτε φυσικά αναισθητικό. Άποψή μου...Αν δεν έχεις καθόλου αίμα αύριο, κάνε τεσττ. Έχει συμβεί σε γυναίκες να είναι έγκυος και να έχουν αίμα. Κάποιες από αυτές δεν το είχαν πάρει χαμπάρι. Οπότε δε θα είχαν συμπτώματα. Δε θέλω να σε ξελογιάζω, αλλά καλύτερα να είσαι σίγουρη 100%. Τις προάλλες μου είπε μια φίλη για μια ξαδέρφη της με ένα μωράκι 8 μηνών, που πήγε στο γυναικολόγο, γιατί έκανε τεστ και ήταν θετικό. Θήλαζε και δεν είχε καταλάβει κάτι από καθυστέρηση. Πήγε λοιπόν νομίζοντας ότι ήταν στις αρχές! Και ο γιατρός της είπε ότι είναι 5 μηνών έγκυος!!!! Είναι στρουμπουλούλα και πες ότι δεν κατάλαβε το φούσκωμα της κοιλιάς, αλλά κανένα σύμπτωμα;;;
Τα δικά μου νέα... Χθες πέθανα στον πόνο και ήμουν σίγουρη ότι θα έρθει η περίοδος, οπότε έβαλα σερβιέτα το βράδυ. Τίποτα όμως μέχρι τώρα. Κανονικά είναι να έρθει αύριο. Για να δούμε. Ο πόνος συνεχίζεται οπότε το θεωρώ απίθανο να ΜΗΝ έρθει. Η οδοντίατρος μου είπε όμως ότι στην κόρη της είχε απίστευτους πόνους! Θα δείξει...

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ναμαι κι εγώ  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 21 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 21 417472 Τι κάνετε κοριτσάκια μου; εχτές έπεσα για ύπνο απο τις 21.30!! χαχα έλιωσα στον ύπνο και το πρωί ήμουνα στο κέντρο για να τρέξω ΠΑΛΙ για το σκ@#$το ΤΕΒΕ μου αλλα σήμερα επιτέλουςςςςςς Respect Respect Respect Respect ΕΒΓΑΛΑ ΑΚΡΗΗΗΗΗ!!!!!!
Τι έγινε βρε κοριτσάκια σας διαβάζω περίεργα σήμερα Crying or Very sad

Ιωαννάκι μου μήκυτες;; καλά πως βρε κοπελιά και δεν πήρες χαμπάρι τπτ; ..σου έδωσε θεραπεία; λοιπόν έχεις δίκαιο εγω πλήρωσα τόσα γιατί έκανα και βιοψία για κάτι που είχανε βρει και ταυτοποίηση ιού και αντιβιογράμματα... γιαυτό μάλλον με πήγε τόσα.. όλα τ'άλλα είναι κομπλέ; ουρεόπλασμα-μυκόπλασμα; χλαμύδια; όλα καλά;

Αντα μου διαβάζω ότι είσαι στη φάση Νο5 ανοδική πορεία και χαίρομαι. Σίγουρα υπάρχουν τα up+down αλλα χαίρομαι που είσαι δυνατή! ..και εγώ σε καταστάσεις δύσκολες κάπως έστι αντιδρώ δυνατά και σταθερά.. ανεξαρτητα οτι έχω και τις στιγμές που θα βάλω τα κλάματα.. μες το πρόγραμμα νομίζω είναι αυτό.. σαν άμυνα του οργανησμού να ξεσπάσει..

Μαρίαααααα υπομονήηηηηηηη... και σφράγισμα και απονεύρωση;;; ααααχ! Κουράγιο κοπελιάαααα Very Happy Very Happy

Βρε Δεσποινα.. πως σου έφυγε το μαχαίρι το άτιμο εστι.. περαστικά κοπελιά.. είναι το δεξί χέρι; αχ! αουτς!

Έλλη;;;.. Τσαρλούκος; ποπουδάκι; αχ μωρε το καϊμενούλι τον σκυλάκο.. πάντως σε καταλαβαίνω.. και εγώ ετσι είμαι με τα ζώα.. παθολογική αγάπη λέμε.. που να με δείς αν δω κανένα στο δρόμο χτυπημένο.. αλήθεια σου λέω έχω βάλει τα κλάματα πολλές φορές.. Ρε σύ που να γίνουμε και μάνες;; χαχα

Αγάπη
στη θέση σου θα έπερνα τον γυναικολόγο μου τηλ.. μιά και έξω να είμαι σίγουρη.. καλά θα κάνεις να ρωτήσεις και τον οδοντίατρο αλλα αυτά πιστεύω είναι γυναικολόγου "χωράφια".. δεν χάνεις τιποτα να κάνεις ένα τηλ.. ε; τι λές;

Εύηηηηη καλή δουλίτσα!! ...μετά απο μεσημεριάτικό ύπνο και με τέτοιο κρύο έξω... αχχχχχ κουράγιο  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 21 417472

Ελευθερία μου πιστεύω οτι όλα τα ζευγάρια μετά το παιδί περνάνε την κρίση τους.. Βλέπω και την αδελφή μου με τον άντρα της που ενώ έχουν τον τρελό έρωτα και γνωριζονται απο μικρά έχουν τις φάσεις τους.. πολλές φορές ποιό παλιά και με τη μικρή να είναι μωρό ακόμα έχουν πατήσει πολύ άσχημους καβγάδες και σε σημεία να συζητάνε ποιά για χωρισμό και να κρατάει καιρό η περίεργη φάση.. νομίζω οτι αν βγήτε απο αυτή τη κρίση θα είσαστε ποιό δυνατοί μετα.. μιά φάση είναι που θα περάσει.. συμφωνώ πάντως να αφήσετε κάποιο Σάββατο τη μικρή σε γιαγάδες και να βγήτε λίγο τα δυό σας.. να αναθεωρήσετε λίγο την κατάσταση.. όπως και να έχει επειδή το έχω ζήσει απο κοντά με την αδελφή μου σου εύχομαι δύναμη και υπομονή  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 21 35468

Λοιπόν απο ποιά μέρα αρχίζει η καθυστέρηση; εγώ επρεπε να είμαι αδιάθετη απο την Πέμπτη 12/1... μετράμε και την Πέμπτη σαν πρώτη η την Παρασκεύη είναι η πρώτη;; Κορίτσια ακόμα τπτ.. σκέφτομαι οτι είναι χαζό να κάνω τεστ.. κανένας γιατρος δεν μου είπε οτι έχω πιθανότητες στα χάλια που έχω να μείνω.. βεβαια δεν αναφέρθηκε καν... πάντως και να είμαι δεν νομίζω οτι θα είναι καλά τα πράγματα και πραγματικά ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΩΡΑ γιατί το μόνο που θα γίνει είναι η να είναι εξωμήτριο ή θα το χάσω γιατί το περιβάλον της μήτρας μου έτσι όπως είναι τώρα είναι τοξικό....... πφφφφφ η αλήθεια είναι οτι μία αγωνία την έχω......  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 21 534787

Sorry για το "μικρό" ποστάκι...χαχαχα

markella01

markella01
rinamar έγραψε:

Λοιπόν απο ποιά μέρα αρχίζει η καθυστέρηση; εγώ επρεπε να είμαι αδιάθετη απο την Πέμπτη 12/1... μετράμε και την Πέμπτη σαν πρώτη η την Παρασκεύη είναι η πρώτη;; Κορίτσια ακόμα τπτ.. σκέφτομαι οτι είναι χαζό να κάνω τεστ.. κανένας γιατρος δεν μου είπε οτι έχω πιθανότητες στα χάλια που έχω να μείνω.. βεβαια δεν αναφέρθηκε καν... πάντως και να είμαι δεν νομίζω οτι θα είναι καλά τα πράγματα και πραγματικά ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΩΡΑ γιατί το μόνο που θα γίνει είναι η να είναι εξωμήτριο ή θα το χάσω γιατί το περιβάλον της μήτρας μου έτσι όπως είναι τώρα είναι τοξικό....... πφφφφφ η αλήθεια είναι οτι μία αγωνία την έχω......  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 21 534787

Sorry για το "μικρό" ποστάκι...χαχαχα

Να σου πω την αμαρτία μου?
Εγώ θα σου έλεγα να κάνεις ένα τεστ. Ακόμα και για να σου φύγει η οποιαδήποτε ιδέα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα εφόσον είσαι αποφασισμένη και συνειδητοποιημένη σχετικά με την εξωσωματική.

mariabel

mariabel
Γεια σου, Μαρίνα και Μαρκέλλα!
Μαρίνα, Τελικά έκανα σφράγισμα χωρίς αναισθητικό, αν διάβασες παραπάνω... Sad
Αυτό το μήνα κάνατε  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 21 215994 ελεύθερα;;; Αν ναι, παίζει να είσαι οπότε θα συμφωνήσω με τη Μαρκέλλα. Έχεις κανένα σύμπτωμα;

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
markella01 έγραψε:
Να σου πω την αμαρτία μου?
Εγώ θα σου έλεγα να κάνεις ένα τεστ. Ακόμα και για να σου φύγει η οποιαδήποτε ιδέα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα εφόσον είσαι αποφασισμένη και συνειδητοποιημένη σχετικά με την εξωσωματική.

..αν σου πω οτι είναι η μοναδική φορά που φοβάμαι να το κάνω;;; τόσο καιρό που προσπαθούμε έκανα τα τεστ και 5 μέρες πρίν τη περίοδο καμια φορά.. αν ειναι θα το κάνω αύριο πρωί.. πφφφφ πραγματικά νομίζω οτι θα έχω προβλημα αν είμαι..

mariabel έγραψε:Γεια σου, Μαρίνα και Μαρκέλλα!
Μαρίνα, Τελικά έκανα σφράγισμα χωρίς αναισθητικό, αν διάβασες παραπάνω... Sad
Αυτό το μήνα κάνατε  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 21 215994 ελεύθερα;;; Αν ναι, παίζει να είσαι οπότε θα συμφωνήσω με τη Μαρκέλλα. Έχεις κανένα σύμπτωμα;

Το διάβασα κορίτσι ΜΠΡΑΒΟ για το θάρρος σου Very Happy Very Happy
οχι απλώς κάναμε ελεύθερα αλλα του δώσαμε και κατάλαβε.. είμασταν και στο Παρίσι στις γόνημες μέρες.... επειδή μόλις είχα πάρει και τα αποτελέσματα μόνο εγκυμοσύνες δε σκεφτόμουνα... καταλαβαίνεις...
απο συμπτώματα απολύτως ΤΙΠΟΤΑ. Ούτε η κοιλιά μου να ψιλοπονάει ούτε το στήθος... τι να πω..

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ηρθα πάλι..βγηκαμε τον πρωτο μας καφέ ...εδω και μήνες..είχαμε να παμε για καφε απο το καλοκαιρι affraid ναι καλα ακούσατε!!..πηγα και πηρα στη φιλη μου που ειναι στον 5ο μήνα τωρα, αυτό γιατι εχει γενεθλια->
http://www.greekbooks.gr/books/iatriki/to-imerologio-tis-egimosinis--demeno.product
και ζήλεψα και το πηρα και για μένα...όλο βλ@μενα λεφτά χαλάω λες και μου περισσεύουν!! No No ελεγα στον άντρα μου οτι αν δν μεινω εγκυος θα τα πουλησω εδω και γελουσαμε!! εχω ήδη πληρώσει για 3 βιβλια πριν καν μεινω..αηδια[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Μαράκι χωρίς ένεση ???[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] δν έχω λόγια να περιγράψω την φρίκη μου..το εμοτικον νομιζω τα λεει ολα! Razz Razz

Μαρίνα μου έχεις καθυστέρηση και δν έκανες ακόμη τίποτα να δεις?? affraid σε αυτή τη φάση εγώ θα ήθελα να ξέρω και για ένα λογο παραπάνω!όπως και η αγάπη!! πρεπει και οι δυο να κάνετε ένα τεστακι για να ξέρετε πριν προχωρήσετε περεταίρω νομίζω!!!

Ευη καλή δουλίτσα κοπέλα μου!!!

πολύ κρύο ...και σε λιγάκι θα βγάλω τον Τσαρλουκο να κάνει κακα πρώτη φορά μετά τον πονο που τραβηξε στο ποπουδακι το μεσημέρι... φοβαμαι οτι θα πονέσει και τωρα και πόσο τον λυπάμαι δν λέγεται!!![Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ενταξη με επεισες βρε μαρακι μου δεν θελω να γινω παρανοικη για τον αν ειμαι η οχι αλλα ουτε και να φενομαι ξερολας θα δω πως θα ειναι η ροη του αιματος αυριο και θα πραξω αναλογα βρε μαρακι μου αν αυριο εχω παλι αιμα αλλα και αν δεν εχω και κανω τεστ θα δειξει τιποτα αφου ειχα περιοδο ??? δηλαδη θα βγει σωστα το τεστ? πρεπει να το εμπιστευτω??? μεταξυ μας και εγω δεν ειμαι καμμια αδυνατη ειμαι στρουμπουλουλα τα εχω τα κιλακια μου Embarassed Embarassed Embarassed

a-niki

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλησπερα κοριτσακια. Οντως πολυ κρυο σημερα μπρρρρρ
Ιωαννα και εγω μετα την αποξεση ειχα μυκητες . Εκανα εξετασεις ενα μηνα μετα αφου ειχε ερθει η πρωτη μου περιοδος. Εκανα θεραπεια και εγω και ο ανδρας μου προληπτικα

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 21 από 39]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 39  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις