Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
214 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 214 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 34 ... 39  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 30 από 39]

lia-ka

lia-ka
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
κοριτσακι μου δεν ειμαι ευχαριστη παρεα,διοτι δεν αισθανομαι καλα!σε ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σου!ελπιζω αυριο να ειμαι καλα και να δουμε τι εγινε και με την μαρινα(αγαπη)σε  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 30 417472 γλυκα!παω για  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 30 850933 !

lia-ka

lia-ka
γεια σου μαρινακι!λες?θα δουμε κοπελα μου!παω για Sleep !δεν αντεχω αλλο!  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 30 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 30 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 30 417472 !σας αγαπω πολυ!

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
lia-ka έγραψε:γεια σου μαρινακι!λες?θα δουμε κοπελα μου!παω για Sleep !δεν αντεχω αλλο!  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 30 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 30 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 30 417472 !σας αγαπω πολυ!

Καληνύχτα Λιάνα και εγώ στο λέω.. μυρίζομαι σνιφ σνιφ σπορίδιο γι'αυτό έχεις "διφορετικά" δέκατα! χιχι

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λιάνα περαστικά σου!!!Ευχομαι να εχουμε συντομα ευχαριστα και να μην ειναι ιωσούλα ή κουραση!!! καληνύχτα!!!

Μαρίνα δεν προλαβα αποψε, αυριο πρωι. Γιατι πήγα στην πεθερα και φτιαξαμε αλλα...λαχανοντολμαδες, γαλακτομπουρεκο,ζελε κλπ κλπ.Δοκιμαστε τη μανιταροπιτα κι εχω συνταγες ενα σωρο για κιμαδοπιτα, για σουφλέ κοτοπουλο, για σουφλέ με τορτελίνια κ.α. αλλά και γλυκά και διαιτητικά!!!

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ιωάνναααα αχ μη σε παρακαλώ... σήμερα μπήκα δυναμικά σου λέω.. λίγο ποιό πρίν έτρωγε και ο αντρούλης goody's... ασε.. κολάστικα αλλα δεν έφαγα ούτε μία πατατούλα βουτηχτή στη σώς... εεεε;; κυουρία!
Αυριο είναι του Αθανασίου ε;

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ναι αυριο είναι. Καλά εσενα θα σου δωσω συνταγή για κεηκ με μηλα, μαυρη ζαχαρη και βρωμη!!!

Deb

Deb
Ναμαι κι εγώ!!!Με τις μεγάλες ώρες!!!χαχα
Τί κάνετε κορίτσια;Πώς πάει!!!
Μαρίνα μου δεν πειράζει για τα τεστάκια!!!Έτσι power και συνεχίζουμε!!!!!
Η Αγάπη όντως πού είναι;Έμπενε κάθε μέρα και τώρα μας έχει αφήσει να τρώμε τα νύχια μας(που λέει ο λόγος,χαχα) από την αγωνία!Τί να συνέβει άραγε;Έκανε τεστ;;;;;

Ναι αύριο είναι του Αγ.Αθανασίου...εμένα γιορτάζει ο κουνιάδος μου και θα πάμε από εκεί και το Σάββατο μας έχει τραπέζι η πεθερά μου για την γιορτή του!
Εγώ κορίτσια σε 8 μέρες Δεν περιμένω την ακατανόμαστη....!!!Που να μην φανεί η καταραμένη!!!!Χτες εκεί που καθόμουν στο pc και έλιωνα σε ένα point-and-click παιχνίδι που κατέβασα,αισθάνθηκα ένα δυνατό τσίμπημα χαμηλά στην κοιλιά!Σαν σφάχτης ένα πράμα,δεν το έχω ξανανιώσει οπότε δεν ξέρω τί είναι!!!Anyway!!!Από Δευτέρα ξεκινάω αυστηρή(χημική βέβαια Crying or Very sad )δίατα και μετά υγιεινή διατροφή!!!
Μαρίνα κουράγιο!!!Μην αφήνεις τα goody'w να σε παρασύρουν!Σκέψου ότι είναι όλα κατεψυγμένα και "πλαστικά" και θα σου φύγει!!!Τρώμε υγιεινά λέμε!!!!!Από αύριο επίσημα ξεκινάω και γυμναστήριο!!!!

Τα φιλιά μου σε όλες!!!!  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 30 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 30 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 30 417472

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ιωαννάκι μου ασε γιατί.. είναι ολόκλυρη ιστορία εγώ και το φαγητό μου... δεν κάνει να τρώω γλουτένη καθόλου και λακτόζη απο αγελαδινό γάλα.. με λίγα λόγια No No
και επειδή τον τελευταίο μήνα οχι απλά ξέφυγα, εκτροχιάστικα μπορώ να πω απο σήμερα είπα τέλος....
Άσε περίεργη ιστορία...!

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Deb έγραψε:Ναμαι κι εγώ!!!Με τις μεγάλες ώρες!!!χαχα
Τί κάνετε κορίτσια;Πώς πάει!!!
Μαρίνα μου δεν πειράζει για τα τεστάκια!!!Έτσι power και συνεχίζουμε!!!!!
Η Αγάπη όντως πού είναι;Έμπενε κάθε μέρα και τώρα μας έχει αφήσει να τρώμε τα νύχια μας(που λέει ο λόγος,χαχα) από την αγωνία!Τί να συνέβει άραγε;Έκανε τεστ;;;;;

Ναι αύριο είναι του Αγ.Αθανασίου...εμένα γιορτάζει ο κουνιάδος μου και θα πάμε από εκεί και το Σάββατο μας έχει τραπέζι η πεθερά μου για την γιορτή του!
Εγώ κορίτσια σε 8 μέρες Δεν περιμένω την ακατανόμαστη....!!!Που να μην φανεί η καταραμένη!!!!Χτες εκεί που καθόμουν στο pc και έλιωνα σε ένα point-and-click παιχνίδι που κατέβασα,αισθάνθηκα ένα δυνατό τσίμπημα χαμηλά στην κοιλιά!Σαν σφάχτης ένα πράμα,δεν το έχω ξανανιώσει οπότε δεν ξέρω τί είναι!!!Anyway!!!Από Δευτέρα ξεκινάω αυστηρή(χημική βέβαια Crying or Very sad )δίατα και μετά υγιεινή διατροφή!!!
Μαρίνα κουράγιο!!!Μην αφήνεις τα goody'w να σε παρασύρουν!Σκέψου ότι είναι όλα κατεψυγμένα και "πλαστικά" και θα σου φύγει!!!Τρώμε υγιεινά λέμε!!!!!Από αύριο επίσημα ξεκινάω και γυμναστήριο!!!!

Τα φιλιά μου σε όλες!!!!  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 30 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 30 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 30 417472

ΜΠΡΑΒΟ ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙΙΙΙ!!  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 30 654316  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 30 654316 Αχ τι καλά δεν θα είμαι μόνη μου στην αποστείρωσηηη!! Και εγώ αυριο ξαναξεκινάω aerobic. Άντε να γίνουμε γοργόνες με φουσκοκοιλίτσα!!!
Σε παρακαλώ μη κάνεις β!@@#@ιες με τις χημικές διαιτες... pls οχι τώρα που μπορεί να έχεις σποράκι..
Που να μη σώσειειειει να'ρθει η σιχαμένη!!!

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δεσποινα χημική ε; και τι τρως δηλαδή; Μακαρι να εχουμε ευχαριστα και με το μαλακο η γυμναστική και η διαιτα ε...!!!

Μαρινα μου τι σε κολαζω κι εγω;  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 30 667478 . Ποιες τροφες εχουν γλουτένη;

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ioanna85 έγραψε:
Μαρινα μου τι σε κολαζω κι εγω;  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 30 667478 . Ποιες τροφες εχουν γλουτένη;

Ολες οι τροφές που προέρχονται απο σιτάρι. Δηλαδή αλεύρι λευκό, ολικής, πολύσπορο κλπ κλπ.. μπαίνω σε ένα φούρνο δηλ, και δεν επιτρέπεται να φάω τπτ! Και σημειώνω ούτε γάλα αγελάδος και παράγωγα τυριά και γιαούρτια.. Μόνο κατσικίσιο και αιγοπρόβιο... Άσε πονεμένη ιστορία.. Έχω σοβαρή δυσανεξία σε όλα αυτά...
Υπάρχουν αλεύρια χωρίς γλουτένη και μακαρόνια (ρυζομακάρονα και καλαμποκομακάρονα κλπ) και έχω πάρει αρτοποιητή και φτιάχνω.. αλλα κάνω και τις ατασταλίες μου δεν γίνεται.. Τώρα τελευταία το παράκανα και επειδή θα πάω την παρασκευή στον τρελοντόκ μου (έστι τον λέω εγώ ο τύπος είναι πολύ μπροστά) ξέρεις.. φοβάμαι τι θα μου πεί πάλι  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 30 534787 αλλα θέλω να πάω και πρίν την επέμβαση και πρίν ξεκινήσω εξωσωματική.. θέλω να προετοιμάσω όσο καλύτερα μπορώ το σώμα μου...

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σου αφηνω εναν αναστεναγμο οχι για οσα δεν πρεπει να τρως αλλά για το λογο που τα αποφευγεις...για να εισαι ετοιμη για ενα παιδι! Τι γλυκο εκ μερους σου!!!!  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 30 334590

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ιωαννααάκι μου γλυκό! Τώρα πήρα κι άλλη δύναμηηηη να συνεχίσω!! Σ'ευχαριστώωω  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 30 35468

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Με κανει και δακρυζω η αποφασιστικοτητα και η μεγάλη θεληση καποιων γυναικών για να κανουν ενα παιδι...Κάνω τον πονο σου δικό μου κι ας μη σε ξέρω....

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γλυκιά μου ο πόνος μου έγινε δύναμη και μετά πείσμα. Το ξέρω και είμαι σίγουρη οτι θα έρθει. Και θα έρθει σε όλες μας. Τελικά ότι δε μας σκωτώνει πραγματικά μας ζυμώνει και μας στειλώνει στα πόδια μας. Πάντα την έλεγα αυτή τη παροιμία, τώρα την βλέπω να γίνεται πράξη πάνω μου.
Πάρε απο τη δύναμή μου να πάρω κι έγω απ'τη δική σου. Μονο έστι γερά και αποφασιστικά. Σε όλες μας και ας μη γνωριζόμαστε. Πάνω απ'όλα είμαστε γυναίκες και με ένα κοινό στόχο.

Μανούλες θα γίνουμε ο κόσμος να χαλάσει.!

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κι αν δεν χαλάσει ο κόσμος θα τον χαλασουμε εμείς....χαχαχαχα!!!

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
χαχα έστιιιιι! Λέω να πάω να την πέσω σιγά σιγά.. σα να με πονάει λιγο η κοιλιά μου.. άντε μακάρι να ξυπνήσω και να περάσει η 'Αλέκα' -παναθεμάτη- για καφέ χαχα

Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 30 502437 καληνυχτάααακια

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καληνύχτα και όνειρα  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 30 9664  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 30 884648  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 30 912791!!!!  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 30 669659  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 30 669659  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 30 669659

mariabel

mariabel
Καλημέρα, κορίτσια!!!
Μαρίνα (rinamar), ήρθε η ακατανόμαστη; Θα δω σε λίγω το μνμ και θα σου απαντήσω. Διάβασα τα post σας πρώτα.
lia-ka, καλά δεν ξέρεις το φυλλικό οξύ (ή φολικό οξύ); Όλοι οι γιατροί το δίνουν στην εγκυμοσύνη και εσύ έχεις κάνει ήδη δύο! Μάλλον θα μπερδεύτηκες. Φυλλικό οξύ έλεγαν τα κορίτσια να πάρεις. Πότε ΔΕΝ περιμένεις;
Δέσποινα, τι κάνεις; Δυστυχώς δεν μπαίνεις πολλή ώρα και δε σε χορταίνουμε. Σε παρακαλώ μην αρχίσεις χημική δίαιτα και γενικά δίαιτα τώρα που προσπαθείς για μωράκι. Προσπάθησε μόνο να τρως υγιεινά. Και αυτό δίαιτα είναι...
Μαρίνα (αγαπη), ελπίζω σήμερα να μπεις και να μας πεις νεότερα. Και μακάρι να είναι ευχάριστα!
Ελευθερία, και εμένα ο άντρας μου ήταν άνεργος ένα μεγάαααλο διάστημα και αυτό τον είχε αλλάξει πολύ. Η ανεργία είναι μεγάλο κακό και δυστυχώς η χώρα μας πάσχει από αυτή.
Εύη, Ευαγγελία, Λεμονάκι πού χαθήκατε καλέ;;;; Ελπίζω να γυρίσετε με ευχάριστα νέα! Ευαγγελία εσύ ΔΕΝ περίμενες χθες. Μακάρι να μην σου ήρθε και να μη σου έρθει! Λεμονάκι, μας ξέχασες...
Ιωάννα, Έλλη, Άντα, Ιφιγένεια και στα υπόλοιπα κορίτσια  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 30 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 30 417472

konstantina

konstantina
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημέρα σε όλα τα κορίτσια. Σήμερα ΔΕΝ περιμένω κι απο εχτές είμαι σε πειρασμό να κάνω τεστ, αλλά την πάτησα την προηγούμενη φορά και λεω να περιμένω μέχρι την παρασκευή.Τα συμπτώματα ειναι πολλά αλλά κάθε μήνα δηλώνει την παρουσία της η κακισμένη Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

el88tse

el88tse
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημερα κοριτσια καλημερα απο που να ξεκινησω καταρχην ευχομαι σε οσες περιμενουν την ακατανομαστη ποτε μη σωσει να ερθει και καλα αποτελεσματα την δευτερα το βραδυ καναμε ελευθερα με τον αντρουλη μου και μολις τελειωσε μετα απο ωρα αρχισε και με πονουσε η κοιλια μου πολυ χαμηλα χθες με πονουσε παλι που και που και με τσιμπουσε και σημερα το πρωι παλι τα ιδια αχ κοριτσια μου.......... Razz Razz Razz Razz

konstantina

konstantina
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
el88tse έγραψε:καλημερα κοριτσια καλημερα απο που να ξεκινησω καταρχην ευχομαι σε οσες περιμενουν την ακατανομαστη ποτε μη σωσει να ερθει και καλα αποτελεσματα την δευτερα το βραδυ καναμε ελευθερα με τον αντρουλη μου και μολις τελειωσε μετα απο ωρα αρχισε και με πονουσε η κοιλια μου πολυ χαμηλα χθες με πονουσε παλι που και που και με τσιμπουσε και σημερα το πρωι παλι τα ιδια αχ κοριτσια μου.......... Razz Razz Razz Razz

ίσως να έκανες ωορρηξία.σου εύχομαι να είναι ο τυχερός σου μήνας

tinag

tinag
ΣΕ ΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΗΣΟΥΝ?

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα κοριτσια.....

Κωνσταντινα ευχομαι Θετικό τεστ!! αυτον το μηνα!

Μαρία  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 30 315810

μαρια ελενη  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 30 379767

konstantina

konstantina
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ioanna85 έγραψε:Καλημερα κοριτσια.....

Κωνσταντινα ευχομαι Θετικό τεστ!! αυτον το μηνα!

Μαρία  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 30 315810

μαρια ελενη  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 30 379767

από το στόμα σου και στου θεού το αυτί

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 30 από 39]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 34 ... 39  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις