Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
144 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 144 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 39  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 31 από 39]

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κούκλες? Τι μου κάνετε?Αχ από πού ν αρχίσω το σχολιασμό? Very Happy

Liaka κομμάρες? κούραση? πάρε όπωσκαιδήποτε filicin , κάτι μου μυρίζει!!!  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 31 4872

Rinamar θα μας τρελάνεις? Razz Είναι δυνατόν να αντιστάθηκες στα goodys?Εγώ ακόμα κ στο νοσοκομείο τα σκεφτόμουν! Razz Πες μας το κόλπο μπας κ σωθούμε!

Mariabel συνομήλικες κοντά κ έχεις ήδη ένα μπουμπουκάκι( καλή ζήλια I love you ) κ άσπρες τρίχες (καθόλου ζήλια Razz ) εγώ δεν έβγαλα ...ακόμα.

Siren συμφωνώ με τα κορίτσια φάση είναι θα περάσει

Ιωάννα πώς πήγαν οι πίτες?Εγώ μόλις γύρισα από το σούπερ πήρα υλικά. Very Happy Είναι δυνατόν να μην έχει ελληνικά μανιτάρια?? Mad Είμαι λίγο κολλημένη μ αυτά, θέλω να βοηθάω τα ελληνικά προϊόντα όσο μπορώ

konstantina, el88tse σας το εύχομαι ολόψυχα να ναι ο τυχερός σας μήνας. Αναμένουμε νέα σας!  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 31 328109

Φιλάκια σε όλες τις κοπέλες αλλά θα σας μαλώσω μερικές μερικές που δε μπήκατε κ μας κρατάτε σε αγωνία!!!  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 31 417472

Υ.Γ είδα έναν απαίσιο εφιάλτη το βράδυ κ δεν κοιμήθηκα καλά, να σας τον πω ή θα σας χαλάσω το κέφι? δε το θέλω αλλά θέλω να το βγάλω από μέσα μου  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 31 667478

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Aντα καλημερα! μια χαρα εγιναν, ευχαριστω!Καλή επιτυχια και σε σενα! Ελληνικά μονο στα βιολογικα και αν. Για πες το ονειρο...

ekaragiorgou

ekaragiorgou
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΚΛΑΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ!!!ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΣΑΣ!!ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΙΟ ΤΟΥ 2011 ΕΚΑΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΠΟΛΥΠΟΔΑ ΜΗΤΡΑΣ ΜΕ ΑΠΟΞΕΣΗ ΑΠΟ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 2011 ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΜΑΤΑΙΑ!!!ΧΑΛΑΣΕ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ 3 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ....ΛΟΙΠΟΝ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΩΡΗΞΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΥΘΟΣ ΚΑΘΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΟΩΡΗΞΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ ΣΤΟΝ ΠΟΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ!ΤΗ ΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΣ 37,0 ΜΕ 37,1 ΕΧΕΙΣ ΟΩΡΗΞΙΑ ΚΑΝΕ ΖΕΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΑΝΟΙΞΕ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΣΑΛΠΙΓΓΕΣ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑ!!!ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ!!ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΜΟΥ ΗΡΘΕ 25-12-2011 ΤΩΡΑ ΛΟΓΙΚΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ 22-1-2012 ΑΛΛΑ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΔΕΚΑΤΑ ΑΠΟ 37,2 ΜΕΧΡΙ 37,6 ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΗΔΗ ΠΟΝΟΥΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΚΑΙ ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ!!ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΧΩ ΛΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ??????ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΘΕΛΩ ΜΩΡΟ!!!!ΟΣΟ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ!!!ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΧΟΣ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΜΥΑΛΟ!!! Twisted Evil

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ο άνδρας μου το σχολίασε ότι ήταν εφιάλτης-δημοτικό τραγούδι.Ζητάω συγνώμη προκαταβολικά δεν είναι ευχάριστο  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 31 667478

Ήμουνα λέει στην Αθήνα (!?!) κ τριγυρνούσα στους δρόμους με ένα μαύρο καροτσάκι που μέσα είχα το μωράκι μου.Το είχα τυλιγμένο σε γαλάζιες κουβερτούλες κ φαινόταν μόνο η μυτούλα του.

Πήγα πρώτα σε ένα πάρκο με παιδάκια , με είδαν 3 γυναίκες κ σχολίαζαν "καλά αυτή γιατί δεν κουβαλάει μια τσάντα με πάνες κ τα σχετικά , τι μάνα είναι?Είδες η νέα γενιά?εντελώς άσχετες!!".Πήρα το καροτσάκι κι έφυγα.

Πήγα μετά σε ένα νεκροταφείο (!?!) κ έψαχνα ένα μνήμα, δεν ξέρω πιανού, το βρήκα κ δεν είχε όνομα, ούτε σταυρό.Πάλι ακούω κόσμο γύρω μου να λέει "πού το φερε το μωράκι στα μνήματα, τι μάνα είναι αυτή?". Κι έφυγα.

Πήγα στην αίθουσα αναμονής ενός νοσοκομείου κ ήταν γεμάτο με παιδάκια κ εγκυούλες τελειόμηνες. Κ λέγανε όταν με είδανε "καλά τι έφερε το νεογέννητο μες τα παιδάκια να κολλήσει τίποτα?" κι έφυγα.

Πήγα σε ένα παγκάκι ,πήρα τον άνδρα μου τηλέφωνο κ μου είπε "τι δουλειά έχεις να τριγυρνάς στην Αθήνα, έλα πίσω."
"Ήρθα για το μωρό του λέω"
"Τι λες?"μου λέει τσατισμένος κ του το κλείνω

Βγάζω το μωράκι από την κουβερτούλα το αγκαλιάζω κ το κουνάω κ συνειδητοποιώ ότι ήταν ψεύτικο , μια κούκλα! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Ξύπνησα στις 4εις άρρωστη,χάλια, με πονούσε το κεφάλι αλλά ευτυχώς μετά από καμιά ώρα ηρέμησα κ ξανακοιμήθηκα.
Σορρυ για το μεγάλο κ στενάχωρο ποστ Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 31 667478  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 31 667478

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ekaragiorgou καλως ηρθες και ευχομαι συντομα να εχεις καλα νεα!!

Αντα δεν ειναι τιποτα, μην ταραζεσαι...Πάντως οφειλω να πω πως ειχε ειρμο και τεινω προς την αποψη του αντρα σου!!! Απο τη μεγαλη σου επιθυμια σου ειναι για παιδι που γυρνας σαν την αστερο...μην το γυρισεις ταινια γιατι θα ειναι ασυμφορο με τοση εναλλαγη σκηνικών!!!Χαχαχα!

lia-ka

lia-ka
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλημερα και χρονια πολλα στις αθανασιες κ στους αθανασιους!τι κανετε?εγω ακομη εχω κομμαρες!μαρια ξερω τι ειναι το φυλλικο,απλα το ειπαν fellicin και μπερδευτηκα!θα το παρω!anda μου ενα κακο ονειρο ηταν και περασε!ολα αυτα που εχουμε στο μυαλο μας τα βλεπουμε και στον υπνο μας σαν ονειρο!σου στελνω μια  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 31 35468!καλημεριζω και τις καινουργιες κοπελιες!ekaragiorgou,τι να σου πω κοπελα μου,τα συμπτωματα ειναι ειναι ιδια με την περιοδο!μακαρι νε σου ερθει ενα μωρακι!μαρια μου εσυ αδιαθεησες?εγω δεν περιμενω στις 24 με 27!

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αχ να σαι καλά Ιωάννα γέλασα σαν την Αστέρω Laughing "Του νεκρού αδερφού" δεν πιάνει μια μπροστά του Laughing

Λοιπόν αλλαγή θέματος ν ανέβει το κέφι: για την πίτα δεν πήρα φρέσκο κρεμμυδάκι κι άνηθο γιατί δε μου πολυαρέσουν Embarassed θα βάλω ξερό. Όλα τ άλλα τα χω.Λες να χω πρόβλημα με μέγεθος του πυρέξ?Είναι 20Χ30.

ekaragiorgou καλώς ήρθες!Όση συμπαράσταση θες, εδώ είμαστε εμείς!Αυτό το άγχος θα μας φάει εμάς τις γυναίκες Rolling Eyes Φυσικά κι έχεις ελπίδα κ σου εύχομαι όλα να πάνε κατ'ευχήν!!

Goodmorning Liaka ανταποδίδω την  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 31 35468

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ρε παιδια μια αναίρεση δεν εχει; Πάλι εσβησα το κειμενο μου!!! Twisted Evil

Αντα κανε οτι παραλλαγή θες. Κι εγω πειραματείζομαι αρκετα. Ουζο στα κεφτεδακια, Κονιακ στον κιμα....Σε λιγο θα μας γραψω στους ΑΑ όπως καταλαβες. Παρε ενα πιρεξ που να χωραει τη σφολιατα. Το δικό σου μια χαρα μου ακουγεται. Εμαθα σε λιτρα να τα μετραω γι'αυτό κολλησα λίγο.

Απλωσα ρουχα εξω και τα χερια μου πάγωσαν...

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πείτε μου καλή επιτυχία....
Δεν εκλεισα ραντεβου για χτενισμα...μη λεει ο πεθερος δεν τον τιμαω (τα κοιτανε αυτα) και θα πάρω σβαρνα τα κομμωτηρια της γειτονιας για ραντεβου!!Θα φαω κραξιμο ε;

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλή επιτυχία λοιπόν!Δε νομίζω να σε κράξουν , "κρα" κάνουν τώρα με την κρίση για πελάτες!

Να χαίρεσαι τον πεθερούλη σου κ καλά να περάσετε.Αυτό με το ούζο κ το κονιάκ πες το μου καμιά φορά ακούγεται καλοοοο drunken drunken

Βγαίνω κι εγώ να κάνω μια ηλεκτρική κτλ κτλ τα λέμε μετά, φιλούδια  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 31 417472

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κ απο εμενα.μωρη ιωαννα τωρα που ηρθα εγω φευγεις εσυ?? φτου σου δν ντρεπεσαι! Razz Razz Razz Razz Razz Laughing

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kαλημέρα!!!

Ιφιγένεια τι τυχερή που είσαι που θα πάτε εκδρομούλα!!!είμαι σίγουρη ότι θα περάσετε σουπερ!!  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 31 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 31 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 31 215994 και ανεβαίνουν δραματικά οι πιθανότητες και για σποράκι!  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 31 328109

Μαριλυ γιατί να έρθει?να μην έρθει ...να φυγει !να πάει αλλού!!Προς την Μαρίνα ας πουμε που την αποζητάει  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 31 40746  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 31 40746

Μαρία μου εσύ τελικά έκανες τεστάκι? γιατί βλέπω μέχρι να μπει η αγάπη να μας πει τα νέα να σκάμε απο την αγωνία μας!

Μαρινάκι Respect ....ήρθαν goodys μέσα στο σπίτι σου και το έπαιξες κιουρία?? affraid εγώ την χάλασα την δίαιτα στο σινεμα, που έφαγα μισο μπολάκι τσιπς πατατακια! Embarassed Embarassed Embarassed , σημερα λέω να φάω πάλι καμια ομελέτα ελαφριά μπας και το σωσω!

Ελευθερία μου πόσο στεναχωρήθηκα για το Βιολεττάκι μωρεεεε!!..πάντως είναι δύσκολο όταν υπάρχουν ευθύνες και έξοδα όπως ένα παιδί , να μην έχει κάποιος δουλειά, τα ξερω γιατι και ο μπαμπας μου έμεινε πολλές φορές άνεργος όσο είμασταν παιδιά και ήταν λίγο στην τσίτα...και τώρα δυστυχώς πάλι άνεργος είναι! No ...δν ξέρω αν ειναι τόσο περήφανος να τον πειράζει που εσύ φερνεις περισσότερα..τον άντρα μου δν θα τον πείραζε γιατί μαζί τα τρώμε..οπότε τι να λέει?δν έχουμε δικά μου και δικά σου!

Λιάνα μου κουρασμένη? τόσο που ακόμη κι εσένα σε προβληματίζει βλέπω Very Happy Very Happy ...αχ μακάριιιιιιιιι!!!θελω τόσο πολύ να ακούσουμε ευχάριστα από κάποια απο εσάς!!!!ΤΟΣΟ πολυ!!!  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 31 328109  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 31 328109 ...να χαίρεσαι και την πεθερούλα σου! Laughing

Ιωάννα μου να χαιρεσαι τον πεθερό σου κι ελπίζω να είσαι καλύτερα σημερα γιατί φαντάζομαι θα βοηθήσεις και σήμερα εκει!!

Δέσποινα μου ,να μην έρθει καθόλου για 9 μήνες όχι μόνο για 8 μέρες!!!μην το σκέφτεσαι ούτε για πλάκα για χημικές δίαιτες σε αυτή τη φάση..άσε που γενικά οι δίαιτες κάνουν το σώμα να εκρίνει μια ορμόνη που δν βοηθάει στο να μείνεις έγκυος..κάπου το διάβασα εχθες για την ακρίβεια, νομίζω στο βιβλιο που αγόρασα το "σε ενδιαφέρουσα"...καλύτερα να τρως υγιεινά και σε λίγο μικρότερες μερίδες!!

Κωσταντίνα σου εύχομαι ένα τεράστιο + στο τεστάκι σου αύριο!!

Ελένη μου μάλλον είσαι στις γόνιμες σου μέρες!!δώστου να καταλάβει  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 31 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 31 215994

Αντα μου λένε στα ονειρα μας βλέπουμε αυτα που φοβόμαστε ότι αν τα ζήσουμε δν θα το αντεξουμε, ώστε αν συμβούν να τα αντιμετωπίσουμε με μεγαλύτερη ψυχραιμια...εσύ που θες και μωράκι τόσο πολύ έφτιαξες πραγματικα τέλειο σενάριο για ταινία!όνειρο είναι ομως...η πραγματικότητα σε λίγους μήνες θα είναι πολύ καλύτερη!!!στο υπόσχομαι αυτο!!

ekaragiorgou καλως ήρθες στην παρέα μας!! το μόνο που θα σου πω είναι να ΜΗΝ αγχωνεσαι και ότι είναι να γίνει θα γίνει!!δυστυχως τα συμπτώματα περιόδου ειναι ιδια με της εγκυμοσυνης πολλες φορες οπότε η καθυστέρηση είναι το καλύτερο σημάδι που έχουμε!υπομονή!!

tinag, thequeen86 και στις υπόλοιπες!!  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 31 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 31 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 31 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 31 417472

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσαρες ......εκανα δουλιτσες μαγειρεψα και μπηκα να δω τι μου κανετε.....ΜΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ

Mmaraki27

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
καλημερα κ απο μενα κοριτσια!!! Smile Smile Smile

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
για πειτε μου κ εσεις βρε κοριτσια τι πιθανοτητες εχω? ο κυκλος μου ειναι 26-28 ημερων.σεξουαλιστικαμε βασικα κατα λαθος 12η κ 22η μερα...μπορει???

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
thequeen86 έγραψε:για πειτε μου κ εσεις βρε κοριτσια τι πιθανοτητες εχω? ο κυκλος μου ειναι 26-28 ημερων.σεξουαλιστικαμε βασικα κατα λαθος 12η κ 22η μερα...μπορει???

αυτο την 12 μέρα μπορεί να έκανε το θαύμα του, αν σκεφτείς ότι σε 26 μερες κύκλο ωορρηξια γίνεται την 13ή μερα..και σε 28μέρες γίνεται την 14η και το σπερμα αντέχει μέχρι και 5 μέρες μέσα μας!καλή επιτυχία Wink Wink Wink

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:
thequeen86 έγραψε:για πειτε μου κ εσεις βρε κοριτσια τι πιθανοτητες εχω? ο κυκλος μου ειναι 26-28 ημερων.σεξουαλιστικαμε βασικα κατα λαθος 12η κ 22η μερα...μπορει???

αυτο την 12 μέρα μπορεί να έκανε το θαύμα του, αν σκεφτείς ότι σε 26 μερες κύκλο ωορρηξια γίνεται την 13ή μερα..και σε 28μέρες γίνεται την 14η και το σπερμα αντέχει μέχρι και 5 μέρες μέσα μας!καλή επιτυχία Wink Wink Wink

αχ μακαρι!!!!!!!! μετα θα κανω γλεντη τρικουβερτο..αντε κ εσεις γκαστρωθητε να γεννησουμε ολες μαζι.αχχαχαχχα

tinag

tinag
ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!!!!! ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ ΕΙΔΗ ΝΙΩΘΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΓΧΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΥΤΥΧΩΣ!!!!! I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
thequeen86 έγραψε:
boubou έγραψε:

αχ μακαρι!!!!!!!! μετα θα κανω γλεντη τρικουβερτο..αντε κ εσεις γκαστρωθητε να γεννησουμε ολες μαζι.αχχαχαχχα

αχχαααχαχαχαχαχχααχαχαχ αντε να ακούσουμε πολλούς  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 31 386913  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 31 337404  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 31 386913  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 31 337404  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 31 386913  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 31 386913 να καταφθάνουν αυτόν τον μήνα!!!

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:
thequeen86 έγραψε:
boubou έγραψε:

αχχαααχαχαχαχαχχααχαχαχ αντε να ακούσουμε πολλούς  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 31 386913  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 31 337404  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 31 386913  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 31 337404  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 31 386913  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 31 386913 να καταφθάνουν αυτόν τον μήνα!!!

αμην!!!!!! βεβαια αγχωνομαι για το τι θα κανω με τις υπνηλιες! στον γιο μου ειχα σαπησει στον υπνο.κοιμομουν 16 ωρες σερι

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tinag έγραψε:ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!!!!! ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ ΕΙΔΗ ΝΙΩΘΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΓΧΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΥΤΥΧΩΣ!!!!! I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you

το αγχος δν βοηθαει με τπτ.εγω δν αγχονομαι ιδιαιτερα οταν θελει θα ερθει.ετσι εγινε με τον γιο μου,ξαφνηκα μας ηρθε

tinag

tinag
ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ ΕΙΧΑ ΤΡΕΛΛΗ ΣΥΧΝΟΟΥΡΙΑ!! ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΟΜΟΥΝΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΚΑΤΑ Τ'ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΣΥΜΠΤΩΜΑ!!! ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ!!!!

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω εμεινα την 20η μερα......αρα ολα ειναι πιθανα κοριτσακι μου

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tinag έγραψε:ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ ΕΙΧΑ ΤΡΕΛΛΗ ΣΥΧΝΟΟΥΡΙΑ!! ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΟΜΟΥΝΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΚΑΤΑ Τ'ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΣΥΜΠΤΩΜΑ!!! ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ!!!!

εγω στην πρωτη μου εγκυμοσυνη ειχα τρελες υπνηλιες οπως προανεφερα.μια μικρη αιμοραγια αναμεσα 1ο μηνα και 2ο.λιγη συχνοουρια στην αρχη μετα οταν μεγαλωσε ολη νυχτα καθε μια ωρα ημουν για πιπι.πρησμενα ποδια γιατι τους πρωτους μηνες μεχρι περιπου τον 6ο ηταν καλοκαιρι κ ειχε τρελες ζεστες.καθολου δυσκοιλιοτητα κ μονο 2 3 φορες καουρα.

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
art86 έγραψε:εγω εμεινα την 20η μερα......αρα ολα ειναι πιθανα κοριτσακι μου

αχ μακαρι.στον γιο μου εμεινα 14 μερα νταν! βεβαια τοτε λογω ενως συμβαντος που με επιρεασε ψυχολογικα ειχα χασει την περιοδο μου κ δν ηξερα ποτε ηταν τι!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 31 από 39]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 39  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις