851 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 Τετ Ιαν 18, 2012 6:52 am
thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Evaggelitsa 26 έγραψε:Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!
Τι κάνετε;;;
Μεγαλώνει το παρεάκι όπως βλέπω και αυτό είναι πολύ ευχάριστο, σε τέτοιους καιρούς που όλοι το σκέφτονται για παιδάκι, εδώ βλέπουμε κοπέλες να προσπαθούν για δεύτερο και τρίτο!!! Και αυτό είναι πολύ ενθαρρυντικό!!!!
Αγάπη μου, μην στεναγχωριέσαι...Πιστεύω ότι για όλες μας το σποράκι θα έρθει την κατάλληλη στιγμή!!!
Άντα μου, μην δίνεις σημασία στους εφιάλτες... Άλλωστε τον τελευταίο καιρό δεν πέρασες και λίγα κούκλα μου... Είναι λογικό να είναι ακόμα επιρρεασμένη η ψυχολογία σου!!!
ριναμαρ (μαρινακι δηλαδη) περαστικά στον ανδρουλη σου για το δαχτυλό του!!!
Ελλη μου, πως περνάει η αδειά σου;;; Κοιτα να ξεκουραστείς και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου!!!
thequeen86 μακάρι να είσαι εγκυούλα και να κάνεις ακόμα ένα πανέμορφο και γερό μπεμπάκι σαν το ζουζουνι σου!!!!
Εμενα κοριτσάκια μου ήρθε η ακατανόμαστη χθες το βράδυ με τα χίλια ζόρια... Απο προχθές βέβαια πονούσα και την περίμενα, αλλά σήμερα το πρωί αυτό που πέρασα ήταν το κάτι άλλο... Είχα απίστευτους πόνους και ξέμεινα απο παυσίπονα!!! Να μην σας τα πολυλογώ, έφερε ο ανδρούλης μου ντεπον και από τις 10 που ξύπνησα στις 2 σηκώθηκα όρθια.. Ούτε να περπατήσω δεν μπορούσα από τον πονο!!
Φιλάκια σε όλα τα κοριτσάκια της παρέας!!!!
ωχ ξερω.ετσι ηταν πριν κανα 2 μηνες ειχα κανει τα παυσιπονα καραμελες.με επιαναν κ ημικρανιες ταυτοχρονα κ τα χα δει ολα