Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
79 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 79 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 36 από 39]

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγώ τελικά είχα μόνο ένα αυγό κι έτσι έκανα 2 τοστ να φαω Laughing Laughing Laughing τι να πεις?
τι νοικοκυρουλα που εισαι Δεσποινακι!!!!δν ειπα οτι δν κανει να κανεις την διαιτα γιατι δν πιανει, αλλα γιατι ειναι επικίνδυνες για τον οργανισμο μας αυτες οι χημικες!! εχουν γινει αρκετες ερευνες που το εξακριβώνουν!! ελπιζω να μην χρειαστει να κανεις τελικα...για λογους που θα σε κανουν να φουσκωνεις 9 μηνες  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 36 40746  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 36 40746

Ιωαννα καλα να περασετε!!

Ευαγγελιτσα μου τι κανεις? μας έλειψες κι εσυ!!!Ελπιζω να μην πονας τωρα τοσο ε?  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 36 379767  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 36 379767 καλα τι μου εκανες με αυτη τη σελιδα.... τωρα βρηκα κι αλλες σειρες να δω πφφφφ χιχι

θελω κι εγω καφεδακι αλλα δν εχω και γαλα γμτ εκτος απο αυγα  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 36 40746  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 36 40746 και δν μ αρεσει σκετος!!

Deb

Deb
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Τέλεια Ευαγγελία!!!!Πρέπει να περιμένω για καινούριο επεισόδιο τώρα!!!Ευχαριστώ πολύ!!!!!Εδώ είμαι Εύη!!!
Διαβάζω ένα πολύ καλό βιβλίο που μόλις κατέβασα!!!Έχει πολύ χρήσιμες συμβουλές! Λέγεται "Πώς να επιβιώσεις οικονομικά"!!!

Evaggelitsa 26

Evaggelitsa 26
Και εγώ εδώ είμαι ζουζούνες!!!

Επειδή έχω καιρό να μπω διαβάζω διαφορά θεματάκια του φόρουμ...και έχω κολλήσει με αυτό με τις μεταμοσχεύσεις...

Ελλη μου ευτυχώς δεν πονάω πολύ τώρα!!! Αντε αφού είσαι σε άδεια επιβάλεται να λιώσεις και στο πσ με ταινίες... και με τον ανδρούλη σου φυσικά!!!χιχιχι!!! Embarassed Embarassed

Δεσποινάκι κάθε παρασκευή έχει νέο επεισόδιο!!! Εσύ είσαι πιο μπροστά απο εμένα, οπότε βλεπεις τα καινούργια... Εγώ τα πήρα με τη σειρα!!! Μα τι παιδί αυτό ο Ντην!!!!Ουπς!!! Νομίζω το ξανα είπα αυτό!!!!χαχαχαχαχα!!!!

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δεσποινάκι απο που το κατέβασες??
Έλλη μου σε καταλαβαίνω...κι εγώ γάλα θέλω για τον καφέ και μάλιστα φρέσκο Very Happy

Deb

Deb
boubou έγραψε:
τι νοικοκυρουλα που εισαι Δεσποινακι!!!!δν ειπα οτι δν κανει να κανεις την διαιτα γιατι δν πιανει, αλλα γιατι ειναι επικίνδυνες για τον οργανισμο μας αυτες οι χημικες!! εχουν γινει αρκετες ερευνες που το εξακριβώνουν!! ελπιζω να μην χρειαστει να κανεις τελικα...για λογους που θα σε κανουν να φουσκωνεις 9 μηνες  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 36 40746  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 36 40746

Μακάρι Έλλη μου!!!Βάλε αυγά στον καφέ αντί για γάλα!Μπορεί να βγει καλός!χαχαχαχαχα

evi27 έγραψε:Δεσποινάκι απο που το κατέβασες??

Από εδώ Εύη μου!Είναι σε αρχείο pdf!
http://www.free-ebooks.gr/gre/ebooks/index

Ευαγγελία το έχεις ξαναπεί και θα το ξαναπείς ξανά και ξανά γιατί έτσι είναι!!!Πολύ παιδί ο Ντιν!Ο άντρας μου ζηλεύει καμία φορά που το βλέπω και μου λέει σ'αρέσει αυτός και το βλέπεις ε;Και του λέω όχι καλέ!!!!Εγώ;Η σειρά μου αρέσει!!!χαχαχαχα Razz

Evaggelitsa 26

Evaggelitsa 26
Deb έγραψε:

Ευαγγελία το έχεις ξαναπεί και θα το ξαναπείς ξανά και ξανά γιατί έτσι είναι!!!Πολύ παιδί ο Ντιν!Ο άντρας μου ζηλεύει καμία φορά που το βλέπω και μου λέει σ'αρέσει αυτός και το βλέπεις ε;Και του λέω όχι καλέ!!!!Εγώ;Η σειρά μου αρέσει!!!χαχαχαχα Razz

Και εμένα μια από τα ιδια!!!!

Μάλιστα την ώρα που έγραφα το ποστ ήρθε πάνω απο το κεφάλι μου και κοι τούσε (μυρωδιά με πέρνει;;;Winkχαχαχαχα!!!!

Τι να κάνουμε!!! Εμεις φταίμε που είμαστε καλόγουστες!!!! Very Happy Very Happy

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Tελικά πήγα σουπερμάρκετ ξανα σήμερα (γιατί ειχα πάει και το μεσημερι Embarassed ) και πήρα γάλα!αυγά θα πάρω απο την πεθερά μου φρέσκα το ΣΚ!
αλλά δν έκανα καφέ γιατί θυμήθηκα ότι ειχα πιει και το πρωι και δν θέλω να πίνω πάνω από 1 την μέρα!

παω να αραξω να δώ κανα επισόδιο κι εγώ! θα τα πούμε αργοτερα! φιλάκια σε όλες!

a-niki

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλησπερα και απο μενα. χθες εκανα τον πρωτο μου υπερηχο, ειδαμε το σακο αλλα ακομη δνε εχει τιπτοα μεσα. ειμα 5 εβδομαδων και 3 ημερων. ο γιατρος λεει οτι ειναι νωρις ακομη

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΓΥΡΙΣΑ ΤΗ ΚΑΝΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΕΣΕΙΣ ΤΗ ΚΑΝΕΤΕ???

sotiria-giannitsa

sotiria-giannitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
a-niki έγραψε:καλησπερα και απο μενα. χθες εκανα τον πρωτο μου υπερηχο, ειδαμε το σακο αλλα ακομη δνε εχει τιπτοα μεσα. ειμα 5 εβδομαδων και 3 ημερων. ο γιατρος λεει οτι ειναι νωρις ακομη

με το καλο να δεις και το μωρακι σου!κι εγω εχθες εκανα υπερηχο αλλα ειμαι 8 εβδομαδων.υπομονη και ολα καλα να πανε

a-niki

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
σωτηρια ειχες κανει στη 5 εβδομαδα υπερηχο? χωριακη?

sotiria-giannitsa

sotiria-giannitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
a-niki έγραψε:σωτηρια ειχες κανει στη 5 εβδομαδα υπερηχο? χωριακη?

ακριβως 5 εβδομαδων εκανα και ειδαμε μια μικρι μαυρη κουκιδα και επιβεβαιωσαμε οτι ηταν ενδομητριο.καρδουλα ακουσαμε στις 6 εβδομαδες.αλλα μου ειχε πει στις 5 εβδομαδες οτι μπορει και να μην βλεπαμε γιατι ηταν νωρις.αλλα το ειδαμε

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αγαπη έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΓΥΡΙΣΑ ΤΗ ΚΑΝΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΕΣΕΙΣ ΤΗ ΚΑΝΕΤΕ???

μόλις έκανα ένα σιροπιαστό τσουρέκι με κουβερτούρα αγάπη μου!
Σωτηρία και Νίκη εύχομαι να πάνε όλα καλά κοριτσια μου!

a-niki

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
και εμενα μου ειπε οτι ειναι νωρις να δουμε κατι αλλα ανησυχω . Περιμενω πως και πως να περασουν οι μερες. ΑΥριο θα ξεκινησω τον προγεννητικο ελεγχο

sotiria-giannitsa

sotiria-giannitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
a-niki έγραψε:και εμενα μου ειπε οτι ειναι νωρις να δουμε κατι αλλα ανησυχω . Περιμενω πως και πως να περασουν οι μερες. ΑΥριο θα ξεκινησω τον προγεννητικο ελεγχο

εγω σε λιγες μερες θα κανω εξετασεις.πιστευω ειναι νωρις να κανεις.συνηθως στην 7 και 8 εβδομαδα δινουν προγεννητικο .ολα καλα θα πανε μην ανησυχεις .που θα γεννησεις με το καλο???

sotiria-giannitsa

sotiria-giannitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
evi27 έγραψε:
αγαπη έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΓΥΡΙΣΑ ΤΗ ΚΑΝΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΕΣΕΙΣ ΤΗ ΚΑΝΕΤΕ???

ευχαριστουμε πολυ!!!

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="Deb"]

Αγάπη μας έσκασες...Όλο το θέμα χθες μιλούσε για σένα!!!Πάντως δεν πειράζει!Τουλάχιστον τώρα είσαι 100% σίγουρη γαι το τί συμβαίνει!!!

ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΤΗ ΚΑΝΕΙΣ? ΣΕ ΧΑΣΑΜΕ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΥΧΝΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΣΑΣ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΔΩ.
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΑ ΣΑΝ ΝΑ ΜΕ ΞΕΡΕΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΣ ΚΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΙΛΕΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ Η ΑΝΥΣΗΧΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΗ ΝΑ ΠΩ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΩ ΟΛΕΣ  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 36 334590  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 36 334590  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 36 334590  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 36 334590  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 36 334590

mariabel

mariabel
Γεια σας, κουκλίτσες μου!!!! Ποιες είναι εδώ;
Είμαι πολύ χαρούμενη!! Πρώτον: Ο Αντωνάκης κοιμάται, ο άντρας μου λείπει και εγώ είμαι εδώ μαζί σας! Δεύτερον: Παράγγειλα τα hometest και θα'ρθουν την Παρασκευή. Οπότε Σάββατο πρωί θα κάνω τεστάκι. (Ευχαριστώ πολύ Μαρίνα-rinamar για τη βοήθεια).  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 36 417472 Εκτός από τη Μαρίνα, τα έχεις και εσύ Έλλη; Άλλη κοπέλα τα έχει δοκιμάσει; Μπορώ να κάνω και με απογευματινά ούρα; Αχ, έχω αγωνία τρελή!
Μαρίνα (αγαπη) σκέφτεσαι να τα πάρεις και εσύ; Εγώ παράγγειλα 5 τεστάκια και θα κοστίσουν 8,6 μαζί με τα μεταφορικά. Η κοπέλα στο τηλ ήταν πολύ ευγενική και θα είναι ακόμα πιο ευγενική αν το τεστ βγει θετικό!!!  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 36 893968
Ευαγγελίτσα, περίμενα νέα σου... Ήξερα ότι ΔΕΝ περιμέναμε μαζί και είχα αγωνία και για εσένα. Κρίμα που ήρθε... Περαστικά με τον πόνο. Έχω την εντύπωση ότι και εμένα ο πόνος χειροτέρεψε μετά τη γέννα. Sad Δυο φορές έχει έρθει η ακατανόμαστη, οπότε δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά...
Εύη, με τρελαίνεις!!! Θέλω το τσουρέκι ΤΩΡΑ!!!!!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την mariabel στις Τετ Ιαν 18, 2012 10:45 am, 1 φορά

a-niki

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
εμενα μου τις εδωσε χθες, να τις κανω στις δυο επομενες εβδομαδες πριν με ξαναδει. Εκεινος εινια σιγουρος οτι ολα θα πανε καλα Απλα εγω φοβαμαι γιατι την προηγουμενη φορα ενω υπηρχε ο σακος δεν βλεπαμε τιποτα μεσα μεχρι την 7 εβδομαδα. Βεβαια τωρα ανεβαινει η χοριακη μου σε αντιθεση με την αλλη φορα. Ευχομαι να πανε ολα καλα

ifigeniaboz

ifigeniaboz
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΓΑΠΕΣ ΜΟΥ!!!
ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΔΕΡΟ Κ ΕΙΠΑ ΝΑ ΠΩ ΕΝΑ ΓΕΙΑ.
ΑΓΑΠΗ ΑΝΤΕ Κ ΜΑΣ ΤΡΟΜΑΞΕΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΕΤΣΙ;;
ΕΥΗ ΘΕΛΩ ΛΙΓΟ ΤΣΟΥΡΕΚΙ...
ΒΟΥΒΟΥ ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ...
ΜΑΡΙΑΒΕΛ ΦΙΛΑΚΙΑ
ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 36 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 36 417472
ΕΓΩ ΕΦΑΓΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΦΑΚΕΣ Κ ΤΩΡΑ ΠΟΝΑΕΙ Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ Κ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ. ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ Κ ΜΕΤΑ ΥΠΟΦΕΡΩΩΩΩΩΩΩ

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
evi27 έγραψε:

ΜΜΜΜΜΜΜΜ ΓΙΑΜ ΓΙΑΜ ΜΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΑΛΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΩ ΚΑΙ ΓΛΥΚΟ ΘΑ ΠΟΝΕΣΕΙ ΤΟ ΔΟΝΤΑΚΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΦΑΓΗΤΟ ΟΤΙ ΦΑΩ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΧΛΩΜΟ ΤΟ ΚΟΒΩ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΕΦΑΓΑ 2 ΑΥΓΟΥΛΑΚΙΑ ΜΑΤΙΑ 15 ΛΕΠΤΑ ΕΚΑΝΑ ΝΑ ΤΑ ΦΑΩ ΕΤΡΩΓΑ ΜΙΚΡΕΣ ΜΠΟΥΚΙΤΣΕΣ ΣΑΝ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 36 40746 ΑΦΟΥ ΜΕ ΕΒΛΕΠΕ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΑΧΟΥ ΤΟ ΜΩΡΕ Η ΜΠΕΜΠΑ ΜΟΥ ΤΡΩΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Marily11

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Γεια σας κοριτσια μου! πως ειστε σημερα?? Εγω τα ιδια..περιμενω αυριο την ακατανομαστη και εχω πολλα νευρα τις τελευταιες μερες!!!

Αγαπη πηγα και ηρθα μεχρι να μας πεις τα νεα σου!! Τι βασανιστηριο ηταν αυτο??? κι εσυ βρε κοριτσι μου ενα τεστ ειπες να κανεις και ηρθαν τα πανω κατω, αλλα ευτυχω ολα καλα! Μην αγχωνεσαι για αυριο..ολα θα ειναι μια χαρα!

Sotiria kai niki ολα θα πανε καλα και σε λιγους μηνες θα κρατατε τα μωρακια σας στις αγκαλιτσες σας!!

Ada μου επαθα σοκ με το ονειρο-εφιαλτη που ειδες! ο χρονος ειναι ο καλυτερος γιατρος κοπελα μου! Θα δεις οσο περνανε οι μερες θα εισαι καθε μερα και καλυτερα!

Μαρινα (rinamar) ακομα τιποτα? να χαρουμε?????

Λιανα μου μυριζει μπεμπεεεε!!! θα περιμενουμε νεα σου!

Boubou σ'εχω χασει τελευταια..τι κανεις? περαστικα στο σκυλακι σου!

Evi μερες ειχα να σε δω κι εσενα..χαιρομαι που εισαι καλα!

και σε ολα τα υπολοιπα κοριτσακια  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 36 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 36 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 36 417472

sotiria-giannitsa

sotiria-giannitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
a-niki έγραψε:εμενα μου τις εδωσε χθες, να τις κανω στις δυο επομενες εβδομαδες πριν με ξαναδει. Εκεινος εινια σιγουρος οτι ολα θα πανε καλα Απλα εγω φοβαμαι γιατι την προηγουμενη φορα ενω υπηρχε ο σακος δεν βλεπαμε τιποτα μεσα μεχρι την 7 εβδομαδα. Βεβαια τωρα ανεβαινει η χοριακη μου σε αντιθεση με την αλλη φορα. Ευχομαι να πανε ολα καλα

ολα καλα θα πανε

Evaggelitsa 26

Evaggelitsa 26
evi27 έγραψε:

Τι λες τωρα ρε φιλη!!!! ααααααα!!!!
Ειμαι και εν μεσω της ακατανόμαστης!!!!!

Μου τρεχουν τα σαλια!!!!

a-niki

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κοριτσακια σας αφηνω , παω για ξαπλα γιατι αυριο πρωι απογευμα στη δουλεια , κουραση και δεν αντεχω απο τις υπνηλιες που με πιανουν. φιλακια πολλα σε ολες σας

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 36 από 39]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις