926 ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ! Τετ Ιαν 18, 2012 12:34 pm
KRISTI 1
Πρωταγωνιστής!!
αν θελετε και δεν εχετε καποιο αλλο ατομο σας το ανοιγω εγω το θεματακι! οπως νιωθετε.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 20 ... 37, 38, 39
boubou έγραψε:εγώ πάντως αυτή την εβδομάδα δν έχω πολύ όρεξη για και ο άντρας μου όλη μέρα είναι κολλημένος στον υπολογιστή και ήθελα να παμε να παρουμε κατι απο το σουπερμαρκετ και επειδη εχανε στο παιχνιδι ειχε νευρα και μετα θυμωσε και που τον σηκωσα να κανει δουλεια και μου ήρθε να τον δολοφονήσω εκει περα!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]μην κάνει καμια δουλειά ο καλομαθημένος!!!
αφήστε που χθες και μετά πονούσα χαμηλά για λίγη ώρα! (πάντα το παθαίνω όταν κανουμε κοντά στις μέρες που είναι να αδιαθετήσω! )
έχω χάσει τον μπούσουλα..αλλά νομίζω όχι.. η Νίκη ήταν στο 4 έτσι δν ειναι?νομίζω είναι η τελευταία επιτυχία μας!!
KRISTI 1 έγραψε:αν θελετε και δεν εχετε καποιο αλλο ατομο σας το ανοιγω εγω το θεματακι! οπως νιωθετε.
KRISTI 1 έγραψε:αν θελετε και δεν εχετε καποιο αλλο ατομο σας το ανοιγω εγω το θεματακι! οπως νιωθετε.
KRISTI 1 έγραψε:οκ τοτε !να κανω κ μια ερωτηση ομως η ασχετουμπα?το #6 θα βγει αυτοματα η θα το βαλω εγω?
KRISTI 1 έγραψε:οκ τοτε !να κανω κ μια ερωτηση ομως η ασχετουμπα?το #6 θα βγει αυτοματα η θα το βαλω εγω?
siren έγραψε:Γεια σας κοριτσια, τι κανετε???? Ειναι δυσκολο να γραψω στην καθεμια ξεχωριστα γιατι ειναι τοσα πολλα που δεν τα θυμαμαι και καποια θα ξεχασω. Σημερα γιορταζει ο αντρουλης μου αλλα δεν καναμε κατι γιατι πηγε να δει ΑΕΚ-ΠΑΟΚ εγω προσπαθω να μαθω απο τις 9 η ωρα την μικρη μου να κοιμηθει στην κουνια της γιατι εχει κατασκηνωσει στο κρεβατι μας το οποιο μου αρεσει αλλα δεν κανει... και η σκατουλα ειναι ακομα ξυπνιαααααααααααααααααααααααα!!!!!!
Χρονια πολλα στον μικρο Αντωνακη μας, να το χαιρεσαι Μαρια μου και να τον δεις οπως θες, να ναι παντα ευτυχισμενος και υγιης.
Σας αγαπω ολες πολυ και μου λειπετε πολυ οταν δεν μπορω να συμμετεχω καθε μερα...
οκ!boubou έγραψε:KRISTI 1 έγραψε:οκ τοτε !να κανω κ μια ερωτηση ομως η ασχετουμπα?το #6 θα βγει αυτοματα η θα το βαλω εγω?
εσυ θα το βάλεις!
θα πας εδω
http://forum.eimaimama.gr/f30-forum
θα πατησεις πανω δεξια εκει που λέει νέο θεμα
θα βάλεις στην θέση του τίτλου Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #6 και θα γράψεις ένα μηνυματάκι και θα είναι έτοιμο!
siren έγραψε:Γεια σας κοριτσια, τι κανετε???? Ειναι δυσκολο να γραψω στην καθεμια ξεχωριστα γιατι ειναι τοσα πολλα που δεν τα θυμαμαι και καποια θα ξεχασω. Σημερα γιορταζει ο αντρουλης μου αλλα δεν καναμε κατι γιατι πηγε να δει ΑΕΚ-ΠΑΟΚ εγω προσπαθω να μαθω απο τις 9 η ωρα την μικρη μου να κοιμηθει στην κουνια της γιατι εχει κατασκηνωσει στο κρεβατι μας το οποιο μου αρεσει αλλα δεν κανει... και η σκατουλα ειναι ακομα ξυπνιαααααααααααααααααααααααα!!!!!!
Χρονια πολλα στον μικρο Αντωνακη μας, να το χαιρεσαι Μαρια μου και να τον δεις οπως θες, να ναι παντα ευτυχισμενος και υγιης.
Σας αγαπω ολες πολυ και μου λειπετε πολυ οταν δεν μπορω να συμμετεχω καθε μερα...
thequeen86 έγραψε:καλησπερα κοριτσακια.λιγες ωρες ελειψα κ οργιασατε!!!! πηγαμε να δουμε τον παοκ(παοκι γαρ ο συζηξ) αλλα τι το θελα η γυναικα που γυρισα παγωτο? τρελο κρυο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KRISTI 1 έγραψε:αχουουουου!!2 σελιδες θα σας φτασουν για ολο το βραδυ??γιατι νυσταξα το δολιο και δεν βλεπω να προλαβαινω να το ανοιξω σημερα το θεματακι!
evi27 έγραψε:thequeen86 έγραψε:καλησπερα κοριτσακια.λιγες ωρες ελειψα κ οργιασατε!!!! πηγαμε να δουμε τον παοκ(παοκι γαρ ο συζηξ) αλλα τι το θελα η γυναικα που γυρισα παγωτο? τρελο κρυο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ήταν ο μπαμπάς μου στο γήπεδο!! ποιος νίκησε??
δεν εχω ιδεα..evi27 έγραψε:KRISTI 1 έγραψε:αχουουουου!!2 σελιδες θα σας φτασουν για ολο το βραδυ??γιατι νυσταξα το δολιο και δεν βλεπω να προλαβαινω να το ανοιξω σημερα το θεματακι!
κι αν το ανοίξεις τώρα πειράζει??
ξέρει καμιά????
thequeen86 έγραψε:evi27 έγραψε:thequeen86 έγραψε:καλησπερα κοριτσακια.λιγες ωρες ελειψα κ οργιασατε!!!! πηγαμε να δουμε τον παοκ(παοκι γαρ ο συζηξ) αλλα τι το θελα η γυναικα που γυρισα παγωτο? τρελο κρυο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2-0 ο παοκ κ εγω γρανιτα παγωτο
evi27 έγραψε:thequeen86 έγραψε:evi27 έγραψε:thequeen86 έγραψε:καλησπερα κοριτσακια.λιγες ωρες ελειψα κ οργιασατε!!!! πηγαμε να δουμε τον παοκ(παοκι γαρ ο συζηξ) αλλα τι το θελα η γυναικα που γυρισα παγωτο? τρελο κρυο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2-0 ο παοκ κ εγω γρανιτα παγωτο
χαχαχχαχ μες στη τρελή χαρά θα είναι ο μπαμπακούλης μου
evi27 έγραψε:KRISTI 1 έγραψε:αχουουουου!!2 σελιδες θα σας φτασουν για ολο το βραδυ??γιατι νυσταξα το δολιο και δεν βλεπω να προλαβαινω να το ανοιξω σημερα το θεματακι!
κι αν το ανοίξεις τώρα πειράζει??
ξέρει καμιά????
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 20 ... 37, 38, 39
Είμαι μαμά! » ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ » Θέλω να μείνω έγκυος! » Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης