Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
173 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 173 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 39  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 39]

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ηρθα κ εγω τη κανετε ποιες ειναι εδω ??? καλε ξερετε τη θυμηθικα οτι μαζι με εμενα δεν περιμενε περιοδο η ευαγγελια η ευη η οποια της ηρθε περιοδος και αν δεν κανω λαθος και η μαρια εχουμε κανενα ευχαριστο νεο αραγε απο ευαγγελια η μαρια ξερετε ???

ifigeniaboz

ifigeniaboz
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΤΙ ΝΑ ΠΩ;;
ΤΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ ΤΙ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ;
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΩΑΝΝΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ

siren

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
1000 φορες του τα εχω πει αλλες φορες δειχνει οτι καταλαβαινει και λεει οτι εχω δικιο και οτι δεν πρεπει να συμπεριφερεται ετσι και οτι δεν θα ξαναγινει....αλλα ξαναγινεται!!!!
Και αλλες φορες δεν παιρνει απο λογια που να χτυπιεμαι κατω σαν χταποδι....

mariabel

mariabel
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Ήρθα πάλι! Ένα διάλειμμα για να ταίσω τον Αντωνάκη και να'μαι πάλι εδώ...
Αλλά όχι για πολύ... Νυστάζω!!! Sleep
Ελευθερία μου, τα ίδια και εμείς! Η λύση για εμένα είναι πιο πολλές ώρες μόνη με τον άντρα μου ως ζευγάρι. Το ίδιο κάνε και εσύ. Άφησε τη Βιολέτα για λίγες ώρες και βγες μόνη σου μαζί του.
Γεια σου, αγαπη! Εμένα είναι να έρθει στις 17. Μάλλον θα έρθει... Έχω πονάκια... Sad Πόπο, καταστενοχωρήθηκα πάλι! Βλέπω να'ρχεται και δεν μπορώ να το εμποδίσω! Γκρρρρ!!! Γύρνα πίσω καλέ...
Δέσποινα, πώς είναι το χέρι σου τώρα;

ifigeniaboz

ifigeniaboz
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ!!!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΕ ΟΛΕΣ
ΦΙΛΑΚΙΑ  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 17 850933

mariabel

mariabel
Καληνύχτα, Ιφιγένεια!

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ελευθερία αφού το έχεις συζητήσει μαζί του τόσες φορές και δεν αλλάζει τίποτα, κοίτα μηπως μπορείς να το δεχτείς και να ζήσεις μαζί με αυτή τη συμπεριφορά. Πέρνα και χρόνο μόνη μαζί του όπως ειπε η Μαρία και ίσως αλλάξει κάτι και σε εκπλήξει θετικά...

Μαρία υπομονή, δεν ξέρεις,ίσως δεν αδιαθετήσεις! Η Ελπίδα πεθαίνει τελευταία!

Αγάπη δεν έμαθα κάτι, μακάρι να έχουμε ευχάριστα...Πως πάε το δόντι σου;

Δέποινα; Ελπίζω να πήγες στο νοσοκομείο...

Ιφιγένεια καληνύχτα.....  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 17 417472

siren

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Σας ευχαριστω κοριτσια για το ενδιαφερον... ευχομαι να πανε ολα καλα... Καληνυχτα και απο μενα, σας αγαπω πολυ Very Happy

mariabel

mariabel
Κορίτσια, θα σας καληνυχτήσω και εγώ!  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 17 417472
Ιωάννα μου, ναι, η ελπίδα πεθαίνει τελευταία...
Ελευθερία μου, καληνύχτα και όλα θα πάνε καλά!!! I love you

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="ioanna85"]

Αγάπη δεν έμαθα κάτι, μακάρι να έχουμε ευχάριστα...Πως πάε το δόντι σου;

ειμαι χαλια ποναω υπερβολικα σημερα και ποναω παντου στην κοιλια και την μεση μου γιατι αδιαθετησα και στο δοντι τωρα με επιασε και πονοκεφαλος ειμαι ενα ρακος δεν περιγραφετε με λογια

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρία και Ελευθερία καληνύχτα! Και κορίτσια μη χάνετε την πίστη σας στους ανθρώπους. Φερθείτε τους σαν να τους ερωτευτήκατε ξανά σήμερα και ίσως παρασυρθούν κι αυτοί από όλη την ατμόσφαιρα και ξυπνήσουν μνήμες. Κάντε πράγματα για τον εαυτό σας, μικρές αλλαγές που θα ανανεώσουν εσας και τη σχέση σας...

Αγάπη μου σου στέλνω την αγάπη μου για περαστικά! Λένε ενός κακού μύρια έπονται αλλά ίσως καλύτερα να τα περάσεις όλα μαζεμένα, να ηρεμήσεις μετά μια και καλή. Πάρε κανένα παυσίπονο...

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioanna85 έγραψε:

Αγάπη μου σου στέλνω την αγάπη μου για περαστικά! Λένε ενός κακού μύρια έπονται αλλά ίσως καλύτερα να τα περάσεις όλα μαζεμένα, να ηρεμήσεις μετά μια και καλή. Πάρε κανένα παυσίπονο...

ευχαριστω πολυ κοριτσακι μου πηρα τωρα ενα παυσιπονο ελπιζω να την βγαλω καθαρη την νυχτα κατι ασχετο η ελλη δεν εμφανιστηκε καθολου σημερα?? ή ειναι η ιδεα μου???

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σήμερα μπήκα πολύ αργά και δεν ξέρω αν μπήκε το πρωϊ. Αν δεν κάνω λάθος απ΄πο σήμερα ξεκινά η άδεια της και ίσως περασε τη μέρα της μς τον αντρούλη της....  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 17 883208

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioanna85 έγραψε:Σήμερα μπήκα πολύ αργά και δεν ξέρω αν μπήκε το πρωϊ. Αν δεν κάνω λάθος απ΄πο σήμερα ξεκινά η άδεια της και ίσως περασε τη μέρα της μς τον αντρούλη της....  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 17 883208

Χμμμ τυχερουλα ελλη [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΠΑΩ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΕ ΗΡΕΜΕΙ Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΜΕΣΗ ΜΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΥΡΙΟ ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 17 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 17 417472

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καληνύχτα και περαστικά!!!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εεεε, ήρθα κι εγώ αλλά μάλλον δν πρόλαβα καμία!! Sad
Όμορφα πέρασα σήμερα,φαγαμε ΠΑΛΙ σαν pig pig pig pig !!αλλά η στεναχώρια που έχω τραβήξει βραδιάτικα δν λέγεται!!κάτι έπαθε ο πωπούλης από τον σκυλάκο μου και πονάει και όταν πάω να τον καθαρίσω κλαίει..και τα κακά του το βράδυ με κλάματα τα έκανε!!! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad αύριο θα ξυπνήσω και θα τον πάω κτηνίατρο να δούμε τι έχει αλλά μέχρι τότε δν μπορώ να ηρεμήσω.... τι το θέλω το παιδι εγώ που μου κόβονται τα πόδια ακόμη και στο σκυλακι μου...θέλω να κλαίω και δν μπορω γιατι μου την λεει ο αντρας μου  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 17 534787  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 17 534787

Ιωάννα μου αν και μικρή σε βρίσκω πολύ σωστή στις συμβουλές σου για τις σχέσεις!!!

Ελευθερία μου πιστεύω ότι όντως κάθε σχέση περνάει 40 κύματα μέχρι να στεριώσει και δν ειναι σίγουρο ότι θα τα καταφέρει στο τέλος!! εγώ που μπορεί να πιστεύεις ότι είμαι με το άλλο μου μισο(κι εγώ το πιστεύω από την πρώτη μέρα!) στα 4 χρόνια σχέσης ήμουν ένα βήμα πριν το χωρισμό γιατί αυτό που λες δν άντεχα κάποιες συμπεριφορές και έφτασα στα όρια μου! η σχέση μας ανανεώθηκε παάρα πολύ όταν πήγε φαντάρος και βρεθήκαμε λιγο σε απόσταση στα 8χρόνια σχεδόν και πραγματικά μετά από τότε δν σκέφτηκα ούτε μια στιγμή ότι κάποια στιγμή θα χωρίσουμε...ενώ μέχρι τότε κάθε φορά που ζοριζόμουν έλεγα ότι δν ξέρω πόσο θα αντέξω ακόμη!!! ο ίδιος μου έχει παραδεχτεί ότι ποτέ όσο είμαστε μαζί δν το σκεφτηκε αυτό!εγώ το σκεφτόμουν σε κάθε καυγά μικρό η μεγάλο!! αλλά πλέον δν μαλώνουμε σχεδόν ποτέ και δν μπορώ να ζήσω χωρίς αυτόν!Βέβαια δν έχουμε ακόμη παιδί να δοκιμαστούμε στα πολύ δύσκολα, αλλά πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε, τι στο καλό??

άντα μου ελπίζω να εισαι καλύτερα τώρα και να μην καθάρισες τίποτα!!!μόνο να ξεκουραζόσουν

αγάπη μου πιστεύω ότι το μωράκι σας δίνει λίγο χρόνο να ορθοποδήσετε έστω και λίγο για να έρθει μετά και να γεμίσει τις αγκαλιες σας!!!κουράγιο για τον πόνο σου..εγώ 5 μέρες έχω περίοδο και αυτές χωρις καθόλου πόνο δόξα τον Θεο!!και σίγουρα και εμένα θα με επισκεφτεί αυτόν τον μήνα γιατί τα τεστ ωορρηξίας δν έδειξαν ποτέ ωορρηξία αυτόν τον μήνα!!σκατα παλι!αλλά κάθε εμπόδιο για καλό!!

Λιάνα μου κουνελάκι βλέπω..ωραιο το κουνελάκι!!και κεικ στον μπεμπακο!!τι τυχερο αγόρι!!

Μαρίνα πωπω πόσο θα ήθελα αύριο το πρωί που θα μπω να μας ανακοινώσεις ευχάριστα και να μη χρειαστει να κάνεις τίποτα τελικα!!!  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 17 328109

Μαράκι μου μακαρι να φουσκωσει γρήγορα η κοιλίτσα σου και να κάνεις μια μεγάαααλη και ευτυχισμένη οικογένεια αφου τοσο το αγαπας!!!!

Δεσποινάκι μου περαστικά στο χεράκι σου ελπιζω να μην είναι τίποτα το σοβαρό!!!πωπω ποσο τα φοβαμαι τα μαχαιρια!!!

ΙΦιγένεια  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 17 417472 δν σε προλαβαινω καθολου γμτ!!ελπιζω να εισαι πολυ καλα!!

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Έλλη μου μη στεναχωριέσαι για τον μικρό σου, θα πας αυριο στον γιατρό και όλα μια χαρά θα πάνε...

Deb

Deb
mariabel έγραψε:
Δέσποινα, πώς είναι το χέρι σου τώρα;

Το άνοιξα και είναι κάάάάάπως καλύτερα...Είχε αίμα αλλά εντάξει!Το άφησα να πάρει αέρα κανένα μισάωρο και το ξαναέδεσα για να μην το πάρω σβάρνα στον ύπνο!Αλλά πονάει ακόμα!!! Sad

ioanna85 έγραψε:

Δέποινα; Ελπίζω να πήγες στο νοσοκομείο...

Όχι Ιωάννα μου,δεν πήγα!Είμαι καλύτερα!Δεν τα πολύ συμπαθώ βλέπεις τα νοσοκομεία!Έχω άσχημες εμπειρίες και σε καμία περίπτωση δεν θα πήγαινα για ένα κόψιμο!!!

Αγάπη περαστικά σου!!!!Σε καταλαβαίνω απόλυτα!όταν έρχεται η ακατανόμαστη είμαι να πεθάνω!!!Κουράγιο!!!!

Έλλη μου περαστικά στον Τσάρλι!Έχω και εγώ δύο σκυλάκια και κάνω σαν τρελή αν πάθουν κάτι!Μπορεί να κρύωσε απλά ο καημενουλης,μην ανησυχείς!!!
όσο για τα μαχαίρια ΤΑ ΛΑΤΡΕΥΩ!!!Έχω μία σειρά με τεράστια μαχαίρια και είμαι καλή ευτυχώς!Για να φανταστείς δεν έχω καν μούλτι,όλα τα ψιλοκόβω στο χέρι μπαμ μπαμ αλλά κοίτα να δεις...από την άτιμη την συσκευασία την έφαγα!!!Πφφφ....Αλλά μάλλον θα ζήσω!!! Razz

Που να είναι άραγε η Ευαγγελία και η Εύη;Αναρωτιόμουν κι εγώ νωρίτερα!!!Μακάρι να έχουμε 2 ευχάριστα νέα!!!!!!

Καληνύχτα σε όλες!!!!!!!!!!!  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 17 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 17 417472

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ιωαννα μου οι 2 μας μειναμε...καληνυχτα κοριτσακι μου

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δέσποινα περαστικούλια!!!

Αρεμις καληνύχτα και όνειρα γλυκά!!!

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΖΟΥΖΟΥΝΕΣ ΜΟΥ ΤΗ ΚΑΝΕΤΕ ??? ΚΟΙΜΑΣΤΕ ??? ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΓΛΥΚΑ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΚΕΡΝΑΩ ΚΑΦΕΔΑΚΙ  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 17 438696  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 17 438696  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 17 438696  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 17 438696  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 17 438696 ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΟΥΜΕ ΠΑΡΕΟΥΛΑ  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 17 438696  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 17 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 17 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 17 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 17 417472

el88tse

el88tse
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημερα καλημερα κοριτσια ετοιμος ο καφες και σας διαβαζω.....να εχουμε μια ομορφη μερα I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΞΑΔΕΡΦΟΥΛΑ ΜΟΥ ΚΑΝΩ BABY SITING ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΞΥΠΝΗΣΕ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΟΥ ΠΑΩ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΟ ΓΑΛΑΤΑΚΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΜΑΚΙΑΑΑΑΑ

lia-ka

lia-ka
καλημεραααααα!τι κανετε?χθες δεν μπορεσα να ξαναμπω!μεχρι να βαλω τα μικρα για υπνο,ο αντρουλης ειχε κανει καταληψει στον υπολογιστη και μετα μου εκανε επιθεση  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 17 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 17 215994 !οταν τελειωσαμε μου εδωσε τελεσιγραφο,οτι καναμε καναμε,αυτην την εβδομαδα εχει πολλες δουλειες και σχολη και θα ειναι πτωμα!ελευθερια μου αυτο ακριβως που περνας εσυ το περασα εγω οταν γεννησα το πρωτο μου παιδι!οι γυναικες ειναι δυνατα πλασματα,οι αντρες παλι οχι!οταν γενναμε μερικοι αντρες παθαινουν ενα σοκ,τους πιανει μια ζηλια!γι αυτο γινονται ετσι!εμενα δεν ασχολουνταν καθολου με το μωρο!οσο για το  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 17 215994,μια φορα τον μηνα και αν!οταν εμεινα εγκυος στο δευτερο του ηρθε ενα ακομη σοκ,αλλα αυτο τον ξυπνησε και εγινε αλλος ανθρωπος!θελω να σου πω οτι θελει υπομονη,δεν προκειτε να παραδεχτει ποτε οτι ζηλευει!πατε καπου μονοι σας η αφιερωσε του λιγο χρονο στο σπιτι!  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 17 667478 για τον κατεβατο αλλα δεν μπορω να σας βλεπω χαλια...παω να φτιαξω καφε...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 39]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 39  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις