Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
91 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 91 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 24 ... 39  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 39]

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κορίτσια κι εγώ να μην παρεξηγηθώ, την κοπέλα ούτε την ξέρω ούτε ξέρω πως τα είπε στη συνέντευξη, κρίνω από αυτό το απόσπασμα που διαβάζω.

Όταν ακριβώς υπάρχουν τόσες γυναίκες εκεί έξω που προσπαθούν ή έχουν περάσει μια πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη, το θεωρώ αχαριστία να λέει αυτή η κοπέλα ότι θα στερηθεί για 9 μήνες τα...ταξίδια με αεροπλάνο.(το οικονομικό το αφήνω απ έξω με γεια της με χαρά της, δεν τα κλεψε από κανέναν).

Ίσως κ εμένα οι ορμόνες μου να ναι λίγο τρελαμένες αλλά η γιαγιά μου έλεγε "εδώ καράβια χάνονται βαρκούλες αρμενίζουν" αυτό μου ρθε στο μυαλό όταν το διάβασα Cool

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσακια μου τη κανετε ??? εγω τωρα ξυπνησα και παλι με το ζορι ειμαι αρκετα κουρασμενη και ταλαιπωρημενη αυριο επιτελους θα παω σπιτακι μου στο κρςββατακι μου να απλωθω εσεις τη κανετε ποιες ειναι εδω ???

ifigeniaboz

ifigeniaboz
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΑΓΑΠΕΣ!!!!
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΒΡΑΔΥ  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 10 328109  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 10 328109  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 10 328109  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 10 328109
2 ΜΕΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΙ ΚΑΛΑΑΑΑΑ!
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;
ΑΓΑΠΗ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ Κ ΧΩΡΙΣ ΠΟΝΟΥΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΑ ΔΟΝΤΑΚΙΑ ΣΟΥ!!
ΒΟΥΒΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΑΔΕΙΑ;;;;
ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΑ;;;

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Την Κυριακη ειναι η πρωτη μερα..εχω ακομη μια μερα πηξιμο Razz Razz Razz

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αυγολεμονη έγραψε:δεν κανω τον κοπο να διαβασω τι ειπε πριν λιγο βγηκα απο την τουαλεττα τα βγαλα ολα 6 βδομαδες αυτο κανω τρωω με το ζορι νιωθω αηδια για τα παντα αλλαξα πολλα το ματι μου ειναι κοκκινο γιατι εσπασε αγγειο απο την ενταση των εμετων και πολλα αλλα φοβαμαι μην παθω οπως την πρωτη μου εγγυμοσυνη που ξερνουσα μεχρι να γεννησω ομως ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΙΩΝΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ και ας παθω τα παντα το εννοω προβλημα ειναι να βρισκεις προβλημα ΤΟ ΘΑΥΜΑ ...ας το καλο συγχιστηκα

Γι αυτο σε ΑΓΑΠΑΩ ΤΟΣΟ εσενα!!!  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 10 334590  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 10 334590  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 10 334590  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 10 334590

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα κοριτσάκια Very Happy Very Happy

Τι εγινε βρε Αγάπη; ..το γλυτωσες τελικά το χειρουργείο σήμερα! Very Happy άντε καλύτερα γιατί θα είσαι προετημασμένη τώρα για την επόμενη φορά!

Άντα μου γλυκιά σίγουρα δεν είναι εύκολο και θα έχεις τα up and down σου.. εύχομαι απ τη καρδιά μου να είσαι είδη λίγο καλύτερα  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 10 35468

ioanna λατρεεεεευω το μαύρο χρώμα! Και τώρα πεντικουράκι έκανα μαύρο! Άααα και που'σαι να μας ζήσει το ζευγάρι και καλά στέφανα χαχαχαχα -τέλειο-!

Έλλη.. τα ίδια είχα πάθει και εγώ με κάτι γίγαντες.. και έκανα τη μ@#$##α να τους κάνω και στο φούρνο.. άστα.. γίγαντες-Μαρίνα 1-0! χαχα Αααντε και να ξεκινάει η αδειούλα έεεε;; Very Happy

Ιφιγένεια τέλειααααα Παρασκεύηηηηηη!!! κι εγώ είμαι χαροόυμενη θα ξυπνάω μαζί με τον αντρούληηηηη  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 10 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 10 215994 δύο μέρες!!!

Γειά σου Ευούλι! Εγώ έχω κύκλο 28-30 ημερών και όταν παρακολουθούσα την ωορηξία μου με τον γιατρό μου την έκανα την 16-17 μέρα.. οπότε η γόνημη μου φάση ξεκίναγε απο 14-18 μέρα.. γενικά όμως είναι καλό να κάνεις μέρα παρα μέρα απο τότε που θα καθαρίσεις απο περίοδο!! Εύχομαι καλά και καρπερα αποτελέσματα!!

Εγώ πρίν απο λίγο γύρισα απο pilates+yoga και... πονάω παντού.. χέρια μου-κοιλιακοί μου-ο κ@#$%ς μου- τα πόδια μου θα σας κάνω και ανατομία χαχαχαχα ..αρχίζω πάλι να βρίσκω την φόρμα μου όμως SUPER!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Ένα τεράααααστιο [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] σε όλα τα κορίτσια!!

..ρε κοριτσια η siren μας με το πανέμορφο Βιολετάκι της... τι έγινε.. δεν την έχουμε δεί μέρες.. Rolling Eyes

Marily11

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Γεια σας κοριτσακια μου!! Ποτε φτασατε στο 5??? Θα με τρελανετε εσεις πολυλογουδες μου!!

Ada μου δεν θελω να πεφτεις! κανε λιγες μερες ακομα υπομονη..το ξερω οτι ειναι δυσκολο, αλλα πρεπει για το καλο σου κοριτσακι μου!!

Demmy ευχομαι να εχεις μια τελειονηνη εγκυμοσυνη..και να μας κολλησεις και μας λιγο....!

Ioanna μου πεθανα στο γελιο με το κομμωτηριο..αντε και καλα στεφανα!!!

Αγαπη περαστικουλια κοριτσι μου..μη στεναχωριεσαι! Και για μενα ο οδοντιατρος ειναι απο τους χειροτερους γιατρους και ας ειναι ο καλυτερος στη δουλεια του..οταν βλεπω εκεινο τον τροχο νομιζω οτι χανομαι..

Boubou τελικα εισαι αρρωστουλα? περαστικα σου.. αντε τουλαχιστον τωρα στην αδεια σου θα ξεκουραστεις, θα παρεις αρκετες δυναμεις και θα περασεις πολυ καλα!

Bebaki καλως ηρθες στην ομορφη παρεα μας!!!1

Αυγολεμονη θα συμφωνησω μαζι σου! Σιγουρα υπαρχουν πολλες γυναικες που εχουν πολυ δυσκολες εγκυμοσυνες, με εμετους, με πονους, με ζαλαδες, με αιμα κλπ. Δεν λεμε οτι ειναι ωραιο να υποφερεις, αλλα δυστυχως υπαρχουν εξω γυναικες που ξερουν οτι δεν θα μπορεσουν να κανουν παιδια..και ειμαι 1000% σιγουρη οτι αν ελεγε καποιος σε αυτες τις γυναικες οτι ο θεος θα τις δωσει παιδια αλλα στις εγκυμοσυνες τους θα υποφερουν ή θα πρεπει να ειναι για 9 μηνες ξαπλα, δεν θα το σκεφτονταν ουτε δευτερολεπτο..θα εκαναν παιδια και με μεγαλη τους χαρα! Δεν θελω να παρεξηγηθω μ'αυτα που ειπα..

Συγνωμη για την πολυλογια μου!

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μονη μου ειμαι εδω ???

Marily11

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
[quote="αγαπη"]μονη μου ειμαι εδω ???

οχιιιι...ειμαι κι εγω εδωωωωω!!! Razz Razz Razz

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αγάπη παρούσα!! ..χάζευα σε ένα σάιτ και ξανάρθα χιχι

Γειά σου Marili!

..έκοψα ένα κομματάκι απο τη σοκολάτα κουβερτούρα του παυλίδη την extra bitter μμμμμμ..είνα τέλεια θέλω κι άλλη, αλλα... κρατιέμαιιιιιιιιι pig pig pig

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Mαρινα μπραβο σου ...νομιζω οτι η γυμναστικη ειναι το καλυτερο φαρμακο για την ψυχολογια!!!

Μαριλυ μου ημουν συναχωμενη..τωρα η μυτη μου ειναι νορμαλ!! δν ξερω..ειμαι για 1 μερα αρρωστη , μου περναει, μετα ειμαι για μιση ωρα αρρωστη και μου περναει , μετα ειμαι για 2 ωρες αρρωστη και μου περναει..μετα μπορει να περασουν μερες που να ειμαι καλα μετα να με ξαναπιασει για κανα 10λεπτο!!! να τρεχει η μυτη μ εννοω!!! δν ξερω τι εχω πραγματικα χαχαχαχα

Marily11

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Γεια σου Μαρινακι μου...να μην κρατιεσαι καθολου...ΟΡΜΑ!!! φαε ενα κομματακι για μενα... Wink

Marily11

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
[quote="boubou"]
Mαρινα μπραβο σου ...νομιζω οτι η γυμναστικη ειναι το καλυτερο φαρμακο για την ψυχολογια!!!

Μαριλυ μου ημουν συναχωμενη..τωρα η μυτη μου ειναι νορμαλ!! δν ξερω..ειμαι για 1 μερα αρρωστη , μου περναει, μετα ειμαι για μιση ωρα αρρωστη και μου περναει , μετα ειμαι για 2 ωρες αρρωστη και μου περναει..μετα μπορει να περασουν μερες που να ειμαι καλα μετα να με ξαναπιασει για κανα 10λεπτο!!! να τρεχει η μυτη μ εννοω!!! δν ξερω τι εχω πραγματικα χαχαχαχα

Boubou μου δεν ξερω τι να πω στη δικια σου περιπτωση!!!! χαχαχαχα... Laughing

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσακια μου μπορει καποια να με ξεματιασει ?? ξερει καμμια ???? θα σπασει το κεφαλι μου Mad

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
boubou έγραψε:Mαρινα μπραβο σου ...νομιζω οτι η γυμναστικη ειναι το καλυτερο φαρμακο για την ψυχολογια!!!

Αχ βρε κορίτσι σε καταλαβαίνω.. κι εγώ όταν είμαι μπουκωμένη πωπωωω το χειρότερό μου είναι.. ασε που φτερνίζομαι συνέχεια.. Κάνε κανένα μείγμα απο τσαγάκι ή χαμομήλι.. βοηθάει Very Happy
..δεν μπορώ να φανταστώ να μη γυμνάζομαι καθόλου.. το μεγαλύτερο διάστημα που το έχω αφήσει είναι 6 μήνες.. τώρα το πάω σερί κοντά στον χρόνο και πραγματικά δεν το χάνω με τίποτα Very Happy Very Happy είχα ρωτήσει και τον γυναικολόγο μου τι γίνεται τώρα που ... για μπεμπε και μου είχε πει οτι βοηθάει κιόλας!!! Very Happy
Α! και μία κοπέλα απο την τάξη έμαθε χτές οτι είναι εγκυος! Προσπαθούσανε 2 χρόνια! Πολύ χάρηκα για τα παιδιά Very Happy Very Happy

Marily11 έγραψε:Γεια σου Μαρινακι μου...να μην κρατιεσαι καθολου...ΟΡΜΑ!!! φαε ενα κομματακι για μενα... Wink

μμμμμ.. να τα κάνω 2; χαχα

Marily11

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
[quote="rinamar"]
boubou έγραψε:Mαρινα μπραβο σου ...νομιζω οτι η γυμναστικη ειναι το καλυτερο φαρμακο για την ψυχολογια!!!

Αχ βρε κορίτσι σε καταλαβαίνω.. κι εγώ όταν είμαι μπουκωμένη πωπωωω το χειρότερό μου είναι.. ασε που φτερνίζομαι συνέχεια.. Κάνε κανένα μείγμα απο τσαγάκι ή χαμομήλι.. βοηθάει Very Happy
..δεν μπορώ να φανταστώ να μη γυμνάζομαι καθόλου.. το μεγαλύτερο διάστημα που το έχω αφήσει είναι 6 μήνες.. τώρα το πάω σερί κοντά στον χρόνο και πραγματικά δεν το χάνω με τίποτα Very Happy Very Happy είχα ρωτήσει και τον γυναικολόγο μου τι γίνεται τώρα που ... για μπεμπε και μου είχε πει οτι βοηθάει κιόλας!!! Very Happy
Α! και μία κοπέλα απο την τάξη έμαθε χτές οτι είναι εγκυος! Προσπαθούσανε 2 χρόνια! Πολύ χάρηκα για τα παιδιά Very Happy Very Happy

Marily11 έγραψε:Γεια σου Μαρινακι μου...να μην κρατιεσαι καθολου...ΟΡΜΑ!!! φαε ενα κομματακι για μενα... Wink

μμμμμ.. να τα κάνω 2; χαχα

Γιατι οχι??? και δυο και τρια μη σου πω!!!!..αρκει μετα να μη νιωθεις τυψεις..και λες οτι εγω σε παρεσυρα!!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αφου πραγματικα αναρωτιεμαι αν εχω αποκτήσει εξτρα αντισωματα τωρα που κανουμε ελευθερα απο τον αντρουλη μου, γιατι αλλες χρονιες θα ημουν εδω και μηνες αρρωστη.. Embarassed Embarassed Embarassed

αγαπη μου δυστυχως δν εχω ιδεα απο ξεματιασμα! ουτε ξερω και κανεναν .. Rolling Eyes

μαρινα μην αρχισουμε να λεμε παλι για σοκολατες!!εχω φαει τα παντα αυτες τις μερες απο σοκολατες!!!! δν μπορω να συγκρατηθω!! Embarassed Embarassed Embarassed
εχω πολλα προγραμματα στον υπολογιστη μια σειρα απο μια ξενη που ειναι πολυ ανεβαστικη ..αλλα φοβαμαι να κανω απο τοτε που ξεκινησαμε προσπαθειες Embarassed

τα χαλαρα ειδη γυμανστικης δν πειραζουν, αλλα εμενα παντα μου αρεσε η αεροβια τυπου kick boxing aerobic που εχει πολυ ενταση και θελω να κανω και φοβαμαι μηπως κανω μλκια και τελικα κανω κακο και ολο το αφηνω!! No

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΗ ΛΕΤΕ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΙΝ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΠΑΤΕΝΤΑ ΔΥΟ ΨΩΜΑΚΙΑ ΤΟΥ ΤΟΣΤ ΜΕ ΜΕΡΕΝΤΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΕΚΟΨΑ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑ ΜΠΑΝΑΝΑ Rolling Eyes Rolling Eyes ΑΦΗΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΤΣΑΚΙΣΑ ΟΤΙ ΣΟΚΟΛΑΤΟΕΙΔΗ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ Embarassed

Marily11

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Εγω παλι κοριτσια οσες φορες γραφτηκα σε γυμναστηριο πηγαινα τις πρωτες 2 βδομαδες και μετα δεν περνουσα ουτε απ'εξω..δεν μου αρεσει καθολου η ιδεα αν και θαυμαζω τους ανθρωπους που κανουν γυμναστικη και ασχολουνται με διαφορα αθληματα!
Ασχετο..το στηθος μου ειναι πρησμενο απο την Τεταρτη και περιμενω την ακατανομαστη την Πεμπτη που μας ερχεται!! Αυτο μου συμβαινει απο τοτε που ξεκινησαμε να κανουμε ελευθερα  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 10 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 10 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 10 215994 Θα σκασουν σε λιγο!!!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μακαρι να πριζοντουσαν και εμενα λιγο μπας και τα δω λιγο πιο μεγαλα!χαχαχα Razz εγω οσο δν δουλευα πηγαινα καθε μερα!! τωρα που δουλευω γυριζω τοσο κουρασμενη και εχω και τις δουλειες που με περιμενουν στο σπιτι που πολυ σπανια θα μου ερθει τρελη ορεξη!!!

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
boubou έγραψε:Αφου πραγματικα αναρωτιεμαι αν εχω αποκτήσει εξτρα αντισωματα τωρα που κανουμε ελευθερα απο τον αντρουλη μου, γιατι αλλες χρονιες θα ημουν εδω και μηνες αρρωστη.. Embarassed Embarassed Embarassed

μαρινα μην αρχισουμε να λεμε παλι για σοκολατες!!εχω φαει τα παντα αυτες τις μερες απο σοκολατες!!!! δν μπορω να συγκρατηθω!! Embarassed Embarassed Embarassed
εχω πολλα προγραμματα στον υπολογιστη μια σειρα απο μια ξενη που ειναι πολυ ανεβαστικη ..αλλα φοβαμαι να κανω απο τοτε που ξεκινησαμε προσπαθειες Embarassed

τα χαλαρα ειδη γυμανστικης δν πειραζουν, αλλα εμενα παντα μου αρεσε η αεροβια τυπου kick boxing aerobic που εχει πολυ ενταση και θελω να κανω και φοβαμαι μηπως κανω μλκια και τελικα κανω κακο και ολο το αφηνω!! No

Έκανα aerobic body-shape στο γυμναστήριο. Ολα καλά μέχρι που κατα λάθος βρέθηκα στην power yoga.. καλα.. τα έκανε σκόνη τα άλλα.. τέτοιο ιδρώτα δεν έχω ρήξει πουθενά, ούτε όταν κάνω τρέξιμο στον διάδρομο.. μετά απο 5 μαθήματα είχα χάσει 2 κιλά! μέχρι και ο αντρούλης μου είδε τη διαφορά στο σώμα μου!
Οταν το είπα στον γιατρό μου (πρίν βρούμε το πρόβλημά μου) μου είπε να συνεχίσω και δεν έχει να κάνει. Άν μία εγκυμοσύνη είναι να στεριώσει θα στεριώσει ασχέτως τι κάνεις εσύ πριν το μάθεις. Μου είπε κι'όλας οτι αυξάνει και τις πιθανότητες γιατί με τις αναπνοές και την εμμάτωση των μυών βοηθάει το ενδομήτριο... για ρώτα και τον δικό σου.. πάντως και η αδελφή μου γυμναζόταν και πολύ έντωνα όταν έμεινε εγκυος (πρίν το μάθει) και μια χαρά εγκυμοσύνη είχε!
Εγώ πάντως σκέφτομαι και στην εγκυμοσύνη να κανω χαλαρή άσκηση..

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αγαπη έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΗ ΛΕΤΕ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΙΝ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΠΑΤΕΝΤΑ ΔΥΟ ΨΩΜΑΚΙΑ ΤΟΥ ΤΟΣΤ ΜΕ ΜΕΡΕΝΤΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΕΚΟΨΑ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑ ΜΠΑΝΑΝΑ Rolling Eyes Rolling Eyes ΑΦΗΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΤΣΑΚΙΣΑ ΟΤΙ ΣΟΚΟΛΑΤΟΕΙΔΗ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ Embarassed

αααα εσύ το έχεις κάνει κανονικά το εγκλημα!! Κόλασηηηη χαχαχα

Marily11 έγραψε:Εγω παλι κοριτσια οσες φορες γραφτηκα σε γυμναστηριο πηγαινα τις πρωτες 2 βδομαδες και μετα δεν περνουσα ουτε απ'εξω..δεν μου αρεσει καθολου η ιδεα αν και θαυμαζω τους ανθρωπους που κανουν γυμναστικη και ασχολουνται με διαφορα αθληματα!
Ασχετο..το στηθος μου ειναι πρησμενο απο την Τεταρτη και περιμενω την ακατανομαστη την Πεμπτη που μας ερχεται!! Αυτο μου συμβαινει απο τοτε που ξεκινησαμε να κανουμε ελευθερα  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 10 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 10 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 10 215994 Θα σκασουν σε λιγο!!!

οι περισσότεροι αυτό κάνουν καλή μου Rolling Eyes

..ΝΑ ΜΗ ΣΩΣΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙΕΙΙΙΙΙΙ για τους επόμενους 9 μήνες!! χιχι
..θέλω κι εγώ λίγο πρήξημοοοο.. μπας και απο κατηγορία λεμονάκι ανέβουμε στο πορτοκαλάκι χαχχαχαχαχαχ

Marily11

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
[quote="rinamar"]
αγαπη έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΗ ΛΕΤΕ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΙΝ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΠΑΤΕΝΤΑ ΔΥΟ ΨΩΜΑΚΙΑ ΤΟΥ ΤΟΣΤ ΜΕ ΜΕΡΕΝΤΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΕΚΟΨΑ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑ ΜΠΑΝΑΝΑ Rolling Eyes Rolling Eyes ΑΦΗΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΤΣΑΚΙΣΑ ΟΤΙ ΣΟΚΟΛΑΤΟΕΙΔΗ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ Embarassed

αααα εσύ το έχεις κάνει κανονικά το εγκλημα!! Κόλασηηηη χαχαχα

Marily11 έγραψε:Εγω παλι κοριτσια οσες φορες γραφτηκα σε γυμναστηριο πηγαινα τις πρωτες 2 βδομαδες και μετα δεν περνουσα ουτε απ'εξω..δεν μου αρεσει καθολου η ιδεα αν και θαυμαζω τους ανθρωπους που κανουν γυμναστικη και ασχολουνται με διαφορα αθληματα!

οι περισσότεροι αυτό κάνουν καλή μου Rolling Eyes

..ΝΑ ΜΗ ΣΩΣΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙΕΙΙΙΙΙΙ για τους επόμενους 9 μήνες!! χιχι
..θέλω κι εγώ λίγο πρήξημοοοο.. μπας και απο κατηγορία λεμονάκι ανέβουμε στο πορτοκαλάκι χαχχαχαχαχαχ

Μπα...θα ερθει και αυτο το μηνα η ατιμη!!!! δεν με ξεχναει με τιποτα ρε παιδι μου!!! Μαρινα μου εχω μεγαλο στηθος αν και ειμαι κανονικη στα κιλα μου..και οταν πρηζονται κιολας δεν ξερω απο που να τα μαζεψω..οποτε αστο! Αν ποτε μεινω εγκυος απορω που θα φτασουν..

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΣΑΚΙΣΑ ΚΑΙ ΜΙΣΟ ΣΑΚΟΥΛΑΚΙ ΑΜΥΓΔΑΛΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΣΚΑΣΜΕΝΗ Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Marily11

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
[quote="αγαπη"]
ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΣΑΚΙΣΑ ΚΑΙ ΜΙΣΟ ΣΑΚΟΥΛΑΚΙ ΑΜΥΓΔΑΛΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΣΚΑΣΜΕΝΗ Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Αχχχχ αγαπη εσυ θελεις να μας κολασεις νυχτιατικα!!!! Razz

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 39]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 24 ... 39  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις