Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
154 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 154 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 22 ... 39  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 39]

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
evi27 έγραψε:πάω κι εγώ για [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Καληνύχτα Εύη!

Κόπιασε Έλλη μου!  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 6 438696 ..το κάνω αύτο γενικά ανακατεύω διάφορα και βγαίνουν κάτι πολύ καλά!!

..ψάχνω κατι για δωράκι του αντρούλη μωρε για την επέτιό μας.. ξέρω οτι θέλει μία τσάντα... αλλα τσάντα μώρε.. δεν μου κάθεται και τόσο καλά για επέτιο.....

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
koritsia ti kanete?
kati epathe to pc kai grafei mono agglika...

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Eγώ επειδή μ αρέσει να κάνω δώρα κάτι που χρειάζεται ο άλλος αμα σου είπε ότι θέλει τσάντα, τσάντα να του πάρεις...απλά να βρεις ωραίο τρόπο να του την δώσεις!! Η κίνηση μετράει εξάλλου... οτι τον σκέφτηκες αρκεί!!! Wink Wink

Καλως την Ιωαννα...με τις μεγάλες ώρες!! χιχι

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ioanna85 έγραψε:koritsia ti kanete?
kati epathe to pc kai grafei mono agglika...

Καλώς τη! ..τι έπαθε καλέ; alt+shift ή ctrl+alt δεν..;

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
boubou έγραψε:Eγώ επειδή μ αρέσει να κάνω δώρα κάτι που χρειάζεται ο άλλος αμα σου είπε ότι θέλει τσάντα, τσάντα να του πάρεις...απλά να βρεις ωραίο τρόπο να του την δώσεις!! Η κίνηση μετράει εξάλλου... οτι τον σκέφτηκες αρκεί!!! Wink Wink

και εγώ αυτής της άποψης είμαι... χρήσιμα δώρα.. αλλα επειδή είναι και ο πρώτος μας χρόνος.. θα ήθελα κατι ποιο... ξεχωριστό. Απο την άλλη θα την κρατάει κάθε μέρα και θα λέει μου την έκανε το γυναικάκι μου δώρο.. ναι γιατί όχι..;

πω πω... ποτε πέρασε ένας χρόνος... απίστευτο! τσακ έκανε.. χιχι

Deb

Deb
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Λίγο έλειψα και σας βρήκα στο #5!!Κορίτσια κάτι μου λέει ότι αυτό το θεματάκι θα σπάσει ρεκόρ στο φόρουμ!!!
Μπαίνω που και που και σας διαβάζω αλλά δεν έχω χρόνο για να γράψω κάτι!!!Σήμερα ήμουν πιασμένη στην κουζίνα!!!Έφτιαξα μία ωραιότατη αστακομακαρονάδα,ελιόψωμο και κάτι ουγγαρέζικα γλυκάκια που τα σκοτώνουμε,πήγα και μάρκετ,επίσκεψη στον μπαμπά μου και τώρα κατάφερα να κάτσω λίγο!!!
Δήμητρα σου εύχομαι να έχεις μία τελειομανή εγκυμοσύνη και ένα υγιέστατο μπεμπάκι!!!

Όσο για μένα συνεχίζω τις ζουζουνιές και ΔΕΝ περιμένω 24 με 25!!!!

Καλό βράδυ κορίτσια ελπίζω να καταφέρω να μπω πιο πολύ αύριο!!!

Τα φιλιά μου σε όλες!!!!!!!!  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 6 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 6 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 6 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 6 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 6 417472

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Marina tipota sou lew!!!

Elli gia mena kanonika einai afou prin tis 3-4 den koimamai.

Stenaxwrithika poli simera me kati nea...
Mia gnwsti mou den mporouse na kanei mwraki, ekane epemvasi kai gennaei opou na nai alla... den itan kaia, ekane eksetaseis kai exei 2 ogous sto kefali kai den to kserei!!!
Ena paidaki enos gnwstou mia mera ksipnise kai den mporouse na perpatisei...8 xronwn...!!!

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ioanna85 έγραψε:Marina tipota sou lew!!!

Elli gia mena kanonika einai afou prin tis 3-4 den koimamai.

Stenaxwrithika poli simera me kati nea...
Mia gnwsti mou den mporouse na kanei mwraki, ekane epemvasi kai gennaei opou na nai alla... den itan kaia, ekane eksetaseis kai exei 2 ogous sto kefali kai den to kserei!!!
Ena paidaki enos gnwstou mia mera ksipnise kai den mporouse na perpatisei...8 xronwn...!!!

... πραγματικά δεν έχω λόγια.. πω πω.. και γκρινιάζουμε εμείς για ανοησίες.. τι να πεις.. ο Θεός να τους δίνει δύναμη..

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Marina mou to kserw! ki egw den mporw na kseperasw meta mia apovoli!!! Me exei ponesei to stomaxi mou apo ti stenaxwria, ti na pw? Alla na min stenaxwrw ki esas...

Mou leipse to pareaki simera, mpika ligo to prwi alla den ematha ta nea sas

H Agapi pws ta pige me ton ododiatro? Koimatai mallon apo oti katalava twra.
Elli entaksi me ton udrvliko?

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δν έχω λόγια να περιγράψω πως με έκανε να νιώσω αυτό το μήνυμα σου  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 6 534787  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 6 534787

Αυτο συζητούσα κι γώ με τον μπαμπά μου πριν στο τηλ.... ότι εδώ και κατι μήνες ουτε στεναχωριέμαι ούτε αγχώνομαι για τίποτα, ενω πριν με το παραμικρό είχα τρελό άγχος!!(πιστεύω ότι με έχει βοηθήσει σε αυτό και το σκυλάκι που έχω πολύ!![Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]Τον παιρνω αγκαλίτσα και ηρεμώ!!!)εχω βάλει όρο στον εαυτό μου ότι μόνο ότι αφορά την υγεία μου και των αγαπημένων μου έχει σημασία!!Τα άλλα όλα πραγματικά αν είμαστε καλά θα βρούμε τον τρόπο να τα πραγματοποιήσουμε αν τα θέλουμε πολύ!!!

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Η αγάπη θα πάει άυριο για γναθοχειρουργείο  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 6 534787  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 6 534787 ..εγώ της είπα: Respect ..ηρωίδα!

..νομίζω της τα έκανε λιγο μαντάρα ο υδραυλικός αλλα.. η Έλλη βγήκε νικήτρια χαχαχα Very Happy

Εσύ πως είσαι;

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioanna85 έγραψε:Marina

H Agapi pws ta pige me ton ododiatro? Koimatai mallon apo oti katalava twra.
Elli entaksi me ton udrvliko?

H aγάπη έχει να κάνει και μια εξαγωγή αύριο έναν φρονιμίτη απ' ότι κατάλαβα!

Εγώ εντάξει με τον υδραυλικό!! ... και ευτυχώς τον πλήρωσε η σπιτονοικοκυρά! χιχι

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ελληνικά επιτέλους....

Έλλη άστα να πάνε, πάνω απο όλα υγεια και εμεις στην οικογενεια μου το ξέρουμε δυστυχώς πολύ καλά!! Κόντεψα 3 φορές να χασω τη μαμα μου και πιστεψε από γυναικολογικά προβλήματα. Πάσχει απο ρευματοειδή αρθριτιδα και καθε μερα ξυπνά και κοιμαται με αυτό. Παίρνει μέχρι και 30 χαπια ημερησίως και δεν το βαζει κάτω...Μακαρι να της έμοιαζα λιγο! Κοντευω να παθω καταθλιψη με οτι μου συνεβει, είναι και η ανεργία...
Αλλα υπάρχει τοσος πονος εκει έξω...Πόσο ντρέπομαι Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Iωαννα μου ο καθένας το πρόβλημα του το βλέπει σαν το μεγαλύτερο..γιατί αφορά άμεσα αυτον!φυσικό ειναι που νιώθεις έτσι!!Αλλά το θέμα ειναι ότι πρέπει να το ξεπεράσεις μιας και σε λίγους μήνες θα ξαναμεινεις εγκυος και αυτή τη φορά το σποράκι θα έρθει για να μεινει!!!...θα επρεπε να σκεφτεσαι θετικα αφου καταφερες να μεινεις μια φορά τοσο γρήγορα!!!!θα τα ξανακαταφερεις κι εδω θα ειμαστε και θα γελαμε ολες μαζι!!  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 6 379767  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 6 379767  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 6 379767

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]Κοριτσάκια είναι πολύυυ καλή η παρέα σας αλλά ήρθε η ώρα να κοιμηθώωω επιτέλους!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] με βλέπω να σηκώνομαι 1 το μεσημέρι αύριο!

σας στέλνω την καληνύχτα μου!!!θα πιουμε καφεδάκι αυριο πάλι!!!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Deb έγραψε:Λίγο έλειψα και σας βρήκα στο #5!!Κορίτσια κάτι μου λέει ότι αυτό το θεματάκι θα σπάσει ρεκόρ στο φόρουμ!!!
Μπαίνω που και που και σας διαβάζω αλλά δεν έχω χρόνο για να γράψω κάτι!!!Σήμερα ήμουν πιασμένη στην κουζίνα!!!Έφτιαξα μία ωραιότατη αστακομακαρονάδα,ελιόψωμο και κάτι ουγγαρέζικα γλυκάκια που τα σκοτώνουμε,πήγα και μάρκετ,επίσκεψη στον μπαμπά μου και τώρα κατάφερα να κάτσω λίγο!!!
Δήμητρα σου εύχομαι να έχεις μία τελειομανή εγκυμοσύνη και ένα υγιέστατο μπεμπάκι!!!

Όσο για μένα συνεχίζω τις ζουζουνιές και ΔΕΝ περιμένω 24 με 25!!!!

Καλό βράδυ κορίτσια ελπίζω να καταφέρω να μπω πιο πολύ αύριο!!!

Τα φιλιά μου σε όλες!!!!!!!!  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 6 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 6 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 6 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 6 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 6 417472

κι επειδή δν σε ξέχασα κι εσένα... βλέπω το καινουριο σπιτάκι σε έκανε σουπερ μαγείρισσα!!τι γκουρμε πιατα ειναι αυτα!??ζήλεψα λίγο ειναι η αλήθεια!! επισης,εμεις μαζι δν περιμέναμε???πως μετακομισες 5 μέρες από εμένα??? αντε με το καλό κι ελπιζω να σε πετυχουμε και περισσότερο καποια στιγμη!!!σε φιλωωωωωωωωω

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ναι βρε κορίτσια έστι είναι.. αλλα ο κάθε ένας κουβαλά τον δικό του σταυρό είται είναι βαρύς είται ελεφρύτερος απο του άλλου.. δεν νομίζω οτι υπάρχει λόγος ντροπής βρε Ιωαννάκι μου... είναι και λίγο θέμα τύχης να το πώ; ..γραφτο και πεπρομένο..; ξέρω γώ..; ..και εγώ ξέρεις πόσες φορές έχω αναρωτηθεί γιατί σ'εμένα;; μετά βεβαια βλέπω οτι υπάρχουν και χειρότερα αλλα να... τι μπορείς να κάνεις..; ξέρω γω.. αν λέβ βλακίες πείτε το μου Embarassed Embarassed

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καληνύχτα Έλλη! καλέεε 1.30 πήγε! Πάω και εγώ σιγά σιγά για [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Καληνύχτα  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 6 417472

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ελλη μου μακαρι να μπορουσα να αισθανθω καλυτερα, το προσπαθω πολύ αλλά νοιωθω πως δεν μπορω να κανω κατι αλλο. Ελπιζω πως θα περασει αν κανω αλλο παιδακι. Τι να πω;
Κι αν ξυπνησεις 1 αυριο και τι εγινε; Μην καταπιεζεσαι.... Καληνύχτα και ονειρα γλυκά!!!

Μαρίνα δε λες βλακείες. Η ένταση που βιώνει κάποιος το προβλημα του δεν εξαρτάται απο το ποσο σοβαρο είναι συγκριτικά με κάποιου άλλου αλλά ποσο σοβαρό φανταζει στο μυαλό του. Το ποσο έντονα θα νοιωσεις εξαρταται απο το χαρακτηρα του καθενός, από τα βιωματα κλπ. Ολα είναι στο μυαλό μας...Δεν το εξηγώ καλά αλλά ελπιζω να πηρες μια ιδεα!!!Καληνύχτα και σε σενα!!!

el88tse

el88tse
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημερα καλημερα κοριτσια να σας ρωτησω κατι θελω να παρω φολικο οξυ ποιο να παρω/././??/

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
el88tse έγραψε:καλημερα καλημερα κοριτσια να σας ρωτησω κατι θελω να παρω φολικο οξυ ποιο να παρω/././??/

Καλημέρα κορίτσια τι μου κάνετε? Εγώ είμαι λίγο πεσμένη κ κακοδιάθετη από το πρωί.

el88tse εγώ έπαιρνα το Filicine που κάνει 1,77 ευρώ το κουτάκι. Κ στην εφηβεία μου αυτό μου είχε δώσει για την αναιμία η γιατρός μου.

lia-ka

lia-ka
καλημερα κοριτσια!εγω εχθες ειχα ορεξουλες για  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 6 215994,αλλα ο αντρουλης Sleep Sleep !το πρωι ομως δεν γλιτωσε!τον εβαλα κατω  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 6 215994!καλα βλεπω οτι χθες ησασταν μεχρι αργα,οποτε κοιμαστε ολες!χιχιχι!καλα κανετε!ειναι καμια ζουζουνα εδω?

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κ καλά τον έκανες!! Εγώ κοντεύω να ξεχάσω πώς γίνεται Rolling Eyes

Εδώ είμαι αλλά η διάθεσή μου έχει πιάσει πάτο οπότε δεν είναι κ η καλύτερη παρέα  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 6 667478

lia-ka

lia-ka
καλημερα anda μου!γιατι κοπελα δεν εισαι καλα?σου εκανε τιποτα κανενας?να ερθω να τον πλακωσω αν σε στεναχωρησε κανεις  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 6 311356 !

lia-ka

lia-ka
μην ξαναπεις οτι δεν εισαι καλη παρεα!ειπαμε οτι εχουμε η μια την αλλη και θα μηλαμε και για τα κακα και για τα καλα!

bebaki

bebaki
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
χιχι!Η καλη μερα απ το πρωι φαινεται!!! Wink Wink

Ada κι εγω πρωι πρωι με την τσιμπλα στο ματι μαζευα τσισα του σκυλου απ το παρκε!!Ισως καποια αλλη μερα να ειναι η δικια μας!χιχι! Καλημερααα! Smile Smile

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 39]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 22 ... 39  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις