Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
187 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 187 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 30 ... 39  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 22 από 39]

a-niki

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
τι κανετε οι υπολοιπες? αγαπη καλα? βουβου χαιρεσαι την αδεια σου? εγω το εχω ριξει στην υγειινη διατροφη ,φρουτα , λαχανικα χυμους.. γιατι ειμαι επιρεπησ στα γλυκα και ξεκιναω δυστυχωσ την εγκυμοσυνη μου με αρκετα κιλα παραπανω. Αυριο το βραδυ θα παω στο γιατρο μου να κανουμε τον πρωτο υπερηχο, ελπιζω να δει καλα μονο

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
a-niki έγραψε:τι κανετε οι υπολοιπες? αγαπη καλα? βουβου χαιρεσαι την αδεια σου? εγω το εχω ριξει στην υγειινη διατροφη ,φρουτα , λαχανικα χυμους.. γιατι ειμαι επιρεπησ στα γλυκα και ξεκιναω δυστυχωσ την εγκυμοσυνη μου με αρκετα κιλα παραπανω. Αυριο το βραδυ θα παω στο γιατρο μου να κανουμε τον πρωτο υπερηχο, ελπιζω να δει καλα μονο

Αχ κοπελίτσα μου τι καλα!!! πόσο τρελαίνομαι να μαθαινω νεα απο τους υπέρηχους!!! μου φαίνονται πολύ γλυκες αυτές οι στιγμές!!!  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 22 669659  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 22 669659
όλα καλα να πάνε σου εύχομαι μέχρι το τέλος, όχι μόνο αύριο!!!

εγώ απολαμβάνω την άδεια μου με το παραπανω, αλλα εκει που λεγαμε θα τρελαθουμε στις ζουζουνιες..τις τελευταιες μερες ουτε εγινε τπτ ούτε ειχαμε ορεξη να γίνει!!!Ελπιζω στις επομενες μέρες..μη πω ώρες..να αλλάξει αυτό  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 22 40746  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 22 40746  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 22 40746 κατα τ'αλλα παντα απολαμβανω τις αδειες μου ακομη κι αν αυτο σημαινει καθομαι και δν κανω τιποτα!!  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 22 40746  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 22 40746

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
boubou έγραψε:Ηρθα πάλι..βγηκαμε τον πρωτο μας καφέ ...εδω και μήνες..είχαμε να παμε για καφε απο το καλοκαιρι affraid ναι καλα ακούσατε!!..πηγα και πηρα στη φιλη μου που ειναι στον 5ο μήνα τωρα, αυτό γιατι εχει γενεθλια->
http://www.greekbooks.gr/books/iatriki/to-imerologio-tis-egimosinis--demeno.product
και ζήλεψα και το πηρα και για μένα...όλο βλ@μενα λεφτά χαλάω λες και μου περισσεύουν!! No No ελεγα στον άντρα μου οτι αν δν μεινω εγκυος θα τα πουλησω εδω και γελουσαμε!! εχω ήδη πληρώσει για 3 βιβλια πριν καν μεινω..αηδια[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Μαρίνα μου έχεις καθυστέρηση και δν έκανες ακόμη τίποτα να δεις?? affraid σε αυτή τη φάση εγώ θα ήθελα να ξέρω και για ένα λογο παραπάνω!όπως και η αγάπη!! πρεπει και οι δυο να κάνετε ένα τεστακι για να ξέρετε πριν προχωρήσετε περεταίρω νομίζω!!!

πολύ κρύο ...και σε λιγάκι θα βγάλω τον Τσαρλουκο να κάνει κακα πρώτη φορά μετά τον πονο που τραβηξε στο ποπουδακι το μεσημέρι... φοβαμαι οτι θα πονέσει και τωρα και πόσο τον λυπάμαι δν λέγεται!!![Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Έλλη πολύ ωραίο το ημερολόγιο! Εγώ όταν ξεκινήσαμε προσπάθειες πήρα αυτό http://www.greekbooks.gr/books/iatriki/gineka-mitrotita-egimosini/i-egimosini-apo-evdomada-se-evdomada.product τρομάρα μου νομζοντας οτι θα μέινω αμέσως, και όταν έμεινε και μία πολύ καλή μου φίλη της το πήρα κι αυτής δώρο!!!

Τεσπα θα το κανω το τεστάκι αυριο με πρωινά ούρα και ότι γίνει.. πάντως άν είμαι Sad Sad δεν θα είναι καλά τα πράγματα.. πραγματικά δεν θα αντέξω και αυτό.. και να το χάσω ή να μου το πάρουν και να πρέπει να αφαιρέσω και τις σάλπιγγες.. πάει πολύ.. μεγάλη μ@#$##ια που κάναμε ελευθερα........ Sad Sad Sad Sad

ΤΟΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΤΟΝ ΤΣΑΡΛΙ Sad Sad .....ελπίζω να μη πονέσει.. Έλλη μου μήπως φταίει το φαγητό; σου είπε ο γιατρός τιποτα γι'αυτό; ..εμείς στον δικό μας σκύλο του βάζαμε και κανένα καροτάκι στο φαί και μία κουταλιά ελαιόλαδο που κάνει καλό σε όλα..

Νίκηηηη  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 22 417472 μπράβο κοπέλα μου που τρώς σωστά! Όσο για τα κιλά ομορφαίιιιιιινουν τωρα δεν παχαίνουν!!! χαχαχα! πες μας νέα απο τον υπέρηχο αυριο, ναι;

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
rinamar έγραψε:
Έλλη πολύ ωραίο το ημερολόγιο! Εγώ όταν ξεκινήσαμε προσπάθειες πήρα αυτό http://www.greekbooks.gr/books/iatriki/gineka-mitrotita-egimosini/i-egimosini-apo-evdomada-se-evdomada.product τρομάρα μου νομζοντας οτι θα μέινω αμέσως, και όταν έμεινε και μία πολύ καλή μου φίλη της το πήρα κι αυτής δώρο!!!

Τεσπα θα το κανω το τεστάκι αυριο με πρωινά ούρα και ότι γίνει.. πάντως άν είμαι Sad Sad δεν θα είναι καλά τα πράγματα.. πραγματικά δεν θα αντέξω και αυτό.. και να το χάσω ή να μου το πάρουν και να πρέπει να αφαιρέσω και τις σάλπιγγες.. πάει πολύ.. μεγάλη μ@#$##ια που κάναμε ελευθερα........ Sad Sad Sad Sad

ΤΟΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΤΟΝ ΤΣΑΡΛΙ Sad Sad .....ελπίζω να μη πονέσει.. Έλλη μου μήπως φταίει το φαγητό; σου είπε ο γιατρός τιποτα γι'αυτό; ..εμείς στον δικό μας σκύλο του βάζαμε και κανένα καροτάκι στο φαί και μία κουταλιά ελαιόλαδο που κάνει καλό σε όλα..

πάλι καλα υπάρχουν κι άλλες σαν και εμένα Laughing Laughing
ο γιατρός μου ειπε να τους κοιτάμε πιο συχνά γιατι δν τους κοιτουσα καθολου τους αδενες τοσο καιρό και να προσθεσω αμυλο στην διατροφή του για να κανει μεγαλυτερα σε μεγεθος κακα γιατι τωρα κανει κακαρατζακια μπας και πιεζει καλυτερα τους αδενες και αδειαζουν πιο φυσικά!! θα το δοκιμάσω και αυτο! το καροτο ειναι καλο αλλα λιγο γιατι περιεχει ζαχαρη..λαδακι του δινω, σωλομελαιο για να παιρνει και τις απαραιτητες βιταμινουλες! Wink Wink

(σορυ για την καταχρηση του θεματος αλλα ειναι κι αυτος παιδακι μου...αν με καταλαβαινετε!! Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed )

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
boubou έγραψε:
πάλι καλα υπάρχουν κι άλλες σαν και εμένα Laughing Laughing
ο γιατρός μου ειπε να τους κοιτάμε πιο συχνά γιατι δν τους κοιτουσα καθολου τους αδενες τοσο καιρό και να προσθεσω αμυλο στην διατροφή του για να κανει μεγαλυτερα σε μεγεθος κακα γιατι τωρα κανει κακαρατζακια μπας και πιεζει καλυτερα τους αδενες και αδειαζουν πιο φυσικά!! θα το δοκιμάσω και αυτο! το καροτο ειναι καλο αλλα λιγο γιατι περιεχει ζαχαρη..λαδακι του δινω, σωλομελαιο για να παιρνει και τις απαραιτητες βιταμινουλες! Wink Wink

(σορυ για την καταχρηση του θεματος αλλα ειναι κι αυτος παιδακι μου...αν με καταλαβαινετε!! Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed )

..κι εγώ θα ζητήσω συγνώμη απο τα κορίτσια αλλα θέλω να απαντήσω γιατί την έχω κι εγώ την μούρλια Έλλη μου και σε καταλαβαίνω.. είναι όντως σαν παιδί το σκυλί.. Λοιπόν όταν μας είχε πεί κι έμάς ο γιατρός άμυλο μας τόνισε όχι μακαρόνια και πατάτες γιατί το πρώτο κάνει ξηροδερμία και το δεύτερο τους τσακίζει το στομάχι.. πάρτου ειδικό ρύζι για σκυλάκια που είναι σπασμένο και βράστο μαζί με κοκκαλάκια απο τον χασάπη, καροτάκια και κατεψυγμένο κιμά.. εμείς έτσι του κάναμε του δικοόυ μας και μια χαρά!!! Laughing

..και πάλι ζητώ  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 22 667478 κορίτσια..!!

a-niki

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
σας αφηνω μικρες μου παω να χαλαρωσω στο κρεβατακι μου γιατι αυριο εχω πρωι απογευμα δουλεια . πολλα φιλια και θα σας πω νεα μου απο το γυναικολογο αυριο..

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
a-niki έγραψε:σας αφηνω μικρες μου παω να χαλαρωσω στο κρεβατακι μου γιατι αυριο εχω πρωι απογευμα δουλεια . πολλα φιλια και θα σας πω νεα μου απο το γυναικολογο αυριο..

καλη ξεκούραση Νίκη! άντε περιμένουμε νεάκια μπεμπεδίστικα αύριο Very Happy Very Happy

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ποναει το δοντι μουυυ δεν αντεχω αλλοοοοοοοοοοοοοο [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

ifigeniaboz

ifigeniaboz
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!
ΑΓΑΠΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΠΟΝΟΣ ΤΟ ΞΕΡΩ ...
Crying or Very sad Crying or Very sad

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εκανα και το μπανάκι μου και σε λίγο θα δουμε ταινιουλα μαλλον με τον αντρούλη! Rolling Eyes

Kαληνύχτα Νίκη μου!!

Σ ευχαριστώ Μαρίνα για τις συμβουλές  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 22 334590

Αγάπη αν δν εχεις παρει χαπάκι τώρα κοντά, πάρε ενα ντεπον η παναντόλ μηπως και σε ανακουφίσει... ο πονος στα δοντια ειναι πραγματικά απο τους χειρότερους!!!! No No

Ιφιγένεια μου καλησπέρα!!!τι κάνεις??  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 22 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 22 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 22 417472

ifigeniaboz

ifigeniaboz
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ;;;
ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ!!!!ΠΡΙΝ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ Κ ΟΠΩΣ ΠΗΓΑ ΝΑ ΣΚΟΥΠΙΣΤΩ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΡΕΜΕΤΕ ΣΑΝ ΜΙΞΑ ΔΙΑΦΑΝΟ ΠΡΟΣ ΑΣΠΡΟ ΥΓΡΟ...ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΧΕΣΤΗΚΑ ΕΠΑΝΩ ΜΟΥ....
ΕΙΧΑ ΠΕΡΙΟΔΟ 5/1 ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΩΟΡΗΞΙΑ;;;ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ;;

ifigeniaboz

ifigeniaboz
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΕΙ ΤΟΝ ΕΧΑΣΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ....
Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΕ ΣΕ ΚΑΝΑ 2ΩΡΟ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ Κ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ ΑΥΡΙΟ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΚΛΑΨ

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ποτέ δν ξέρεις..αν δν εχεις καποια φαγούρα και ειναι διαφανές και άοσμο ετσι συνήθως είναι στην ωορρηξία!!! θα σου προτείνω να του δωσεις να καταλάβει  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 22 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 22 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 22 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 22 215994

Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 22 40746  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 22 40746  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 22 40746

ifigeniaboz

ifigeniaboz
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
boubou έγραψε:ποτέ δν ξέρεις..αν δν εχεις καποια φαγούρα και ειναι διαφανές και άοσμο ετσι συνήθως είναι στην ωορρηξία!!! θα σου προτείνω να του δωσεις να καταλάβει  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 22 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 22 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 22 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 22 215994

Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 22 40746  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 22 40746  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 22 40746
Α ΡΕ ΒΟΥΒΟΥ ΠΑΝΤΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ Κ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΓΕΛΑΩ...
ΗΤΑΝ ΑΟΣΜΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΑΝΑ ΣΑΝ ΤΖΕΛ ΛΙΓΟ ΠΡΟΣ ΜΠΕΖ...ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΑΓΟΥΡΑ Η ΠΟΝΟ ΛΕΣ ΝΑ ΕΧΩ ΤΠΤ ΑΛΛΟ;;;;

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εχω διαβάσει οτι πριν την ωορρηξια ειναι πηχτά προς το ασπρο και οταν γινεται η ωορρηξία ειναι διαφανή και μετά πάλι ασπρα!...τωρα να μην σε παρω στον λαιμο μου ομως!! Rolling Eyes Rolling Eyes Embarassed

ifigeniaboz

ifigeniaboz
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
boubou έγραψε:εχω διαβάσει οτι πριν την ωορρηξια ειναι πηχτά προς το ασπρο και οταν γινεται η ωορρηξία ειναι διαφανή και μετά πάλι ασπρα!...τωρα να μην σε παρω στον λαιμο μου ομως!! Rolling Eyes Rolling Eyes Embarassed
ΕΓΩ ΘΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΟΥ Κ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΠΛΑΝΗΣΩ ΑΠΟΨΕ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΑΡΧΗΣΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ...  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 22 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 22 215994 ΧΑΧΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΠΑΩ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΩ ΧΑΧΑ

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλα να περασεις Wink Wink Wink Wink  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 22 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 22 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 22 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 22 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 22 215994

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ιφιγένεια κι εγώ έτσι νομίζω οτι είναι η ωορηξία σου! Καμιά φορά μπορεί να γίνει και να αλλάξει ο κύκλος σου και να κάνεις νωρίτερα ή αργότερα Very Happy Very Happy ..νομίζω οτι και αύριο να κάνεις ζουζουνιές προλαβαίνεις Very Happy Very Happy Με το καλόοοοοοοοο  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 22 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 22 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 22 215994 χιχιχιχι

mariabel

mariabel
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Ιφιγένεια, καλό βράδυ να έχεις και επιτυχημένες  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 22 215994 !!Δώστου να καταλάβει! Very Happy
Έλλη μου, και εγώ είχα τρομοκρατηθεί. Κρατούσα ένα κλάμερ και το έσφιγγα στα χέρια μου. Τελικά δεν πόνεσα πολύ. Απ'ό,τι έχω διαβάσει και εσύ είσαι δυνατή. Δε θα πονούσες...
Μαρίνα (rinamar), επειδή είμαι λίγο μπερδεμένη... Για ποιο λόγο δεν κάνει να είσαι έγκυος; Τι σου είχε πει ο γιατρος τον προηγούμενο μήνα;
Μαρίνα(αγαπη), δε θέλω να σε ξελογιάζω... Μου κάνει εντύπωση, όμως, που είχες περίοδο τόσο λίγες μέρες... Αν (μακάρι) είσαι έγκυος, τότε θα είσαι τουλάχιστον 6 εβδομάδων, οπότε θα φανεί με τεστ. Θα σου έλεγα να κάνεις χοριακή, αλλά είναι πιο ακριβή από τα τεστ. Αν ρωτούσες το γυναικολόγο σου; Ξέρει κάποια άλλη κοπέλα καμιά που να έχει περίοδο μόνο 2 μέρες;

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω πριν κανα 2μηνο ειχα 2 μέρες μόνο..και δν το συνηθίζω αλλα τελικά δν ήταν τίποτα...μετά ξαναέστρωσε η ακατονόμαστη! confused

mariabel

mariabel
Αχ, Έλλη μου... Με γείωσες... Sad Και εσύ μόνο 2 μέρες; Η θεωρία μου γκρεμίζεται... Sad

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγώ Μαρία μου το έχω πει όμως ότι μέχρι να μου ξεκινήσει κανονικά πάντα ελπίζω μήπως τα καταφερα!! σκέψου τότε ειχα κάνει 4 τεστ χαχααχα αλλα το οτι εγώ απέτυχα δν σημαίνει οτι θα το πάθεις κι εσύ!!πάντα σκεφτόμαστε θετικάααααααααααα!!!![Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

mariabel

mariabel
Smile Η θεωρία μου είναι για την αγαπη. Τον προηγούμενο μήνα είχε μόνο 2 μέρες περίοδο και τώρα την πρώτη μέρα κανονικά, ενώ σήμερα ελάχιστο αίμα.
Οι φατσούλες σου με τρελαίνουν!!! Very Happy
Εμένα συνεχίζονται τα πονάκια, αλλά αίμα νοκ! Στο παρελθόν πόνους είχα μόνο στην περίοδο, τώρα και πριν; Αμάν! Αντί να καλυτερεύουν τα πράγματα, πάνε στο χειρότερο!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αααααααα ναι!! το είδα αλλά νόμιζα ότι κι εσύ είχες έτσι!![Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

μου λες τώρα ότι έχεις καθυστέρηση ? να χαρώ?
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

mariabel

mariabel
Όχι... Αύριο ΔΕΝ την περιμένω...
Σήμερα ή αύριο ΔΕΝ περιμένει και η Ευαγγελία απ'ό,τι θυμάμαι. Πού είναι να μας πει ευχάριστα;
Εγώ έχω κανονικά περίοδο. 3 μέρες φουλ (με νυχτός τη βγάζω) και 2 μέρες περίοδος σερβιετακίου. Smile Χθες το βράδυ διπλώθηκα στον πόνο. Αφού έβαλα σερβιέτα. Τόσο σίγουρη ήμουν ότι θα έρθει...
Έλλη, μόνες μας έχουμε μείνει;;; Οι άλλες ζουζουνίζουν;

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 22 από 39]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 30 ... 39  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις