Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
109 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 109 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 39  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 23 από 39]

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mariabel έγραψε:Ιφιγένεια, καλό βράδυ να έχεις και επιτυχημένες  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 23 215994 !!Δώστου να καταλάβει! Very Happy
Έλλη μου, και εγώ είχα τρομοκρατηθεί. Κρατούσα ένα κλάμερ και το έσφιγγα στα χέρια μου. Τελικά δεν πόνεσα πολύ. Απ'ό,τι έχω διαβάσει και εσύ είσαι δυνατή. Δε θα πονούσες...
Μαρίνα (rinamar), επειδή είμαι λίγο μπερδεμένη... Για ποιο λόγο δεν κάνει να είσαι έγκυος; Τι σου είχε πει ο γιατρος τον προηγούμενο μήνα;
Μαρίνα(αγαπη), δε θέλω να σε ξελογιάζω... Μου κάνει εντύπωση, όμως, που είχες περίοδο τόσο λίγες μέρες... Αν (μακάρι) είσαι έγκυος, τότε θα είσαι τουλάχιστον 6 εβδομάδων, οπότε θα φανεί με τεστ. Θα σου έλεγα να κάνεις χοριακή, αλλά είναι πιο ακριβή από τα τεστ. Αν ρωτούσες το γυναικολόγο σου; Ξέρει κάποια άλλη κοπέλα καμιά που να έχει περίοδο μόνο 2 μέρες;

μαρακι μου πως υπολογισες της μερες και εβγαλες το αθροισμα 6 εβδομαδων μπορεις να μου το αναλυσεις ειμαι ασχετι το παραδεχομαι να σου πω οτι εχω κυκλο 31 ημερων σταθερος

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
έλα μου ντε? μπορεί να το διασκεδάζουν!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

εμένα ο δικός μου άντρας δν λέει να ξεκολλήσει απο τον υπολογιστή! αρα δν με βλέπω να χαίρομαι ιδιαίτερα σήμερα!![Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

mariabel

mariabel
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Έλλη μου, και εμένα στον υπολογιστή είναι! Mad
Αγαπη, σκέφτηκα ότι αν είσαι έγκυος τότε και η προηγούμενη περίοδος ήταν μπλόφα. Οπότε είσαι 8 εβδομάδων, γι'αυτό είπα το λιγότερο 6... Τον προηγούμενο μήνα δεν είχες κάτι ζαλάδες και σου'χα ξαναπεί να κάνεις τεστ παρόλο που αδιαθέτησες; Μπορεί να τα παραλέω,αλλά έχω ακούσει πολλές ιστορίες και στον κόσμο που ζούμε όλα μπορεί να συμβούν!!

http://www.babyspace.gr/Article/first-pregnancy-symptoms/347-529.html

Κηλίδες από αίμα και πόνοι περιόδου
Κάποιες γυναίκες βλέπουν ίχνη από αίμα γύρω στις 10 με 14 ημέρες μετά τη γονιμοποίηση –χρονικό διάστημα που συμπίπτει συνήθως με την ημερομηνία που περιμένουν την περίοδό τους. Είναι το ίχνος που αφήνει το γονιμοποιημένο ωάριο καθώς προσκολλάται στα τοιχώματα της μήτρας. Η αιμορραγία είναι ελαφριά, έχει τη μορφή κηλίδων και απαλό ροζ χρώμα ενώ διαρκεί 1-2 μέρες. Επίσης μπορεί να νιώσεις πόνους περιόδου στις αρχές της εγκυμοσύνης.

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Να μαι πάλι! Έκανα έντα ντουσάκι, έφτιαξα κάτι fast στον Μαρινούλο για φαγητάκι, έβαλα πιάτα στο πλυντήριο ρίξαμε κι ένα καβγαδάκι Twisted Evil Twisted Evil και τσούπ ήρθα!

mariabel έγραψε:
Μαρίνα (rinamar), επειδή είμαι λίγο μπερδεμένη... Για ποιο λόγο δεν κάνει να είσαι έγκυος; Τι σου είχε πει ο γιατρος τον προηγούμενο μήνα;

Μαρακι μου βρε μήπως μας πείς εσύ τα ευχάριστα με τα πονάκια;; μακάρι κούκλά στο εύχομαι!
Λοιπόν για να λέμε και του στραβου το δίκαιο κανένας γιατρος δεν μου είπε οτι δεν κάνει.. μόνη μου φοβάμαι απο αυτά που ξέρω για την περίπτωσή μου. Μαρία μου έχω πρόβλημα στις σάλπιγγες και θα μπώ χειρουργείο να τις αφαιρέσω (έχω ανοίξει και σχετικό θέμα "διάγνωση υδροσάλπιγγας" για να μου πεί καμία κοπέλα αν έχει περάσει παρόμοια κατάσταση...). Το θέμα είναι οτι το υγρο αυτό που έχει μέσα η σάλπιγγά μου είναι τοξικό και επειδή παλυνδρομεί στην μήτρα ευθύνεται για αποβολές... αλλα και να τα καταφέρει να μείνει ποιός μου λέει οτι θα πάνε όλα καλά; ..γι'αυτό φοβάμαι..

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mariabel έγραψε:Έλλη μου, και εμένα στον υπολογιστή είναι! Mad
Αγαπη, σκέφτηκα ότι αν είσαι έγκυος τότε και η προηγούμενη περίοδος ήταν μπλόφα. Οπότε είσαι 8 εβδομάδων, γι'αυτό είπα το λιγότερο 6... Τον προηγούμενο μήνα δεν είχες κάτι ζαλάδες και σου'χα ξαναπεί να κάνεις τεστ παρόλο που αδιαθέτησες; Μπορεί να τα παραλέω,αλλά έχω ακούσει πολλές ιστορίες και στον κόσμο που ζούμε όλα μπορεί να συμβούν!!

σωστο και αυτο θα δω και την αυριανη μερα αν εχω ροη και ποσο και θα δω τη θα κανω παντως αυτο τον μηνα πονεσα πολυ, λιγη ωρα πριν μου ερθουν χαμηλα στην κοιλια και στην μεση στην μεση τοσο εντονους πονους δεν ειχα ακομα τους νιωθω καποιες φορες. Στην μεση ηταν λιγο πιο ανεκτοί οι πονοι αλλα αυτη την φορα με τσακισε αυτο που μου εκανε περισσοτερο εντυπωση ειναι οτι το στηθος μου δεν πρηστηκε καθολου ουτε πριν μου ερθουν ουτε τωρα που μου ηρθαν ουτε τσιμπιες δεν ειχα που αλλες φορες εχω και το νιωθω και λιγο πιο βαρυ αυτη την φορα τιποτα τη να πω ετυχε ??? ουτε και ξερω

mariabel

mariabel
Μαρίνα, ναι, καλά το θυμόμουν. Έκανες σαλπιγγογραφία, έτσι δεν είναι; Έχω ακούσει ότι μετά ειναι πιο εύκολο να μείνεις έγκυος!!!! Θυμάσαι που το είχαν πει τα κορίτσια; Πόσες μέρες μετράς καθυστέρηση;
Αγαπη, το διάβασες το άρθρο; Κάπου αλλού διάβασα ότι κάποιες γυναίκες έχουν περίοδο όχι μόνο τον πρώτο μήνα, αλλά και τους επόμενους.

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mariabel έγραψε:Μαρίνα, ναι, καλά το θυμόμουν. Έκανες σαλπιγγογραφία, έτσι δεν είναι; Έχω ακούσει ότι μετά ειναι πιο εύκολο να μείνεις έγκυος!!!! Θυμάσαι που το είχαν πει τα κορίτσια; Πόσες μέρες μετράς καθυστέρηση;
Αγαπη, το διάβασες το άρθρο; Κάπου αλλού διάβασα ότι κάποιες γυναίκες έχουν περίοδο όχι μόνο τον πρώτο μήνα, αλλά και τους επόμενους.

το διαβασα αλλα αν υπαρχει τετοια περιπτωση τη να πω? θα δειξει τωρα ομως ειμαι και στην μπριζα με την εξαγωγη δοντιου που με εχει ταλαιπωρησει πολυ τη θα κανω μου λες ???

mariabel

mariabel
Αχ, αγαπη, δεν ξέρω... Με το γυναικολόγο σου έχεις θάρρος; Να τον πάρεις τηλ να τον ρωτήσεις; Ευκαιρία να τον ρωτήσεις και για αυτο που ρωτούσες το απόγευμα. Για τις γόνιμες μέρες και αν κάνει η αντιβίωση.
Διαφορετικά κάνε ένα τεστ να λυθεί η απορία μας. Και εγώ θα το σκεφτόμουν να κάνω, γιατί είναι πανάκριβα τα άτιμα. Αλλά πρέπει να ξέρεις. Μη πιεις αντιβίωση χωρίς να γνωρίζεις.

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
θα κάνεις το τεστάκι σου αν θες να το σιγουρέψεις κι αν δν εισαι θα πας να κάνεις την εξαγωγή! αν είσαι πραγματικά δν ξέρω τι να σε συμβουλέψω!!

κοριτσάκια μου γλυκά θα παω να ξαπλώσω... θα τα ξαναπουμε το πρωι με καφεδακι!!

μια γλυκιά καληνύχτα σε όλες σας[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mariabel έγραψε:Αχ, αγαπη, δεν ξέρω... Με το γυναικολόγο σου έχεις θάρρος; Να τον πάρεις τηλ να τον ρωτήσεις; Ευκαιρία να τον ρωτήσεις και για αυτο που ρωτούσες το απόγευμα. Για τις γόνιμες μέρες και αν κάνει η αντιβίωση.
Διαφορετικά κάνε ένα τεστ να λυθεί η απορία μας. Και εγώ θα το σκεφτόμουν να κάνω, γιατί είναι πανάκριβα τα άτιμα. Αλλά πρέπει να ξέρεις. Μη πιεις αντιβίωση χωρίς να γνωρίζεις.

και τοσα παναντολ που εχω παρει δεν θα επηρρεασουν το αποτελεσμα ??? το καφαλι μου θα σπασει ο πονος απο το δοντι επεκτεινετε παιδια θα τρελλαθω μιλαμε ευτυχως το ραντεβου ειναι την πεμπτη δεν αντεχω αλλο θα μου φυγει το κεφαλι απο τον πονο Mad

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mariabel έγραψε:Μαρίνα, ναι, καλά το θυμόμουν. Έκανες σαλπιγγογραφία, έτσι δεν είναι; Έχω ακούσει ότι μετά ειναι πιο εύκολο να μείνεις έγκυος!!!! Θυμάσαι που το είχαν πει τα κορίτσια; Πόσες μέρες μετράς καθυστέρηση;

Έπρεπε να είμαι αδιάθετη απο την Πέμπτη 12/1.. Μαράκι μου γλυκό σου ξαναλέω όμως οτι δεν νομίζω να είναι καλά τα πράματα για μένα αν είμαι... ή θα το χάσω ή θα μου το πάρουν ή μπορεί να είναι και εξωμήτριο... έχω ελάχιστες πιθανότητες να πάνε καλά τα πράγματα.. Αλλα ακόμα δεν τον είδαμε Γιάννη τον εβγάλαμε.. πρώτα απ'όλα δεν έχω ΚΑΝΕΝΑ σύμπτωμα.. ούτε περιόδου ούτε εγκυμοσύνης..

mariabel

mariabel
Καληνύχτα, Έλλη!  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 23 417472
Αχ, αγαπη, περαστικά σου! Sad Ξέρω, πονάει πολύ... Δεν ξέρω τι να σου πω. Sad
Μαρίνα, 4 μέρες καθυστέρηση. Περίμενε τρεις μέρες ακόμα και κάνε τεστ. Μην είσαι απαισιόδοξη. Πρέπει δηλαδή οπωσδήποτε να μην πάνε καλά τα πράγματα; Και αν γίνει ένα θαύμα;

Έχει επεξεργασθεί από τον/την mariabel στις Δευ Ιαν 16, 2012 2:15 pm, 1 φορά

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρίνα όλα τα υπόλοιπα μια χαρα. Μύκητες σε ηπια μάλλον μορφή για να μην έχω ούτε φαγούρα ούτε δυσοσμία ούτε τίποτα. Για 16 μερες κολπικη κρεμα και κρεμα για το άντρα μου.Αμάν!και να σημειώσω αποχή όλες αυτές τις μέρες!!!Οτι κι αν είναι καλο είναι να ξέρεις...

Μαρία υπομονή με το δόντι!! Μακάρι να είσαι έγκυος και να μην περνάς άδικα τόσο πόνο!!!

Μαρκέλλα συμφωνώ μαζί σου!!! Μαρίνα κάνε τεστ!

Αγαπη κι εγω θα σου πω κάνε τέστ!!!

a-niki μετα την αποξεση όσες ξερω και από τη δουλειά μυκητες. Τι να πω θα περάσει...Με το καλό να κάνεις τον πρώτο σου ηπέρηχο. Καλά κάνεις και προσεχεις τη διατροφή σου αλλά μην κάνεις διαιτα...κατα τη δίαιτα ο οργανισμός ελευθερώνει τοξίνες που μπορεί να βλάψουν το έμβρυο. Πόσων εβδομάδων είσαι;

Ελλη περαστικά στο σκυλάκι σου!!!
Καλή σου νύχτα!

Ιφιγένεια καλές  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 23 215994 !

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αγαπη έγραψε:
και τοσα παναντολ που εχω παρει δεν θα επηρρεασουν το αποτελεσμα ??? το καφαλι μου θα σπασει ο πονος απο το δοντι επεκτεινετε παιδια θα τρελλαθω μιλαμε ευτυχως το ραντεβου ειναι την πεμπτη δεν αντεχω αλλο θα μου φυγει το κεφαλι απο τον πονο Mad

..εννοείες να επιρεάσουν το αποτέλεσμα του τέστ; ..δε νομίζω βρε αγάπη μου.. πάντως κάντο το τεστάκι βρε κορίτσι να είσαι σίγουρη..
γιατί να μην πάρεις τον γυναικολόγο σου ένα τηλ και να του πείς τους ενδιασμούς σου για τα φάρμακα, την επέμβαση στο δόντι και να του πεις και για τα περίεργα που σου κάνει ο κύκλος σου... Αγάπη μου πάρτον αυριο να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο...

mariabel

mariabel
Γεια σου, Ιωάννα!!  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 23 417472
αγαπη, όλες αυτό σου λέμε. Πάρε τηλ το γυναικολόγο σου ή κάνε τεστ. Μακάρι να μην κάνουμε λάθος!

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
rinamar έγραψε:
αγαπη έγραψε:

..εννοείες να επιρεάσουν το αποτέλεσμα του τέστ; ..δε νομίζω βρε αγάπη μου.. πάντως κάντο το τεστάκι βρε κορίτσι να είσαι σίγουρη..
γιατί να μην πάρεις τον γυναικολόγο σου ένα τηλ και να του πείς τους ενδιασμούς σου για τα φάρμακα, την επέμβαση στο δόντι και να του πεις και για τα περίεργα που σου κάνει ο κύκλος σου... Αγάπη μου πάρτον αυριο να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο...

ναι αυτο εννωο μηπως επηρρεασει το αποτελεσμα του τεστ περνω συχνα παναντολ απο την κυριακη θα μιλησω και με τον γιατρο μου να δω τη θα μου πει κ εκεινος κοιτα τωρα μπερδεμα

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ioanna85 έγραψε:Μαρίνα όλα τα υπόλοιπα μια χαρα. Μύκητες σε ηπια μάλλον μορφή για να μην έχω ούτε φαγούρα ούτε δυσοσμία ούτε τίποτα. Για 16 μερες κολπικη κρεμα και κρεμα για το άντρα μου.Αμάν!και να σημειώσω αποχή όλες αυτές τις μέρες!!!Οτι κι αν είναι καλο είναι να ξέρεις...

Μαρκέλλα συμφωνώ μαζί σου!!! Μαρίνα κάνε τεστ!

Να σου πω βρε Ιωαννάκι μου οι μύκητες είναι το ποιό light απ'όλα τα άλλα.. Είσαι τυχερή στην ατυχία σου δηλαδη γιατί η θεραπεία είναι αρκετά ελαφριά οπότε μία βδομαδούλα αποχή και λίγο την αλοιφούλα και όλα καλά Very Happy Very Happy Εγώ που είχα κολήσει το καλοκαίρι απο τη θάλασσα μας είπε ο γιατρός (εκτός απο τη θεραπεία βέβαια) οτι στους άντρες οι μύκητες πεθαίνουν σε 7 μέρες αν δεν υπάρξει επαφη!
16 μέρες; τόσο πολύ; ποιά την καντεστέν;

Λοιπόν αύριο το πρωί θα το κάνω..

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
παντως κοριτσια μου μεχρι τωρα δεν ειχα κανενα περιεργο συμπτωμα μονο οτι τον προηγουμενο μηνα μου κρατησε 2 μερες η περιοδος και δεν ειχα καθολου καφε στο τελος και αυτη την φορα με λιγη ροη δευτερη μερα μου ηρθαν και μια μερα πριν απ'οτι υπολογιζα νωμιζα πως ολο αυτο ειναι επειδη πλεον κανουμε ελευθερα και αλλαζει ο κυκλος και η ροη με ξολογιασατε βραδυατικα αλλα θα σας ακουσω οχι τιποτα αλλο αλλα εχω και το δοντι μου τωρα

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Για να επηρεάσει το αποτέλεσμα πρεπει να εχεις παρει φαρμακα με ορμόνη http://www.clearblue.com/gr/general-questions-about-pregnancy-testing.php

Μαρίνα κολπικη Lomexin με 16 απλικατερ...

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αγαπη έγραψε:
ναι αυτο εννωο μηπως επηρρεασει το αποτελεσμα του τεστ περνω συχνα παναντολ απο την κυριακη θα μιλησω και με τον γιατρο μου να δω τη θα μου πει κ εκεινος κοιτα τωρα μπερδεμα

μην αγχόνεσαι γλυκιά μου! Θα ξεμπερδέψουν όλα με ένα τηλ στον γιατρό σου!! Very Happy Very Happy
..νομίζω οτι είναι απίθανο να αλλοιώσει το αποτέλεσμα του τέστ.. μόνο ότι έχει να κάνει με ορμονικά φάρμακα αλλοιώνει το αποτέλεσμα.. αφού μετράει ορμόνη το τέστ όχι άλλα φάρμακα! Όπως και να έχει δεν χάνεις τίποτα να κάνεις ένα και μετά να πάρεις τον γιατρό σου όπως και να έχει το αποτέλεσμα και να του πείς τα πάντα και για την επέμβαση και για τον ότι νά'ναι κύκλο σου τους τελευταίους 2 μήνες...

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ioanna85 έγραψε:Για να επηρεάσει το αποτέλεσμα πρεπει να εχεις παρει φαρμακα με ορμόνη http://www.clearblue.com/gr/general-questions-about-pregnancy-testing.php

Μαρίνα κολπικη Lomexin με 16 απλικατερ...

χαχαχα Ιωάννα το ίδιο γράψαμε!!

mariabel

mariabel
Πόπο αγχώθηκα τώρα... Όντως αγχώθηκα πολύ! Είναι σαν να ετοιμάζομαι να κανω τεστ εγώ αύριο.
Μαρίνα και Μαρίνα καλά αποτελέσματα σας εύχομαι!
Σας καληνυχτώ, κουκλίτσες!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την mariabel στις Δευ Ιαν 16, 2012 2:33 pm, 1 φορά

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλά σου λέει η Μαρίνα, κάνε ένα τεστ και πάρε τον γιατρό σου τηλέφωνο, αυτή είναι η δουλειά του να σε ενημερώνει και να σε βοηθά...

Αν μας διαβάζει κανενας φαρμακοποιός ζητάμε συνεργασία για φθηνότερα τεστ εγκυμοσύνης...Είμαστε και πολλές τρομάρα μου!!!!

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ευχαριστω για τις συμβουλες βρε κοριτσια θα μιλησω με τον γυναικολογο μου αλλα ρε γαμωτο αυτη η αναμονη με τα τεστ ειναι πολυ αγχωτικη για αυτο τα αποφευγω μια φορα εκανα ολο κ ολο ενα τεστ και μου βγηκε η ψυχη μεχρι να βγει το αποτελεσμα απο τοτε ειπα θα ξανακανω τεστ μονο σε μεγαλη καθυστερηση ειναι πολυ αγχωτικα (και ακριβα) τα τεστ

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ioanna85 έγραψε:Καλά σου λέει η Μαρίνα, κάνε ένα τεστ και πάρε τον γιατρό σου τηλέφωνο, αυτή είναι η δουλειά του να σε ενημερώνει και να σε βοηθά...

Αν μας διαβάζει κανενας φαρμακοποιός ζητάμε συνεργασία για φθηνότερα τεστ εγκυμοσύνης...Είμαστε και πολλές τρομάρα μου!!!!

χαχαχα εγώ ευτηχώς έχω είχα πάρει πρίν τη σαλπιγγο απο το e-bay 10 τεστάκια στικάκι όχι ταινία με 6 ευρώ!! Θα κάνω ένα με πρωινά τσισάκια χιχι

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 23 από 39]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 39  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις