Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
47 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 47 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 31 ... 39  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 24 από 39]

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioanna85 έγραψε:Καλά σου λέει η Μαρίνα, κάνε ένα τεστ και πάρε τον γιατρό σου τηλέφωνο, αυτή είναι η δουλειά του να σε ενημερώνει και να σε βοηθά...

Αν μας διαβάζει κανενας φαρμακοποιός ζητάμε συνεργασία για φθηνότερα τεστ εγκυμοσύνης...Είμαστε και πολλές τρομάρα μου!!!!

χαχαχαχαχαχαχαχα

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΜΑΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 24 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 24 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 24 417472

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mariabel έγραψε:Πόπο αγχώθηκα τώρα... Όντως αγχώθηκα πολύ! Είναι σαν να ετοιμάζομαι να κανω τεστ εγώ αύριο.
Μαρίνα και Μαρίνα καλά αποτελέσματα σας εύχομαι!
Σας καληνυχτώ, κουκλίτσες!

Καληνύχτα Μαράκι μου!  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 24 417472 χαχαχαχαχα ναι είμαστε οι 2 Μαρίνες χαχα

Μαρινάααααακι στο εύχομαι  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 24 417472

..γιατί απο εμένα..πρόβλημα θα είναι No

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τι ωρα θα τα κατουρήσετε τα τεστ; Θα κατέβω αύριο για κατι δουλειές στο κέντρο και θα με φάει η αγωνία σας! Αχ τι μου κάνετε.....

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ioanna85 έγραψε:Τι ωρα θα τα κατουρήσετε τα τεστ; Θα κατέβω αύριο για κατι δουλειές στο κέντρο και θα με φάει η αγωνία σας! Αχ τι μου κάνετε.....

χιχιχι Ιωαννάκι γλυκόοοοο  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 24 35468

..εγώ τώρα ποτε να μετρήσω καθυστέρηση απο Πέμπτη ή Παρασκευή την πρώτη μέρα; Έπρεπε να μου έρθει στις 12/1 άρα έχω 5 μέρες ή 4 μέρες;;;

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δεν ξερω Rolling Eyes

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Πλάκα μας κάνε;;;;; 36η μέρα είμαι σήμερα και ξημερώνει 37.. Τώρα το κοίταξα έτσι.. Πρώτη φορά συμβαίνει αυτό!! Το max που μου έχει κάνει κάτι τέτοιο είναι 35 μέρες μία φορά τον Σεπτέμβρη νομίζω.. αλλα δεν το παίρνω σα σημείο αναφοράς οτι τόσος είναι ο κύκλος μου.. συνήθως είμαι στις 29-30 μέρες.. Καλα τώρα έπαθα αυτό  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 24 875502 ακριβώς όμως...
Κορίτσια ναι..θα το κάνω το τέστ αυριο σίγουρα γιατί τώρα τα'παιξα  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 24 893968

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
rinamar έγραψε:Πλάκα μας κάνε;;;;; 36η μέρα είμαι σήμερα και ξημερώνει 37.. Τώρα το κοίταξα έτσι.. Πρώτη φορά συμβαίνει αυτό!! Το max που μου έχει κάνει κάτι τέτοιο είναι 35 μέρες μία φορά τον Σεπτέμβρη νομίζω.. αλλα δεν το παίρνω σα σημείο αναφοράς οτι τόσος είναι ο κύκλος μου.. συνήθως είμαι στις 29-30 μέρες.. Καλα τώρα έπαθα αυτό  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 24 875502 ακριβώς όμως...
Κορίτσια ναι..θα το κάνω το τέστ αυριο σίγουρα γιατί τώρα τα'παιξα  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 24 893968

καλη μας επιτυχια συνονοματη καλα αποτελεσματα κ στις 2 μας τη να πω και ο Θεος Βοηθος εχω μια αγωνια η αληθεια ειναι

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αχ άστα βρε αγάπη μου και εγω.. πραγματικά δεν το είχα συνηδητοποιήσει.. κι εγώ αγχώθηκα τώρα!

Αχχχχ μακάρι να είσαι εσύυυ!! Θα είναι πολύ ωραίο I love you I love you

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Υπνο γρήγορα να ερθει πιο γρήγορα η ωρα για το τεστ...

Καλή επιτυχία.......
 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 24 654316

Πάντως το λεω αν δω τεστακια θετικά αυριο θα αναψω κερί στην αγία μαρίνα για παιδι...

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
rinamar έγραψε:Αχ άστα βρε αγάπη μου και εγω.. πραγματικά δεν το είχα συνηδητοποιήσει.. κι εγώ αγχώθηκα τώρα!

Αχχχχ μακάρι να είσαι εσύυυ!! Θα είναι πολύ ωραίο I love you I love you

πολυ ωραια μπορει να ειναι με το δοντι δεν ξερω τη θα κανω μου λες??? υποφερω λεμε πηρα παναντολ στις 10:30 και τωρα θελω να παρω κ αλλο

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ασχετο στον αντρα σου το πες για την καθυστερηση και οτι θα κανεις τεστ αυριο ????

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δες το σαν άσκηση για τους πονους της γέννας..... Rolling Eyes

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ioanna85 έγραψε:Υπνο γρήγορα να ερθει πιο γρήγορα η ωρα για το τεστ...

Καλή επιτυχία.......
 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 24 654316

Πάντως το λεω αν δω τεστακια θετικά αυριο θα αναψω κερί στην αγία μαρίνα για παιδι...

...τωωωωρα τον εχασα τον ύπνο Ιωαννάαααααακιιιιιιι... θα πιώ καμιά βαλεριάννα μου φαίνεται..

αγαπη έγραψε:
πολυ ωραια μπορει να ειναι με το δοντι δεν ξερω τη θα κανω μου λες??? υποφερω λεμε πηρα παναντολ στις 10:30 και τωρα θελω να παρω κ αλλο

..να σου πω Αγάπη μου... για διάβσε το χαρίτ του panadol να δείς τι λέει.. όλα τα χάπια έχουν για περιπτώσεις εγκυμοσύνης..

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γενικά είμαι πολύ ανυπόμονη και θα το ειχα κάνει το τεστ ακομα και το βράδυ γιατί λεει μετα την πρώτη ημέρα καθυστέρησης μπορεί να γίνει οποιαδήποτε ώρα και όχι μόνο με τα πρώτα πρωϊνα.

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αγαπη έγραψε:ασχετο στον αντρα σου το πες για την καθυστερηση και οτι θα κανεις τεστ αυριο ????

..ναι του το έχω πεί απο το Σάββατο. Πρώτα χάρηκε και όταν του είπα το τι και πώς του κόπηκε το γέλιο και τώρα μου είπε οτι πως είναι δυνατό να είσαι αφού δεν μπρεί να περάσει το σπέρμα στη σάλπιγγα... πφφφ κορίτσια έχω αρχίσει να φοβάμαι και για εξωμήτριο τωρα.. αστα..

ioanna85 έγραψε:δες το σαν άσκηση για τους πονους της γέννας..... Rolling Eyes

..ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ ΤΩΩΩΩΡΑΑΑΑΑ!!χαχαχα!

Ρε παιδιά δεν θα είχα κάποιο σύμπτωμα;;; το στήθος μου;; κάτι;;; δεν έχω τπτ λέμε απολύτως...

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ioanna85 έγραψε:Γενικά είμαι πολύ ανυπόμονη και θα το ειχα κάνει το τεστ ακομα και το βράδυ γιατί λεει μετα την πρώτη ημέρα καθυστέρησης μπορεί να γίνει οποιαδήποτε ώρα και όχι μόνο με τα πρώτα πρωϊνα.

Ιωαννάκι βάζεις φιτιλιέςςςςςς.. κι εγώ είμαι τρομερά ανυπόμονη και όλους αυτούς τους μήνες τα έκανα πάντα πρίν τη καθυστέρηση.. αυτή τη φορά που είμαι σίγουρη ποιά οτι δεν μπορώ να μείνω φυσιολογικά ούτε τις μέρες δεν κοίταγα.. Τώρα τις είδα και έπαθα  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 24 875502

Αγάπηηηηη εσύ του το είπες;;;

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αφου έχεις τοσα στο συρτάρι γιατι δεν πας; Διάβασε και τις οδηγίες για το αν μπορεί να γίνει οποιαδήποτε ώρα. Εσυ τι λες αγάπη;

Οποιο κι αν ειναι το αποτελεσμα μη στεναχωρεθείς. Ολα αντιμετωπίζονται, και θα έχεις κι εμας κοντά σου...  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 24 417472

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μωρε άσε να το κάνω το πρωί να είναι 1000% σίγουρο.. δεν έχει οδηγίες αυτό σε χαρτί αυτά είναι http://www.ebay.com/itm/360410039216?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 και δεν είναι και υπερευαίσθητα.. ανιχνεύουν 25ml/U ενώ τα self clear 10ml/U ..το τελευταίο το είδα αφού τα αγόρασα..!

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
rinamar έγραψε:
αγαπη έγραψε:ασχετο στον αντρα σου το πες για την καθυστερηση και οτι θα κανεις τεστ αυριο ????

..ναι του το έχω πεί απο το Σάββατο. Πρώτα χάρηκε και όταν του είπα το τι και πώς του κόπηκε το γέλιο και τώρα μου είπε οτι πως είναι δυνατό να είσαι αφού δεν μπρεί να περάσει το σπέρμα στη σάλπιγγα... πφφφ κορίτσια έχω αρχίσει να φοβάμαι και για εξωμήτριο τωρα.. αστα..

ioanna85 έγραψε:δες το σαν άσκηση για τους πονους της γέννας..... Rolling Eyes

..ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ ΤΩΩΩΩΡΑΑΑΑΑ!!χαχαχα!

Ρε παιδιά δεν θα είχα κάποιο σύμπτωμα;;; το στήθος μου;; κάτι;;; δεν έχω τπτ λέμε απολύτως...

αυτο λεω και εγω βρε μαρινα μου οτι δεν εχω κανενα συμπτωμα εξαλλου ειχα χασει της γονιμες μερες και δεν ειχα βρεθει με τον αντρα μου και οχι δεν του το εχω πει ξερει οτι εχω περιοδο τωρα θα με περασει για τρελλη ασε να μαθω πρωτα εγω σιγουρα και βλεπουμε μετα

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ioanna85 έγραψε:
Οποιο κι αν ειναι το αποτελεσμα μη στεναχωρεθείς. Ολα αντιμετωπίζονται, και θα έχεις κι εμας κοντά σου...  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 24 417472

Αχ κοριτσια ποσο σας ευχαριστώωωω!! Τώρα ειδικά αν είμαι θα είναι δύσκολα.. πολύ δύσκολα.. αλλα βρε Ιωαννάκι μου δεν έπρεπε να έχω εστω και λιγο το στήθος μου... κάτι τελος πάντων;; δεν αισθάνομαι απολύτως τπτ! ούτε πονάκια ούτε μέση ούτε ΤΠΤ!

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μαρινάκι μου....... τι να πω.. ναι μη του το πείς οντως.. άσε και θα δείς.. τέστ έχεις;;

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Οπως θες. Καλυτερα το πρωϊ. Να μη σε πρηζω κι εγώ...Προσπάθησε να ηρεμήσεις,ε;

Δεν εχουν ολες οι εγκυμοσύνες συμπτώματα...

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ioanna85 έγραψε:Οπως θες. Καλυτερα το πρωϊ. Να μη σε πρηζω κι εγώ...Προσπάθησε να ηρεμήσεις,ε;

Δεν εχουν ολες οι εγκυμοσύνες συμπτώματα...

ναι.. τώρα έβαλα λίγο χαμομηλάκι να γίνεται.. Ιωάννα σε παρακαλώ μη το ξαναπείς δε με πρήζεις.. ισα ισα που αισθάνομαι πολύ καλά που σας έχω βρεί!! ..θα είμαι και μόνη μου το πρωί σπίτι γιατί ο αντρούλης θα φύγει απο τις 7 το πρωί... σου λέω κι έγω σα κι εσένα είμαι τρομερά ανυπόμονη.. αν είταν όλα καλά θα το έκανα αλλα τώρα επειδή είναι έτσι η κατάσταση ψιλοφοβάμαι και θέλω να είμαι 100000000%... καταλαβαίνεις..

..τώρα ο αντρούλης πήγε και ξεράθηκε και είμαι μοναχούλα.. πουουουουουου ύπνος τώρα...

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
rinamar έγραψε:Μαρινάκι μου....... τι να πω.. ναι μη του το πείς οντως.. άσε και θα δείς.. τέστ έχεις;;

εχω ενα παντα καλου κακου να ρωτησω μαρινα κ ιωαννα αν αυριο εχω ροη με λιγο αιμα να κανω κανονικα το τεστ ???

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μηπως να μην πιεις το χαμομήλι;

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 24 από 39]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 31 ... 39  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις