Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
456 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 456 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 39  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 13 από 39]

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
siren έγραψε: Αντα μουυπ υπομονη κοριτσακι μου θα περασει μην σε ριχνει.

Δε με ρίχνει με έχει ήδη ισοπεδώσει...

Περαστικά στο Βιολεττάκι σου κ σύντομα να ναι καλά  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 13 417472

ifigeniaboz

ifigeniaboz
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
[quote="Ada"]
siren έγραψε: Αντα μουυπ υπομονη κοριτσακι μου θα περασει μην σε ριχνει.

Δε με ρίχνει με έχει ήδη ισοπεδώσει...

Περαστικά στο Βιολεττάκι σου κ σύντομα να ναι καλά  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 13 417472

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΝΤΑ ΜΟΥ!!!
ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΡΧΟΝΤΕ ΟΛΑ ΜΑΖΕΜΕΝΑ...ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ Κ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΡΙΞΕΙ Κ ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΦΑΣΗ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Κ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...

ifigeniaboz

ifigeniaboz
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!!!
ΒΡΟΧΕΡΗ Κ ΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ Η ΜΕΡΑ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ Κ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ....
ΣΗΚΩΘΗΚΑ ΝΩΡΙΣ Κ ΞΕΚΙΝΑΩ ΔΟΥΛΕΙΕΣ!!!!ΕΧΩ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ...ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑ

mariabel

mariabel
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημέρα! Κουτουλάω από τη νύστα... Χθες ξενύχτησα και σήμερα ο Αντωνάκης χοροπήδαγε απ΄τις 8:30... Θα τον άφηνα στο κρεβάτι, αλλά είχε βγάλει υπνόσακο και παντελόνι και όταν πήγα ήταν κατεψυγμένος!!!! Shocked Shocked

Άντα μου, περαστικά σου! Θα περάσει και αυτό...
Ελευθερία, περαστικά στη Βιολέτα!
Ιφιγένεια, καλημέρα! Έχω και εγώ ένα σωρό δουλειές. Αύριο έχουμε καλεσμένους.

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κορίτσια, αν μπορούσα έστω να κοιμηθώ λιγάκι θα ένιωθα καλύτερα.Βλέπω το μούτρο μου στον καθρέφτη του μπάνιου κ τρομάζω.

Πόση ώρα χρειάζεται άραγε η αντιβίωση για να δράσει?

lia-ka

lia-ka
καλημερα κοριτσια μου!anda μην πεφτεις!σε καταλαβαινω απο θεμα ουρολοιμοξης,ειναι πικρα!κανε υπομονη!μαρινα μου ελπιζω να σου περασε το κεφαλι σου!εγω ειχα πρωινα  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 13 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 13 215994 !τωρα τρωω πρωινο και μετα θα παμε τα μικρα παιδοτοπο!ελευθερια μου περαστικα στο βιολετακι σου,του στελνω πολλες  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 13 35468  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 13 35468 !τα αλλα κοριτσια ειστε καλα?σας στελνω ολες  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 13 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 13 417472 !

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα!!  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 13 536304  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 13 536304  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 13 536304
Ιωάννα εισαι τυχερή που ο άντρας σου τρώει σωστά γιατί αν αποφασήσεις να τον ακολουθήσεις στην διατροφή δν θα σε παρασύρει!!Εμένα που τρώει όταν ειναι light το φαι, και πιτσες και σαντουιτσ και τετοια ωραια?πως να κρατηθω μετα εγώ η γυναίκα να μην αμαρτήσω?? Razz Razz Razz

Μαρία μου πολύ γέλασα με το σχόλιο του άντρα σου ότι θέλεις δν θέλεις αυτός τη δουλειά του θα την κάνει!! Laughing Laughing Laughing αν θες μπορεις να πας γυμναστήριο για να νιώσεις καλύτερα άσχετα με το μπεμπε! εξάλλου απόσο θυμάμαι στις φώτος σου πριν την εγκυμοσύνη ήσουν πολύ αδύνατη άρα και με τα 5 κιλά πάλι στο κανονικό σου θα είσαι! (δν φταίει αυτό σίγουρα δηλαδή αν έρθει η ακατομαστη!!) Razz Razz

Αντα μου ...περαστικά σου κοπελίτσα!!Καλά κανεις και πίνεις νερά!! ελπίζω να πήρες την σωστή αντιβίωση για ουρολοίμωξη γιατι δν ειναι ολα τα φάρμακα για όλες τις δουλειες!!εμενα οταν παθαινα με το πρώτο χάπι να φανταστείς μου περνούσε! ελπίζω να σου περάσει γρήγορα γιατί ξέρω τι ζόρι είναι!  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 13 35468

Ελευθερία περαστικα στο Βιολεττάκι σου!!! καντο καμια αγκαλιτσα και δωστου πολλα φιλάκια κι απο εμενα!!!  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 13 379767  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 13 315810  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 13 315810

Ιφιγένεια αυτό το κακό να έχουμε ενα ΣΚ για τον εαυτό μας και το μόνο που κάνουμε πάλι είναι δουλειές αλλά αυτή τη φορά στο σπίτι..ε, μα!! εγώ σε λίγο πρέπει να πάω σε μια υποχρέωση και μετα πρεπει να καθαρισω το σπιτι και στις 7 δουλεια, γιατί αυριο πάλι πρεπει να παμε καπου για φαγητό το μεσημέρι(που παλι εγώ το βλεπω υποχρέωση)και μετα εχουμε καλέσει κάτι φιλους σπιτι οποτε θα πρεπει να ειναι περιποιημενο!και δν εχω καμια ορεξη για τις υποχρεώσεις, αλλά γι αυτό λέγονται κι έτσι!  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 13 688264  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 13 688264

Λιάνα μου τελικά βλέπω ακολούθησες την συμβουλή μου χαχαχα  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 13 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 13 215994 να περασετε τελεια στον παιδότοπο με τα μικρά ζουζουνια σας!!!  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 13 875502

φιλάκια και στις άλλες κοπελίτσες!!!  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 13 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 13 417472

el88tse

el88tse
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημερα απο τα τρικαλα ομορφα κοριτσια ειμαι καλα τον αντρουλη μου τον εχω πεθανει στις ζουζουνιτσες  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 13 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 13 215994 αυριο δεν δουλευει και κανω σχεδια για αποψε αχ μακαρι να ειναι τυχερος αυτος ο μηνας...... I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΤΗ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ?? ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΧΤΕΣ ΕΙΧΑ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΟΝΤΙ ΜΟΥ ΠΗΡΑ ΕΝΑ ΠΑΥΣΙΠΟΝΟ ΜΕ ΞΕΜΑΤΙΑΣΕ ΚΑΙ Η lia-ka ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΜΑΤΙ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΦΥΓΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΛΕΙΨΕ ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΕΛΕΙΨΕ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΖΟΥΖΟΥΝΙΕΣ ΜΑΣ  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 13 215994 ΧΙΧΙ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΛΑΠΤΟΠ ΚΑΛΑ ΠΕΡΑΣΑ ΣΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ ΔΕ ΛΕΩ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΡΕΠΟ ΣΗΜΕΡΑ Wink

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μόλις τελείωσα κι εγώ τις δουλίτσες μου και είμαι ψόφια!!

ειναι καμία εδώ?

lia-ka

lia-ka
γεια σας....και εγω εδω ειμαι!

lia-ka

lia-ka
που ειστε καλε?κανετε  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 13 215994 ???

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χαχα μπααα ..εδω αραχτή είμαι εγώ...και διπλα στον υπολογιστη του και ο αντρας μου Laughing Laughing Laughing

lia-ka

lia-ka
χαχαχα,πιασατε τους υπολογιστες ε?παντως ελλη μου οφειλω να ομολογισο οτι πρωτη φορα κανουμε  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 13 215994 τοσες πολλες φορες!ας μας βγει σε καλο!

lia-ka

lia-ka
 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 13 667478 για τα ορθογραφικα λαθοι!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πάντα σε καλό βγαίνουν...με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο!!! Wink Wink Wink  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 13 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 13 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 13 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 13 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 13 654316  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 13 654316  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 13 654316  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 13 654316  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 13 654316 ιχιχιχι
εγω είμαι τόσο κουρασμένη αυτές τις μέρες που δν μου βγαίνει καθόλου!!! αλλα από αυριο που αρχίζει η άδεια μας και θα είμαστε και οι δύο ξεκούραστοι θα το γιορτάσουμε με το παραπάνω..έχουμε και επέτειο την άλλη Κυριακή...και θα το γιορτάζουμε από αύριο μέχρι τότε χαχαχαχαχαχα  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 13 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 13 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 13 215994

lia-ka

lia-ka
να ζησετε βρε!να ειστε παντα αγαπημενοι!  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 13 35468 !

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
σ ευχαριστώ πολύ!!! κάθε χρόνο και πιο αγαπημένοι είμαστε  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 13 328109  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 13 328109  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 13 328109

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ηρθα κι εγω, τι κανετε;

Deb

Deb
Να΄μαι κι εγώ!!!Ξύπνησα στις 8 πήγα λαική για φρέσκα λαχανικά και φρούτα!!!Μιας και που λέγατε για αποτυχημένα φαγητά,σήμερα διαπίστωσα πως αν γίνω μάνα θα γίνω πολύ χάλια μαγείρισσα!!!χαχα!Επειδή η κουμπάρα μου έκανε μετακόμιση σήμερα κράτησα το μεσημέρι τον βαφτησιμιό μου που είναι 4 χρονών και οι πατάτες γιαχνί κόλλησαν στην κλατσαρόλα!!!χαχα!!!Ήμουν όλη την ώρα πάνω από τον Βασιλάκη που μου έλεγε τί κάνει στον παιδικό σταθμό!!Αχ το ζουζούνι μου!!!Μιλάει και κάπως και είναι να τον ζουλίξεις!!!!χιχι
 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 13 417472
Από σήμερα ξεκινήσαμε με τον αντρούλη μου διατροφή και από Δευτέρα ξεκινάω πάλι γυμναστική!!!!Επιτέλους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Διάδρομο για αρχή βέβαια γιατί δεν ξέρω ακόμα αν έχουμε καταφέρειο τίποτα και αυτόν τον μήνα και ψιλοφοβάμαι να μην κάνω καμία απότομη κίνηση!!!
 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 13 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 13 417472 Τα φιλιά μου σε όλες Λιάνα,Ιωάννα,Έλλη και όσες άλλες είναι εδώ!!!!

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δεσποινα καλησπερα. Τι σκας καλε; όλες εχουμε καψει καεί αν κι εσυ δεν εκαψες σου κολλησε! Δεν φαινεται απο εκει η καλη μαγειρισσα! Εχουμε κι εμεις μια βαφτιστηρα 4χρονών και ξερω πως ειναι.Ερωτα έχω με τη μικρή!! Μακαρι να σου πηγαν ολα κατευχήν αυτο το μηνα και συντομα να ακουσουμε τα δικα σου ευχαριστα!! Γυμναστική και διατροφη ε; Αχ πονεμενη ιστορια....

Deb

Deb
boubou έγραψε:
κι επειδή δν σε ξέχασα κι εσένα... βλέπω το καινουριο σπιτάκι σε έκανε σουπερ μαγείρισσα!!τι γκουρμε πιατα ειναι αυτα!??ζήλεψα λίγο ειναι η αλήθεια!! επισης,εμεις μαζι δν περιμέναμε???πως μετακομισες 5 μέρες από εμένα??? αντε με το καλό κι ελπιζω να σε πετυχουμε και περισσότερο καποια στιγμη!!!σε φιλωωωωωωωωω

Ήμουν γκουρμέ μαγείρισσα Έλλη μου και γενικά λατρεύω το μαγείρεμα απλά δεν είχα την δική μου κουζίνα και τώρα δίνω ρεσιτάλ!!! Very Happy
Όσο για την ακατανόμαστη μου ήρθε τελευταία φορά στις 28/12 άρα είναι να μου έρθει στις 24 με 25/1!Μου καθυστέρησε 1 μέρα τον προηγούμενο μήνα!!

Deb

Deb
ioanna85 έγραψε:Δεσποινα καλησπερα. Τι σκας καλε; όλες εχουμε καψει καεί αν κι εσυ δεν εκαψες σου κολλησε! Δεν φαινεται απο εκει η καλη μαγειρισσα! Εχουμε κι εμεις μια βαφτιστηρα 4χρονών και ξερω πως ειναι.Ερωτα έχω με τη μικρή!! Μακαρι να σου πηγαν ολα κατευχήν αυτο το μηνα και συντομα να ακουσουμε τα δικα σου ευχαριστα!! Γυμναστική και διατροφη ε; Αχ πονεμενη ιστορια....

Ναι ναι!!!Δεν ξεκολλάω και εγώ από τον Βασιλάκη και επίσης δεν ξεκολλούσε και η κατσαρόλα!!! Mad Αλλά χαλάλι!!!
Ασχολούμαι με την γυμναστική από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου και τώρα που θα ξεκινήσω πάλι είμαι πολύ ενθουσιασμένη γιατί μου έλειπε!Ανεβαίνει η διάθεσή σου ρε παιδάκι μου με την γυμναστικη!Κάνω διάδρομο,βάζω και τέρμα τα αγαπημένα μου τραγούδια και καραγουστάρω!!!!!!! Razz Απλά θέλω να περάσουν οι μέρες να δω αν καταφέραμε κάτι για να μην πλακωθώ στις περίεργες ασκήσεις που είμαι συνηθισμένη!!!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγώ με τις συζητήσεις εδω μέσα δίαιτα δν μπορω να κάνω!το δηλώνω..δν θα ακουω για σοκολάτες και γκουρμε πιατα και εγω θα τρωω τοστάκια Razz Razz Razz χαΧΑ

Δεσποινά αν γινεις μανούλα θα βρεις τον τρόπο να βάλεις τα φαγητάκια σου σε τάξη!!εγω κι αυτό το μήνα αν κρίνω από τα τεστάκια μου που ήταν ότι να'ναι...δν με βλέπω να κατάφερα τίποτα, οπότε ας ακούσουμε από εσάς κανα ευχάριστο!!Ελπίζω πάντως πριν το μηδενίσουμε κι αυτό το νουμεράκι από την πολυλογία μας όλο και κάτι να καταφέρει κάποια από όλες μας!!  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 13 377361  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 13 377361

Ιωάννα μου  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 13 334590

Λέω να ετοιμαστώ πάλι να βγω έξω στους - που έχουμε να γίνω παγάκι μέχρι να φτάσω στη δουλεια!!Δν παλεύεται το κρύο και χιόνι δν λέμε να δουμε ούτε νιφάδα πια!!!

Deb

Deb
Καλό κουράγιο Έλλη!Όντως,κάνει τόσο πολύ κρύο και δεν λέει να χιονίσει λιγάκι να πούμε ότι άξιζε τον κόπο!!!Πφφφ....Κάτι είπαν όμως για χιονιά στο Σ/Κ...Μάλλον μόνο στα ορεινά πάλι!!! Sad

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 13 από 39]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 39  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις