Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
92 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 92 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 26 ... 39  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 39]

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Και η Μαρίνα ειναι πολύ της γυμναστικής. Η αλήθεια είναι ότι τη βαριέμαι αλλα νοιωθω πως αυτη τη στιγμή τη χρειαζομαι μηπως μου ανεβασει τη διαθεση. αυτη τη στιγμή τα οικονομικα μου ειναι χαλια για να παω γυμναστηριο. Λεω να παρω σχοινακι για το σπιτι...ε ποσο να κανει;

Ελλη να μη σου πω τι εφαγα δηλαδη... Καλή δουλεια και να προσεχεις που εισαι αρρωστουλα!!!  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 14 417472

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα κοριτσάκια μου! Βλέπω οι περισσότερες το ρίξαμε σε δουλειές σπιτιού ε; χιχι κι εγώ γενική σημερα.. μου εμεινε το σίδερο αλλα αυτο.... θα το κάνει η κοπέλα .... γιατί πραγματικά δεν το κατέχω το αθλημα καθόλου και επίσης τη λυπάμαι την κακομοίρα.. θα είναι και 4-5 πλυντήρια Embarassed Embarassed χιχι
Πήγα και για ψώνια σπιτιού και... κορίτσια δεν αντιστάθηκα... πήρα και ψοψοψίψια και τσιτσιμπλίκια.. έχετε δοκιμάσει την καινούργια σοκολάτα ΙΟΝ φράουλα;;; Ααααααααχ better than sex χαχαχαχαχαχαχα Very Happy Very Happy

Άντα μου γλυκιά.. πακέτο βρε κορίτσι.. έχω πάθει και εγω και σε καταλαβαίνω.. κάνε υπομονή μέχρι να δράσει το φάρμακο...  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 14 417472

Ελευθερίαααααα φιλάκια και περαστικούλια στο Βιολετάκι.. αχου το μωρέ το ζουζουνάκι..  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 14 35468

Έλλη σήμερα έχουμε κι εμείς μια υποχρέωση.. Twisted Evil Twisted Evil ασε δε ψήνομαι καθόλου.. θέλω αγκαλίτσες και  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 14 215994 με τον αντρούλη μου... δεν έχω καμία όρεξη να τρέχω... αλλα τιιι να κάνεις;;;;;

Deb αν σου πω οτι παραλίγο να πάθω το ίδιο χτες που είχα την ανηψιά μου εδώ! χιχι στο τσάκ δεν το καρβούνιασα το φαϊ! Αααααχ σου παίρουν τα μυαλα αυτά τα ζουζούνια!! ..και που να κάνουμε και δικά μας, θα κάψουμε κανα σπίτι!! χαχαχα

Ιωάννα, Λιάνα, Ιφιγένεια, Μαρία και σε όλα τα κορίτσια  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 14 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 14 417472 ελπίζω όλα καλα!! Ναιιιι;;;;;

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρινα  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 14 417472

Deb

Deb
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Ιωάννα μου εγώ ευτυχώς είμαι τυχερή γιατί έχει όργανα γυμναστικής ο μπαμπάς μου στο σπίτι οπότε όποια στιγμή και αν θελήσω μπορώ να πάω!Πάντως δεν είναι ακριβό ένα σχοινάκι!Η γυμναστική σε ανεβάζει,δοκίμασέ το!!! Wink

Ελευθερία περαστικά στο Βιολετάκι σου,εύχομαι να γίνει σύντομα καλά!!

Άντα μην σε ρίχνει τίποτα!!!Σηκώνουμε το κεφάλι σε κάθε αναποδιά και προχωράμε!!!!

Καλησπέρα Μαρίνα!Έτσι είναι!Αν καταφέρω να γίνω μαμά θα κάνω σύμβαση με την πυροσβεστική!!!χαχα

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ioanna85 έγραψε:Μαρινα  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 14 417472

Ιωάνναααα Very Happy Very Happy
...πάντος είσαι τυχερή που ο αντρούλης κάνει διατροφή και προσέχει.. μακάρι και ο δικός μου κάποια στιγμή να μπεί στο τριπάκι.. μέχρι στιγμής είμαι μόνη μου στο τριπάκι μου χαχαχα ...και τα τσιτσιμπλίκια κακή επιρροή απο τον αντρουλη στο σούπερ μάρκετ.. όταν πάω μόνη μου κρατιέμαι.. δεν βάζω τον πειρασμό στο ίδιο μου το σπίτι!!!!!

Deb έγραψε:
Καλησπέρα Μαρίνα!Έτσι είναι!Αν καταφέρω να γίνω μαμά θα κάνω σύμβαση με την πυροσβεστική!!!χαχα

χαχαχαχααχαχαχα

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
..κορίτσια [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] να ετοιμαστώ για την υποχρέωση... θα σας δω μετά

Deb

Deb
Να΄μαι πάλι!Πήγα από τον μπαμπά μου μία βόλτα και μου έδωσε δύο τεράστιες τσιπούρες!ό,τι πρέπει για αύριο!!!
Ποιές είναι εδώ;;;;;

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ηρθα κι εγω παλι..χαλαρωσε λιγο η δουλιτσα
τι μου κανετε? τσιπουρες ε? χμμμμ....
εμεις αυριο θα φαμε σε ενα χωριο λιγο πιο εξω, θα μας κανει το τραπεζι ο πατερας του συμπεθερου του αντρα μου! ... δν ξερω μη με ρωτατε Razz Razz ... υποχρεωση για φαγητο ...αν δν μπορεις να το αποφυγεις κατσε και απολαυσε το λενε ομως Laughing Laughing Laughing Laughing

a-niki

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
τι κανετε κοριτσακια? κρυωνετε? Εχω χασει επεισοδια δεν σας προλαβαινω,, χιχι. Εκανα και την παρασκευη χοριακη , περιπου διαπλασιαστηκε .Ελπιζω να μην ειναι προβλημα αυτο. Την τριτη θα με δει ο γιατρος μου γιατι ακομη ειναι νωρις μου ειπε. Κατα τα αλλα δεν εχω περιεργα συμπτωματα ουτε ενοχλησεις.

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
a-niki έγραψε:τι κανετε κοριτσακια? κρυωνετε? Εχω χασει επεισοδια δεν σας προλαβαινω,, χιχι. Εκανα και την παρασκευη χοριακη , περιπου διαπλασιαστηκε .Ελπιζω να μην ειναι προβλημα αυτο. Την τριτη θα με δει ο γιατρος μου γιατι ακομη ειναι νωρις μου ειπε. Κατα τα αλλα δεν εχω περιεργα συμπτωματα ουτε ενοχλησεις.

μια χαρα ειναι μην ανησυχεις!! αντε πολυ ωραια!!ευχομαι να παει ετσι ηρεμα ολη η εγκυμοσυνη σου κοριτσακι!!

αν κρυώνουμε??Δν λες τιποτα!!!![Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

a-niki

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
και εδω στο βολο κρυο κανει αν και ολο το απογευμα δεν εχω βγει εξω

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Είσαι πολύ τυχερή που δν χρειάστηκε να βγεις!!Εγω παλευω τοσες μερες να μην κρυολογήσω..μια μερα ειμαι συναχωμενη μια οχι..χθες ειχα καταροη σήμερα δν έχω τίποτα... οτι να'ναι..εδω και 1 μήνα περίπου με παει έτσι... !! ελπιζω να την γλυτώσω!! Embarassed

a-niki

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
δουλευα μεχρι τις 2 το μεσημερι, μετα γυρισα μαγειρεψα και τα σχετικα.... Razz τωρα ομως το εχω ριξει στη χαλαρωση Αλλωστε εχω και συνταγη γιατρου.. πρεπει να ξεκουραζομαι οσο γινεται περισσοτερο

a-niki

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ελλη μου σε αφηνω παω να αραξω στο κρεβατακι μου. Καλη συνεχεια και περαστικουλια σου. τα λεμε αυριο φιλακιαααα

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
a-niki έγραψε:Ελλη μου σε αφηνω παω να αραξω στο κρεβατακι μου. Καλη συνεχεια και περαστικουλια σου. τα λεμε αυριο φιλακιαααα

μπραβο σου κοπελα μου!!Ετσι να ξεκουραζεσαι οσο μπορεις!κακο δν κανει!!
 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 14 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 14 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 14 417472

παω κι εγω προς το σπιτι μου παλι!!

θα δουμε αγκαλιτσα ταινιουλα με τον αντρουλη!!χιιχι

Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 14 334590  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 14 334590  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 14 334590  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 14 334590

Deb

Deb
Νίκη σου εύχομαι να πάνε όλα καλά και να έχεις μία τελειομανή εγκυμοσύνη!!!Κι εγώ από Βόλο είμαι και σε πληροφορώ πως έκανες πάρα πολύ καλά που δεν βγήκες έξω!Έχει ΠΑ ΓΩ ΝΙΑ!!!

Έλλη τσιπούρες αύριο και έχω και καιρό να φάω!Καλά να περάσετε αύριο!!! Very Happy

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΜΠΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΛΗΡΩΣΑΝΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟΨΕ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ Η ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΘΑ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ Η ΚΥΡΙΑ ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΟΝΑΩ ΤΟ ΝΙΩΘΩ ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΑΝΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΖΟΥΖΟΥΝΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΛΕΙΨΕ ΠΟΛΥ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα!!Πρώτη εγώ ξύπνησα??ντροπή σας Razz Razz Razz

αγαπη πολύ ωραία που πληρώθηκε ο αντρούλης...  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 14 328109  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 14 328109 τώρα θα νιώσετε καλύτερα και οι 2!! Εγω ελπίζω να μη σου έρθει παντως!!  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 14 654316

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κορίτσια επιστρέφω δριμύτερη!  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 14 328109  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 14 328109

Να ναι καλά η αντιβίωση, σταμάτησα να πονάω επιτέλους κ κοιμήθηκα κανα δεκάωρο κ συνήλθα!Το μόνο που δε μου συγχωρώ είναι που ξανάβαλα τα κλάματα...ποτάαααααμιιιιι από το παράπονοκ τον πόνο No

Λοιπόν πρέπει στο σπίτι να κάνουμε ξεμάτιασμα,ευχέλαιο, αγιασμό, εξορκισμό βρε παιδί μου , δεν πάει άλλο , χθες αρρώστησε κι ο άνδρας μου (γριπούλα?ιωσούλα?)  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 14 606100 κ είμασταν σαν τους παππούδες ποιος θα πρωτοσηκωθεί να φτιάξει το χαμομήλι Rolling Eyes

Το σπίτι είναι βομβαρδισμένο κ τώρα που έχει αρχίσει ν ανοίγει το μάτι μου φρικάρω αλλά δε θέλω να εξαντλήσω κι άλλο τον οργανισμό μου.

Αυτά από μένα ελπίζω να στε καλά είδα γυμναστικές, άδειες, δουλειές σπιτιού, διπλές χοριακές (τέτοια ν ακούω!!)Δεν ξέρω τι να πρωτοσχολιάσω.

Αγάπη , το ο,τι νιώθεις πως θα σου ρθει δε σημαίνει πως θα το κάνει κιόλας Wink κι εγώ το ένιωθα συνέχεια κ είχα τσακίσει τα σερβιετάκια!!

Ένα μεγάααααλο φιλί από μένα να ξεκινήσει η μέρα σας καλά  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 14 417472

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ada έγραψε:Καλημέρα κορίτσια επιστρέφω δριμύτερη!  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 14 328109  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 14 328109

Να ναι καλά η αντιβίωση, σταμάτησα να πονάω επιτέλους κ κοιμήθηκα κανα δεκάωρο κ συνήλθα!Το μόνο που δε μου συγχωρώ είναι που ξανάβαλα τα κλάματα...ποτάαααααμιιιιι από το παράπονοκ τον πόνο No

Λοιπόν πρέπει στο σπίτι να κάνουμε ξεμάτιασμα,ευχέλαιο, αγιασμό, εξορκισμό βρε παιδί μου , δεν πάει άλλο , χθες αρρώστησε κι ο άνδρας μου (γριπούλα?ιωσούλα?)  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 14 606100 κ είμασταν σαν τους παππούδες ποιος θα πρωτοσηκωθεί να φτιάξει το χαμομήλι Rolling Eyes

Το σπίτι είναι βομβαρδισμένο κ τώρα που έχει αρχίσει ν ανοίγει το μάτι μου φρικάρω αλλά δε θέλω να εξαντλήσω κι άλλο τον οργανισμό μου.

Αυτά από μένα ελπίζω να στε καλά είδα γυμναστικές, άδειες, δουλειές σπιτιού, διπλές χοριακές (τέτοια ν ακούω!!)Δεν ξέρω τι να πρωτοσχολιάσω.

Αγάπη , το ο,τι νιώθεις πως θα σου ρθει δε σημαίνει πως θα το κάνει κιόλας Wink κι εγώ το ένιωθα συνέχεια κ είχα τσακίσει τα σερβιετάκια!!

Ένα μεγάααααλο φιλί από μένα να ξεκινήσει η μέρα σας καλά  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 14 417472

Καλημέρα Αντα μου! Ετσι θέλω να σε βλέπω ανεβασμένη!φυσικά και θα πέφτεις κάποιες στιγμές,αλλά το σημαντικό είναι να ξανασηκώνεσαι!!
όσον αφορά το σπίτι μπορείς να μαζέψεις μόνο "όσα βλέπει η πεθερά" που λένε και τα άλλα να τα κάνεις κάποια στιγμή που θα είσαι καλύτερα!!
χαίρομαι που δν πονάς πια!περαστικά και στον αντρούλη σου, δν φταίει το μάτι..φταίει η ρημάδα η εποχή..όλοι άρρωστοι είναι!!  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 14 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 14 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 14 417472

lia-ka

lia-ka
Καλημέρα

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Έχει επεξεργασθεί από τον/την lia-ka στις Κυρ Ιαν 15, 2012 1:43 am, 1 φορά

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα boubou σήμερα ξεκινάει η άδειά σου αν δεν κάνω λάθος? Άντε να την περάσεις με πολλές ζουζουνιές Very Happy

Καλημέρα lia-ka!

Αυτό το 2012 από πλευράς υγείας δε μας μπήκε καθόλου καλά αλλά δε θα του περάσει!Δε θα μας ρίξει!
(Λέω τώρα με τσαμπουκά, να δεις τον τσαμπουκά μου όταν πονάω... Razz Razz )

Σας αφήνω τώρα, πάω να ξαναξαπλώσω  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 14 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 14 417472

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kaλημέρα Λιάνα!!! έτσι ηλιόλουστη μερα αλλά με δόντια!!Ελπιζω να ειστε ολοι καλά ε?

Αντα ναι ξεκινάει η άδεια μου σήμερα!!! Σε λιγο θα παμε στην άλλη υποχρέωση που έλεγα χθες και δν έχω καμια μα καμια ορεξη, αλλά και τι να κανω? θελω να φτιαξω και τα νύχια μου μέσα στην εβδομάδα γιατί χάλασαν και λείπει εκτος η κοπέλα που μου τα εκανε...πφφφ!!

θα τα ξαναπούμε αργότερα (φαντάζομαι!)  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 14 334590  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 14 334590  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 14 334590

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΡΘΕ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΠΟΥ ΚΟΙΜΟΜΟΥΝ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΕΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΣΤΟ ΥΠΝΟ ΗΡΘΕ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΟΝΟ ΤΟ ΕΝΙΩΘΑ ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΜΑΙ ΡΟΛΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΕΞΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΑΝ ΕΧΩ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ 3 ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΡΩΤΑ ΕΓΩ ΣΙΓΟΥΡΗ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙ Κ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΕΙΞΕΡΑ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΑΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΓΟΝΙΜΗ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΟΩΡΡΗΞΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΤΟΤΕ? ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΞΑΝΑΜΠΩ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 14 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 14 215994 ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ ΜΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ 15 ΜΕΡΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΗ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ?? ΜΑΣ ΒΓΗΚΕ Η ΨΥΧΗ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΑΓΧΩΘΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΟΛΙΣ ΠΡΟΣΕΞΑ ΟΤΙ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 16/1 ΑΥΤΟ ΠΑΛΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΠΑΝΤΑ ΜΟΥ ΕΡΧΟΤΑΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ Η ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΠΟΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΤΕΣΠΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΤΣΙ ΣΕ 3 ΜΕΡΟΥΛΕΣ ΘΑ ΕΧΩ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΖΟΥΖΟΥΝΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ ΕΛΕΙΠΑ 2 ΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΥΡΙΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΤΩΡΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΟΥ ΕΛΕΙΨΕ Κ ΟΛΑΣ ΤΟΥ ΜΩΛΑΚΙ ΜΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΗΣΜΕΝΟ ΣΤΗΘΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΜΕΣΗ ΜΟΥ ΜΕ ΕΧΕΙ ΤΣΑΚΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΛΕΜΕ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩΩΩΩ

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 39]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 26 ... 39  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις