Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
89 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 89 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 32 ... 39  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 26 από 39]

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μακάρι να σου πάρουμε το πολύ άγχος όπως κατάφεραν να παρουν το δικό μου όλα τα κορίτσια εδώ!! εξάλλου αφου εχεις ήδη παιδάκι να είσαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά και είπες και ότι μολις σταμάτησες τα αντισυλληπτικά και ξέρω ότι μετά για κάποιο καιρό έχεις αυξημένες πιθανότητες να μείνεις...οπότε δώστου να καταλαβει  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 26 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 26 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 26 215994 και θα δεις σύντομα φασολάκι!! Very Happy Very Happy

627 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 26 Empty ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ! Τρι Ιαν 17, 2012 2:14 am

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσια!τι κανετε ολα καλα?καθε μερα διαβαζω νεα σας αν και ¨"χανομαι" καμια φορα με την πολυλογια σας! Very Happy .βλεπω και νεα μελη.συνεχιστε τις ζουζουνιες και θα φουσκωσουν οι κοιλιτσες σας!

mariabel

mariabel
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Γεια σας κορίτσια!
rinamar, στενοχωρήθηκα, αλλά αφού εσύ έτσι λες ότι ήταν το καλύτερο, τότε όλα ok. Εύχομαι πάντως τον άλλο μήνα να πάνε όλα καλά!  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 26 417472
αγαπη, το έκανες τελικά; Θα τρελαθώ από την αγωνία...
tinag, καλώς όρισες! Θα συμφωνήσω με την boubou. Μέρα παρά μέρα είναι καλύτερο. Το σπέρμα εξασθενεί όταν γίνεται κάθε μέρα και όχι όταν γίνεται μέρα παρά μέρα.
Κορίτσια, νιώθω λίγο τύψεις που ξεσήκωσα τις Μαρίνες, αλλά δεν ήμουν η μόνη έτσι; Και εσείς δε σκεφτήκατε πιθανότητα εγκυμοσύνης;

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κι από μένα Very Happy
Τι λέει βρε κορίτσια έφαγα τα νύχια μου διαβάζοντας τα ποστ, τι εξελίξεις ήταν αυτές?

Mariabel χωρίς αναισθητικό??Ηρωίδα είσαι!Εγώ θέλω αναισθητικό με το που βλέπω τον οδοντίατρο Laughing

Rinamar τι να πω κρίμα για το τεστ αλλά όπως το είπες , είσαι δυνατή κ θα προσπαθήσεις όπως σου είπαν οι γιατροί σουκ να δεις σύντομα θα χεις σποράκι.  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 26 417472 Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πώς γίνεται να νιώθεις ανάλαφρη ΠΡΙΝ πας στην εφορία κ για λογαριασμούς Laughing Laughing

Αγάπη περαστικά στο δοντάκι, τι να πω κουράγιο γιατί αυτός ο πόνος δεν αντέχεται  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 26 417472

Tinag καλωσόρισες!  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 26 536304

Boubou ,Ιωάννα ,Liaka όλα καλά?  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 26 417472

Kristi1 για ποια πολυλογία μιλάς? Laughing Laughing Δεν την ξέρω την κυρία  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 26 4872  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 26 4872

Εγώ μόλις γύρισα από τη γιατρό κ θα κάνω την άλλη Παρασκευή ξανά χοριακή (που να χει πάει στα τάρταρα η καταραμένη Twisted Evil ) κ εξετάσεις στα υγρά δε διάβασα το χαρτί να σας πω τι ακριβώς.

Πάντως η γιατρός μου πιστεύει ακράδαντα ότι ήταν εξωμήτριο.Εγώ περιμένω τις ιστολογικές, το έχω ανάγκη να μάθω.Αυτό που με έσωσε ήταν ότι πήγα γρήγορα για το πρώτο υπερηχογράφημα (το οποίο λέει από την αρχή δεν της άρεσε), έκανα γρήγορα τις εξετάσεις, νοσοκομείο κτλ.

Α!όσο για το κάθε ,μέρα ή μέρα παρά μέρα τι να πω. Εμάς πάντως μας
έγινε ένα παρασκευο-σαββατο-κύριακο που το...  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 26 215994
κάθε μέρα Embarassed

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ουφ! ξεμπέρδεψα με εφορία, τράπεζες και λογαριασμούς και μαζεύτικα σπιτάκι επιτέλους! ..μου το βγάλανε λίγο το λάδι στην εφορία αλλα πήγα προετημασμένη! Ψυχραιμίααααα!!! χαχα

boubou έγραψε:Καλημέρααααα!!!![Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]Εφτιαξα το χαμομηλάκι μου και ήρθα!ο αντρούλης με το Τσαρλουκι κοιμούνται αγκαλιτσα και εγώ βρήκα χρόνο να χαραλώσω μοναχή!χιχι

Μαρίνες σας διάβασα με τόση αγωνία...μου βγάλατε την ψυχή!!! Μαρίνα (rinamar)θα σου πω αυτό που σκεφτόσουν κι εσύ!καλύτερα που έγινε έτσι, να τελειώσεις με τις εκκρεμότητες που έχεις με το σώμα σου και μετά στο λέω εγώ ότι τον άλλο μήνα που θα ξεκινήσετε δν θα την ξαναδεις την κυρία Αλέκα ούτε από μακριά για πολύυ καιρό!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Αγάπη κάνε κι εσύ ένα τεστάκι τουλάχιστον να ξέρεις τώρα που έχεις να πας για το δοντάκι να είσαι σίγουρη ότι όλα είναι οκ!!

Άστα Έλλη μου.. ένα θρίλερ το ζήσαμε μπορώ να πω εχτές βραδυάτικο.... και νομίζω συνεχίζεται γιατί δεν έχουμε νέα απο την Αγάπη ακόμα.. ελπίζω να μή πονάει το κοριτσάκι μας απο το δόντι και να έχει κάνει το τεστάκι... Αντε θα μας φάει η αγονία...

Εμα ναι βρε Έλλη μου.. φαντάσου τι θα πάθαινα αν έβγενε θετικό έστι όπως είναι τα πράγματα.... καλά εντάξει....... φρίκη affraid
Όσο για την Αλέκα..... εχω πολλά ράμματα για τη γούνα της!! χαχαχα

...μωρέ ο Τσαρλούκος πως είναι;; οκ;;

mariabel έγραψε:Γεια σας κορίτσια!
rinamar, στενοχωρήθηκα, αλλά αφού εσύ έτσι λες ότι ήταν το καλύτερο, τότε όλα ok. Εύχομαι πάντως τον άλλο μήνα να πάνε όλα καλά!  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 26 417472
αγαπη, το έκανες τελικά; Θα τρελαθώ από την αγωνία...
Κορίτσια, νιώθω λίγο τύψεις που ξεσήκωσα τις Μαρίνες, αλλά δεν ήμουν η μόνη έτσι; Και εσείς δε σκεφτήκατε πιθανότητα εγκυμοσύνης;

Μαράκι μου καλημέραααα!! να μη νιώθεις τύψεις κούκλα.. το αυτονόητο σκέφτικες και πρότεινες... Τουλάχιστον για μένα.. μα 5 μέρες καθυστέρηση είναι πολλές..
..νομίζω και η Μαρίνα αυτό θα σου πεί γι'αυτή.. είναι λίγο περίεργα αυτα με την περίοδό της.. έχει και την επέμβαση στο δόντι.. καλύτερα να είναι 1000% σίγουρη..!

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Άντα μου Καλημέρααα Very Happy Very Happy

Και εγώ στη θέση σου θα περίμενα πως και πως την ιστολογική.. ναι έχεις κάθε δικαίωμα να ξέρεις τι έγινε..

Αυτό που δεν κατάλαβα γιατί θα ξανακάνεις χοριακή...; τις εξετάσεις πρέπει να τις κάνεις συγκεκρημένες μέρες του κύκλου σου;;

mariabel

mariabel
Ο Αντωνάκης κοιμήθηκε και εγώ ξαναήρθα!!! Smile Τις τελευταίες μέρες νιώθω πολύ κουρασμένη. Το Σαββατοκύριακο ξεπατώθηκα στις δουλειές και τώρα δίνω δικαιολογία στον εαυτό μου να ξεσκάω λίγο έχοντας για συντοφιά εσάς. Smile
Κανένα νέο από τη Μαρίνα(αγαπη); Μαρίνα, πήρες το γιατρό σου; Γιατί μας κρατάς σε αγωνία;;;;
Μαρίνα (rinamar),  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 26 417472
Ada, σε σκεφτόμουν χθες. Έλεγα τέτοιες εξελίξεις και εσύ δεν ήσουν εδώ. και εγώ την ίδια απορία έχω με τη Μαρίνα... Γιατί πάλι χοριακή;

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Θέλουν να δουν τη χοριακή να είναι μηδενική, δεν ρώτησα γιατί κ τι θα γίνει άμα δεν είναι γιατί θέλω να σκέφτομαι θετικά (κ μάλλον επέμβαση μου μυρίζει... Rolling Eyes )

Τα υγρά είπε την άλλη βδομάδα για να έχω καθαρίσει από αίμα γιατί φαινόταν ότι έχω κι άλλο μέσα.

Παπ τέστ μετά την 1η περίοδο όποτε έρθει.

Να πω την αμαρτία μου θα προτιμούσα να ταν παλινδρόμηση από εξωμήτριο, ότι κ να ήταν όμως ήταν τουλάχιστον άκαρδο Crying or Very sad Κάτι είπε ότι είδε στην αριστερή ωοθήκη.Τι να πω ό,τι έγινε, έγινε...

Καλώς μας ξανάρθες mariabel Very Happy

mariabel

mariabel
Καλώς σας ξαναβρήκα, Άντα μου! Άντα, τι εκπαιδευτικός είσαι; Δασκάλα, φιλόλογος ή κάτι άλλο; Εγώ έχω τελειώσει το Φ.Π.Ψ. Έχω δουλέψει σε ιδιωτικό Δημοτικό Σχολείο και πριν την εγκυμοσύνη έκανα ιδιαίτερα καθώς και babysitting. Το τελευταίο ήταν το αγαπημένο μου. Τρελαίνομαι για παιδιά!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σου γλυκια μου Αντα ελπιζω να πανε ολα οπως πρεπει με τις εξετάσεις σου και να σε καθησυχάσουν τα αποτελέσματα από την ιστολογική!!

Μαρία μου χαίρομαι τοσο που καταφέρνουμε να σε ξεκουράζουμε από την καθημερινότητα!! αν και έχεις αυτό το γλυκο μαγουλάκι να το τσιμπάς και να το ζουλάς όλη την ώρα που κάνει την καθημερινότητα σου αν και κουραστική να ειναι ΥΠΕΡΟΧΗ!!!!!

Μαρίνα μου σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου για το Τσαρλάκι μου!! ο ποπουδης του ακόμη τον πονάει,αλλά ειναι μέσα στην χαζομάρα και όλο θέλει παιχνίδια άρα καλά ειναι!! Very Happy Very Happy Very Happy

Η αγάπη που ειναι σήμερα?? confused

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δασκάλα Very Happy σε δημόσιο είμαι τώρα. Όσο ήμουν φοιτήτρια κι εγώ έκανα babysitting κ παιδότοπους. Ιδιαίτερα δεν κάνω γιατί πολλά έχουν ακούσει τα αυτάκια μου κ απέχω... Στο ΦΠΨ θέλω να κάνω μεταπτυχιακό , λέω να το παλέψω φέτος, θα δείξει Rolling Eyes

Είναι από τους στόχους που έχω βάλει για να στρώσει η παλιοχρονιά!!

Είναι γλύκα τα άτιμα,μου είπε μια συνάδερφος ότι ρωτούσαν για μένα ,γιατί είμαι άρρωστη τόσο καιρό.Μου έλειψαν πάντως...Αυτά σίγουρα ήταν μες την καλή χαρά που έλειπα Twisted Evil Twisted Evil

Γειά σου boubou! Very Happy Αφού θέλει παιχνίδια είναι σε καλό δρόμο!!

Κόλλησαν τα πλήκτρα απ την γαλακτοφέτα που μασουλάω Razz Razz Embarassed

mariabel

mariabel
Όντως η αγαπη πού είναι σήμερα;;; Ελπίζω να ψάχνεται ακόμα και για αυτό να μην έχουμε νέα της. Ίσως ο γυναικολόγος της είχε τις ίδιες ανησυχίες με εμάς!
Και η Ευαγγελία πού χάθηκε;;;; ΔΕΝ περιμέναμε μαζί την ακατανόμαστη, οπότε εύχομαι να ΜΗΝ της έχει έρθει ακόμα.
Εγώ πάντως θα κάνω τεστ τη Δευτέρα αν δεν έχει έρθει μέχρι τότε. Έχω κάποια συμτωματάκια (νύστα, ψιλοζαλάδες), που μοιάζουν με την προηγούμενη φορά, αλλά με προβληματίζουν πολύ οι κρυάδες που έχω (σας το έχω ξαναπεί). Α! και οι πόνοι περιόδου. Την προηγούμενη φορά δεν είχα ούτε πόνους ούτε κρυάδες.
Άντα, και εγώ δασκάλα έπρεπε να είχα γίνει... Sad Αν το είχα δηλώσει θα είχα περάσει... Αλλά τότε, στα χρόνια τα δικά μου, φιλόλογος ήταν πιο σίγουρο επάγγελμα. Επιπλέον νόμιζα ότι μου άρεσε περισσότερο. Τελικά δε μου ταιριάζει καθόλου! Sad

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ναι βρε κορίτσια.. η Μαρίνα(Αγάπη)τι έγινε...;
Βρε Μαράααακι λέεεεεςςςςς;;;; η νήστα μου κάνε ντιν νταν!!! .μη περιμένεις να έχεις ακριβώς τα ίδια με την προηγούμενη φορά! Είπαμε κάθε φορά είναι διαφορετική! Αχ Μαρία μου μακάριιιιιι!!! αυριο είπαμε δεν περιμένεις έτσι;;

Αντα μου αν είναι έστι οχι μόνο στα τάρταρα να τη δείς αλλα ακόμα και ποιό κάτω.. ξου ξου ξου κακα.. ποτε θα την επαναλαβεις;;;

Έλλη αν είναι στο σήμα του και χαζοπαίζει είναι κομπλέ! Αλλα.. Τσαρλούκο ξεκινάς διατροφή!! χαχαχα άντε να μας δείξει το καλό παράδειγμα να μαζευτούμε χαχαχα Very Happy Very Happy

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Mariabel κρυάδες είχα κι εγώ κ η γιατρός είπε ότι δεν είναι απαραίτητο να έχω αυξημένη θερμοκρασία.Άσε τα συμπτώματα όσο δεν έρχεται...  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 26 328109  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 26 328109  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 26 328109

Κι εμένα είχαν πέσει όλοι πάνω μου να με φανε όταν είδαν το μηχανογραφικό αλλά ήταν από τις λίγες φορές που τους έγραψα. Twisted Evil

Άκουσα ατάκες απείρου κάλους όταν πέρασα:
"Καλώς τηνα την για πάντα άνεργη"
"Μωρά θα ξεσκατώνεις?"
"Παλαμάκια κ ζωγραφιές, δουλειά είναι αυτό?"
"Χαιρετίσματα στην Κωλοπετινίτσα όπου θα περάσεις την υπόλοιπη ζωή σου"

Τα θυμάμαι τώρα κ σκάω από τα γέλια Laughing Laughing γιατί σε αντίθεση με αυτούς που τα είπανε γυρνάω με ένα τεράστιο χαμόγελο από τη "δουλειά" μου  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 26 536304  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 26 536304

Rinamar απ το στόμα σου κ στου Θεού τ΄αυτί , στην άβυσσο να πάει η χοριακή μουαχαχαχα Twisted Evil

Λοιπόν νομίζω ότι η Αγάπη έχει πάει σούμπιντη για βγάλσιμο, με τον πόνο που είχε δε νομίζω ότι άντεξε κ πήγε σήμερα. Με το καλό όπως κ να χει...

mariabel

mariabel
Μαρίνα, σήμερα ΔΕΝ περιμένω...
Άντα, πόσο χρονών είσαι αν δεν γίνομαι αδιάκριτη; Γιατί δασκάλα έγινε σε κάποια φάση το νούμερο ένα επιθυμητό επάγγελμα.
Εγώ πάλι νομίζω ότι η αγαπη πήγε όχι για εξαγωγή, αλλά 1ον ψάχνει φαρμακείο, 2ον πήγε στο γιατρό της, 3ον πήγε για χοριακή... Very Happy
Κορίτσια πάω να ξαπλώσω... Δεν την παλεύω... Και ο Αντωνάκης θα ξυπνήσει όπου να'ναι! Sad Τα λέμε το βραδάκι! Ελπίζω με ευχάριστα αποτελέσματα!

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοντεύω στα τριάντα. Όταν πέρασα υπήρχε η επετηρίδα δεν ήλπιζα για διορισμό με τίποτα!
Μετά με το Ασεπ κ τα ολοήμερα η σχολή πήγε πιο ψηλά κι από τη νομική σε μονάδες!! Shocked

lia-ka

lia-ka
κοριτσια μου ξαναειρθα,αλλα δεν ειμαι και πολυ καλα!εχω παρα πολλα νευρα Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil.ετσι χωρις λογο,με ποναει πολυ το κεφαλι μου και γενικα ειμαι αστα να πανε.φυσικα κανεις δεν με καταλαβαινει και δεν μου δινει λιγο σημασια.ολα αυτα που εχω,ειναι σημαδια της Embarassed.γιατι τοσο νωρις βρε κοριτσια?θα τρελαθω... Mad

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πότε δεν περιμένεις?

Εμένα πάντως τα νεύρα με πιάνουν μια βδομάδα νωρίτερα σίγουρα.

lia-ka

lia-ka
δεν περιμενω 24 με 27!πολυ χαλια λεμε Mad

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Λιάνα μου και εμένα με πιάνουν 5-6 μέρες πρίν αν είναι να με πιάσουν νεύρα, γιατί καμια φορά παθαίνω και μελαγχολίες... πάντος αυτό δεν λέει οτι δεν είσαι.. αφού τα συμπτώματα είναι σχεδόν ίδια με της ακατανόμαστης.. μη στεναχοριέσαι ακόμα δε χάθηκε τίποτα βρε!

lia-ka

lia-ka
δεν αγχωνομαι για το αν ειμαι,απλα δεν μπορω να ειμαι ετσι!εγω παντα χαμογελαω,και στα δυσκολα δεν πεφτω!αλλα τωρα δεν ξερω γιατι ειμαι ετσι!εμενα συνηθως με πιανουν μια μερα πριν την Embarassed!τι να πω... Rolling Eyes

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κάνε ένα χαμομηλάκι (όχι καφέ με τίποτα!) βάλε χαλαρωτική μουσική κ άμα δεν πιάσει απομακρύνσου από το έπιπλο με τα γυαλικά!!! Razz Razz

Ελπίζω να μη με παρεξηγείς, προσπαθώ να σε κάνω να γελάσεις! clown clown

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ε, ενταξει μπορεί να έχεις λίγα νεύρα παραπάνω βρε κορίτσι γιατί έστι αποφάσισαν οι ορμόνες σου αυτές τις μέρες!! Οι ορμόνες κάνουν γενικά τον κύκλο τους, όχι μόνο σε εγκυμοσύνη η περίοδο!!
....μπορεί και να γτζώνεται το σποράκι σου.. που ξέρεις;; Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

lia-ka

lia-ka
οχι καλε...μαλιστα ειναι η πρωτη φορα που γελασα σημερα!σας ευχαριστω πολυ βρε κοριτσια,παρολο που εχετε τα δικα σας με κανετε παντα χαρουμενη!πολλες φορες δεν προλαβαινω να γραψω,αλλα παντα σας διαβαζω!  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 26 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 26 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 26 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 26 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 26 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 26 417472

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ada έγραψε:Κάνε ένα χαμομηλάκι (όχι καφέ με τίποτα!) βάλε χαλαρωτική μουσική κ άμα δεν πιάσει απομακρύνσου από το έπιπλο με τα γυαλικά!!! Razz Razz

Ελπίζω να μη με παρεξηγείς, προσπαθώ να σε κάνω να γελάσεις! clown clown

χαχαχαχαχαχα μπράβο βρε Άντα!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 26 από 39]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 32 ... 39  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις