Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
172 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 172 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 39  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 39]

lia-ka

lia-ka
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
μαρινακι μου ειμαι ηδη καλητερα!οτι και να ειναι αυτο που με κανει ετσι θα περασει!και αν ειναι και σπορακι ακομη καλητερα! Razz Razz Razz !

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
lia-ka έγραψε:μαρινακι μου ειμαι ηδη καλητερα!οτι και να ειναι αυτο που με κανει ετσι θα περασει!και αν ειναι και σπορακι ακομη καλητερα! Razz Razz Razz !

Έτσι μπράβο!Τέτοια ν ακούμε! Η γιατρός μου δωσε το οκει να κάνω δουλειές οπότε πρέπει κι εγώ να ξεκολλήσω από το πλητρολόγιο κ να βάλω μπρος  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 27 517142  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 27 93981

Όταν δε μπορούσα ήθελα κ τώρα που μπορώ...  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 27 4872  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 27 4872

Θα μείνω on line να ξεκλέβω καμιά ματιά ανάμεσα στο σιδέρωμα Wink

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Χαίρομαι που είσαι καλύτερα!! Στο εύχομαιαιαιαιιιιιι απο την καρδιά μου!!! Άντε να δούμε Very Happy Very Happy χιχιχι

Κοριστάκια μου πάω να την πέσω για λίγο γιατί μετά έχω γιόγκα και πιλάτες.. ελπίζω το βραδάκι να έχουμε νέα την Μαρίνας (Αγάπη) αν και πρίν φύγω για το μάθημα θα ρίξω ένα γρήγορο βλέφαρο μπας και τη δώ γιατί την έχω την έννοια της... ελπίζω να είναι καλά...

Καλές δουλίτσες Αντα μου και με το μαλακό ναι;

Σας φιλώ γλυκά  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 27 417472

lia-ka

lia-ka
κοριτσια διαβασα και εμαθα το λογο που ειμαι ετσι,οταν τελειωνει η περιοδος εχουμε ανεβασμενη τεστοστερονη,οταν εχουμε οωρρηξια και μετα μεχρι να ερθει η Embarassed η μπεμπε εχουμε ανεβασμενη προγεστερονη,εχει πεσει η τεστοστερονη και εχουμε πολλα νευρα και μελαγχωλια!ειναι ολα φυσικα!οκ!θα περασει! Wink

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγώ πάλι νεύρα χωρις λόγο δν έχω ποτέ Laughing Laughing Laughing οχι αλήθεια...αλλά πριν να Embarassed με πιάνουν οι μαύρες μου... είναι να αδιαθετήσω το Σαββατο και ήδη με έχει πάρει λίγο απο κάτω γιατί ξέρω ότι κι αυτός ο μήνας δν είναι Ο ΜΗΝΑΣ![Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] αλλά τι να κάνουμε? πιστεύω ότι είναι καλύτερα έτσι με την λογική μου αλλά τα συναισθήματα δν πανε μαζί με την λογική!το καλό είναι ότι το καταλαβαίνω ότι φταίει αυτό αυτές τις μέρες και δν δινω και ιδιαίτερη βάση στα συναισθήματα μου!
δν ήπια και καφεδάκι σήμερα και θελω να[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

έβαλα και γλώσσες στον φούρνο να γίνονται , θα τις κανω με λίγο ρυζάκι με ανάμεικτα λαχανικά ..έτσι light απο εδώ και περα γιατί πήρα κι άλλο κιλό και ξενέρωσα την ζωή μου!Τώρα έχω να χάσω 3 κιλα που μπορεί να σας φαίνεται λίγο αλλά εγω δν χάνω με τίποτα!!!παιρνω εύκολα και δν φεύγουν με τπτ!!οπότε τερμα τα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] και τα[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
και τα[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]και τα[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] και οι μεριδες μου θα γίνουν μικρές!

Εσεις τι καλο έχετε για σήμερα?

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σου boubou, μόλις έκανα ένα διάλειμμα μεταξύ σίδερου κ πιάτων.  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 27 585182

ΚΙ εγώ πρέπει να χάσω 6 κιλά κ το χα πάρει απόφαση αλλά με την αντιβίωση τώρα κ με τα ψυχολογικά σκαμπανευάσματα δεν κατάφερα να το ράψω pig Ελπίζω από...Δευτέρα

Τέλεια τα εικονιδιάκια σου!!ειδικά αυτό με τον καφέ είναι γλύκααα cheers

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λιάνα υπομονη! νευρα ειναι θα περάσουν...αλλα να ξερεις σε καταλαβαίνω!!!

Ελευθερία το κάνατε το εμβόλιο; εκλαψε η μικρή;

Αγάπη που είσαι καλή μου;

Μαρίνα είσαι πιο ήρεμη τώρα; δεν πειράζει καλύτερα έτσι...Συνεχιζουμε από εκει που το αφήσαμε. Ξέρεις τι σκέφτομαι; Τζαμπα το χαμομηλάκι που εχυσες χθες!

Ελλη μαζί να κοψουμε τις pig ...

tinag καλώς ήρθες!να χαίρεσαι το παιδάκι σου και γρήγορα να γίνεις ξανα μανούλα!

KRISTI 1  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 27 417472

mariabel κι εγώ τις ξεσήκωσα, μην εχεις τυψεις!

Αντα καλλιέργειες μάλλον σου είπε να κάνεις...Αχ! Ελπίζω όλα καλά. Χοριακή πάλι ε; Σε κάτι τετοιες περιπτωσεις μπορει να χρειαστούν και 9 βδομάδες μεχρι να πεσει τελειως η ορμόνη.Χαίρομαι που εισαι στο 6!!  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 27 328109

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ιωαννάκι μου ξύπνησαααααατεεεεε;; χιχιχι χαλάλι του του χαμομηλιού θα φτιάξω σήμερα ένα και θα το απολαύσω! χιχι κερνάω χαμομήλια σήμεραααααχαχαχα!

Έλλη κι εγώ ξεκίνησα σήμερα διατροφή! Μπράβο έστι σε θέλω! ..την Παρασκευή έχω και ραντεβού με τον παθολόγο-διατροφολόγο μου  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 27 534787  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 27 534787 θα μου τα κόψει αυτός ούτως ή άλλως αλλα μπας και μαζευτώ λιγάκι μη με δεί στο χάλι μου και τρομάξειειει αααχαχαχαχ

Αντα... έχω κι εγώ δουλειές σπιτιουουου άστα... υπομονή κορίτσι I love you I love you

..λοιπόν πάω γυμναστήριο, μπήκα και για την Μαρίνα μας... τεσπα πραγματικά να είναι καλά μονο.

Σας φιλώ κοριτσάκια μου I love you I love you I love you

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πριν λίγο γυρισα από το κέντρο. Μου έφυγε ο πάτος. Νοιώθω πολύ χάλια. Με πονάει το στομάχι μου, έχω ταση για εμετό και έχω νυστα. Αλλά έχω ενα σωρό σήμερα!!! Να μαγειρεψω να φαμε, να τιαξω μανιταρόπιτες για αυριο και να παω να βοηθησω την πεθερα με το σπίτι και το μαγείρεμα μιας και γοιρτάζει ο πεθερός αύριο.

Μαρίνα μπήκα το πρωϊ και ειδα τα αρνητικα τεστ και μετα εφυγα...αλλα δεν ειχα χρονο να απαντησω!!!

Μη λετε για κιλα γιατί ειναι πονεμένη ιστορία....

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioanna85 έγραψε: Με πονάει το στομάχι μου, έχω ταση για εμετό και έχω νυστα.

Γιατί έτσι βρε κοπέλα μου, σε πείραξε μήπως κάτι που έφαγες?

Μανιταρόπιτες ε?Ακούγονται μούρλια, λατρεύω τα μανιτάρια Razz

Η ιδέα για διατροφολόγο είναι πολύ καλή, γιατί εμένα ο ανδρούλης μου έχει βάλει ένα σωρό κιλά κ έχει μεγαλώσει αρκετά η κοιλίτσα του χμμ με βάλατε σε σκέψεις.

Πάντως πάλι βλακεία έκανα που όρμηξα σε όλες τις δουλειές με τη μια, τώρα πονάει η μέση μου.Εμ, καθισιό μισό μήνα είχα Mad

5 κοντεύει κ η Αγάπη πουθενά  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 27 534787

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Το πρωϊ που με επιασε ενα γαλα με μελι ειχα πιει!
Κάνω μια μανιταρόπιτα μουρλια με φυλλο σφολιατας από κάτω και μανιταρια, με τυρί, μπεϊκον, φρεσκο κρεμμυδάκι κλπ. Σαν πιτσα μου λένε όλοι πως είναι.
Σε διατροφολογο πάει ο δικός μου για γραμμωση εδω και 1 1/2 χρόνο. Πολύ κουραστικό και ψυχοφθορο...για μενα!

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioanna85 έγραψε: Πολύ κουραστικό και ψυχοφθορο...για μενα!

Πρέπει να του μαγειρεύεις ειδικά φαγητά? Αυτό μου χαλάει το όνειρο για διατροφολόγο γιατί τη μισή βδομάδα τον... ταΐζει η πεθερά μου κι άντε να την πω για υγιεινά, ξέρεις πώς είναι οι παλιές...

Το γαλατάκι με το μέλι καλό κάνει στο στομάχι , όχι κακό, απ΄την κούραση θα ναι μάλλον.

Όσο για την πιτούλα άμα δε σου κάνει κόπο μοιράσου την κ μαζί μας Razz Razz

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πρώτα απ'όλα βάζεις σε ένα τηγάνι ή κατσαρολάκι με μεγάλο πάτο 2-3 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα, σε όποιον αρέσει λίγο άνιθο, ένα κουτι μανιτάρια 400γρ περίπου και μια κουταλια βιταμ, αλάτι λιγο και πιπερι. Τα ανακατευεις να μαραθούν και μετα τα αποσύρεις απο το μάτι και τα αφήνεις να κρυώσουν λίγο.Σε βουτυρωμένο πιρεξ στρωνεις μια σφολιατα έτοιμη απο το σουπερ μάρκετ (εγώ παίρνω χρυσή ζύμη που εχει 2 φυλλα μέσα). Στρώνεις από πάνω 6-7 φέτες ζαμπον και ψιλικοβεις αν θες λίγο μπέϊκον. Βάζεις το μίγμα και 400γρ. ότι τυρι κιτρινο θες (εγώ βάζω γκουντα), μπορεις να κάνεις και μιξ τυριών. Τα ανακατευεις λίγο.Τις άκρες της σφολιατας τις γυρνας προς τα μέσα, δεν τις κόβεις. Αν θες τώρα μπαινει καταψυξη. Πριν τη ψήσεις βάζεις 1 κρεμα γάλακτος στο μουλτι και 2 αυγά. Ψηνεις σε προθερμασμένο για 1 ωρα στους 180 με 200 ανάλογα την κουζίνα.

Είναι πολύ ωραια ειδικα για μια γιορτή η φιλιξενουμενους, ακόμα και όσοι δε τρωνε μανιταρια την εχουν λατρέψει.

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ιωάννα μήπως είναι καμιά ίωση, κυκλοφορούν πολλά τέτοια εποχή!Αν κουράστηκες κιόλας βοήθησες να βρει εύφορο έδαφος να κάνει την εμφάνιση της!ελπίζω να νιώσεις σύντομα καλύτερα ! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
δν μου αρέσουν καθόλου τα μανιτάρια ..πειράζει?? Rolling Eyes Rolling Eyes Embarassed

εγώ μπορώ να κρατηθώ και να φάω λίγο και όχι συνέχεια ντελιβερι ..αλλά ο άντρας μου δν κρατιέται και με παρασέρνει...μου μυρίζουν..ποσο να αντέξω κι εγώ?? όλο λέει να κάνουμε δίαιτα κι όλο ατασθαλίες κάνει! Ελπίζω να το κρατήσουμε για λίγο καιρό αυτή τη φορά! Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ελλη μπορεί όντως να είναι ίωση αλλα τωρα έχω να παω να βοηθησω την πεθερα και είμαι χάλια. Τα πεθερικα μου δεν ετρωγαν καθολου μανιτάρια, δε τους αρεσουν, αλλά τη μανιταρόπιτα την γονατιζουν. Ειναι δυσκολο να κανεις διατροφή ειδικα όταν δουλευεις γιατι που χρόνος για σαλατα και μερικές φορες που χρόνος για μαγείρεμα. Υπάρχουν όμως μερικά κόλπα.
Θες πιτσα; Πάρε απο το σουπερ μαρκετ ζυμαρακια για πιτα βάλε κετσαπ ή τρμμενη ντοματα, τυρί με χαμηλά λιπαρα, γαλοπουλα και πιπερια ή οτι αλλο θες. Μπορεις να τις βάλεις και καταψυξη για ωρα αναγκης.
Θες σουβλακια; Πάρε σουβλάκια κοτοπουλο και 1 ζυμαράκι
Θες σαλάτα; Παραγγειλε καισαρα χωρίς κρουτόν ξεχωριστα τη σως και βαλε όσο θες...και αλλα πολλα 1 1/2 χρονος ειναι αυτός...

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:
δν μου αρέσουν καθόλου τα μανιτάρια ..πειράζει?? Rolling Eyes Rolling Eyes Embarassed

Ιερόσυληηηηηη!!! Razz Razz Ακους εκεί δε σου αρέσουν! Razz Razz

Ευχαριστώ πολύ Ιωάννα  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 27 875502  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 27 875502 θα πάω αύριο κιόλας να πάρω σφολιάτα!!Τα μανιτάρια που βάζεις είναι κονσέρβα? Με φρέσκα μανιτάρια γίνεται ή θέλουν πρώτα ζεμάτισμα?  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 27 587529

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αντα την κάνω με μανιτάρια κονσερβα, με φρεσκα δεν τη δοκιμασα και δεν ξερω αν βγαινει το ιδιο καλη. Αν την κανεις και χρειαστεις βοηθεια πες μου!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αντα μου ντρέπομαι αλλα τι να κάνω..?? Razz Razz Razz ακόμη και στο κομμάτι απο την πιτσα που βγάζω το μανητάρι νιώθω την γεύση ακόμη affraid

Ιωαννα αν ειναι τοσο ωραια θα δοκιμασω να την κάνω για τον άντρα μου τουλάχιστον που του αρεσουν πολύ!επειδη ειμαι και λιγο ασχετη...την κρεμα γαλακτοσ με τα αυγα την περιχυνεις απο πανω απο τα υλικα πριν μπει φουρνο? Embarassed Embarassed Embarassed με βλεπω να παλευω να βγαλω τα μανηταρια απο το κομματι μου για να φαω λιγο κι εγω!!χιχι ...και αλλη απορία..τρώγεται και κρύα ή μπα?

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:αντα μου ντρέπομαι αλλα τι να κάνω..?? Razz Razz Razz ακόμη και στο κομμάτι απο την πιτσα που βγάζω το μανητάρι νιώθω την γεύση ακόμη affraid

Σε καταλαβαίνω Razz αυτό κάνω κι εγώ με την πιπεριά από την πίτσα κ πάλι μένει η "πιπερίλα" μπλιαχ tongue

Καλύτερα πάντως με τα μανιτάρια της κονσέρβας γιατί δε θέλουν κόψιμο , το βαριέμαι.Χαλαρά θα την κάνω αύριο.

Κορίτσια ούτε η Αγάπη , ούτε η Άρτεμις δεν έχουν μπει,κ άμα θυμάμαι καλά ήταν πεσμένες σωματικά/ψυχολογικα γίνομαι υπερβολική?

Υ.Γ ηρθε ο άνδρας μου, φάγαμε κ ξανάφυγε για μια δουλειά  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 27 585182 Μόνη σαν το λεμόνιιιι

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγώ απλά σκέφτομαι ότι έχουν πολλές δουλειές να κάνουν και χάνονται..και η Ευη και η Ευαγγελίτσα..καλά για το Λεμονάκι ειδικά τι να πω?μου έλειψε η θετικότητα και η δυναμη που έφερνε στο παρεάκι μας!...
μόνο να είναι καλά θέλω γιατί αυτό μετράει! Rolling Eyes

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:εγώ απλά σκέφτομαι ότι έχουν πολλές δουλειές να κάνουν και χάνονται..και η Ευη και η Ευαγγελίτσα..καλά για το Λεμονάκι ειδικά τι να πω?μου έλειψε η θετικότητα και η δυναμη που έφερνε στο παρεάκι μας!...
μόνο να είναι καλά θέλω γιατί αυτό μετράει! Rolling Eyes

Αλήθεια τώρα που το λες ούτε οι Εύες μπήκαν σήμερα Shocked
αλλά τουλάχιστον ήταν στα πάνω τους.

Να ναι καλά όλες!Έχεις απόλυτο δίκιο!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δν ξέρω για εσάς κορίτσια μου αλλά εγώ την άδεια μου δν την περνάω όπως την φανταζόμουν....έχουμε 4 μερες να  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 27 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 27 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 27 215994 και υποτιθεται ότι τωρα που είμαστε πιο χαλαροί θα ήταν καλύτερα...αλλα ο άντρας μου έχει λιώσει να παιζει στον υπολογιστή όσο είμαστε σπίτι..να φανταστείτε χθες ήρθε για υπνο 5 το πρωι... No No

το καλό είναι ότι πήγαμε για ένα καφέ εξω μετά από μήνες..και σήμερα θα παμε σινεμά να δουμε το καινουριο Σερλοκ Χολμς!

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ελλη ναι την περιχυνεις από πάνω. Πιο ωραια ειναι ζεστή προς χλιαρή αλλά και κρυα δεν ειναι άσχημη. Εκει πυ λεω για το μειγμα εσυ βαλτο στη μιση και άσε την υπόλοιπη μιση με τη σφολιατα, το τυρί, το ζαμπόν και το μπεϊκον.

Πάω πεθερα....τα λέμε μετα!!!
 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 27 417472

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δν το σκέφτηκα αυτό ..έχεις δίκιο Ιωάννα...μιση μισή!! Very Happy Very Happy φιλάκια [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:Δν ξέρω για εσάς κορίτσια μου αλλά εγώ την άδεια μου δν την περνάω όπως την φανταζόμουν....έχουμε 4 μερες να  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 27 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 27 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 27 215994 και υποτιθεται ότι τωρα που είμαστε πιο χαλαροί θα ήταν καλύτερα...αλλα ο άντρας μου έχει λιώσει να παιζει στον υπολογιστή όσο είμαστε σπίτι..να φανταστείτε χθες ήρθε για υπνο 5 το πρωι... No No

το καλό είναι ότι πήγαμε για ένα καφέ εξω μετά από μήνες..και σήμερα θα παμε σινεμά να δουμε το καινουριο Σερλοκ Χολμς!

Είσαι σε καλές μέρες για ζουζουνιές? Μήπως είστε λίγο κουρασμένοι κ οι 2 κ θέλετε λίγη χαλάρωση από το...άθλημα Embarassed Κ εμένα πάντως μου έχει συμβεί να περιμένω πώς κ πως διακοπές κ μετά όρεξη γιόκ!

Τουλάχιστον βγήκατε κ θα βγείτε οπότε θα αλλάξει κ η διάθεση Very Happy

Όσο για τον υπολογιστή ,τι να σου πω. Κι εγώ ομοιοπαθούσα Mad Με τις ώρεεεες!!! Γίνεται πολύ κουραστικό μερικές φορές Rolling Eyes Εμένα ευτυχώς τα τρελά ξενύχτια στο πισι τα κοψε αλλά αφού του το παν 2 γιατροί!! Shocked

Γεια σου Ιωάννα, καλό κουράγιο!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 39]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 39  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις