Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
88 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 88 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 39  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 33 από 39]

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioanna85 έγραψε:μαρία γιατι φοραω εγω small?

τι νουμερο φορας?? εγω extra large μην σου πω 2 extra

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="Ada"]

Thequeen καλώς ήρθες στο θεματάκι μας, με το καλό κ γρήγορα το δεύτερο μπουμπουκάκι!!Με τρελαίνεις με την εικόνα του Ville Valo δεν τον χορταίνω κι ας μ αρέσουν οι ξανθοί Wink

xaxaxaxxa ville valo μεγαααααλη λατρεια...μην πω ερωτας Wink

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρία με το ζόρι Medium και μετα την αποβολή δεν μου μπαινει τιποτα εκτος απο ανετα φορεματάκια!!!! Embarassed

Αντα μην το παρακάνεις με τις δουλειες,οκ?

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioanna85 έγραψε:Μαρία με το ζόρι Medium και μετα την αποβολή δεν μου μπαινει τιποτα εκτος απο ανετα φορεματάκια!!!! Embarassed

Αντα μην το παρακάνεις με τις δουλειες,οκ?

μια χαρα εισαι!!! εγω δν χωραω πουθενα

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ κι εμένα μου λείψατε αλλά μου έτυχαν διαφορες δουλίτσες και δεν προλάβαινα καθόλου να μπω!κι εγώ γενική έκανα σήμερα και τώρα έκατσα ν'απολαύσω την παρέα σας γιατι τα έχω φτύσει!έχω και κάτι σπανάκια να καθαρίσω και να πλύνω αλλά δεν το βλέπω για σήμερα... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

lia-ka

lia-ka
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
δεν θελω να χαρω anda μου,αλλα ναι μου μυριζει!μακαρι!  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 33 654316 !

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μακάρι, μακάρι Liaka άντε να παίρνουμε σειρά σαν τον πάνγκο με τα κασέρια Laughing Laughing (τι παρομοίωση Θεέ μου!  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 33 585182 )

thequeen86 κι εγώ τον λατρεύω, ακούω τη φωνή του κ χάνομαι!!!Το μόνο μου παράπονο ήταν όταν τον είδα live σε μια συναυλία που είχαν κάνει στη Μονή Λαζαριστών.(πριν από 5-6 χρόνια νομίζω)

Σε όλη τη συναυλία φορούσε ένα σκουφί, κάπνιζε μανιωδώς κ έπινε κάθε 3ς κ λίγο γυρίζοντας μας την πλάτη.Με το που λέει το τελευταίο τραγούδι, μουρμουράει κάτι στα αγγλικα, του στιλ είμαι άρρωστος, πρέπει να φύγω μπουρ μπουρ, γυρνάει την πλάτη, βάζει ένα trendy ταγάρι στον ώμο κ φεύγει!!  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 33 606100 Οι υπόλοιποι συνέχισαν παίζοντας μουσική.

Γιατί ρε συ Villo?γιατί δε μου δωσες την ευκαιρία να σε χειροκροτήσω να ουρλιάξω να σε αποθεώσω??  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 33 679259 Εσύ έχασες Villo. Twisted Evil

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ada έγραψε:Μακάρι, μακάρι Liaka άντε να παίρνουμε σειρά σαν τον πάνγκο με τα κασέρια Laughing Laughing (τι παρομοίωση Θεέ μου!  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 33 585182 )

thequeen86 κι εγώ τον λατρεύω, ακούω τη φωνή του κ χάνομαι!!!Το μόνο μου παράπονο ήταν όταν τον είδα live σε μια συναυλία που είχαν κάνει στη Μονή Λαζαριστών.(πριν από 5-6 χρόνια νομίζω)

Σε όλη τη συναυλία φορούσε ένα σκουφί, κάπνιζε μανιωδώς κ έπινε κάθε 3ς κ λίγο γυρίζοντας μας την πλάτη.Με το που λέει το τελευταίο τραγούδι, μουρμουράει κάτι στα αγγλικα, του στιλ είμαι άρρωστος, πρέπει να φύγω μπουρ μπουρ, γυρνάει την πλάτη, βάζει ένα trendy ταγάρι στον ώμο κ φεύγει!!  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 33 606100 Οι υπόλοιποι συνέχισαν παίζοντας μουσική.

Γιατί ρε συ Villo?γιατί δε μου δωσες την ευκαιρία να σε χειροκροτήσω να ουρλιάξω να σε αποθεώσω??  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 33 679259 Εσύ έχασες Villo. Twisted Evil

το ξερω ηταν η χειροτερη τους συναυλια!!!! βασικα ειναι ενας ακομα προβληματικος ανθρωπος. απορω πως με τοσο που πινει κ καπνιζει κ δν εχει παθει τπτ

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πραγματικά κι εγώ απορώ κι είναι κρίμα, έχει τόσα ακόμα τραγούδια να μας δώσει, αλλά όλοι αυτοί έχουν αυτοκαταστροφικές τάσεις.

Η χειρότερη συναυλία,ε?Την τύχη μου μέσα, σ αυτήν βρήκα φυσικά να πάω!! Twisted Evil

Evi από τότε που ανακάλυψα το κομμένο πλυμένο σπανάκι μπαρμπα Στάθη σώθηκα η ανεπρόκοπη Razz

Μου πήραν στο νοσοκομείο δώρο,ένα σετ μανικιούρ με μπαταρίες με βουρτσάκια , σβουράκια κ άλλα τέτοια χαζούλια, σα μωρό παιδί κάνω Razz

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ada έγραψε:Πραγματικά κι εγώ απορώ κι είναι κρίμα, έχει τόσα ακόμα τραγούδια να μας δώσει, αλλά όλοι αυτοί έχουν αυτοκαταστροφικές τάσεις.

Η χειρότερη συναυλία,ε?Την τύχη μου μέσα, σ αυτήν βρήκα φυσικά να πάω!! Twisted Evil

Evi από τότε που ανακάλυψα το κομμένο πλυμένο σπανάκι μπαρμπα Στάθη σώθηκα η ανεπρόκοπη Razz

Μου πήραν στο νοσοκομείο δώρο,ένα σετ μανικιούρ με μπαταρίες με βουρτσάκια , σβουράκια κ άλλα τέτοια χαζούλια, σα μωρό παιδί κάνω Razz

ο τελευταιος δισκος τους δν ηταν καλο.αν ειχες δει το 1ο βιντεοκλιπ ηταν τρομερα αδυνατος.

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Να πω την αλήθεια καθόλου δεν τον άκουσα Embarassed θα πω στον ανδρούλη μου να τον κατεβάσει.
Αχ μ'έφτιαξες κι άλλο με το in join and sorrow, νύχια μετα μουσικής! Razz

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΕΙΧΑΤΕ ΠΟΛΥ ΑΓΩΝΙΑ
ΔΕΝ ΣΑΣ ΞΕΧΑΣΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΤΥΧΑΝ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΣΤΡΑΒΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ???
ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΘΗΣΤΕ ΑΝΑΠΑΥΤΗΚΑ ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ

ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΒΡΑΔΥ ΕΙΠΑΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑ RINAMAR ΠΩΣ ΤΟ ΠΡΩΙ
ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ ΕΝΑ ΤΕΣΤΑΚΙ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ Η ΚΑΘΕΜΙΑ ΜΑΣ
ΞΥΠΝΑΩ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΛΕΩ ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΛΕΙΣΤΩ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΠΑΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟ ΤΕΣΤΑΚΙ
ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΤΕΣΤΑΚΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΦΑΝΤΟ ΔΕΝ ΘΥΜΟΜΟΥΝ ΠΟΥ
ΤΟ ΕΙΧΑ ΒΑΛΕΙ (ΕΔΩ ΘΕΛΩ ΒΡΙΣΙΜΟ ΤΟ ΞΕΡΩ) ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΟΝ ΜΗ ΣΑΣ ΤΑ ΠΟΛΥΛΟΓΟ
ΠΕΤΑΓΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΙΣ ΚΡΑΤΑΩ ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΩ ΠΕΙ
ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΗΤΑΩ ΑΝ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΤΕΣΤΑΚΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΜΙΣΟ ΠΑΝΤΑ ΕΧΩ
ΕΝΑ ΦΥΛΑΓΜΕΝΟ ΑΧ ΤΕΛΕΙΑ ΤΗ ΑΝΑΚΟΥΦΗΣΗ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΕΝΑ PREDICTOR ΤΟ ΠΗΡΑ ΜΕ
ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΜΑΡΚΑ
ΚΑΙ ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΚΑΤΟΥΡΙΟΜΟΥΝ ΚΑΙ
ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΤΕΛΕΙΑ ΛΕΩ ΣΥΛΛΕΚΤΗ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΟΥΤΑΩ ΤΟ ΤΕΣΤ ΣΤΟ ΣΥΛΛΕΚΤΗ
ΤΟ ΒΓΑΖΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΩΣΤΟΣΩ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΝΑ ΠΙΩ ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ ΕΙΧΑ ΣΤΕΓΝΩΣΕΙ
ΓΥΡΙΖΩ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΚΑΙ ΤΗ ΝΑ ΔΩ ΜΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΥΟ ΓΡΑΜΜΕΣ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΜΙΣΟ
ΤΗ ΛΕΝΕ Η ΟΔΗΓΙΕΣ ???? ΜΕ ΛΟΥΖΕΙ ΚΡΥΟΣ ΙΔΡΩΤΑΣ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΩΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ
ΓΡΑΜΜΟΥΛΕΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΛΕΩ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ ΤΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ
ΕΓΚΥΟΣ ΑΛΛΑ ΛΙΓΟ ???? affraid affraid ΔΙΑΒΑΖΩ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΞΑΝΑ ΠΕΡΝΩ ΤΟ ΚΟΥΤΙ
ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΩΣ ΜΟΥ ΕΚΟΨΕ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΞΕΡΕΙ
ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 6 ΜΗΝΕΣ!!!!!!! ΦΕΥΓΩ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΑΩ ΣΕ ΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ
ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΕΣΤ CLEARBLUE ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΣΕ 3 ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΤΑ 3 ΚΛΕΙΣΤΑ ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΠΟΥ..Ι ΜΟΥ ΛΕΩ
ΦΕΥΓΩ ΠΑΩ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΠΑΩ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΑ ΝΕΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΡΕΥΜΑ
ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΤΗ ΩΡΑΙΑ ΛΕΩ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΕΙΝΑΙ
ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΠΟΝΟΥΣΕ ΤΟ ΔΟΝΤΙ ΜΟΥ 2 ΩΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΡΧΕΤΕ ΩΣΤΟΣΩ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ
ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΑΘΗΝΑ ΒΟΛΤΑ??? ΑΝΤΕ ΠΑΜΕ ΤΟΥ ΛΕΩ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΧΩ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΕΣΤ
ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΑΘΗΝΑ ΛΕΩ ΘΑ ΜΠΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΜΟΥ
ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ
ΤΟ ΦΤΙΑΞΕΙ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΩΡΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΩΛΟΤΕΣΤ
ΣΤΙΣ 5 ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕ ΠΗΡΕ Ο ΥΠΝΟΣ ΣΗΚΩΘΗΚΑ ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ 10 ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΡΕΧΩ ΣΕ ΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΩ ΤΟ CLEARBLUE
ΤΡΕΧΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΛΕΙΔΩΝΩΜΕ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΚΑΝΩ ΤΟ ΤΕΣΤ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΟΥΥΥΥΥΦΦΦΦΦ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΑΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΦΡΟΝΙΜΗΤΗ ΜΟΥ
ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΑ ΑΝΟΙΞΑ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΟΥΤΕ ΚΑΦΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΤΙΑΞΕΙ ΑΚΟΜΑ
ΤΟ ΡΗΜΑ ΤΡΕΧΩ ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΕΤΡΕΧΑ ΣΑΝ ΤΟ ΒΕΓΓΟ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΟΛΑ
ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΓΧΟΣ ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΧΕΡΟΜΑΙ ΜΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΤΕΣΤ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΔΟΝΤΙΟΥ
ΘΑ ΠΑΙΡΝΩ ΦΑΡΜΑΚΑ ΛΟΓΙΚΑ

ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ Η ΜΑΡΙΑ Η ΙΩΑΝΝΑ ΚΑΙ Η ΜΑΡΙΝΑ ΜΕ ΕΣΠΡΩΞΑΝ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΤΕΣΤ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ
ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΗ ΜΟΥ ΓΙΝΕΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΩΡΑ ΞΕΡΩ 1000%

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΑΓΩΝΙΑ ΠΑΩ ΣΤΙΣ ΠΙΣΩ ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ
ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΔΕΝ ΦΕΥΓΩ

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Άντα μου θα συμφωνήσω για το σπανάκι αλλά αυτά μου τα έδωσε η πεθερά μου Twisted Evil και λυπάμαι να το πετάξω...

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ουφ βρε αγάπη κι είχαμε σκάσει απ'την αγωνία!!

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Evi και η δικιά μου μου δωσε σπανάκι Shocked Shocked

Άντε βρε Αγάπη μας έσκασες, άσε που δάγκωνα κ το νύχι μου μέχρι να διαβάσω όλο το ποστ σου, θα μου καταστρέψεις το μανικιούρ!! Laughing Laughing

Χαίρομαι πολύ που είσαι καλά κ άντε να βγει κ το δοντάκι να ησυχάσεις!!

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κορίτσια τι καλό μαγειρέψατε σήμερα?

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αγαπη αυτο θα πει κατεβατο. εγω εχω κοτοπουλο με μανεστρουλα κ μολις εφαγε ενα πιατο ο γιοκας μου κ ξεραθηκε στον υπνο

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Θα μαγειρέψω σε καμιά μιάμιση ώρα για να ναι ζεστά.
Καλαμαράκια στο φούρνο με τηγανητό ρύζι με λαχανικά (το είδα χτες στην τηλεόραση Razz ) κ το σπανάκι σαλάτα. cat

Εσύ? Smile

tinag

tinag
ΕΓΩ ΕΧΩ ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΜΕ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΧΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΤΥΡΙ ΤΡΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΑΛΑΤΟΥΛΑ!!!!!!

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγώ δεν μαγειρεύω σήμερα...ο άντρας μου έχει 24ωρη υπηρεσία και θα έρθει αύριο...οπότε εγώ έκανα ένα κλαμπ σάντουιτς και ξεμπέρδεψα... Rolling Eyes

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μοσχαρακι λεμονατο με ρυζι!!!

Αγαπη χαιρομαι που εισαι καλά. Δεν πειραζει γλυκια μου, εχει ο θεος. Ισως καλυτερα ετσι να φτιαξεις και το δόντι για να σε βρει το μπεμπε με ωραιο χαμογελο...ε τόσες φωτο θα βγάλετε...Απλα χαιρομαι που ειναι ολα οπως ευχοσουν!!!

Ενα να ξερετε μεχρι να ξεκινησω προσπαθειες θα σας αποκαταστήσω όλες!!!

ΥΠΟΓΡΑΦΗ: η διδυμη αδερφή της  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 33 377361

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
evi27 έγραψε:ο άντρας μου έχει 24ωρη υπηρεσία και θα έρθει αύριο... Rolling Eyes

Πωωωω πίκρα...γιατρός ή αστυνομικός είναι κ έχει υπηρεσία? Αν επιτρέπεται, δε θέλω να γίνω αδιάκριτη Embarassed

Ιωάννα ? confused ?

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
marinaki <3 <3 για να το λες εσύ κάτι παραπάνω θα ξέρεις! Wink Wink  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 33 990599

Ιωάννα μου πόσο γέλασα με το φόρεμα που σου πήρε η μαμα σου και τον τρόπο που το περιγράφεις!! κι εγω medium ειμαι μη σου πω με το ζορι στην περιφέρεια..οπότε μην ανησυχεις! χιχι είμαι σίγουρη ότι θα είσαι μια κούκλα πάντως το βράδυ ότι και να λες!!  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 33 875502 το σκυλούκι μου ακόμη πονάει όταν του πιάνω το κωλί του αλλα γενικά είναι καλύτερα...ελπίζω να μην του κάνει καμια φλεγμονή μόνο από την πληγούλα και τρέχουμε! Σ ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου!!!

Σωτηρία μου τι καλα!!!! μου αρέσει πολύυ να ακουω για τις επισκέψεις σας, το έχω ξαναπεί..με κανουν να χαμογελαω σαν την χαζη!!!  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 33 536304  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 33 536304

Ευάκι μου μας έλειψες!!Αληθειαααααααα!!!!  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 33 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 33 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 33 417472

Αντα έλα να βοηθήσεις κι απο εδω.. παρασκευη λέω να κάνω τις δικές μου γενικές!! τώρα τα πάνω πάνω χαχαχα

Λιάνα μου ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ!!Μη με ξεσικώνεις γιατί ήδη βλέπω  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 33 567772  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 33 567772  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 33 567772  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 33 567772  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 33 567772 στο μέλλον σου!!!!

Αγαπη με έφαγε η αγωνία μέχρι να τα διαβάσω όλα!!Στην δικιά σου περίπτωση ισχύει το τελος καλο όλα καλά ε? αντε να κάνεις και το δοντάκι αυριο να τελειώσει κι αυτος ο γολγοθας και μετα βουρ να γινεις μανουλα!!!!  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 33 990599

εγώ θα φάω ομελεττα και ο αντρουλης μου θα φαει πατσα (μπλιαχ) που του εδωσε ο πατερας του!!!

εκλεισα και ραντεβου να κανω τα νυχάκια μου αύριο!! είχε κοντέψει να πάθω ψύχωση έτσι που έχουν γίνει!! νύχια και δουλειες δν πάνε μαζί!!χαχαχα αλλα τι να κάνω που είναι ωραία!!!αμα μεινω έγκυος θα τα αφησω στο φυσικο τους πάλι..μέχρι τότε λέω να τα φτιάχνω!!

υγ. εχω λιωσει να διαβάζω το βιβλιο "σε ενδιαφέρουσα" στην αρχή οφειλω να ομολογήσω ότι πανικοβλήθηκα και λέω τι τα θέλω αυτά τώρα..αλλά τώρα το ξεπέρασα πάλι!! τώρα αν μου τύχουν ολα αυτά που λέει βλεπω να μετακομίζω γιατί αλλιως υπάρχει περίπτωση να πηδήξω από τον 4ο χχαχαχαχα

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΠΩ ΠΩΩΩΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΗ ΝΑ ΠΩ ΕΙΧΑΤΕ ΟΛΕΣ ΑΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑΤΕ ΔΙΚΙΟ ΤΗ ΝΑ ΠΩ Κ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΖΗΣΑ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΟΥΤΕ ΣΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΜΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΕΣΤ ΜΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΜΙΣΗ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΠΑΝΤΩΣ ΤO CLEARBLUE EINAI ΠΙΟ ΣΑΦΕΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΕΣΕΙΣ ΤΗ ΜΑΡΚΕΣ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ??? ΕΓΩ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙΛΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ HOME TEST ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑΙ ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΜΟΥ ΑΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ 27/1 ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΟΙ ΓΟΝΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΟΥ ΜΗΝ ΤΟ ΡΙΣΚΑΡΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΠΑΙΡΝΩ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΑΛΛΙΩΣ ΞΑΝΑΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ada έγραψε:
evi27 έγραψε:ο άντρας μου έχει 24ωρη υπηρεσία και θα έρθει αύριο... Rolling Eyes

Πωωωω πίκρα...γιατρός ή αστυνομικός είναι κ έχει υπηρεσία? Αν επιτρέπεται, δε θέλω να γίνω αδιάκριτη Embarassed

Ιωάννα ? confused ?

στρατιωτικός είναι Άντα μου! άστα...όλη μέρα μόνη σήμερα Sad

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 33 από 39]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 39  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις