801 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 Τετ Ιαν 18, 2012 4:12 am
thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
ioanna85 έγραψε:μαρία γιατι φοραω εγω small?
τι νουμερο φορας?? εγω extra large μην σου πω 2 extra
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ioanna85 έγραψε:μαρία γιατι φοραω εγω small?
ioanna85 έγραψε:Μαρία με το ζόρι Medium και μετα την αποβολή δεν μου μπαινει τιποτα εκτος απο ανετα φορεματάκια!!!!
Αντα μην το παρακάνεις με τις δουλειες,οκ?
Ada έγραψε:Μακάρι, μακάρι Liaka άντε να παίρνουμε σειρά σαν τον πάνγκο με τα κασέρια (τι παρομοίωση Θεέ μου! )
thequeen86 κι εγώ τον λατρεύω, ακούω τη φωνή του κ χάνομαι!!!Το μόνο μου παράπονο ήταν όταν τον είδα live σε μια συναυλία που είχαν κάνει στη Μονή Λαζαριστών.(πριν από 5-6 χρόνια νομίζω)
Σε όλη τη συναυλία φορούσε ένα σκουφί, κάπνιζε μανιωδώς κ έπινε κάθε 3ς κ λίγο γυρίζοντας μας την πλάτη.Με το που λέει το τελευταίο τραγούδι, μουρμουράει κάτι στα αγγλικα, του στιλ είμαι άρρωστος, πρέπει να φύγω μπουρ μπουρ, γυρνάει την πλάτη, βάζει ένα trendy ταγάρι στον ώμο κ φεύγει!! Οι υπόλοιποι συνέχισαν παίζοντας μουσική.
Γιατί ρε συ Villo?γιατί δε μου δωσες την ευκαιρία να σε χειροκροτήσω να ουρλιάξω να σε αποθεώσω?? Εσύ έχασες Villo.
Ada έγραψε:Πραγματικά κι εγώ απορώ κι είναι κρίμα, έχει τόσα ακόμα τραγούδια να μας δώσει, αλλά όλοι αυτοί έχουν αυτοκαταστροφικές τάσεις.
Η χειρότερη συναυλία,ε?Την τύχη μου μέσα, σ αυτήν βρήκα φυσικά να πάω!!
Evi από τότε που ανακάλυψα το κομμένο πλυμένο σπανάκι μπαρμπα Στάθη σώθηκα η ανεπρόκοπη
Μου πήραν στο νοσοκομείο δώρο,ένα σετ μανικιούρ με μπαταρίες με βουρτσάκια , σβουράκια κ άλλα τέτοια χαζούλια, σα μωρό παιδί κάνω
evi27 έγραψε:ο άντρας μου έχει 24ωρη υπηρεσία και θα έρθει αύριο...
Ada έγραψε:evi27 έγραψε:ο άντρας μου έχει 24ωρη υπηρεσία και θα έρθει αύριο...
Πωωωω πίκρα...γιατρός ή αστυνομικός είναι κ έχει υπηρεσία? Αν επιτρέπεται, δε θέλω να γίνω αδιάκριτη
Ιωάννα ? ?
Είμαι μαμά! » ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ » Θέλω να μείνω έγκυος! » Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης