Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
96 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 96 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 28 ... 39  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 18 από 39]

lia-ka

lia-ka
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλημερα μαρινακι?πως εισαι σημερα?ελλη μου ελπιζω το σκυλακι σου να μην εχει τιποτα το σοβαρο!

lia-ka

lia-ka
που ειστε καλε? Rolling Eyes !μονη μου θα πιω καφε??? Crying or Very sad

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κούκλες τι μου κάνετε? 'Εφτιαξα καφέ κι πήρα μια μεγάλη σακούλα πατατάκια να πνίξω τον πόνο μου κ τώρα θα διαβάσω τα προηγούμενα ποστς να δω τα νέα σας. Very Happy

lia-ka

lia-ka
καλημεραααα andaaaa!  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 18 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 18 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 18 417472

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κοριτσάκια...εγω δν έκανα ακόμη καφέ περιμένω να παει 11 να παω τονΤσαρλι στον κτηνίατρο και μετά!

χθες ήρθαν επισκεψη οι φιλοι μου με την μπεμπα και μας λεγανε οτι αν και δν το αλλαζουν που την έχουν, ποσο αλλαξε η ζωη τους με το μωρο και ποσο δυσκολα ειναι και ποσο κουρασμενοι ειναι συνεχεια και οτι ενω πριν δν μαλωναν ποτε τωρα μαλωνουν συνεχεια και λογο κουρασης....και γενικα τα παρουσιασαν τραγικα...και θυμαμαι αυτος ο φιλος μας ελεγε στον αντρα μου οτι να μη βιαζεται να κανει παιδι και να περιμενει λιγο ακομη γιατι θα του φαει ολο τον προσωπικο χρονο..και γενικα εγω καταλαβαινω οτι δν ήταν καθολου ετοιμοι για παιδι και φρικαραν και οι 2 παρολο που υποτιθεται παντρευτηκαν και το κανανε συνειδητα!! ....εγω συνεχιζω να λεω οτι ξερω τι με περιμενει και παλι το θελω..αλλα ο αντρας μου μου λεει χθες.."εγω αυτο το αντεχω...εσενα δν ξερω αν θα αντεχω αμα εισαι ολη την ωρα φρικαρισμενη" Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad "βλεπω να βγαινω εξω στο κτημα και να φωναζω μεσα στην νυχτα σαν τον λυκο απο τα νευρα μου" έτσι ειπε!! ελπιζω να τα καταφερουμε αν ποτε καταφερουμε να γινουμε γονεις!! δν μου αρεσει να μας δημιουργουν αμφιβολίες για τις επιλογες μας!!

σορυ για το μεγαλο κλαψουρισμα!!εσεις τι κανετε?
Αντα μου καφε με πατατακια?πως το συνδυάζεις? χιχιχι
Λιανα μου, αγαπη, Ελενη και στις υπολοιπες  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 18 417472

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τα πατατάκια πάνε με τα πάντα!!Θα σας πω τις δικές μου πρωινές βλακίες μετά ,τώρα έχω ένα κατεβατό να σχολιάσω από τα ποστς σας!

Boubou κι εμένα μου το χουν κάνει φίλοι αυτό, να μιλάνε εκ του ασφαλούς που έχουν κάνει το παιδί, να λένε ότι δεν το αλλάζουν με τίποτα κτλ κτλ κ μετά να σου αραδιάζουν πόσο τυχερή είσαι που έχεις ελεύθερο χρόνο κ ατάκες του στιλ "αχχ έβαψες τα νύχια σου?εγώ δεν μπορώ γιατί είμαι μάνα κ δεν έχω χρόνο" Mad

Πλέον δε δίνω σημασία σε κανέναν, δυστυχώς έχω καταλάβει ότι υπάρχει μεγάλη ζήλια κ κακία χωρίς λόγο από τον κόσμο κ γι αυτό δεν είχα πει σε κανέναν ότι προσπαθούσαμε για μωρό."που πάτε μες την κρίση?" "μωρό ενώ νοικιάζετε?" ήξερα ότι θα τ ακούσω κ δεν ήθελα.

Liaka μου  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 18 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 18 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 18 417472

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Siren η νεράιδα σου μ' αρέσει πολύ γιατί όχι μόνο είναι νεράιδα αλλά έχει κ τσαμπουκαλίδικο βλέμμα Very Happy Όσο για τον άνδρα σου πιστεύω ότι κι αυτός περνάει μια φάση αλλά το εκφράζει με τον κλασικό περίεργο ανδρικό τρόπο Razz Όσο για τη διαφορά από το χαρμόσυνο για τη Βιολέττα σας πιστεύω ότι όλοι οι άνδρες φρικάρουν λιγουλάκι με τα παιδιά γιατί νιώθουν να ξυπνάει ο άνδρας προστάτης-κουβαλητής μέσα τους κ φεύγει ο άνδρας-κυνηγός.

Mariabel συμφωνώ απόλυτα ότι ένα παιδί δεν μπορεί να γεφυρώσει χάσματα κ δυστυχώς το ξέρω από πρώτο χέρι γιατί τέτοιο παιδί ήμουν εγώ Rolling Eyes Μακάρι να μην σου ρθει η καταραμένη κ εξήγησέ μου τι κόλλημα τρώνε οι άνδρες με τις κόρες. Κ ο δικός μου τα ίδια Razz

Deb είσαι καλά? Φρίκαρα με την περιπέτειά σου, χαράς στην ψυχραιμία σου Shocked

Αγάπη κουράγιο με τους πόνους , σε νιώθω απόλυτα pale

Συγνώμη άμα ξεχναώ κάποια Embarassed ελπίζω να σας αποζημιώσω με τα φιλάκια μου  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 18 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 18 417472

Να τι ξέχασα! boubou περαστικά στο σκυλάκι σου.

Liaka σε ζηλεύω που κάνεις ζουζουνιές (με τον καλό τρόπο) θέλω κι εγώ!!! Sad το μυαλό μου δηλαδή , ξύπνησε από τη χειμερία νάρκη, αλλά το σώμα μου είναι ακόμα διαλυμένο. Μου δινε κάτι φιλάκια στο λαιμό εχθές φούντωσα, κ μου ρθε μια τσιμπιά κάτω κι έβαλα τα κλάματα πάλι  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 18 534787 (σορρυ για την περιγραφή Embarassed )

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Ada στις Δευ Ιαν 16, 2012 1:03 am, 1 φορά

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εμένα δν με νοιαζει καθόλου τι θα πει ο κοσμος στους κοντινους μου το ειπα οτι θελω παιδι και πρσοσπαθω... ας λενε οτι θελουν!! οι συγκεκριμενοι φιλοι πριν γινουν γονεις λιωναν στους υπολογιστες 15 ωρες την μερα!!! δν κανανε τιποτα!!!και ξαφνικα φυσικο ειναι να ερθει ενα μωρο και να τα αλλαξει ολα και αμα δν εισαι ετοιμος να θυσιασεις για καποια χρονια τουλαχιστον την ζωη που εκανες πριν , φυσικο ειναι να ζοριζεσαι!! ολο αυτο δν αλλαξε ποτε τοσο καιρο που μας λενε διαφοροι την γνωμη μας για να κανουμε μωρακι!ουτε την δικη μου ουτε του αντρα μου! Απλά ήταν τοσο επίκερα με αυτα που ελεγε η Ελευθερία χθες ότι με τον ερχομο απο το μωρακι χαλασε η σχεση της,παρολο που και οι δυο το θελαν και χαρηκαν το ιδιο πολυ , γι αυτο και το ανέφερα!!Νομιζω απλα οτι χρειαζεται υπομονη να περασουν τα πρωτα 2 χρονια που ειναι δυσκολα και απο υπνο και απο συνεννόηση και μετα γινονται καλυτερα τα πραγματα! μπορει να ειμαι και λαθος εγω ,δν ξερω μιας και ειμαι ακομη ελευθερη και ωραια Razz Razz Razz

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αχαχαχ τώρα μου θύμησες ένα φίλο που ήταν σουπερ κολλημένος με τον υπολογιστή ,κ έβαζε το νεογέννητο μωρό σα σακούλι στο γόνατο κ το κουνούσε πάνω-κάτω για να κοιμηθεί ενώ αυτός έπαιζε υπολογιστή Razz Razz Από τότε φυσικά κ από άλλα πολλά τέτοια σκηνικά του κολλήσαμε το παρατσούκλι "ο στοργικός πατέρας" Laughing Laughing

Δείτε κ το πιο πάνω ποστ μου το συμπλήρωσα  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 18 667478

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΗΡΘΑΑΑΑΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΛΟΖ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕ ΕΧΩ ΠΕΘΑΝΕΙ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΓΚΑΛΙΕΣ ΤΟ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙ ΜΟΥ

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα Αγάπη! Αχουυυ ,ζούλα την λίγο κι από μένα  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 18 35468  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 18 35468

Είσαι καλύτερα σήμερα, πέρασε ο πόνος?

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ada έγραψε:Καλημέρα Αγάπη! Αχουυυ ,ζούλα την λίγο κι από μένα  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 18 35468  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 18 35468

Είσαι καλύτερα σήμερα, πέρασε ο πόνος?

ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΟΧΙ ΑΝΤΑ ΜΟΥ ΣΗΚΩΘΗΚΑ ΜΕ ΤΡΟΜΕΡΟ ΠΟΝΟΔΟΝΤΟ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΠΑΝΑΝΤΟΛ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΟΝΣΤΑΝΤ ΜΙΛΑΜΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΝΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΜΕΣΗ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Κ ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ Η ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΩ ΤΟ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΤΣΑΚΙΣΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΙΜΟΣ ΜΕΣ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΛΕΥΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΛΛΙΩΣ ΥΠΟΜΟΝΗ

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Η αναμονή μπορεί κι εμένα να με κάνει τρελή!!Τι να πω, κουράγιο  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 18 417472

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αγαπη φιλιά στην μικρή!Μακαρι να ημουν κι εγώ εκεί...Υπομονή! Παυσίπονα κι εχει ο Θεός!

Μαρια Ελενη καλημερα!

Λιάνα καλημέρα!

Αντα κι εγω πιστευω πως τα πατατακια πάνε με όλα!

Ελλη μη μασας, αν ακουγαμε το καθενα να γκρινιάζει δε θα γίνουμε ποτε μάνες. Δε λεω όλα ωραία και καλά και το ξερεις πως έχι ζόρι. Αλλά εκει που τρως μια κρυαδα παιρνεις και μια χαρα. Ασε που ολοι οι ανθρωποι δεν αντιδρούν το ιδιο απέναντι σε μια κατασταση. Πες στον αντρα σου: Υπάρχει κρίση, θα μας απολύσουν όλους γι'αυτό καλύτερα να μην ξαναπαμε για δουλεια...Καπως ετσι είναι τα πραγματα!

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα Ιωάννα, πώς είσαι σήμερα?  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 18 417472

Καλά τα λες για την κρίση.Είμαστε στο χορό...θα χορέψουμε.

Συγνώμη που ρωτάω,αλλά πόσες μέρες μετά από το δυσάρεστο σου τελείωσε το αίμα? Εγώ ακόμα έχω, μη σου πω κ παραπάνω από την αρχή.

Ήταν να πάω στη γιατρό σήμερα να τη ρωτήσω κ να με δει άλλα έκανα πατάτα (ξόδεψα τζάμπα 10ευρώ σε ταξί  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 18 679259 ) κ έμεινα κ με το άγχος.Αύριο θα ξαναπάω.

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αντα καλημερα! Μια απο τα ίδια! Εμένα αν θυμαμαι καλά σιγουρα 10 μερες, εσυ ποσες έχεις;

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Στην 8η είμαι κ έχω αρχίσει να αγχώνομαι γιατί τσουπ τσουπ φεύγουν πού κ πού κομματάκια. Σόρρυ για την περιγραφή αλλά σε ποιον να τα πω κ να με καταλάβει?  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 18 667478

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μην ανησυχείς και μην ξαναζητησεις συγνώμη! Ειδικά προς το τελος ειχα περισσοτερα κομματια! Crying or Very sad

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΟΛΕΣ ΣΤΙΣ 19/1 ΜΟΛΙΣ ΜΕ ΠΗΡΑΝΕ ΤΗΛ ΑΛΛΑΞΑΝΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΟΝ ΦΡΟΝΙΜΗΤΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΑΓΩΓΗ ΘΑ ΠΑΡΩ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΗΚΗ ΑΓΩΓΗ ΑΝΤΙΦΛΕΓΜΩΝΟΔΗ ΚΑΙ ΠΑΥΣΙΠΟΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 27/1 ΛΟΙΠΟΝ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΙΣ ΓΟΝΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ 2/2 ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΙΑΚΥΝΔΥΝΕΥΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ?? ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΗΝΑΣ ΕΣΕΙΣ ΤΗ ΛΕΤΕ ? ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ Crying or Very sad Crying or Very sad Sad Sad

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αγαπη μη λες χαζααααα να  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 18 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 18 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 18 215994 οσο θες.. φαρμακα δν πρεπει να παιρνουμε απο οταν επιβεβαιωθει η εγκυμοσυνη...αν ηταν τοσες γυναικες που δν το ξεραν (οι περισσοτερες)και εκαναν καθε ειδους ατασθαλεια θα ειχαν γεννησει προβληματικα μπεμπε..γυρισαμε απο τον κτηνιατρο..ψωφισε στο κλαμα το ψυχακι αλλα ειναι καλα τωρα!!

φευγω για σουπερμαρκετ... λοβ γιου!!!!!!θα τα πουμε μετα!!!  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 18 334590  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 18 334590  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 18 334590

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ισως θα πρέπει να το συζητήσεις ανοιχτά με τον οδοντίατρό σου αυτό για να σου πει με σιγουριά άμα κάνει με τα φάρμακα κ για πόσο θα τα παίρνεις.

Έτσι όπως τ ακούω πάντως το δοντάκι πρέπει να βγει πριν σου κάνει μεγαλύτερη ζημιά, όσο νωρίτερα τόσο το καλύτερο.

Άμα το βγάλεις στις 19 πάντως λογικά θα σταματήσεις τα φάρμακα έως τις 27, πόσο πια θα χρειαστεί?Οπότε δε χάνεις το μήνα.

Μια φίλη μου πάντως σε όλο τον πρώτο μήνα έπαιρνε ισχυρή αντιβίωση γιατί νόμιζαν ότι είχε γαστρεντερίτιδα κ δεν είχε καταλάβει ότι ήταν έγκυος!!Γέννησε πριν από 3 μήνες κ η μπουμπούκα της είναι υγιέστατη!Όχι ότι συμφωνώ με τα φάρμακα στην εγκυμοσύνη απλά το λέω σαν καλή ιστορία Very Happy

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΣΟΡΥ ΣΑΣ ΠΡΙΖΩ ΜΕ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ Embarassed ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΜΑΙ ΛΙΓΟ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΣΤΙΣ 15 ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΙΣ 16/1 ΔΗΛΑΔΗ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΤΕΣ ΕΙΧΑ ΡΟΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΚΟΥΠΙΣΜΑ ΔΕΝ ΒΓΑΖΩ ΑΙΜΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΛΙΓΟ ΤΗ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ??? ΜΑ ΤΟΣΟ ΛΙΓΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΥΤΟ Η ΜΟΝΟ ΕΓΩ ???

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αγάπη λυπάμαι που θα σε στεναχωρήσω αλλά πιστεύω πως αυτός ο μήνας δεν θα είναι κατάλληλος για  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 18 215994 !
Αν σταματήσεις την αντιβίωση και τα παυσίπονα σήμερα δε σημαίνει πως αύριο καθαρισε ο οργανισμός σου! Μια κυρία ήρθε στο ιατρείο που δουλευα να κάνει αμνιοπαρακέντηση γιατί ενω δεν ήξερε ότι ήταν έγκυος έπαιρνε αντιβίωση.
Επίσης όταν υποπτευόμουν πως ήμουν έγκυος (και δίκιο είχα) ο γιατρός μου είπε να μην πάρω χάπια, ούτε otrivin για την μύτη,ούτε και PANADOL αλλά φυσιολογικό ορό και τίποτα άλλο. Μου είπε με επιφύλαξη να πάρω ZINADOL μονο αν χειροτέρευα...
Μπορεί μια ουσία του χαπιού να δημιουργήσει πρόβλημα στη σύλληψη ή στην ανάπτυξη του μωρού. Εγώ για άλλο λόγο το έχασα αλλά δε θέλω να περάσει καμμία ότι πέρασα εγώ...
Την καλύτερη συμβουλή θα στη δώσει ο γιατρός σου βέβαια....

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δε μας πρήζεις καθόλου είμαστε εδώ για τα πάντα Very Happy cheers

Όπως είπα κ πάνω, εμένα μου κρατάει βδομάδα φουλ κ με μεγάλη ροή.Όταν βλέπω τη διαφήμιση που λέει "καθαρή κ στεγνή για 8 ώρες" βουρλίζομαι γιατί αλλάζω κάθε ώρα κ φαντάσου πόσο δύσκολο είναι αυτό στη δουλειά, άμα βγω έξω, στον ύπνο No

Αλλά έτσι ήμουν ανέκαθεν από τη μέρα που μου πρωτοήρθε οπότε το θεωρούσα φυσιολογικό.Από "γκαλοπ" που έχω κάνει οι περισσότερες φίλες-γνωστές έχουν μέσο όρο 5 μέρες.

Άμα πάντα ήταν έτσι η περίοδός σου πάντως δε μου φαίνεται κακό.Τύχη θα το έλεγα! Very Happy

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αγάπη είναι συνήθως έτσι η περίοδος σου ή μονο σήμερα; Γιατί παίζει το Ponstan να σου τη διέκοψε...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 18 από 39]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 28 ... 39  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις